-
-
server by pasxos
-
Κατι μου λεει οτι θα ξαναπεσει το φορουμ... Ουτε μνμ να μου χε στειλει ο τραγος ο κων5..
-
Eμ πως να μην καταρεύσει με σένα την μαυρόγατα
Ένα μπανάκι για σένα ακόμα χριστουγεννιάτικο, επετειακό νομίζω πως θα είναι σωτήριο -
Τώρα που είπες για μπανάκι, με τον Πατρινό τί γίνεται;;
Μας λείπει -
Αφου καταβαθος δε θες να φαω κι αλλο μπαν...κι ας με ρουφιανευεις απο δω κι απο κει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακριβως τα ιδια κι εγω λογω αγχους.
Εδώ γελάμε όλοι μαζί και χωριστά
Τί λες βρε πετεινάρι ακούς εκεί άγχος ο Πασχάλης Από τι βρε μπεζεβέγκη από το πότε θα σηκωθείς επιτέλους από το κρεβάτι για νας πας στον καναπέ?
Ή μήπως σε ποιά οδική να αποτανθείς αυτό το μήνα μιας και σε πήραν γραμμή και δεν απαντούν στις κλήσεις σου
-
Ρε μη με νευριαζεις σου λεω.
-
Η Κρίση κρίση, αλλά ο μηχανικός του Πασχάλη θα κάνει σίγουρα Καλά Χριστούγεννα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Η Κρίση κρίση, αλλά ο μηχανικός του Πασχάλη θα κάνει σίγουρα Καλά Χριστούγεννα...Φημες λενε πως κυκλοφορει με φεραρι εχει σπιτι με πισηνες κτλ
-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Η Κρίση κρίση, αλλά ο μηχανικός του Πασχάλη θα κάνει σίγουρα Καλά Χριστούγεννα...
Φημες λενε πως κυκλοφορει με φεραρι εχει σπιτι με πισηνες κτλ
-
Tι πισινες κι ιστοριες ρε; Δεν εχει φτασει στα επιπεδα του ρατανπλαν..
Τελευταια φορα που χα παει δεν ειχε πιατο να με κερασει για την γιορτη του ενα κομματι τουρτα και του πα να μου το βαλει σε μια τουρμπινα απο γκολφ... Κοιτα γυρω σου και παρε οποια θες μου ειπε.. -
ακόμα και τα γκολφ είναι καλύτερα απ'τη λαδιέρα
καλά για το κουόρε δε το συζητώ, πάει παντού λέμε
-
Καλημερα παιδες !!
-
καλημέρα Γιάννη
-
Γκουντμορνινγκ εβριμπαντι!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σήμερα στη Βας. Κωνσταντίνου στο Κορωπί. Απο πίσω είχε διαχυτή με διπλή εξάτμιση.
Θα αρέσει στον Πάσχο σίγουρα
Αυτά τα αφτερ ledάκια στο φανάρι αρχίζουν και γίνονται πολύ της μοδός Τρομερή καγκουριά
Αυτόν τον Πάσχο θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω... όλο για αυτόν διαβάζω...και δεν ξέρω τίποτα! Ούτε το αυτοκίνητό του δεν έχω δεί σε φωτό!!!
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σήμερα στη Βας. Κωνσταντίνου στο Κορωπί. Απο πίσω είχε διαχυτή με διπλή εξάτμιση.
Θα αρέσει στον Πάσχο σίγουρα
Αυτά τα αφτερ ledάκια στο φανάρι αρχίζουν και γίνονται πολύ της μοδός Τρομερή καγκουριά
Αυτόν τον Πάσχο θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω... όλο για αυτόν διαβάζω...και δεν ξέρω τίποτα! Ούτε το αυτοκίνητό του δεν έχω δεί σε φωτό!!!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]