-
Έλα τραγί πιες ένα κουβά καφέ να συνέλθεις και μετά ξαναδιάβασε μπας και το πιάσεις με την 5η κλασσικά
-
-
-
Δε μου λες,σκ πως και δεν πηγες κατου; Δε σου δωσε το τσεκ ο μπαμπας ψες;
-
http://www.sport24.gr/html/ent/597/ent.332597.asp
ρε μλκς τι θα τον κανετε τον ανθρωποφαγο
-
Πάλι συνεργείο ήταν χθες ο Bravουρας...
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/597/ent.332597.aspρε μλκς τι θα τον κανετε τον ανθρωποφαγο
Θα τον βαλουμε να σας γαζωσει με γκολακια σαν εκεινο στην 4αρα... Μονο για ενα παιχνιδι τον θελουμε,για εκεινο.. Αλλωστε και μονο τον γκαλεττι να βαλω μεσα,μπορει να πεταξει 3-4 γκολακια σε ΚΑΘΕ ελληνικη ομαδα,μονος του.Αντε να χει και τερματοφυλακα να μη σουταρουν απ τα 60 μετρα για γκολ οι αντιπαλοι.
Σοβαρα τωρα να σε ρωτησω κατι;Γιατι ασχολειστε με τη μπαλα;Αφου ειστε κομπλεξικοι με την πρωτη θεση... Δεν το χετε,δεν εχει περασει στο DNA σας,τα παιδια σας θα παθουν καταθλιψη οταν μεγαλωσουν,δε θα χουν δει ουτε ενα πρωταθλημα του λαγου και θα ειναι 20 χρονων... Συνδρομο κατωτεροτητας εχουν ηδη,οποτε να τα εχετε απο κοντα..πραγματικα αυτη η ομαδα απ τον πειραια εχει κανει μεγαλο κακο σ αυτη τη χωρα,παρακαλω καθε μερα να σταματησει να παιρνει τα πρωταθληματα γιατι καποτε δε θα υπαρχουν βαζελοι να παιζουμε και ο γιος μου (αν κανω) ποιον θα χει να σφαλιαριζει στα διαλειματα του σχολειου; Να ασχολειται με χανουμια και μπαοκια;Καλυτερα να τον γραψω μπαλετο.. -
Μονο εσυ ασχολεισε με το ελ.πρωταθλημα
το εχουμε πει αυτο ξεκιναει απο την δευτερη θεση η πρωτη ειναι παντα της ενωσης διαιτητων +ολυμπριακο απο εκει και κατω ξεκιναει το ελληνικο πρωταθλημαΕιστε η μοναδικη ομαδα στον κοσμο που πηρατε πρωταθλημα στα χαρτια
Ασχετο στις Σερρες τι καιρο εχει ?
-
Εγραψα ενα κατεβατο αλλα χαθηκε.Τεσπα,το ζουμι ηταν να προστατεψετε τα παιδια σας μη γινουν σαν εσας.. Καντε τα να αλλαξουν ομαδα ή κλειστε την τιβι και πειτε τους να κοψουν την τσοντα το σκ..
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ασχετο στις Σερρες τι καιρο εχει ?Ξερο κρυο, σφιγγει
Ποιος εχει πριμιουμ ακαουντ στο ραπιντσερ? Μολις μου στειλανε 3 λινκ απο ενα νοσοκομειο
Και εγω δεν εχω πριμιουμ ακαουντ
Στείλε τα λινκ να σου πω αν αξίζουν...
-
αν αναερεστε για τις γνωστες νοσοκομες,ειπαμε..www.torrentz.com κ ψαχνετε για greek nurses..
αλλιως οριστε ενας απευθειας συνδεσμος(παλι για το ιδιο τορρεντ..)
http://thepiratebay.org/torrent/4015180/Greek_Nurses -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πάλι συνεργείο ήταν χθες ο Bravουρας...Aυτό φίλε viper το λες για νέο?
-
Ρε, ειναι τοσο μεγαλο το καθε αρχειο που δεν με αφηνει καν να το κατεβασω, ουτε ενα. Θελει πριμιουμ.
Απο τορεντ δεν κατεχω
-
To 2o video (το λιγότερο γνωστό) δεν λέει κ τπτ. Τη μισή διάρκεια μιλάει η νοσοκόμα, μετά σταματάει με κάποιον τρόπο. ( ) Βαρέθηκα τη ζωή μου.
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:rant:Αφού σου λέω δεν αξίζουν...
Αυτός ο dr θέλει άμεσα δίαιτα! -
Ναι, αλλά στο πρώτο τα σπάει..
Πετάει μέσα και τις θεικές ατάκες του Γκουσγκούνη...
Πολύ γέλιο. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ναι, αλλά στο πρώτο τα σπάει..Πετάει μέσα και τις θεικές ατάκες του Γκουσγκούνη...
Πολύ γέλιο.To 1o είναι άλλο πράγμα. 'Ποιος είσαι εσύ? Φύγε, σε ντρέπομαι' κ μετά...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι, αλλά στο πρώτο τα σπάει..
Πετάει μέσα και τις θεικές ατάκες του Γκουσγκούνη...
Πολύ γέλιο.To 1o είναι άλλο πράγμα. 'Ποιος είσαι εσύ? Φύγε, σε ντρέπομαι' κ μετά...
-Τάκη, 'τελείωσες';; ( α' πρωταγωνιστής)
-Στο προφυλακτικό 'τελείωσες'... (πρωταγωνήστρια)
-Στο προφυλακτικό, μη σε νοιάζει... (β' πρωταγωνιστής, αυτός που στην αρχή τον ντρεπόταν) -
Παρακαλώ βάλτε και μετάφραση για τον αδαή ΠάσΚο
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]