-
-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Επαιζε σημερα αυτος ?Με το ζορι τα τριτα της αρσεναλ
Οχι και με το ζορι... Και μην ξεχνας οτι κι εγω με τα δευτερα επαιζα ελεω τραυματισμων... Εχετε μικρη μνημη βεβαια ως χρυσοψαρα.
Αυτο που βλεπεις λεγεται επιθετικο ποδοσφαιρο,αν εχεις αποριες για το τι εστι,ρωτα με,μη ντραπεις.. Ο καναπες σου καλος;Τον συνηθισες;Τα 2 του Κωστα ραμπογλου και ΑΛΑΤΙ..
Παρε και τη φωτο σου:
Οριστε και το πουλεν σου:
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
...η μπρερα θεωρω οτι ειναι το ωραιοτερο αυτοκινητο που κυκλοφορει.η 159 το ομορφοτερο σπορτβαγκον!...
...ηθελα να ηξερα τον αλφιστα που τον ειδες..Δεν είσαι ψιλο-αλφιστόφιλος, είσαι ένας απλός θεωρητικός αλφίστας...
...κάτι σε κρατάει και την τελευταία στιγμή δεν κάνεις το λάθος -
μηπως παρεληψες ενα σημαντικο κομματι της απαντησης μου?που λεει οτι δεν μου αρεσει η μιτο κ η σπαηντερ(οπως κ αλλα παλαιοτερα)?με το ιδιο σκεπτικο κ το σουπερμπ κομπι μου αρεσει,τι ειμαι?τσεχοφιλος κ σκουντης?(ο βασιλης σκουντης ο αθλητικογραφος! )
ωραιος εισαι παντως,σαξο!!καταφερνεις να τα φερνεις ολα οπως σε βολευει!!
-
παντως θα διαφωνησω μαζι σου για τις spider ειναι ολες ωραιες, αλλα οταν υπαρχει ΤΤ τι να το κανεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως θα διαφωνησω μαζι σου για τις spider ειναι ολες ωραιες, αλλα οταν υπαρχει ΤΤ τι να το κανειςοταν υπαρχει το σ2000 θελεις να πεις ..αν ηταν να παρω ανοιχτο,πηγαινα τρεχωντας προς το αγαπημενο μου..
οπως κ να εχει,ειναι γουστα..εμενα η σπαηντερ δεν μου αρεσει.η μαλλον για να ειμαι απολυτως σωστος,ειναι αρκετα ομορφη,αλλα εν συγκρισει με την μπρερα απο την οποια προερχεται,μου φαινεται πιο ασχημη..η μιτο ενω αρχικα μου αρεσε,οσο την εβλεπα,τοσο εφευγε αυτο το συναισθημα.κ πλεον δεν γυρναω καν το κεφαλι..ενω με το μινι η τον σκαραβαιο ας πουμε,παντα γυρναω,γιατι τα βρισκω περα απο ομορφα κ διαχρονικα.. -
Aλλά τελικά πήρες scirocco... σιγουράντζα
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Aλλά τελικά πήρες scirocco... σιγουράντζαμπα..δεν μου εφταναν τα λεφτα για σ2000(ακριβοοοο )-τυπε ρ(μικρη σχετικα διαφορα αλλα δεν την διεθετα)-μχ5 ρσ(παλι μικρη διαφορα που δεν διεθετα+ οτι δεν χωρουσα )..οχι οτι ειναι ασχημο το σιροκο,μια χαρα ειναι!!απλως αν ειχα περισσοτερη οικονομικη ανεση(μιλαω 5-10κ€ κ ανω),θα επελεγα αλλο!στα λεφτα του παντως,οσο εψαχνα,δεν βρηκα καταλληλοτερο για μενα κ τις αναγκες μου..
-
παντως θα διαφωνησω μαζι σου για τις spider ειναι ολες ωραιες, αλλα οταν υπαρχει ΤΤ τι να το κανεις
οταν υπαρχει το σ2000 θελεις να πεις ..αν ηταν να παρω ανοιχτο,πηγαινα τρεχωντας προς το αγαπημενο μου..
οπως κ να εχει,ειναι γουστα..εμενα η σπαηντερ δεν μου αρεσει.η μαλλον για να ειμαι απολυτως σωστος,ειναι αρκετα ομορφη,αλλα εν συγκρισει με την μπρερα απο την οποια προερχεται,μου φαινεται πιο ασχημη..η μιτο ενω αρχικα μου αρεσε,οσο την εβλεπα,τοσο εφευγε αυτο το συναισθημα.κ πλεον δεν γυρναω καν το κεφαλι..ενω με το μινι η τον σκαραβαιο ας πουμε,παντα γυρναω,γιατι τα βρισκω περα απο ομορφα κ διαχρονικα..δε θα παρεις το υπερπλαισιο αναπηρο
tts κλειστο και ασε το χοντα να τριζει
(δεν ξερω αν εχεις δει s2k να τριζει )
η brera για μενα εχει πανασχημο κωλο στη spider φτιαχνει πολυ το θεμα και παρολο αντιπαθω τα καμπριο αυτο το αυτοκινητο το προτιμω σε ανοικτο..ετσι κι αλλιως δεν ειναι για να τρεχεις
-
φυσικα..παντως επειδη αποτελει ερωτα μου κυριολεκτικα εδω κ μια δεκαετια,ομολογω οτι ακομα μου περνουν φου κ φου σκεψεις απο το μυαλο να την κανω την ρημαδα την κινηση να το παρω..απλως με κρατανε τα οικονομικα ..
το ττ για μενα ειναι ενα επισης πολυ καλο all around,σε κουπε εκδοχη..κ θα προτιμουσα κατι με πιο ξεκαθαρο προσανατολισμο(ειτε αυτο ειναι σπορ,ειτε ανεση,ειτε πολυτελεια)..καλο all around εχω ηδη..αλλιως αντι να το δωσω για το ττ,το δινω για το σ3-γκολφ ρ(λευκο εξω-κοκκινο εσω,5θυρο,αυτοματο) που το προτιμω μακραν!!καθοτι το θεωρω απο τα καλυτερα all arounds ανεξαρτητως κατηγοριας-τιμης(για το σ3 σιγουρα,το γκολφ μονο αν θα ειναι ουσιαστικα ιδιο).. -
το ττ για μενα ειναι ενα επισης πολυ καλο all around,σε κουπε εκδοχη..κ θα προτιμουσα κατι με πιο ξεκαθαρο προσανατολισμο(ειτε αυτο ειναι σπορ,ειτε ανεση,ειτε πολυτελεια)..καλο all around εχω ηδη..αλλιως αντι να το δωσω για το ττ,το δινω για το σ3-γκολφ ρ(λευκο εξω-κοκκινο εσω,5θυρο,αυτοματο) που το προτιμω μακραν!!καθοτι το θεωρω απο τα καλυτερα all arounds ανεξαρτητως κατηγοριας-τιμης(για το σ3 σιγουρα,το γκολφ μονο αν θα ειναι ουσιαστικα ιδιο)..Eπιτέλους μιλάς σαν άνθρωπος... γιατί στα ιταλικά topics μας τα χάλαγες
-
ρε κιουση,παρε τον χριστουγεννιατικο καλικαντζαρο απο την μεση!!ολο χαζα λεει!
περα απο την πλακα,δεν νομιζω να ειπα ποτε κατι που να ηταν ενδεικτικο ιταλοφιλιας η εναντιων των γερμανων!!εξαλλου προσωπικα με ενδιαφερει το καθε αυτοκινητο,κ οχι ο κατασκευαστης του η η καταγωγη του!αν ημουν ιταλοφιλος οπως λες,δεν νομιζω να αγοραζα ροκο ..αυτο βεβαιως δεν σημαινει οτι ειμαι γερμανοφιλος.ειπαμε η ειμαι φιλος με ολους,η μονο κινεζοφιλος!! -
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ...πάσχο τα τελευταία σου 15.000 ποστ είναι τα ίδια μιλάμε!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ...
πάσχο τα τελευταία σου 15.000 ποστ είναι τα ίδια μιλάμε!
Nικησαν χθες τον παοκ και πανηγυριζουν
-
ρε κιουση,παρε τον χριστουγεννιατικο καλικαντζαρο απο την μεση!!ολο χαζα λεει!Αστονα τωρα που εβαλε και υπογραφη astalavista και χαιρεται... πραγματικα η υπογραφη του στεφ147 νομιζω (αλλα βαριεμαι να ψαχνω αν ειναι οντως δικη του) δε συγκρινεται με ΤΙΠΟΤΑ σε τουτο δω το φορουμ..ιστορικη δηλωση...
-
Για τον kon: λινκ!
-
A και μια και μου το θύμησες και έρχονται και γιορτινές μέρες ένα δώρο για τον φίλο μας τον ΠασΚάλη
-
Πες μου οταν ειναι να γελασω... Εχει ξεκουτιανει η κεφαλα σου και δεν ξερεις τι λες.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]