-
Υπερβολές και κακοήθειες....
Άσε που για το smart σου έχω γιατρικό και λέγεται Fiat 500 1.2... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
καβουρας-κιουσης,ειστε εδω??γιουχου!!ψιτ!!καλα λιγο ελειψα και εγινε αυτος ο χαμος σχεδον 10 σελιδες
πες μας καλε μου ανθρωπε τι εχεις
jetta μηπως?
-
αα!!σε παρακαλω!!διαβασε τις 10 σελιδες!! αφιερωναμε ο ενας μετα τον αλλο!!σε ρυθμο πολυβολου!!δε σου λεω που να σκασεις! ,εγω φταιω που αργησατε εσυ κ ο καβουρας?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καβουρας-κιουσης,ειστε εδω??γιουχου!!ψιτ!!
καλα λιγο ελειψα και εγινε αυτος ο χαμος σχεδον 10 σελιδες
πες μας καλε μου ανθρωπε τι εχεις
jetta μηπως?
αα,σοβαρα το ρωτας?αφου απαντησα πιο πριν!!δεν σου λεω!!ψαξε βρες το!!αδικα τοσοι κοποι??
-
τις διαβασα μια στα γρηγορα τελικα εχεις τσιροττο εε?
για πες εντυπωσεις? ευχαριστημενος?
-
μια χαρα αυτοκινητο ειναι,μια χαρα στριβει-επιταχυνει(εχωντας επιγνωση του αυτοκινητου που αγορασα,κ οχι ζωντας σε ουτοπια).το φρεναρισμα θα μπορουσε να ειναι καλυτερο,δεν αναφερομαι σε μετρα ακινητοποιησης αλλα στην αισθηση σε στροφες.η ποιοτητα θα μπορουσε επισης να ειναι καλυτερη(δεν εχω παρωπιδες) για 2009 μοντελο,η καταναλωση το ιδιο..το εσωτερικο σχεδιο,αν κ καθαρα υποκειμενικο θεμα,δεν μου αρεσει.το εξωτερικο πολυ ομορφο.το κιβωτιο ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο χαρακτηριστικο του αυτοκινητου(υπενθυμιζω εχω το αυτοματο),ειδικα για τον χαρακτηρα του αυτοκινητου(καθημερινο σπορτιφ χατσμπακ)..
για περαιτερω λεπτομεριες(ειδικα στο θεμα της οδηγησης-αισθησης-συμπεριφορας) θα μπορουσα να μιλησω,αλλα δεν εχω ορεξη να εισελθω σε κανενος ειδους αντιπαραθεση με ''γνωστες''..
καταληγω οτι ειναι απο τα καλυτερα σπορτιφ χατσμπακς που μπορει να αγορασει καποιος σημερα..δεν ειναι τελειο,αλλα ειναι πολυ καλο all around.. -
για την αισθηση των φρενων σε καταλαβαινω παντως και στο δικο μου υπαρχει θεμα
στα περι συμπεριφορας μονο εικασιες μπορω να κανω, δεν ειμαι γνωστης
τι καταναλωση σου κανει?εχεις 160 να φανταστω.. για τον τουρμποκομπρεσσορα εχω δει και ακουσει διαφορα.. νομιζω οτι ειναι θεμα οδηγου παντως
εισαι γυρω στο 9-11 ή πιο πανω?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
λευκο,καφε δερματα(χωρις ηλεκτρικες ρυθμισεις,αλλα ο κικιζας ως συνηθως ξερει καλυτερα..),αυτοματο,160..φωτο δεν εχω ευκαιρες,αλλα ολοι εχετε δει σιροκο κ μαλιστα απο κοντα..
το ήξερα οτι το είχες σε άσπρο...
κάγκουρα...Βγαίνει σε άλλο χρώμα?
-
να φύγετε να πάτε αλλού εδώ ασχολούμαστε με τον ΠάσΚο και τις σπαρταριστές ιστορίες του
-
τον τελευταιο καιρο,ειμαι λιγο περισσοτερο εντος πολεως απο οτι θα ηθελα κ απο τη στιγμη που μηδενισε ο χρονομετρητης,ειμαι στο 9.3..με κατα κορων ηπια οδηγηση κ φου κ φου κανενα ανοιγμα σε στροφοδιαδρομες,αν το επιτρεπει ο χρονος,η κινηση(μηδενικη,αλλιως δεν κανω καγκουριες-ειμαι φλωρος) κ φυσικα ο καιρος-διαθεση..πιστευω οτι χωρις τα ανοιγματα κ χωρις την κινηση εντος πολεως θα πεσει κ αλλο,αλλα το θεμα ειναι οτι η καταναλωση που δηλωνει η εταιρια ειναι μικτη,δλδ τα 6.3λτ/100χλμ..οπως μικτη (με λιγο περισσοτερο πολη) ειναι κ η χρηση που του κανω κ αυτη τη μεση δεν την ειδα ποτε..στο μενου 2 παντα..ο κομπρεσσορας δυστυχως καταναλωνει παραπανω..(αλλα ευτυχως δινει κ παραπανω εν συγκρισει με το 122..)
-
-
ο φιδέμπορας
-
ε καλα ολες οι εταιρειες λενε ψεμματα και μενα μου δινει καταναλωση 8.5
(11.8 μες στη πολη αυτο γινεται παντως ή εστω 12)και εχω μεση γυρω στο 14 εχω κανει ομως και 8.2 προσπαθωντας επιτηδες
πολυ καλο ειναι το 9.3 εχω γνωστο μου με golf Gt που καιει τα κερατα του
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:offtopicviii: να φύγετε να πάτε αλλού εδώ ασχολούμαστε με τον ΠάσΚο και τις σπαρταριστές ιστορίες τουτωρα που μιλαμε για Vag στο αγαπημενο του θεμα περιμενω να δω αντιδρασεις...
για πες μας κι εσυ για τη οκταβια σου κωσταντινε
ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο την σαπια 159 εεε?εισαι πολυ τυχερος που δεν πηρες ιταλικο.. και μαλιστα με τουρμπο
πρεπει να εισαι τρελος να αγορασεις τετοιο συνδυασμο -
superb του πατέρα
Εγώ έχω suzuki που πήρe τώρα το 20% η VW159 = σκουριές και αηδίες
-
ναι σορρυ παλι τα μπερδεψα.. superb σε αυτη τη κατηγορια δεν εχουν αυτοκινητο οι ιταλιανοι ειχαν την 166 , αλλα μονο ο νονος μου και 5-6αλλοι πειραγμενοι αγορασαν
τωρα βεβαια θα μας πουν οι ιταλοι για πατωματα και οτι το superb που βασιζεται στο γκολφ ειναι αλλου segment , αλλα αυτα ειναι δικαιολογιες του π@@@@ου
-
ε καλα ολες οι εταιρειες λενε ψεμματα και μενα μου δινει καταναλωση 8.5
(11.8 μες στη πολη αυτο γινεται παντως ή εστω 12)και εχω μεση γυρω στο 14 εχω κανει ομως και 8.2 προσπαθωντας επιτηδες
πολυ καλο ειναι το 9.3 εχω γνωστο μου με golf Gt που καιει τα κερατα του
το θεμα ειναι οτι οταν δεν εχω στροφοδιαδρομες χωρις κινηση,κ εγω επιδιωκω την χαμηλοτερη δυνατη καταναλωση..αλλα δυστυχως αυτα τα 6.3 ειναι απλησιαστα!! πιθανως το τελευταιο μου βενζινοκινητο..εκτος κ αν κινηθω προς σ2000-τυπε ρ-μχ5rc-μπρερα 1.75 235..ολα τα αλλα(ισως κ η μπρερα) πετρελαιο κ ειμαι κυριος..
-
Ο πατέρας είναι μεγάλος άνθρωπος. Τρέχει όλη μέρα στις δουλειές και θέλει όταν πηγαίνει ταξίδια να είναι χαλαρός όχι να κόβει βόλτες στα συνεργεία και στις οδικές
-
ναι σορρυ παλι τα μπερδεψα.. superb σε αυτη τη κατηγορια δεν εχουν αυτοκινητο οι ιταλιανοι ειχαν την 166 , αλλα μονο ο νονος μου και 5-6αλλοι πειραγμενοι αγορασαντωρα βεβαια θα μας πουν οι ιταλοι για πατωματα και οτι το superb που βασιζεται στο γκολφ ειναι αλλου segment , αλλα αυτα ειναι δικαιολογιες του π@@@@ου
Μάγκας ο νονός αλλά κουκουρούκου λάδι σου έβαλε!!
Εγώ το βαφτισιμιό και Αεκτζή τον έχω κάνει και Alfista! Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές! -
ο νονος μου δεν ειναι απλα αλφιστα.. ειναι busso και αλμπα μαζι στη νιοστη
ευτυχως εχουμε να μιλησουμε εδω και καιρο για αυτοκινητα
τελευταια κουβεντα ηταν πριν χρονια που μου εξηγουσε οτι η 147 που ενδιαφερομουν να παρω ειναι ιδιαιτερο αυτοκινητο και δεν ειναι σαν τα περισσοτερα της μαζαςεχει παντως μια 164 και μια 166 και εδω και 10ετιες οδηγει μονο αλφα
και εχει αλλον αερα ο κερατας ειναι πολυ αριστοκρατικος
τυπικος old school alfista θα τον χαρακτηριζα(μιας και οπως εχουμε πει μελεταω και κατηγοριοποιω τους αλφιστι τα τελευταια χρονια σαν χομπυ )
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]