-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
αν δεν ηταν αυτοκινητο,θα ηταν καλλιστα lego-playmobil.
Αν δεν ηταν vag θα ελεγα c3
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Last chance: Passat!!κυκλοφορούν πολλά στο εξωτερικό. και δεν έχω δει πολλά τέτοια αυτραλέζικα.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αν δεν ηταν vag θα ελεγα bravo
Το παλιό ή το καινούριο??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν δεν ηταν vag θα ελεγα c3
-
καλα ο κικιζας γενικοτερα για πολλα επιμενει..
καλα ε,κλαιω απο τα γελια με τον ρεντ κ τον στεφανο!!αφιερωνετε!!
επ,οπως ειπαμε,μολις τελειωσει,ετοιμαζει αλλος νεο ''αινιγμα''(εστω κ απο παλαιοτερο αυτοκινητο του!!)!
ουτε πορσε ουτε απλο πολο..ρε,μπροστα στα ματια σας ειναι,εχει γεμισει η ελλαδα απο δαυτα..αντε!!Qashqai
ρε φιλε και το 2004-2006-2006-2087 που λεει που σκατα κολλαει; Πωωωω,οποτε ασχολουμαι με βαγγεληδες ποναει η κεφαλα μου..πεστο να παει...
-
Θα βγω μηπως ειναι κανα tsiroto? (scirocco) αλλα οχι μεχρι το 2008 ειπε
-
ουτε τιγκουαν.
παντως ξαναλεω,μην κολλατε στις χρονολογιες με την κυριολεκτικη εννοια,μπορει να εχουν κ αλλο υπονοουμενο!!οι χρονολογιες ειναι 2004-2006-2006-2009(ελεξτε κ παλι!)
-
Seat Alhambra!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
last answer:ΤΣΟΥΚΟΥ!
καλα,θα παθετε πλακα!ρε κλαμπ ,έχεις αυτοκίνητο , ή με τον εκ-βαγκ προερχόμενο ηλεκτρικό την βγάζεις??
-
Αν δεν ηταν vag θα ελεγα bravo
Το παλιό ή το καινούριο??
Το παλιο
Γιατι το c3 plurier τι εχει?
-
Κ ΝΙΚΗΤΗς ΚΥΡΙΕς Κ ΚΥΡΙΟΙ Ο THOMAS C200K!!!
κατσε να βρω μια στιγμη τα χαρακτηριστικα κ να τα διακιολογησω! -
και εβλεπα στις πρωτες δημοσιευσεις σου οτι μιλαγες για αυτο αλλα .....πολλα αλλα
οπως δεν ειναι καγκουρικο κ.α. -
Παμε ολοι μαζι...---->
-
δεν έχει πουλήσει στο εξωτερικό το τσιρότο??
μα γιατί , αφού είναι βάγκος.. -
CLAB... το μ@μησες και ψόφησε
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Κ ΝΙΚΗΤΗς ΚΥΡΙΕς Κ ΚΥΡΙΟΙ Ο THOMAS C200K!!!
κατσε να βρω μια στιγμη τα χαρακτηριστικα κ να τα διακιολογησω!Μη μου πεις ότι το 2006 αναφερόταν στην ηλικία του εσωτερικού του τσιρότο???
Αυτό ήταν! Πάω να φάω τα σουτζουκάκια μου και να πάω για πλύσιμο το δικό μου βαγγέλη να συνελθω! -
κατασκευαστηκε το 2004-2006-2006-2008(μη σε παραξενευει..)..
πατωμα 2004(γκολφ σχεδον,με αλλαγες),πισω αναρτηση2006 (πασσατ,σχεδον με ψηλοαλλαγες),ταμπλο 2006(ολοιδιο,εος),γενικοτερα 2009(σιροκο)
αν δεν ηταν αυτοκινητο,θα ηταν καλλιστα lego-playmobil!
με τοσες αλλαγες που του εχει κανει η εταιρια στον ενα χρονο παραγωγης του,ουτε λεγκο να ηταν με αυτα τα βαλε-βγαλε
ο κλασσικος ισχυρογνωμον μου εχει πει οτι δεν το εχω οδηγησει ποτε κ δεν εχω μπει καν μεσα(μιλαμε παντα για το αυτοκινητο μου.. )..
ολοι τον ξερουμε..κ ολοι τον συμπαθουμε!
πολλοι θα ηθελαν για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,να ειναι κατι που δεν ειναι..σε βαθμο που εντελει το πιστευουν ακραδαντα..
κουπε,ενω ειναι ξεκαθαρα χατσμπακ
οι κατοχοι του ειναι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους,καγκουρες.οχι ολοι βεβαιως..
χρειαζεται εξηγηση?
στην ελλαδα πουλαει σαν τρελο,στο εξωτερικο οχι ιδιαιτερως(εως ελαχιστα αναλογικα με τους πληθυσμους..)..
μια απο τα ιδια.. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
CLAB... το μ@μησες και ψόφησεsorry mate,αντε παμε να τα πουμε τοτε,στο καβατζοπαρκινγκ,που δεν το μαμησες κ δεν ψοφησε..
-
Τι κερδιζω???? Εβγαινε πριν το 08 το τσιροτο??? Ηξερα για την πρωτη γενια μεχρι τα 90's
-
Κι εγω παω να την κανω απο την pub τον λογαριασμο απο τα σουβλακια στον CLAB
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]