-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Mιλανε οι Ιταλοι για φωτιες????????????????Ελα μου ντε που στα Ιταλικα φοβασαι να γυρισεις τη μιζα μην φουντωσει ολο το αμαξι και πας και εσυ χαμενος. Τουλαχιστον τα Γερμανικα που προανεφερε ο Πασχος εχουν και ενα Α φιλοτιμο φουντωσαν στη κινηση οχι σαν τα Ιταλικα πο φουντωνουν απο την αρχη.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κύριοι, έχουμε κανένα λογιστή εδώ;τι θες? να ρωτησω τον φαδερ που ειναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κύριοι, έχουμε κανένα λογιστή εδώ;
τι θες? να ρωτησω τον φαδερ που ειναι
Μωρέ κάτι για την δουλεια μου θελω να μάθω... αλλα εντάξει
Να΄σαι καλα -
οκ αμα θες κατι παντως ρωτα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σπέρααα
-
Παροιμια:θελει η να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.
-
Μπα απλα σε ειπε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παροιμια:θελει η να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παροιμια:θελει η να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει. -
Ποσα mail εχεις φτιαξει ρε
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ας απαντήσουμε εδώ
Το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και το δέχομαι - στο R8 νομίζω ότι κολλάνε περισσότερο. Στο Α4 φανερώνουν μία σχεδιαστική αμηχανία, και γενικά το αποτέλεσμα σε σχέση με το βασικό design του μοντέλου (ή την έλλειψη αυτού, for that matter ) είναι μάλλον άνισο...αλλά γούστα είναι αυτά
Η Audi υιοθέτησε τα LED στα ταπεινά της μοντέλα και κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το συνειρμό με το R8... άρα κατά βάση το επιχείρημά της ήταν επιτυχημένο λαμβάνοντας υπόψη και το τρέχω-και-δε-φτάνω-να-βάλω-και-γω-λεντ-ημέρας των υπόλοιπων κατασκευαστών
Από την άλλη, η AR υιοθέτησε τη μούρη της 8C για τα MiTo/149 και το αποτέλεσμα ήταν τόσο αποτυχημένο που δεν κατάφερε να δημιουργήσει κανένα συνειρμό με το πανέμορφο supercar μάλλον λόγω του άνισου (όπως λες) σχεδιασμού του μπροστινού μέρους... δεν έχω ακούσει κανένα σχόλιο της μορφής 'ωραία η MiTo σου, ρε αυτό μοιάζει με την 8C!'...
Φτιάχνεις ωραίες ιστορίες... Παίρνεις ένα δικό σου παράδειγμα, το σοτάρεις με εμπάθεια , και το γενικεύεις...
Άκου ένα πιο ωραίο... Αγοράζεις ένα κουτί της ΝΤΕΚΑΒΕ , του κοτσάρεις και 2 σειρές λαμπιόνια(για να μην είναι σκέτο κουτί) και το ανάβεις στο σύνταγμα μαζί με το δέντρο...Φίλε άκυρο. Το έκαναν πέρσι και δες το αποτέλεσμα
τόσο πολύ σου άρεσε?
-
πηγα να μπω εδω http://www.vwgolf-club.gr/forum/και μου βγαζει thread found alert.
-
-
αλλα δεν θα μπορεσω να κανω εγγραφη γιατι λεει πρεπει να εχει γκολφ
γαμωτο ,και ηθελα να τους το κανω μπαχαλο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γαμωτο ,και ηθελα να τους το κανω μπαχαλο
Για ποιο λογο;Τι θα σου προσφερει κατι τετοιο;
Δεν χρειαζεται απαντηση.
-
θελω να τρολαρω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα ειμαι χαζουλης μπλα μπλα μπλα μπλαΚιουση τι θα δεις τι θα κανεις με μενα ρε; Τι εννοεις;
Δες και τη δικη μου υπογραφη... Σε κατουραω αν δεν το χεις παρει χαμπαρι (γιατι εσεις οι v(λ)agisti ειστε και λιγο χαιβανια..)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα ειμαι χαζουλης μπλα μπλα μπλα μπλα
Κιουση τι θα δεις τι θα κανεις με μενα ρε; Τι εννοεις;
Δες και τη δικη μου υπογραφη... Σε κατουραω αν δεν το χεις παρει χαμπαρι (γιατι εσεις οι v(λ)agisti ειστε και λιγο χαιβανια..)
πεινασα,παω να τηγανισω δυο αβγα να φαω
-
Να μην ξεχασω να συλληπηθω τα κομπλεξικα βαζελακια (γιατι βαζελος=κομπλεξικος) για την καλη φετινη τους προσπαθεια.Ομολογουμενως ειχαν την καλυτερη φορμα και υπερπληρεις,ενω ο γαυρος επαιζε με τα τριτα.παρολα αυτα τα τριτα με λιγη προσοχη μπορουσαν να πεταξουν 5 γκολακια στο β ημιχρονο.Το κομπλεξ ομως του οσκαρ δεν εβαλε την ταφοπλακα,παρα την επικηδειο φωτογραφια του πτωματος του γκει.
Οριστε κι ενα βιντεο (απο το φετινο παιχνιδι δεν αξιζει,αλλωστε ο εισαγγελεας πρωτοδικων απαγορευσε φωτο-βιντεο απο την παραφυσιν διασκεδαση του οσφπ στο αψυχο κορμι του αιωνιου τριτοδευτερου)
http://www.youtube.com/watch?v=bAulpIdg ... L&index=24
Ολοι να δουν στο 5:09 τι λεει ο αγγλος speaker στον περσινο αγωνα ΟΣΦΠειραιως-Μπενφικα... Ισως το καλυτερο ευρωπαϊκο ματς ελληνικης ομαδας στην ιστορια.
-
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]