-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ο καλυτερος στο να μαγειρευει συνομιλιες ειναι ο τζιπσυ...Θες print screen απο το ιστορικό του msn?
-
Ναι ειναι δυσκολο (ακομα και για σενα το κατσικι) να μαγειρεψεις και prtscr...
Ποιος σε πιστευει μωρη χαμουρα; Πιο αθλιος κι απο φτηνη απομιμηση του φουσεκη εισαι.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι ειναι δυσκολο (ακομα και για σενα το κατσικι) να μαγειρεψεις και prtscr...
Ποιος σε πιστευει μωρη χαμουρα; Πιο αθλιος κι απο φτηνη απομιμηση του φουσεκη εισαι..Αφού είναι γνωστό σε όλο το φόρουμ ότι το τριμπούρδελό σου έχει κάνει 150 χιλίομετρα φέτος. Και ΟΛΑ από μάστορα σε μάστορα...
-
1ον: μην κλεβεις τις ατακες μου.
2ον: εχει κανει παραπανω γιατι δεν ειναι καθημερινο..
3ον:σαλτα μ@μ@σ@υ. -
Μεγάλες αποκαλύψεις
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
1ον: μην κλεβεις τις ατακες μου.
2ον: εχει κανει παραπανω γιατι δεν ειναι καθημερινο..
3ον:σαλτα μαμησου.1on: ψόφα
2ον: καθημερινή ντροπή της αυτοκίνησης είναι (όπως και πολλά ομοεθνή του ) αλλά τέλος πάντων
3ον: σε λίγο -
Βαρσε.
-
γ@μημένοι τριμπούρδελοι γαλλικοί κουβάδες
-
Tο καινουργιο single που αγορασε ο πασχος για τα χριστουγεννα
http://www.youtube.com/watch?v=D7AFWTtg ... feature=iv
-
Στέλιο είπαμε έχτισες έπαυλη, έκανες πισίνα, αγοράζεις πανάκριβα πούρα, αλλά να συχνάζεις και στο τοπικ της Ferrari wtf?
-
Προσπαθω να φτασω στο επιπεδο σου...
-
βρες ενα βουλωμενο βοθρο και πηδα μεσα...
-
Του Βασιλη το επίπεδο εννοουσα όχι το δικο σου
-
Θα ρωτησω εδω, ελπιζω να απαντησει κανενας σοβαρος ανθρωπος και οχι κανας πασχος ή taurus.
Σε καποια μαγαζια οταν επιστρεφεις ενα προιον και ζητας πιστωτικο σου λενε οτι εχεις δικαιωμα 6 μηνες να το εξαργυρωσεις (π.χ ΝΟΤΟS, MEDIA MARKT) καποια αλλα μαγαζια σου λενε Χ μερες (10-15 συνηθως) για παραδειγμα ΒΑΡΔΑΣ. Τι οριζει ο νόμος? Ο καθενας κανει οτι γουσταρει?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θα ρωτησω εδω, ελπιζω να απαντησει κανενας σοβαρος ανθρωπος και οχι κανας πασχος ή taurus.Σε καποια μαγαζια οταν επιστρεφεις ενα προιον και ζητας πιστωτικο σου λενε οτι εχεις δικαιωμα 6 μηνες να το εξαργυρωσεις (π.χ ΝΟΤΟS, MEDIA MARKT) καποια αλλα μαγαζια σου λενε Χ μερες (10-15 συνηθως) για παραδειγμα ΒΑΡΔΑΣ. Τι οριζει ο νόμος? Ο καθενας κανει οτι γουσταρει?
Εγω παντως ζηταω τα λεφτα μου πισω ατόφια,αυτο οριζει ο νόμος.
-
Σε οποιο μαγαζι και να πας μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω?
-
Αναστροφή πώλησης, σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος. Εκεί παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
Αν όμως το πας πίσω επειδή πχ δεν σου άρεσε το χρώμα της μπλούζας που σου έφεραν, δεν ξέρω τι παίζει...
-
Καλημέρα!
Δύσκολο το πρωινό ξύπνημα. Αν έχεις συνηθίσει κιόλας να ξενυχτάς. Πρέπει να ιδρυθούν εταιρίες που δουλεύουν αργά το βράδυ. (όχι κωλόμπαρα ) -
Tο Σάββατο φεύγω γιά τα Χανιά να δω την Παναχαικάρα!!!
Megane έλα στα Χανιά να γνωριστούμε!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]