-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Megane έλα στα Χανιά να γνωριστούμε!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάρτα, να μην στα χρωστάω...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αν όμως το πας πίσω επειδή πχ δεν σου άρεσε το χρώμα της μπλούζας που σου έφεραν, δεν ξέρω τι παίζει...με αφορμή το παραπάνω να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
αγοράζω 2 πουκάμισα σχεδόν ίδια.Η πωλήτρια μου λέει ότι και τα 2 έχουν ίδια γραμμή.ΔΕΝ μπορώ να δοκιμάσω και τα 2 επειδή λέει είναι ίδια γραμμή και να δοκιμάσω μόνο το ένα.(μαλακία που το δέχτηκα αυτό)Τέλοσπάντων.Πάω σπίτι και αυτό που δοκίμασα (προφανώς) μου είναι τέλειο πάνω μου.Βάζω το άλλο (και τα 2 είναι large) και μου είναι θεόφαρδο (χωράω εγώ κι άλλος ένας μέσα! Ίδια γραμμή είναι, έτσι? ).Στέλνω πίσω τη μάνα μου να αλλάξει το large και να πάρει το αμέσως μικρότερο νούμερο (αποκλείεται να μου κάνει το small ).
Το μικρότερο ΔΕΝ υπάρχει (εξαντλήθηκε και δε θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο μοντέλο).η μάνα μου απαιτεί να πάρεί τα λεφτά μου πίσω (ώστε να πάω αλλού να πάρω από αλλού πουκάμισο).
Της λένε ότι αυτό δεν γίνεται.Ισχύει?
Δεν είναι για τα 70€ που κάνει το πουκάμισο.Απλά δε θέλω να πάρω τίποτε άλλο από αυτό το μαγαζί.
Μπορώ να απαιτήσω τα χρήματά μου πίσω?
Σκέφτομαι περάσω ο ίδιος και να τσακωθώ.Θα ήθελα όμως να ξέρω αν αυτό που απαιτώ γίνεται. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καλημέρα!
Δύσκολο το πρωινό ξύπνημα. Αν έχεις συνηθίσει κιόλας να ξενυχτάς. Πρέπει να ιδρυθούν εταιρίες που δουλεύουν αργά το βράδυ. (όχι κωλόμπαρα )http://www.e-shop.gr, http://www.megatv.gr, http://www.amazon.com, σεκιουριτάδες, κτλ... όρεξη νά 'χεις να διαλέγεις...
Για να μην αναφέρω και τα διανυκτερεύοντα συνεργεία του grupo για περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες αποφασίσουν να τα κινήσουν νύχτα και το ρημάδι δουλέψει για αρκετό διάστημα ώστε να απομακρυνθούν από το σπίτι τους...
Κάβουρα, δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωσή σου, ένα τηλεφωνάκι στον συνήγορο καταναλωτή πάντως θα σε διαφωτίσει. Απλά είπα αυτό που ήξερα...
-
Για τον Βάρδα παντως που εγραψα πιο πανω οτι σου δινει Χ μερες να εξαργυρωσεις το πιστωτικο....μαλλον δεν ισχυει. Και εξηγώ.....αυτο μου το ειπαν (για τις χ μερες) στο μαγαζι....το χαρτακι πανω δεν γραφει τπτ παρα μονο την ημερομηνια που εκδοθηκε το πιστωτικο. Παω λοιπον σημερα στον Βαρδα στην γλυφαδα....μεχρι ποτε μπορω να το εξαργυρωσω του ρωταω?Η κοπελα κοιταζε το πιστωτικο σαν χαζη....εεεεε δεν ξερω μου λεει δεν εχει καποιο περιορισμο...ε μαλλον καλο θα ειναι πριν τις εκπτωσεις γιανα μην εχετε καποιο προβλημα.
Και τι προβλημα να εχω δλδ? Τους εχω δανησει ατοκα τα χρηματα μου απο τα μεσα δεκεμβρη....και θα τους χαλασει κιολας?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν όμως το πας πίσω επειδή πχ δεν σου άρεσε το χρώμα της μπλούζας που σου έφεραν, δεν ξέρω τι παίζει...
με αφορμή το παραπάνω να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
αγοράζω 2 πουκάμισα σχεδόν ίδια.Η πωλήτρια μου λέει ότι και τα 2 έχουν ίδια γραμμή.ΔΕΝ μπορώ να δοκιμάσω και τα 2 επειδή λέει είναι ίδια γραμμή και να δοκιμάσω μόνο το ένα.(μαλακία που το δέχτηκα αυτό)Τέλοσπάντων.Πάω σπίτι και αυτό που δοκίμασα (προφανώς) μου είναι τέλειο πάνω μου.Βάζω το άλλο (και τα 2 είναι large) και μου είναι θεόφαρδο (χωράω εγώ κι άλλος ένας μέσα! Ίδια γραμμή είναι, έτσι? ).Στέλνω πίσω τη μάνα μου να αλλάξει το large και να πάρει το αμέσως μικρότερο νούμερο (αποκλείεται να μου κάνει το small ).
Το μικρότερο ΔΕΝ υπάρχει (εξαντλήθηκε και δε θα ξαναφέρουν το συγκεκριμένο μοντέλο).η μάνα μου απαιτεί να πάρεί τα λεφτά μου πίσω (ώστε να πάω αλλού να πάρω από αλλού πουκάμισο).
Της λένε ότι αυτό δεν γίνεται.Ισχύει?
Δεν είναι για τα 70€ που κάνει το πουκάμισο.Απλά δε θέλω να πάρω τίποτε άλλο από αυτό το μαγαζί.
Μπορώ να απαιτήσω τα χρήματά μου πίσω?
Σκέφτομαι περάσω ο ίδιος και να τσακωθώ.Θα ήθελα όμως να ξέρω αν αυτό που απαιτώ γίνεται.Ta πουκαμισα ειναι επωνυμης μαρκας κ ποιας ,γιατι με 70 ευρω παιρνεις gant ,nautica ,timberlant.............
Aν τα πουκαμισα ειναι της ιδιας μαρκας nautica πχ τοτε ειναι υποχρεωμενη οχι μονο να στο αλλαξει ,αλλα κ να σου επιστρεψει τα χρηματα γιατι υπαρχει λαθος της εταιριας στο νουμερο ,το της ιδιας γραμμης δεν σημαινει τιποτα .
Παντως η καθε μαρκα εχει διαφορετικα νουμερα -μεγεθη κ οχι μονο στα πουκαμισα .
Πηγαινεις στο καταστημα με τα δυο πουκαμισα στο χερι κ ευγενικα της υπενθυμιζεις τον διαλογο μεταφεροντας 'αυτην ολη την ευθυνη .
Οσες φορες χρειαστηκε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα απλα μια φορα επρεπε να περιμενω να φερουν την καινουργια παρτιδα . -
Ραντανπλανούκο καλλωπίζεσαι γιατί θα συναντηθούμε στο καφέ;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για τον Βάρδα παντως που εγραψα πιο πανω οτι σου δινει Χ μερες να εξαργυρωσεις το πιστωτικο....μαλλον δεν ισχυει. Και εξηγώ.....αυτο μου το ειπαν (για τις χ μερες) στο μαγαζι....το χαρτακι πανω δεν γραφει τπτ παρα μονο την ημερομηνια που εκδοθηκε το πιστωτικο. Παω λοιπον σημερα στον Βαρδα στην γλυφαδα....μεχρι ποτε μπορω να το εξαργυρωσω του ρωταω?Η κοπελα κοιταζε το πιστωτικο σαν χαζη....εεεεε δεν ξερω μου λεει δεν εχει καποιο περιορισμο...ε μαλλον καλο θα ειναι πριν τις εκπτωσεις γιανα μην εχετε καποιο προβλημα.Και τι προβλημα να εχω δλδ? Τους εχω δανησει ατοκα τα χρηματα μου απο τα μεσα δεκεμβρη....και θα τους χαλασει κιολας?
Γιατι αν πας στις εκπτωσεις κ το καταστημα κανει 50% εσυ θα τους ζητησεις δυο πουκαμισα αν προκειται για πουκαμισα
-
τώρα που έγιναν όλα?
Να σου πω, θα πάω να κάνω κανά πρωινό με την Στικούδη...
Αυτοί δεν παίρνουν καν 3.60, παίρνουν 2,80. Θα έχω πραγματικό όπλο?
Για να μην αναφέρω και τα διανυκτερεύοντα συνεργεία του grupo για περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες αποφασίσουν να τα κινήσουν νύχτα και το ρημάδι δουλέψει για αρκετό διάστημα ώστε να απομακρυνθούν από το σπίτι τους...
Γερανός, ε?
-
Ραντανπλανούκο καλλωπίζεσαι γιατί θα συναντηθούμε στο καφέ; -
Ραντανπλανούκο καλλωπίζεσαι γιατί θα συναντηθούμε στο καφέ;Κάποιος θέλει να πάει για μπάνιο...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για τον Βάρδα παντως που εγραψα πιο πανω οτι σου δινει Χ μερες να εξαργυρωσεις το πιστωτικο....μαλλον δεν ισχυει. Και εξηγώ.....αυτο μου το ειπαν (για τις χ μερες) στο μαγαζι....το χαρτακι πανω δεν γραφει τπτ παρα μονο την ημερομηνια που εκδοθηκε το πιστωτικο. Παω λοιπον σημερα στον Βαρδα στην γλυφαδα....μεχρι ποτε μπορω να το εξαργυρωσω του ρωταω?Η κοπελα κοιταζε το πιστωτικο σαν χαζη....εεεεε δεν ξερω μου λεει δεν εχει καποιο περιορισμο...ε μαλλον καλο θα ειναι πριν τις εκπτωσεις γιανα μην εχετε καποιο προβλημα.
Και τι προβλημα να εχω δλδ? Τους εχω δανησει ατοκα τα χρηματα μου απο τα μεσα δεκεμβρη....και θα τους χαλασει κιολας?
Γιατι αν πας στις εκπτωσεις κ το καταστημα κανει 50% εσυ θα τους ζητησεις δυο πουκαμισα αν προκειται για πουκαμισα
Bασικά εγώ θα παρω οτι θελω με τα χ € πιστωτικό που θα εχω στα χερια μου.
Για αυτο παω και αγοραζω δωρα απο ΝΟΤΟS κλπ μαγαζια, εχει ο αλλος μια πολυ μεγαλο range να διαλεξει, απο αρωματα μεχρι ανδρικα ρουχα, και απο αθλητικα μεχρι γυναικεια (να κανει τον κουβαρντα στη γυναικα ) στα διαλα μου εχουν σπασει τα νευρα με την κουτοπονηρια τους και με το να νομιζουν οτι ο αλλος ειναι πασχος (ντιπ βλημα) -
Για καποιους σαν κ εσενα, τους αναγνωρισιμους οι πωλητριες κατεβαζουν το βρακι τους ,το θεμα ειναι μ\εμας τους απλους πολιτες τι γινεται
Βλεπεις οταν ψωνιζετε εσεις απο ενα καταστημα ειναι διαφημιση ,ενω οταν ψωνιζουμε εμεις ειναι δυσφημιση
Σ΄αυτο το μαγαζι σου λενε μετα συχναζει καλος κοσμος -
Πάρτα, να μην στα χρωστάω...
-
http://www.youtube.com/watch?v=xcJgpOr4 ... r_embedded
-
Πήγα στο Μουστάκα να πάρω δώρα στα ανηψάκια μου και έπαθα πλάκα με τα παιχνίδια που υπάρχουν
Ομολογώ πως ζήλεψα (30 χρονών μαντράχαλος ) ...τι Ferrari 248F1 1/10 τηλεκατευθυνόμενη, 599 GTB, πυροσβεστικές που πετάνε νερό, αυτοκινητόδρομοι με μονοθέσια F1...χαμός
Γιο θέλω να κάνω να παίζω
Τελικά πήρα έναν γαμ@το αυτοκινητόδρομο με μονοθέσια F1...θα λιώσω
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πήγα στο Μουστάκα να πάρω δώρα στα ανηψάκια μου και έπαθα πλάκα με τα παιχνίδια που υπάρχουνΟμολογώ πως ζήλεψα (30 χρονών μαντράχαλος ) ...τι Ferrari 248F1 1/10 τηλεκατευθυνόμενη, 599 GTB, πυροσβεστικές που πετάνε νερό, αυτοκινητόδρομοι με μονοθέσια F1...χαμός
Ωραιος! Ε κανε κανα γιο υπογεννητικοτητα εχουμε!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Για καποιους σαν κ εσενα, τους αναγνωρισιμους οι πωλητριες κατεβαζουν το βρακι τους ,το θεμα ειναι μ\εμας τους απλους πολιτες τι γινεται
Βλεπεις οταν ψωνιζετε εσεις απο ενα καταστημα ειναι διαφημιση ,ενω οταν ψωνιζουμε εμεις ειναι δυσφημιση
Σ΄αυτο το μαγαζι σου λενε μετα συχναζει καλος κοσμοςΒαθια βουτια και ανοδο χωρις αποσυμπίεση?
Που ειδες οτι κατεβασε το βρακι της? Απλα μου ειπε οτι δεν ξερει μεχρι ποτε γινεται η αλλαγη
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πήγα στο Μουστάκα να πάρω δώρα στα ανηψάκια μου και έπαθα πλάκα με τα παιχνίδια που υπάρχουνΟμολογώ πως ζήλεψα (30 χρονών μαντράχαλος ) ...τι Ferrari 248F1 1/10 τηλεκατευθυνόμενη, 599 GTB, πυροσβεστικές που πετάνε νερό, αυτοκινητόδρομοι με μονοθέσια F1...χαμός
Άσε... κάθε φορά που πάω στο Jumbo, παθαίνω τα ίδια (συνομήλικος)... Λάθος εποχή γεννηθήκαμε... Αν ήμασταν σήμερα 10 χρονών θα είχαμε τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα, ελικόπτερα, κτλ πολύ φθηνά... Που θα μου πάει... δεν θα κάνω γιο;;;;
-
Που θα μου πάει... δεν θα κάνω γιο;;;;Κόρη έχεις? Πότε ξεκινάνε τα καλλυντικά αυτές? Υπολόγισε ακόμα ένα μηνιάτικο
Ξεκίνα οικονομία από τώρα
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]