-
Άγγελε καλώς ήλθες ξανά.....α ρε φίλε το ξέχασα το κινητό του Πασχάλη δεν θες?
Αμέσως και καλές γιορτές να του πεις και από εμένα του παλιόφιλου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
τι χαμουτζα και μουχριτσα που εισαι ρε... Παντα εδινα απο 5ευρο και πανω σε παιδακια,τι φταιω τωρα εγω που δε χτυπησανε πορτα; Αμα δε χτυπησουν ουτε την αλλη βδομαδα,θα σε παρω τηλ να μου τα πεις απ το τηλεφωνο..
να ρθω με τον GiorgosFocus να σου πουμε τα καλαντα? θα εχουμε μαζι μας και 2 2μετρες ρωσσιδες ντυμενες Αγιοβασιλιτσες θελουμε το κατιτις μας
Eμ τι τσαμπα θα του τις παμε??
-
Ελατε ελατε...
http://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsA ... re=related
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
τι χαμουτζα και μουχριτσα που εισαι ρε... Παντα εδινα απο 5ευρο και πανω σε παιδακια,τι φταιω τωρα εγω που δε χτυπησανε πορτα; Αμα δε χτυπησουν ουτε την αλλη βδομαδα,θα σε παρω τηλ να μου τα πεις απ το τηλεφωνο..
να ρθω με τον GiorgosFocus να σου πουμε τα καλαντα? θα εχουμε μαζι μας και 2 2μετρες ρωσσιδες ντυμενες Αγιοβασιλιτσες θελουμε το κατιτις μας
Εννοειται πως............
ΟΧΙ κοστιζουν τα μεταφορικα!
-
Εννοειται πως............
Σιγα μωρε λεφτα εχουμε.
ΟΧΙ κοστιζουν τα μεταφορικα!
-
Εννοειται πως κοστιζουν τα μεταφορικα ηθελα να πω για τα κοριτσια! Αν δεν μας πλερωσει Γιωργο τον αφηνω σε σενα
-
Εννοειται πως κοστιζουν τα μεταφορικα ηθελα να πω για τα κοριτσια! Αν δεν μας πλερωσει Γιωργο τον αφηνω σε σεναα ειπα και εγω τι λες.Δε πειραζει ας βρουμε τα κοριτσια και μετα πλερωνουμε....
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Άγγελε καλώς ήλθες ξανά.....α ρε φίλε το ξέχασα το κινητό του Πασχάλη δεν θες?Αμέσως και καλές γιορτές να του πεις και από εμένα του παλιόφιλου
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εννοειται πως κοστιζουν τα μεταφορικα ηθελα να πω για τα κοριτσια! Αν δεν μας πλερωσει Γιωργο τον αφηνω σε σενα
α ειπα και εγω τι λες.Δε πειραζει ας βρουμε τα κοριτσια και μετα πλερωνουμε....
Τα εχω ετοιμα!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξενε παρε τηλ τον θειο σου και σκαστε ΟΧ να γελασουμε. Οι βελτιωσεις απεδωσαν αν και εχω ακομα προβληματα με τον maf γαμω τα προγραμματα μου,μλκια θα χω κανει παλι.
Πετάς κ μια δικαιολογία προκαταβολή που θα τον φας, ε?
Oχι ρε ψηλε να πουμε,τι να την φαω απο 9αρι πρωτο σταδιο; Για χαβαλε θα την παμε να δει διαφορες ο θειος να βελτιωθει.
ρε, δεν ασχολείται με κόντρες ο θείος.
-
welcome back patrine!
Με μέτρο το καμάκι τώρα... (ο πασχος σου φτάνει)
-
Σήμερα είδα μια μικρή στάμπα από λάδια κάτω από τη μηχανή! Λέω με κόλλησε ο πάσχος ρε γμτ! Τελικά ο βλάκας ο βοηθός του μάστορα που άλλαξε λάδια πριν από 2-3 μέρες δεν είχε σφίξει τη βίδα του κάρτερ. Ήθελε μια βόλτα για να φύγει τελείως με ότι αυτό συνεπάγεται!
Καλές γιορτές σε όλους!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα είδα μια κικρή στάμπα από λάδια κάτω από τη μηχανή! Λέω με κόλλησε ο πάσχος ρε γμτ! Τελικά ο βλάκας ο βοηθός του μάστορα που άλλαξε λάδια πριν από 2-3 μέρες δεν είχε σφίξει τη βίδα του κάρτερ. Ήθελε μια βόλτα για να φύγει τελείως με ότι αυτό συνεπάγεται!Eλα pasxo βρηκα τι θα σου παρω τα χριστουγεννα για το bravo
viewtopic.php?f=9&t=40470
-
ελα πασχο
Youtube Video -
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα είδα μια κικρή στάμπα από λάδια κάτω από τη μηχανή! Λέω με κόλλησε ο πάσχος ρε γμτ! Τελικά ο βλάκας ο βοηθός του μάστορα που άλλαξε λάδια πριν από 2-3 μέρες δεν είχε σφίξει τη βίδα του κάρτερ. Ήθελε μια βόλτα για να φύγει τελείως με ότι αυτό συνεπάγεται!Καλές γιορτές σε όλους!!!
Ενας φιλος μου που εχει το Τσιροτο (Scirocco) και πηγε για σερβις στην Auto Marin γιατι το πηρε εκει. Πηρε το αμαξι απο το συνεργειο και του μυριζε λαδι που καιγεται. Ο μηχανικος ειχε ξεχασει να βαλει την ταπα....
-
Mιας και μιλαμε για λαδια πριν λιγο μου εφερε η οδικη ενα σμαρτ που ειχε 8 λιτρα λαδι μεσα
το τι ντουμανι βγαζει δεν λεγεται -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Mιας και μιλαμε για λαδια πριν λιγο μου εφερε η οδικη ενα σμαρτ που ειχε 8 λιτρα λαδι μεσα
το τι ντουμανι βγαζει δεν λεγεται'Μα αφου δεν εχει γεμισει μεχρι επανω,θελει και αλλο!!!!!!'
Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει αυτη την ατακα απο γυναικες;
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
το τι ντουμανι βγαζει δεν λεγεται8λιτρα?????Χωρεσανε τοσα πολλα?????Μηπως ηθελε και για το σπιτι για τη σαλατα?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το τι ντουμανι βγαζει δεν λεγεται'Μα αφου δεν εχει γεμισει μεχρι επανω,θελει και αλλο!!!!!!'
Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει αυτη την ατακα απο γυναικες;
Πoυ καταλαβες οτι ειναι γυναικα ?
και 74 χρονων παρακαλω
της ειπαν λεει να συμπληρωνει λαδια που και που επειδη τα σμαρτ καινε λαδι και πηγε και εριξε ενα 5λιτρο + 3 που ειχε 8
Τα εχω βγαλει με την αναροφηση κι ακομα βγαζει ντουμανια πρεπει να την πηρε στο χερι την τουρμπινα
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]