-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
φιρί φιρί το πας δικηγόρεΔικηγόρος, ευκατάστατος με ducati soon...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
φιρί φιρί το πας δικηγόρε
Δικηγόρος, ευκατάστατος με ducati soon...
Tι έκανε;
-
http://www.thecypruz.com/member.php?s=6b1482a6ff027e0c031f9f3619854799&u=51749
βρηκα τον krusenstern ,γραφει σε αλλο φορουμ.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δυστυχως εφαγα την πρωτη προειδοποιηση Τι το θελα και παρεκτραπηκα. Δεν πειραζει μια ιντερνετικη εμπειρια.Σιγα ρε πως κανεις ετσι?Τι να μας πει ο Πατρινος και ο Πασχος!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Δυστυχως εφαγα την πρωτη προειδοποιηση Τι το θελα και παρεκτραπηκα. Δεν πειραζει μια ιντερνετικη εμπειρια.
Σιγα ρε πως κανεις ετσι?Τι να μας πει ο Πατρινος και ο Πασχος!
Ε ειναι η πρωτη προειδοποιηση που τρρω σε φορουμ γενικα Χαλασε η καλη μου φημη
-
εσπασες την παρθενια σου
δικος μας απο δω και περα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εσπασες την παρθενια σουδικος μας απο δω και περα
-
σε λιγο καιρο θα μαθεις να κανεις και καταδυσεις,θα σε εκπαιδευσω ,θα σε αναλαβω προσωπικα.
-
Δυστυχως εφαγα την πρωτη προειδοποιηση Τι το θελα και παρεκτραπηκα. Δεν πειραζει μια ιντερνετικη εμπειρια.
Σιγα ρε πως κανεις ετσι?Τι να μας πει ο Πατρινος και ο Πασχος!
Ε ειναι η πρωτη προειδοποιηση που τρρω σε φορουμ γενικα Χαλασε η καλη μου φημη
Εγω εχω φαει καμια 5-6 ειδοποιησεις.Οι πρωτες μου εδω μεσα.Και μια βδομαδα μπαν.Του μπαν τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες!
-
Λετε εεεε??? Ειμαι συγκινημενος
-
Λετε εεεε??? Ειμαι συγκινημενοςΑρχισε και το τσιγαρο να χεις να λες στις γκομενες για το πρωτο σου warning!
-
Δεν καπνιζω! το θεωρω περιττο! τα χρηματα τα δινω αλλου
-
Δεν καπνιζω! το θεωρω περιττο! τα χρηματα τα δινω αλλουΚαταλαβα γιαυτο εχεις καταντησει 100κιλα μ@λ@κ@ς!
-
υπερβολες!
-
:rtfm: υπερβολες!Πλακιτσα κανω ρε μην ψαρωνεις!
-
Το ξερω εδω ειμαστε για να κανουμε λιγο πλακιτσα
-
Το ξερω εδω ειμαστε για να κανουμε λιγο πλακιτσαΓιατι τι αλλο κανουμε ολη μερα ρε? Που να ερθεις σχολειο θα λιωσεις!Σημερα εγραφα γενικη αλλα ειχα κατευθυνση μετα και εχω τον ιδιο δασκαλο.Αυριο γραφω κατευθυνση.Μας λεει θα γραψετε τωρα.Του κανω εγω.Μα καλα ρε δασκαλε εισαι σοβαρος?Μας γ@μησες πριν θες να μας γ@μησεις και τωρα?Λιωσανε ολοι κυλιοντουσαν στα πατωματα!
-
Γιατι τι αλλο κανουμε ολη μερα ρε? Που να ερθεις σχολειο θα λιωσεις!Σημερα εγραφα γενικη αλλα ειχα κατευθυνση μετα και εχω τον ιδιο δασκαλο.Αυριο γραφω κατευθυνση.Μας λεει θα γραψετε τωρα.Του κανω εγω.Μα καλα ρε δασκαλε εισαι σοβαρος?Μας γ@μησες πριν θες να μας γ@μησεις και τωρα?Λιωσανε ολοι κυλιοντουσαν στα πατωματα!
-
Γιατι τι αλλο κανουμε ολη μερα ρε? Που να ερθεις σχολειο θα λιωσεις!Σημερα εγραφα γενικη αλλα ειχα κατευθυνση μετα και εχω τον ιδιο δασκαλο.Αυριο γραφω κατευθυνση.Μας λεει θα γραψετε τωρα.Του κανω εγω.Μα καλα ρε δασκαλε εισαι σοβαρος?Μας γ@μησες πριν θες να μας γ@μησεις και τωρα?Λιωσανε ολοι κυλιοντουσαν στα πατωματα!
Σκεψου να ειχες καθηγητη τον Πατρινο και να ηθελε να σας πηδηξει στα αληθεια
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σκεψου να ειχες καθηγητη τον Πατρινο και να ηθελε να σας πηδηξει στα αληθεια
Πο τον π@ουστΗ!
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]