-
Μετά από σκέψη-πρόταση του rx8drifter σχετικά με τη δημιουργία ενός θέματος με δικές μας φωτογραφίες, ανοίγει ένα τέτοιο θρεντ! Είναι γεγονός οτι ορισμένες φορές γίνονται μακροσκελείς συζητήσεις γύρω από μια δική μας φωτογραφία, οι οποίες ενδεχομένως να αποτρέπουν κάποιον να ποστάρει μια (πχ) αστεία φωτό...Για το λόγο αυτό έπεσε το θέμα στο τραπέζι... :Glypsimo MODE ON: Oι καλοί μας mods λοιπόν έδωσαν το ΟΚ, οτι δηλ δεν είναι υπερβολική η παρουσία τριων θεμάτων σχετικά με φωτογραφία στον Αντίλογο! Τους ευχαριστούμε! :Glypsimo MODE OFF: Το υπάρχον θέμα 'Πόσταρε μια τυχαία φωτογραφία [#4] ' εξακολουθεί να υφίσταται, στο οποίο μπορούμε να ποστάρουμε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που βρίσκουμε στο δίκτυο Το νέο θέμα είναι για όσους θέλουμε να ποστάρουμε δικες μας δημιουργίες και να κάνουμε/δεχόμαστε κριτικές, σε ύφος λίγο πιο...φωτογραφικό! Καλή αρχή!
-
Μετά από σκέψη-πρόταση του rx8drifter σχετικά με τη δημιουργία ενός θέματος με δικές μας φωτογραφίες, ανοίγει ένα τέτοιο θρεντ! Είναι γεγονός οτι ορισμένες φορές γίνονται μακροσκελείς συζητήσεις γύρω από μια δική μας φωτογραφία, οι οποίες ενδεχομένως να αποτρέπουν κάποιον να ποστάρει μια (πχ) αστεία φωτό...Για το λόγο αυτό έπεσε το θέμα στο τραπέζι... :Glypsimo MODE ON: Oι καλοί μας mods λοιπόν έδωσαν το ΟΚ, οτι δηλ δεν είναι υπερβολική η παρουσία τριων θεμάτων σχετικά με φωτογραφία στον Αντίλογο! Τους ευχαριστούμε! :Glypsimo MODE OFF: Το υπάρχον θέμα 'Πόσταρε μια τυχαία φωτογραφία [#4] ' εξακολουθεί να υφίσταται, στο οποίο μπορούμε να ποστάρουμε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που βρίσκουμε στο δίκτυο Το νέο θέμα είναι για όσους θέλουμε να ποστάρουμε δικες μας δημιουργίες και να κάνουμε/δεχόμαστε κριτικές, σε ύφος λίγο πιο...φωτογραφικό! Καλή αρχή!
-
Μετά από σκέψη-πρόταση του rx8drifter σχετικά με τη δημιουργία ενός θέματος με δικές μας φωτογραφίες, ανοίγει ένα τέτοιο θρεντ! Είναι γεγονός οτι ορισμένες φορές γίνονται μακροσκελείς συζητήσεις γύρω από μια δική μας φωτογραφία, οι οποίες ενδεχομένως να αποτρέπουν κάποιον να ποστάρει μια (πχ) αστεία φωτό...Για το λόγο αυτό έπεσε το θέμα στο τραπέζι...
:Glypsimo MODE ON:
Oι καλοί μας mods λοιπόν έδωσαν το ΟΚ, οτι δηλ δεν είναι υπερβολική η παρουσία τριων θεμάτων σχετικά με φωτογραφία στον Αντίλογο! Τους ευχαριστούμε!
:Glypsimo MODE OFF:
Το υπάρχον θέμα 'Πόσταρε μια τυχαία φωτογραφία [#4] ' εξακολουθεί να υφίσταται, στο οποίο μπορούμε να ποστάρουμε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που βρίσκουμε στο δίκτυο
Το νέο θέμα είναι για όσους θέλουμε να ποστάρουμε δικες μας δημιουργίες και να κάνουμε/δεχόμαστε κριτικές, σε ύφος λίγο πιο...φωτογραφικό!
Καλή αρχή!
-
Yπερβολικα αισιοδοξο θρεντ.Νομιζω οτι θα απασχολήσει ελαχιστους.
Πάντως,θα ηθελα να ζητησω απο οσους ποσταρουνε πλέον σε αυτο το θεμα,αν γινεται να βάζουν τα θαμπνειλς των εικόνων,και σε οσους απαντανε,να μην κανουνε κουότ στην ιδια τη φωτογραφία
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Yπερβολικα αισιοδοξο θρεντ.Νομιζω οτι θα απασχολήσει ελαχιστους.Toν Λιακόπουλο δε θα τον κερδίσουμε λες;
-
-
Η δεύτερη με το δένδρο στο κάδρο είναι πιο ενδιαφέρουσα!
σε ποιά τοποθεσία είναι η φωτό; -
θα μπερδέψουμε τον κόσμο με τα πολλά τόπικ. θα χάσουμε πελατεία έτσι δεν είναι δύσκολο ν'αναφέρουμε αν μια φωτογραφία είναι δική μας ή όχι σε όποιο θέμα και να μαστε
-
Διαφωνω μ΄'αυτο που εγινε κ το θεωρω κινηση ελιτιστικη.Μονο αρνητικα βρισκω στο ξεχωριστο θεμα που πιστευω δεν ενθαρυνει φιλους του φορουμ να ασχοληθουν με την φωτο .
Τι νοημα εχουν οι κλειστες ομαδες ?????????? -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Η δεύτερη με το δένδρο στο κάδρο είναι πιο ενδιαφέρουσα!
σε ποιά τοποθεσία είναι η φωτό;Η φωτογραφιες ειναι στα νικολεικα αιγιου μεσα αυγουστου..Απλη ψηφιακη φωτογραφικη των 70e.. και δεν εχω βαλει καδρο..ετσι βγηκε..
Εγω θεωρω οτι ειναι πιο καλα ετσι..Αν και δε ποσταρα και πολυ παρακολουθουσα και ιδιως οι φωτο του nick k ειναι απολαυστικες..
Ετσι θα εχουμε μονο αληθινες δικες μας φωτο και οχι απο το νετ.. Καλη ιδεα μου φαινεται εμενα. -
πού τις βλέπετε τις κλειστές ομάδες ρε παιδιά,
μή λέμε ό,τι μας κατέβει
ίσα ίσα είανι ένα τοπικό που δεν θα μπαίνει ό,τι παπαροφωοτογραφία βρίσκουμε στο νετ με σκυλάκια για να κάνουμε χαβαλέ.
Τέλος από μένα, ας μείνουμε ΟΤ -
Σχετικά με τη μηχανή των 70€, η fog το λέει πολύ χαρακτηριστικά:
'Δεν είναι η μηχανή που κάνει τη φωτογραφία, αλλά ο άνθρωπος πίσω απ αυτήν'ή κάπως έτσι...
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Διαφωνω μ΄'αυτο που εγινε κ το θεωρω κινηση ελιτιστικη.Μονο αρνητικα βρισκω στο ξεχωριστο θεμα που πιστευω δεν ενθαρυνει φιλους του φορουμ να ασχοληθουν με την φωτο .
Τι νοημα εχουν οι κλειστες ομαδες ??????????Δεν μιλάμε για κλειστή ομάδα βρε Γιώργο!
Δεν είπαμε οτι είμαστε 5-6 που το...'κατέχουμε' και γράφουμε εδώ μέσα! Σε καμία περίπτωση! απλά σκέψου πόσες φορές ποστάρει ο Χ μια υπέροχη φωτό και αρχίζουν οι ερωτήσεις 'δική σου;'Νομίζω οτι οποιοσδήποτε μπορεί να ποστάρει όπου θέλει. Και φυσικά μια δική του στο αρχικό θρεντ..αλίμονο! κι ε΄γω αν έβγαζα τα...σκυλιά να κάνουν σεξ, εκεί θα την έβαζα!
Αν όμως θελήσω να κάνω λίγη φωτογραφική κουβέντα και να δω κάποια δείγματα φίλων, εδώ είναι πιο προσβάσιμο...
τέλος πάντων και οι διαφωνίες δεκτές φυσικά! Και σεβαστές πάνω απ όλα!απλώς δεν προσβλέπει κανείς σε κλειστή ομάδα...
-
-
Παγκακι στην αυλη του σπιτιου στο λονδινοhttp://www.flickr.com/photos/38109892@N ... 8/sizes/l/
μεγαλυτερη αναλυση -
τριχορδο των 250ευρω πιο πολυ για να μαθω το πηρα αλλα
σε λιγο καιρο θα παρω εναν ακριβο των 1500ευρω -
-
ας πούμε, η τελευταία νονέ είναι πιο ενδιαφέρουσα, έψαξες να βρεις μιά άλλη γωνία στο πλάνο σου που δείχνει κάτι
Αυτό που δεν βοηθάει είναι η πολύ ασπρίλα στο background.
νομίζω με μικρότερη έκθεση θα ήταν πιο ωραία.Καλή αρχή
-
Καλή αρχή και από μένα
Τη βρίσκω όμορφη κίνηση μιας και θα δώσει την ευκαιρία σε όσους από μας τους αρέσει να κάνουν κλικ, να συζητήσουμε τα αποτελέσματα. Ακόμα και να μην είναι πολλοί τέτοιοι εδώ μέσα, (νομίζω είναι) δεν αποκλείεται μέσα από δω να παρακινηθούν κι άλλοι.Αυτό που προσπαθώ συνήθως στις φωτογραφίες μου, είναι να 'αναδείξω' αυτό που μου αρέσει να κρατήσω σε αυτές και γενικά δεν το πετυχαίνω εύκολα. Αν δεν είσαι ιδιαίτερο ταλέντο να έχεις δικούς σου τρόπους, (δεν είμαι) για αρχή βοηθάει να παίζεις με κάποιους κανόνες που έχει αποδειχθεί ότι ικανοποιούν το μάτι, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ένας από αυτούς είναι ο κανόνας των τρίτων. Οι περισσότερες φωτογραφίες μας δεν πάσχουν από όμορφο θέμα αλλά από το ...που το βάζουμε. Αυτός ο κανόνας βοηθάει να το βάλουμε κάπου στην εικόνα που θα τραβήξει την προσοχή. Μερικά 'οπτικά' παραδείγματα και περισσότερη θεωρία για όποιον ενδιαφέρεται και μια εξήγηση από αποτέλεσμα του google (εννοώ δεν ξέρω αυτόν που το γράφει) στα ελληνικά. Η ενδιαφέρουσα σύνθεση 'κρατάει' το μάτι συνήθως και σε μια φωτογραφία αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα, ίσως το πιο σημαντικό, ώστε να παρατηρήσεις και τα υπόλοιπα.
@** nonos**
Αν και θαυμάζω την τεχνική και τα σούπερ μηχανήματα, πιο πολύ με ενδιαφέρει το συναίσθημα και η αίσθηση που αφήνει μια φωτογραφία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μερικές φορές να μου αρέσουν πράγματα που δε θα έβγαζε ποτέ μια 5d mark ii και να με 'κολλάνε' πράγματα βγαλμένα με μια μηχανή των 30 ευρώ, γιατί αυτός που έκανε το κλικ έπιασε τη στιγμή και τη διάθεση.Έχω στα κλειδιά μου μια μηχανούλα, χωρίς καμμιά ευκολία, των 20 ευρώ και τραβάω ότι μούρθει ακόμα και όταν πηγαίνω σούπερ μάρκετ. Μου αρέσει η στιγμή χωρίς τα τέλεια χρώματα, είναι πιο αυθεντική και κάποιες φορές αυτό θέλω. Τη 'βρίσκω' λοιπόν το ίδιο και κάποιες φορές περισσότερο, από όταν τραβάω με το σετ των 1500 ευρώ.
Οι παρακάτω φωτογραφίες δεν είναι εδώ για το αισθητικό τους αποτέλεσμα ή την αρτιότητά τους, είναι παραδείγματα εικόνας καθώς περπατάω, με τη μηχανή των 20 ευρώ κρεμασμένη στα κλειδιά. Μαζεύω εικόνες από οτιδήποτε βλέπω στην πόλη, ακάλυπτους χώρους, ταράτσες, δρόμους. Κάποια στιγμή ίσως μπουν κάπου, σε συνεργασία ίσως με κάποιον άλλον με την ίδια τρέλα, που να τραβάει σε παρόμοιο στυλ αλλά σε άλλη πόλη ή στην επαρχία ή σε άλλη χώρα κλπ. (the town and the city... whatever ) Σημασία έχει να γουστάρεις αυτό που κάνεις και να περνάς καλά
ΥΓ. Ολλανδέ το κρίμα στο λαιμό σου
-
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...