-
Ξενοφών υπέροχες...!
Σταύρο πολύ όμορφη... IR είναι...?Όταν ο ουρανός έχει κέφια:
20131029-DIM_5551b by dimbal, on Flickr
20131029-DIM_5553b by dimbal, on Flickr -
Φοβερό χρώμα, ειδικά η πρώτη
-
Απίστευτες και οι δυο!! Μ' αρέσει ποιο πολύ η πρώτη κι εμένα.
-
-
Πολύ όμορφο πανόραμα Νίκο!
Εντωμεταξύ η κακοκαιρία χθές ήταν ευκαιρία για να γίνουμε λούτσα...
Δύο κλίκ απο το σετ:
20131106-DIM_5683b by dimbal, on Flickr
20131106-DIM_5645b by dimbal, on Flickr -
Μ' αρέσει το α/μ που έκανες και η διαγώνιος απ' την πρώτη!! Πολύ ωραίες και οι δυο!
-
Νίκο
Δημήτρη ωραίες αλλά του μάμησες τη μάνα στο τελευταίο από επεξεργασία -
Thanks.
Γενικά όλο αυτό το σετ το έχω κοντράρει έντονα για πιο δραματικό αποτέλεσμα στα κύματα...
Αυτό εννοείς ή κάτι άλλο σε ενοχλεί στην επεξεργασία...? -
Και σε μια βδομάδα σκάει e-mail
' Γεια χαραντάν μόρτη, από την ταβέρνα 'Το Κύμα' είμαι, θα θελα να ρωτήσω αν θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε τη φωτογραφία σας στο ημερολόγιό μας.' -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Thanks.
Γενικά όλο αυτό το σετ το έχω κοντράρει έντονα για πιο δραματικό αποτέλεσμα στα κύματα...
Αυτό εννοείς ή κάτι άλλο σε ενοχλεί στην επεξεργασία...?Το αποτέλεσμα είναι ωραίο οπτικά, απλώς έχω την εντύπωση ότι είναι σαν από παιχνίδι ή κινηματογραφική ταινία. Δε το λέω για κακό δλδ
-
-
τώρα κατάλαβα ότι είναι μέσα από το μαγαζί
Εντάξει, θα το κάνουν αδιάβροχο το ημερολόγιο όπως τους καταλόγους τους, no worriesΠάντως πρέπει να έφαγες λίιιιγο νεράκι αν κρίνω από την εστιακή απόσταση. Η πρώτη είναι πολύ ατμοσφαιρική, μου θύμισε λίγο Shutter Island του Σκορτσέζε, αλλά με μια εσάνς καλαμαροχτάποδου.
-
Ναι, το έφαγα και με το παραπάνω... στην 1η πχ με το που έσκασε το κύμα μπροστά μου, κλικ και γύρισμα πλάτης... στο επόμενο δευτερόλεπτο ήμουν μούσκεμα απο την κορυφή εως τα νύχια (χαμογελώντας για το weather-sealing της μηχανής)...
Όσοι έχετε κάνει τετοιου είδους εξορμίσεις γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να γίνεις σώβρακο απο κύματα...Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
λίγο Shutter Island του Σκορτσέζε, αλλά με μια εσάνς καλαμαροχτάποδου. -
-
-
nice
Έβγαλε κανείς κεραυνούς χθες ή μπα;
-
Packing!Η ημερομηνία είναι λάθος
-
-
Θάνο τι είναι αυτό πάνω δεξιά; Δε φαίνονται και τα γράμματα
Δημήτριε
-
Το μαυρο; Ο φορτιστής του άσσου.
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...