-
Μας ταξιδεψες και εμας
-
Που στο watermark? Εγώ αυτό βλέπω μόνο.
Sent from my Nexus 4 using 3
-
To Hallstat είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχω επισκεφτεί, πήγα για καφέ και μείναμε 3 μέρες. Αλλά με κίνδυνο να γίνω κι εγώ κουραστικός, γιατί ρε φιλε; Βαλε τουλάχιστον κάτι διακριτικότερο.
-
Noμίζω τις έχω ξαναβάλει
το έχουν κάνει αντιγραφή οι κινέζοι νομίζω
-
Ο ΣΣ του Χαλστατ είναι στη δεύτερη φωτογραφία το μοναχικό κτήριο αριστερά. Για να μπορέσουν να συνδυάσουν το τοπίο στο μυαλό τους όσοι άτυχοι δεν έχουν πάει
-
Τσίμπα ενα μπυρόνι τώρα να στανιάρεις
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Όμορφες αλλά τα καταστρέφεις όλα με το watermarkΥπερβολικός είσαι.Σιγά την καταστροφή που υπέστησαν.
-
greo και τριφτη!! δωστε οδηγιες (και για τα γυρω μερη)!
Μαλλον θα παω το Μαη για οδοιπορικο. -
Ωραια η γκουρμεδια του ντριφτη!
-
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
greo και τριφτη!! δωστε οδηγιες (και για τα γυρω μερη)!
Μαλλον θα παω το Μαη για οδοιπορικο.Απο αυστρια δεν γνωριζω ρε, ημερησια ειχαμε παει εκει
-
Oυτε και γω έχω να πω κάτι. Road trip ημουν χωρίς πρόγραμμα και κρατήσεις, είχα σκοπό να πάω σε κάποιο από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα μερη του Salzkamergut (είναι η περιοχή με τις αλπικές λίμνες της Αυστρίας) για διανυκτέρευση (Bad Ischl, Gmunden) αλλά το Χαλστατ είναι το τέλειο μέρος και κολήσαμε εκεί. Ακόμα και για να δούμε το Ζαλτσμπουργκ, ημερήσια από το Χαλστατ κάναμε.
-
Πλησίασα, αλλά δεν άγγιξα. Είχα πάει μονοήμερη από το Μόναχο στο Σάλτζμπουργκ/Μπέρχτεσγκάρντερν/Χίντερσεε, αλλά ήταν πολλά τα επιπλέον χιλιόμετρα και δεν το τόλμησα γιατί έπρεπε να ξαναγυρίσω στο Μόναχο το βράδυ.
-
Με υποχρεωσατε ρε!
Το Μαιο σκεφτομαστε για αλπικο οδοιπορικο ειτε απο Μιλανο ειτε απο Μοναχο (μαλλον αυτο κερδιζει) με διανυκτερευση σε αλλο μερος καθε 2-3 μερες.
Τωρα το σχεδιαζουμε ακομη αλλα Χαλστατ μαλλον θα μπει στα σιγουρα. -
Μία συμβουλή που έχω να δώσω είναι να τσεκάρεις σε κανα μοτο φόρουμ διαδρομές απο pass στις αλπεις μεταξύ ιταλίας αυστρίας ελβετίας. Οι μοτο είναι πολύ μερακλήδες με αυτά τα μέρη.
Πχ, από έναν οδηγό που έχω:
Σκέψου τώρα απο Μιλάνοκαι τώρα ένας mod αν εχει την καλοσύνη ας ξεβρωμίσει το τοπικό απ τα offtopic
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μία συμβουλή που έχω να δώσω είναι να τσεκάρεις σε κανα μοτο φόρουμ διαδρομές απο pass στις αλπεις μεταξύ ιταλίας αυστρίας ελβετίας. Οι μοτο είναι πολύ μερακλήδες με αυτά τα μέρη.Ναι ρε συ αυτους διαβαζω και εχω καυλωσει!
Εμεις θα το κανουμε με κανα νοικιαρικο Fiat Panda βεβαια αλλα δε γαμιεται, ωραια θα ναι! -
Τι να σου πούμε τότε, τα πάντα όλα
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Με υποχρεωσατε ρε!Το Μαιο σκεφτομαστε για αλπικο οδοιπορικο ειτε απο Μιλανο ειτε απο Μοναχο (μαλλον αυτο κερδιζει) με διανυκτερευση σε αλλο μερος καθε 2-3 μερες.
Τωρα το σχεδιαζουμε ακομη αλλα Χαλστατ μαλλον θα μπει στα σιγουρα.Δε δυσκολεύτηκα καθόλου να βρω. Εχει πολλά καταλύματα, όχι βέβαια και τι φθηνά αλλά θα βρεις εύκολα. Το ορυχείο έχει τελεφερίκ μέσα στο χωριό, δε θέλει κάτι άλλο να ξέρεις. Χιντ: Τα ξενοδοχεία εντός παλιάς πόλης σου δίνουν θέση πάρκινγκ μέσα στην παλιά πόλη (λέμε τωρα 'πόλη'), άρα μη σε απασχολήσει ότι πιθανόν για να μείνετε στον παλιό οικισμό θα πρέπει να κουβαλήσετε πράματα.
-
Φεύγοντας από το βουνό χτες
Κελάρια Παρνασσού by chrislappas, on Flickr -
Εδώ θα συνεχίζω να σας πρήζω με τα ταινιάκια μας!
Αυτή είναι η νέα δουλειά του κινηματογραφικού εργαστηρίου μας. Στην παραγωγή και στο χαμαλίκι του ήχου είμαι εγώ!
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...