-
Ξέρεις ποιά είναι η πλάκα?
Οι γραμμές του αυτοκινήτου είναι παράλληλες με την κορυφογραμμή -
το ξέρω Να φανταστείς οτι δε μου βγαινε τόσο καλά και το μετακίνησα ελάχιστα! Είναι συνειδητή επιλογή στο καδράρισμα! Γι αυτό και δεν την ήθελα πιο φωτεινή, ώστε να μην διαχωριστεί το αυτοκίνητο απ τα βουνά...
-
Δεν είχα ανοίξει τη μεγάλη, στη μικρή το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο
(δεν ξεχωρίζεις και τί παπαροάμαξο είναι )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν ξεχωρίζεις και τί παπαροάμαξο είναι
αυτό κράτα να μου το πεις μετά από καμιά στριφτερή διαδρομή όταν θα απομακρύνομαι μπροστα...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
δεν ξεχωρίζεις και τί παπαροάμαξο είναι
αυτό κράτα να μου το πεις μετά από καμιά στριφτερή διαδρομή όταν θα απομακρύνομαι μπροστα...
-
Πολύ καλή Θύμιο! Ωραίος ο ορίζοντας μαζί με το αυτοκίνητο και απίστευτα χρώματα!!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Και σε μεγάλο μέγεθος:http://www.flickr.com/photos/thymios/33 ... 338931583/
δεν την ήθελα πιο φωτεινή. για την ακρίβεια ήθελα να φαίνεται σχεδόν αποκλειστικά ο ορίζοντας. Τα υπόλοιπα έλαχιστα
Στο οριτζιναλ μεγεθος φαινεται ο θόρυβος,αλλα ειναι όντως σε πολύ καλα επίπεδα.
Και μια δοκιμη με το 'neat image' πανω στη φωτογραφια σου,με ενα κροπ ανεπεξεργαστο και ενα φιλτραρισμενο
[ Download all those pictures on a zip-archive ] -
Ανδρέα όπως τα λες είναι. Σε ορίτζιναλ μέγεθος, ο θόρυβος φυσικά και φαίνεται. είναι όμως αποδεκτός. πόσο μάλλον για μια μηχανή της πιο χαμηλής βαθμίδας των dSLR
Το neat image το χω εγκαταστήσει κι εγώ αλλά ούτε που σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω
βοηθάει σημαντικά, αν και το αποτέλεσμα είναι λίγο...soft
-
@ sv2
Πολύ όμορφο mood. Με τον που την είδα τη σκέφτηκα τετράγωνη. Αλλά όταν την είδα και τετράγωνη δε μπόρεσα να αποφασίσω ποιό format της πάει περισσότερο.Όπως και νάχει πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ωραίο wide πλάνο, από τις φωτογραφίες που μου τραβάνε την προσοχή.
-
@thumios
Να στη πατρα προς ψηλαλωνια..Στο βαθος διακρινεται ο τρουλος του αγιου αντρεα..Κατα τα αλλα πρεπει να ανεβω μια μερα στο δασυλλιο να τραβηξω ωραιες φωτο..αν εστω δεν εμενα στο πρωτο οροφο.. -
κάπου εκεί έμενα κι εγώ...
Δασύλλιο, ε;
λοιπόν μόλις περάσεις τον Λάγιο κάνε αριστερά (ανεβαίνοντας από Καρόλου) και συνέχισε μέχρι να περάσεις το μηχανοστάσιο της πυροσβεστικής. Μετά από 200-300μ αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα πλάτωμα...Μην πάς πολύ αργά γιατί ο λόγος ύπαρξής της είναι άλλος Από κει έχεις πολύ ωραία θέα προς το κομμάτι του λιμανιού. αλλιώς κλείσου στο Κάστρο και βγάλε την άλλη πλευρά -
Κατι θα κανουμε..Εγω στη περιοχη της εκκλησιας του παντοκρατορα μενω..
-
είναι πολύ καλή περιοχή!
και φωτογραφικά...έχει θέματα πολλά!
να και μια πόρτα από εκεί γύρω! -
Ενδιαφέρουσα οπτική και προοπτική. Πολύ καλή.
-
Ευχαριστώ!
Καθόμουν στα σκαλοπάτια του σπιτιού, περιμένοντας το ραντεβού μου. Ε εκεί όπως συνήθως πήρα τη μηχανή και για καλή μου τύχη ο κολλητός μου είχε δανείσει τον 10-20...
-
sv2 πολύ καλή! Θυμίζει λίγο HDR!!
Θύμιο ωραία η ματιά σου τραβηγμένη από κάτω!!
-
Εγώ για το θόρυβο χρησιμοποιώ ένα εξαιρετικό plugin για το photoshop, το Dfine 2.0.
Κάνει πολύ καλή δουλειά!
-
Αν θέλεις πόσταρε ένα παράδειγμα να δούμε!
-
Πολυ ωραια η φωτο της πορτας Θυμιο !
-
Και η πόρτα και η καταιγίδα πολύ όμορφες
Το ωραίο στην καταιγίδα είναι το μικρό άνοιγμα στον ουρανό, πολύ όμορφο ενσταντανέ(θύμιο πρέπει να έσκυψες πολύ για να την πάρεις
την φωτό)
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...