-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όπως και να το ...στολίσουν, δεν διορθώνεται με τίποτα ...
Συμφωνώ Γιάννη, αλλά εδώ μιλάμε για την 3άρα.
!!
(το πήγα στο σωστό...) -
Νέοι κινητήρες και τετρακίνηση για το 2012...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Νέοι κινητήρες και τετρακίνηση για το 2012...Δε βλέπω πουθενά 316i κι αγχώνομαι.
-
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Λοιπον, παιρνω παρουσιες...
Λειπουν αλλοι τρεις.
Που να ειναι, ακομα?Δηλαδή, θεωρείς πως όσοι (συ είπας..) σε τρολάρουν είναι 3-4 νοματαίοι;
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο που παίρνει η σύζυγος τον άντρα της και του λέει:
-Γιώργο, πρόσεχε, είπαν στο ραδιόφωνο πως ένας τρελός έχει μπει ανάποδα στην Αττική Οδό.
Και απαντάει αυτός:
-Τι ένας, είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ!Ε, κάπως έτσι (αντιστρόφως μάλλον...).
εμενα μου κανει εντυπωση πως πεταγεσαι εσυ σα το ελατηριο οποτε αρχιζει 'πεσιμο'..
Συνεχιστε...Έχω πάντα καλή πληροφόρηση σε τέτοια θέματα, τίποτε δεν είναι τυχαίο...
Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε βλέπω πουθενά 316i κι αγχώνομαι.
Μην αγχωνεσαι...Εξαλλου εσυ εχεις την πιο συμμετοχικη που υπαρχει στην αγορα...
P.S Συνηθως τα πιο μικρα διαθεσιμα μοτερ, παρουσιαζονται λιγο αργοτερα, δεν ειναι πρωτη φορα εξαλλου που γινεται αυτο...
-
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
316d !
Δεν σου κάνει ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
316d !
Δεν σου κάνει ;Διλιτρο οχι. Αν ηταν ο 1.6 του ασσου τοτε ναι
-
Βασικα κανενα δε μου κανει
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Μόνο σε εμένα φαίνεται πιο δυναμική η Ε90?
-
Ναι
-
+φωνώ με τον Τhάnos
-
Κι εγώ, πιο πλατιά και βλοσυρή η f30, σαν να της χάρισαν σιγουριά και αυτοπεποίθηση τα τουρμπάτα μοτέρ.
Η μόνη 3ρα που θα αγόραζα έναντι ενός Α4 αν είχα την δυνατότητα. -
Εγώ η μόνη 3άρα που θα αγόραζα, είναι αυτή που έχω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μόνο σε εμένα φαίνεται πιο δυναμική η Ε90?οχι βεβαια....και σε μενα φαινεται κατα πολυ πιο επιθετικη...
να φαινοταν και η φωτογραφια καλυτερη θα ηταν... -
Μετά από την παραπάνω έπρεπε να σταματήσει να βγάζει 3άρες...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οχι βεβαια....και σε μενα φαινεται κατα πολυ πιο επιθετικη...
να φαινοταν και η φωτογραφια καλυτερη θα ηταν...Κάτι έγινε ρε γμτ και δε φαίνεται τώρα.
Τέσπα...δε μου αρέσει που η f30 είναι λεπτή και φαρδιά. Σαν γυναικεία χείλια είναι
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Oταν πρωτοβγαινει κάτι και δεν έχει συνηθιστεί στο μάτι ξενίζει.Δεν σημαίνει πάντως ότι κάτι νέο είναι και καλύτερο πάντα,άσχετα αν η BMW δεν μας έχει συνηθίσει σχετικά σε σχέση με άλλες φίρμες του ανταγωνισμού.
Ομως πάντα πρέπει να το δούμε από κοντά,και τι θα φέρνει η αντιπροσωπεία.Πάνε οι εποχές ότι θέλουμε φέρνουν.Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
316d ! Δεν σου κάνει ;
Διλιτρο οχι. Αν ηταν ο 1.6 του ασσου τοτε ναι
Προφανώς είναι ο ίδιος κινητήρας ,αλλά λόγω βάρους αποδίδει χειρότερα .Πάντως και πάλι οι επιδόσεις του φαίνονται αρκετά ικανοποιητικές,καλύτερες από την 316ι Ε90 , και με 100 ευρώ τέλη κυκλοφορίας με τα σημερινά δεδομένα .Αν έχει και καλή τιμή και όχι με νοοτροπία diesel πουλάμε ακριβότερα,σίγουρα θα κάνει θραυση σήμερα στην αγορά με τα χάλια που έχει αυτή ,αλλά και λόγω της οικονομίας καυσίμου.Και πιθανόν και αυτός ο κινητήρας να σηκώνει ¨πείραγμα' από βελτιωτές.
Ολες οι αναφορές για κινητήρες αφορούν την ευρεία παραγωγή και αφορά τις 'πολιτισμένες' αγορές και όχι τις ειδικές αγορές σαν της χώρας μας και άλλων φτωχών χωρών.Η 316i με βάση τις προιστορία πάντα βγαίνει πρός τα τέλη του έτους ,όταν η νέα σειρά παρουσιάζεται Μάρτιο.Ανεπίσημα επίσης οι πληροφορίες λένε για Ελλαδα η 316ι από τέλη Σεπτεμβρίου ,αλλά επίσημα ποτέ δεν θα αναφέρεται σε γενικούς καταλόγους εξωτερικού μέχρι να επεκταθούν οι πωλήσεις και σε άλλες αγορές πλήρες.
Για πιθανή 318i με 1600/170ps λογικά όταν υπάρχει κάτι στην σειρά 1 ,θα μπεί και σε άλλα μοντέλα.Μην εκπλαγεί κανείς και στην 5αρα σαν 518i για φτωχές αγορές.Απλά δεν τα βγάζουν όλα μαζί μην κάψουν τις πωλήσεις σε άλλα τρέχοντα μοντέλα,να ξεφορωθούν το στοκ τους σε 'παλιά' ,αλλά και για λόγους δικούς τους οργανωτικούς της παραγωγής.
Τελος ο φόρος πολυτελείας ,που αναφέρθηκε σαν απορία παραπάνω,δεν αφορά τα υπάρχοντα δίλιτρα της BMW στην σειρά 3 ,γιατί έχουν κάνει υποτιμολόγιση από το εργοστάσιο να βγαίνει λιγότερο σαν εργοστασιακό κόστος.Το ίδιο μπορεί να γίνει και στην νέα σειρά ,και καλο είναι αν θέλουν να πουλήσουν.
Δυστυχώς πάντως και η όποια αναφορά για κατάργηση του φόρου πολυτελειας,αφορούσε πριν το νέο μνημόνιο,γιατί πλέον αναφέρονται ότι οι φόροι παραμένουν σε όλα όπως έχουν, μέχρι να βελτιωθούν τα οικονομικά στοιχεία της χώρας.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
οχι βεβαια....και σε μενα φαινεται κατα πολυ πιο επιθετικη...
να φαινοταν και η φωτογραφια καλυτερη θα ηταν...Κάτι έγινε ρε γμτ και δε φαίνεται τώρα.
Τέσπα...δε μου αρέσει που η f30 είναι λεπτή και φαρδιά. Σαν γυναικεία χείλια είναι
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Συμφωνώ. Η νέα είναι πιο..μετροσέξουαλ ας πούμε
Η Ε90 και δη η 4θυρη είναι κατά τη γνώμη μου η πιο δυναμική 3άρα
BMW 3-Series 2012 - F30/F32