-
Οντως audiζει...αλλα δε ξερω αν ειναι καλυτερο αυτο απο το να βγει μια f30 σαν την f20
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πέρα απο το ερωτηματικό μου στην καινούρια σειρά 1 μέχρι την live εικόνα, μ' αρέσει αυτό που βλέπω (σχεδόν) στην υπόλοιπη τωρινή γκάμα της.
Εκπληκτική η 5άρα (σε όλες τις μορφές της ... τα γνωστά!), επιτέλους μια όμορφη 7άρα, αποδεκτή η 6άρα (ίσως η μόνη ένσταση μου), πολύ όμορφες η Χ1, η Χ3 και η Χ5 και υπέροχη η Ζ4 ενώ αντιαισθητική εξαρχής η Χ6 που δεν μου άρεσε ποτέ!
Και με την Mercedes να μην μου αρέσει σχεδόν καμία πλέον ... μια χαρα είναι η BMW.
Μόλις και η Audi σταματήσει να ασχολείτε απλώς με μεγεθύνσεις/σμικρύνσεις ... και ασχοληθεί και με το σχέδιο ... τότε κάτι θα κάνει και αυτή! -
αγαπητε εδω θα διαφωνισουμε!
πιστευω πως οι 5αρα η τωρινη βλεπεται μονο αν εχει Μ πακ μπροστα αλλιως ο προφυλακτηρας ειδικα στο κατω μερος ειναι...
Η 7αρα ειναι οντως πανεμορφη αλλα απο εκει και περα οσο αξιολογη και αν ειναι η Χ3 δεν μου αρεσει ενω μαλλον επρεπε το σχεδιο της Χ1 να το βαλουν στην Χ3...
Μου αρεσει η Χ5 αλλα και παλι καθολου η σειρα 1...
δηλαδη τα πραγματα ειναι μισα μισα...αντιθετα βρισκω πανεμορφη την c class coupe / cls/CL /GL ενω SL/slk
τα αουντι ειναι κατασταση Μ/L/XL/XXLαλλα τα Α7 /a5 ειναι ομορφα....
και για να μην ειμαστε και
ωραια παει....
και ωραιο ηχο εχει...ή ειναι το Αουντι;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νοέμβρη ξεκινάει η παραγωγή και θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη το 2012.
Φρανγκφούρτη 2011 πρώτη παρουσίαση και εμπορικό λανσάρισμα στη Γενεύη το 2012....με κάθε επιφύλαξη.
Πέρα απο το ερωτηματικό μου στην καινούρια σειρά 1 μέχρι την live εικόνα, μ' αρέσει αυτό που βλέπω (σχεδόν) στην υπόλοιπη τωρινή γκάμα της.
Εκπληκτική η 5άρα (σε όλες τις μορφές της ... τα γνωστά!), επιτέλους μια όμορφη 7άρα, αποδεκτή η 6άρα (ίσως η μόνη ένσταση μου), πολύ όμορφες η Χ1, η Χ3 και η Χ5 και υπέροχη η Ζ4 ενώ αντιαισθητική εξαρχής η Χ6 που δεν μου άρεσε ποτέ!Έχω την εντύπωση πως οι σειρές 3er,5er και εν μέρει η 7er αποτελούν το 'σκληρό πυρήνα' του οπλοστασίου της BMW και ως εκ τούτου τα λάθη (μέτριες πωλήσεις..... λόγω σχεδιαστικών ακροβασιών)δεν επιτρέπονται.Για το λόγο αυτό επιλέγεται η 'συντηρητική' σχεδιαστική προσέγγιση. Απόδειξη η πρόσφατη αλλαγή της 7er προς το συμβατικότερο.....παρά το ότι δεν υπήρξε εμπορικά αποτυχημένη.
Αυτό που προξενεί εντύπωση.... είναι ότι ο ίδιος άνθρωπος που σχεδιάσε την E39,σχεδιάσε και την E90 (Joji Nagashima).Πώς μπόρεσε;Μου αρεσει η Χ5 αλλα και παλι καθολου η σειρα 1...
δηλαδη τα πραγματα ειναι μισα μισα...στην σειρά 1 επιτρέπουν σχεδιαστικούς ακροβατισμούς που επιτρέπουν στα niche μοντέλα τους.
Βέβαια υπάρχει και η 5GT..... αλλά γι' αυτή più che modello di nicchia io ritengo modello di minchia -
Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο από την νέα F30 3.35.
Μοιάζει πολύ στην νέα 5αρα. Αν είναι όντως έτσι η καινούργια 3αρα θα είναι κούκλα. Θεωρώ ότι δεν τους παίρνει να κάνουν κάποιο σχεδιαστικό λάθος όπως στον άσσο. Ένα τέτοιο λάθος θα τους ρίξει στον πάτο καθώς η 3αρα είναι το πιο εμπορικό της μοντέλο.
-
Εγώ πάντως μετά τη νέα 5άρα, τη νέα 6αρα και την νέα 1 έχω πειστεί ότι η BMW δεν Audiζει. Απλά το ... mαλακίζει.
-
Έχεις δίκιο.
Όντως δεν αουντίζει...εκτός αν τη 3άρα τη βγάλουν σαν μια μίνι 5άρα.
-
Νέες φώτο: http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=563920
Ομορφούλα πάει να γίνει. Φρενάρες βλέπω.
-
Και καμπερ πισω φουλ....η 35 ειναι αυτη?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Και καμπερ πισω φουλ....η 35 ειναι αυτη?Καλα αυτο ειναι επειδη φοραει Μ αναρτηση. Και το δικο μου αν δεις εχει τρελο καμπερ μπρος κ πισω.
Αλλα ναι, το 35αρι ειναι αυτο.
Στις 35αρες κ τωρα η Μ αναρτηση ειναι στανταρ.
Edit: εκτος απο τις xi
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Edit: εκτος απο τις xiΜου τη λες τωρα δηλαδη?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Edit: εκτος απο τις xi
Μου τη λες τωρα δηλαδη?
Don't shoot the messenger
-
Και το τελικό εσωτερικό:
Και τα φώτα πάνε να γίνουν όμορφα, όμοια με της 5άρας:
-
Kαλα, άμα είναι τόσο ξεσηκωτικα όσο της νέας πενταρας έχει να πέσει τρελό πάρτυ στη Στουτγκάρδη και στο Ινγκολσταντ.
Το καταλάβαμε ότι θέλουν στην BMW να 'απαλλαγούν' απο σχεδιαστικές ακρότητες και πρωτοτυπιες όπως του ημιθεου Χρησταρα (Bangle) αλλά κοντεύουν να φτάσουν στο Αλλο άκρο. Σε ξενερωτα σχήματα κατα βάση συντηρητικά και εντέλει αδιάφορα.
Sent from me.
-
Η 'ρετσινιά' του Bangle είναι ακόμα παρόν.
Η F20 (νέα 1) είναι προϊόν Bangle. Είχε σχεδιαστεί πριν φύγει.
-
Αποκλείεται! Αν κυκλοφόρησε απο τη BMW αυτό τότε είναι πραγματικά απελπισμένοι με την 1 που βγάλανε.
Sent from me.
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η 'ρετσινιά' του Bangle είναι ακόμα παρόν.
Η F20 (νέα 1) είναι προϊόν Bangle. Είχε σχεδιαστεί πριν φύγει.
Θα αστειεύεσαι προφανώς.
Ο Bangle δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει τέτοια πατάτα...
Κι όμως...η F20 είναι προϊόν Bangle παιδιά.
-
Δεν παίζει Νίκο. Ούτε στον καλαθο των αχρήστων του γραφείου του Χρήστου δεν θα μπορούσε να είναι η Νεα 1. Άλλωστε αυτός είχε 'παροπλιστει' αρκετά πριν το επίσημο διαζύγιο. Εδώ δεν είναι δικιά του η ζ4 που κοντεύει ένα χρονο στην αγορά και θα είναι η 1 το έκτρωμα;
Sent from me.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν παίζει Νίκο. Ούτε στον καλαθο των αχρήστων του γραφείου του Χρήστου δεν θα μπορούσε να είναι η Νεα 1. Άλλωστε αυτός είχε 'παροπλιστει' αρκετά πριν το επίσημο διαζύγιο. Εδώ δεν είναι δικιά του η ζ4 που κοντεύει ένα χρονο στην αγορά και θα είναι η 1 το έκτρωμα;Sent from me.
Κι όμως έτσι είχα διαβάσει κάπου και είχε κάνει και σε μένα εντύπωση. Ο Bangle έφυγε το 2009, τα proposals σχεδιασμού για τη νέα 1 είχαν αρχίσει νωρίτερα και κατέληξαν πριν βγούνε τα πρώτα mules στο δρόμο τον Μάιο του 2009.
Δεν είναι 100% Bangle, αλλά έχει επιρροές είχαν γράψει. Το ψάχνω...δε μπορώ να το βρω.
BMW 3-Series 2012 - F30/F32