-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Θα τιμωρηθεις με μια βδομαδα χωρις μερκα!Ετσι και αλλιως δεν τη πολυχρησιμοποιω μεσα στη πολη χθες την πηρα για ψωνια.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα τιμωρηθεις με μια βδομαδα χωρις μερκα!
Ετσι και αλλιως δεν τη πολυχρησιμοποιω μεσα στη πολη χθες την πηρα για ψωνια.
Nα σε ειχα γιο...
-
Nα σε ειχα γιο...
Γιατι???
-
Nα σε ειχα γιο...
Γιατι???
Θα εβλεπες μερκα αυριο...
-
ε καλα δεν σκαω εχω κατι μερκ με 240-250-299 αλογα και το φχαριστιεμε πιο πολυ....
-
ε καλα δεν σκαω εχω κατι μερκ με 240-250-299 αλογα και το φχαριστιεμε πιο πολυ....Στειλε απο δω μια ρε μονοαφαγα!Ουρτ!
-
Άντε να ξαναρχίσουν τα μαθήματα............
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Άντε να ξαναρχίσουν τα μαθήματα............Ουρτ ρε να πας εσυ για μαθημα!
-
ε καλα δεν σκαω εχω κατι μερκ με 240-250-299 αλογα και το φχαριστιεμε πιο πολυ....
Στειλε απο δω μια ρε μονοαφαγα!Ουρτ!
τα παραπανω μερκ που ανεφερα ειναι λεωφορεια : Ο405Ν-Ο405N2 και το αγαπημενο O405GN Αρθρωτο ,αναφερομαι στα αστικα γιατι αν πιασω τα πουλμαν θα πρεπει να αλλαξω φορουμ . Και αυριο Καταληψη παλι καλα να ριξω και κανα υπνακο.
-
Στειλε απο δω μια ρε μονοαφαγα!Ουρτ!
τα παραπανω μερκ που ανεφερα ειναι λεωφορεια : Ο405Ν-Ο405N2 και το αγαπημενο O405GN Αρθρωτο ,αναφερομαι στα αστικα γιατι αν πιασω τα πουλμαν θα πρεπει να αλλαξω φορουμ . Και αυριο Καταληψη παλι καλα να ριξω και κανα υπνακο.
Ουρτ ρε εγω θα παω πρωι πρωι για εξετασεις και μετα θα παω και για μαθημα.
-
Ουρτ ρε να πας εσυ για μαθημα!
http://www.youtube.com/watch?v=FwSEKgR5 ... re=related
-
Τελειωσατε την καταληψη? Μισες δουλειες???
-
Τελειωσατε την καταληψη? Μισες δουλειες???Ου τωρα?Αν δεν δωθουν λεφτα Δευτερα locked..
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ουρτ ρε να πας εσυ για μαθημα!
http://www.youtube.com/watch?v=FwSEKgR5 ... re=related
Ποτε θα τελειωσει αυτη η εποχη του πριξιματος.
-
Ποια λεφτα??? Οικονομια λεει ο Jeffry! Εγω με το σχολειο τελειωσα πριν 3 χρονια. Εδωσα παννεληνιες δεν περασα πηγα σε ιδιωτικο ιεκ τελειωσα ψυκτικος και τωρα πηγαινω σε επ.ας για να τελειωσω ηλεκτρολογος!
Και κατι αλλο και δωστε προσοχη αν γινεται. Οσοι δεν περασετε μεσω των Πανελληνιων εξετασεων και θελετε να κανετε καποιο τεχνικο επαγγελμα ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ! Πεταμενα χρηματα ειναι και ταζουν λαγους με πετραχειλια, λενε πως βγαινεις πιστοποιημενος δινεις εξετασεις στο υπουργειο για πιστοποιηση και δινεις και εκει χρηματα. Προτιμηστε ενα δημοσιο Ιεκ που θα ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ή σε μια Επαγγελματικη Σχολη! -
Ποια λεφτα??? Οικονομια λεει ο Jeffry! Εγω με το σχολειο τελειωσα πριν 3 χρονια. Εδωσα παννεληνιες δεν περασα πηγα σε ιδιωτικο ιεκ τελειωσα ψυκτικος και τωρα πηγαινω σε επ.ας για να τελειωσω ηλεκτρολογος!Ποια λεφτα?Αυριο θα βγαλω φωτο να δεις το σχολειο μου να δεις τι χρειαζεται.Το σχολειο που παω ηταν παλια κτηριο αλλα γκρεμιστηκε λογο σεισμου το 95.Απο τοτε κοντεϊνερακι ενας χωρος Αθλησης γεματος χαλικακια και κατω ασφαλτος και το πιο καλο αναπνεω εδω και εναμισι χρονο αμιαντο.Εχε χαρη που ειναι διπλα στο σπιτι μου αλλιος ουτε απεξω δεν θα παταγα.Κατι αλλο ο χωρος αθλησης ειναι καλος μονο για χειροφρεννα.Εχει και δυο κολωνακια για να μαθεις καλο ντριφταριστο ζιγκ ζαγκ μια χαρα!
-
Ποια λεφτα??? Οικονομια λεει ο Jeffry! Εγω με το σχολειο τελειωσα πριν 3 χρονια. Εδωσα παννεληνιες δεν περασα πηγα σε ιδιωτικο ιεκ τελειωσα ψυκτικος και τωρα πηγαινω σε επ.ας για να τελειωσω ηλεκτρολογος!
Ποια λεφτα?Αυριο θα βγαλω φωτο να δεις το σχολειο μου να δεις τι χρειαζεται.Το σχολειο που παω ηταν παλια κτηριο αλλα γκρεμιστηκε λογο σεισμου το 95.Απο τοτε κοντεϊνερακι ενας χωρος Αθλησης γεματος χαλικακια και κατω ασφαλτος και το πιο καλο αναπνεω εδω και εναμισι χρονο αμιαντο.Εχε χαρη που ειναι διπλα στο σπιτι μου αλλιος ουτε απεξω δεν θα παταγα.Κατι αλλο ο χωρος αθλησης ειναι καλος μονο για χειροφρεννα.Εχει και δυο κολωνακια για να μαθεις καλο ντριφταριστο ζιγκ ζαγκ μια χαρα!
Ποπο επεσες στη περιπτωση! Και κατι αλλο Ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου που και εδω βλεπω γινεται πραξη!! Δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω να παιρνω μεταγραφη στο πολιτικο θρεντ!
-
Ποια λεφτα?Αυριο θα βγαλω φωτο να δεις το σχολειο μου να δεις τι χρειαζεται.Το σχολειο που παω ηταν παλια κτηριο αλλα γκρεμιστηκε λογο σεισμου το 95.Απο τοτε κοντεϊνερακι ενας χωρος Αθλησης γεματος χαλικακια και κατω ασφαλτος και το πιο καλο αναπνεω εδω και εναμισι χρονο αμιαντο.Εχε χαρη που ειναι διπλα στο σπιτι μου αλλιος ουτε απεξω δεν θα παταγα.Κατι αλλο ο χωρος αθλησης ειναι καλος μονο για χειροφρεννα.Εχει και δυο κολωνακια για να μαθεις καλο ντριφταριστο ζιγκ ζαγκ μια χαρα!
Ποπο επεσες στη περιπτωση! Και κατι αλλο Ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου που και εδω βλεπω γινεται πραξη!! Δεν λεω τιποτα αλλο γιατι με βλεπω να παιρνω μεταγραφη στο πολιτικο θρεντ!
Αστα να πανε ρε συ.Το μονο καλο δηλαδη.Ξυπναω παρα δεκα ακριβος ειμαι κατω!!! Αυριο θα μπουν φωτο να δειτε τι παιζει με το σχολειο και τη ταξη μου.
-
Το μονο καλο της υποθεσης!
-
Το μονο καλο της υποθεσης!Τι να κανουμε τωρα.Και το ωραιο δε με αφηνουν να αλλαξω σχολειο επειδη το αλλο σχολειο ειναι πιο μαλακο με τους μαθητες και βαζουν καλυτερους βαθμους.
Σχολικό topic η αλλιώς schooligan topic