-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και σίγουρα τσουβαλιάζεις, υποτιμάς και ειρωνεύεσαι ανθρώπους (όχι μόνο τους αναφερόμενους) που, αν μη τι άλλο, δεν κάθονται στον καναπέ ή το πολύ-πολύ στο 'ημιμπάκετ' του 'Banjai' τους αλλά κατηφορίζουν με 5ες και 6ες Φτέρες και Καρούτες
Η καλύτερη απάντηση που έχω δει απέναντι σε κριτικούς καφενείου που πλάθουν πικρόχολα σενάρια για συνομωσίες, κυκλώματα και λοιπές μπούρδες για να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τη δική τους απραξία, αδυναμία ή αποτυχία.
-
Αυτά που είπα για τον Παπαδημητρίου και τον Βωβό είναι λάθος; Σε τι ακριβώς είμαι ημιμαθής ως προς αυτά; Ο Παπαδημητρίου αλώνιζε την υφήλιο και ο Βωβός κέρδαγε τα group N με WRC και τον είχαν για θεό τα media ενώ ο Παπαδημητρίου αφάνεια.
ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ;αλλά κατηφορίζουν με 5ες και 6ες Φτέρες και Καρούτες
Και; Το ότι κάποιος πιάνει τιμόνι αγωνιστικού στην Ελλάδα, τον κάνει Βάτανεν; Κρίμα για την πλύση εγκεφάλου...
Η μαγκιά φίλε nass φαίνεται στον ανταγωνισμό. Και επειδή είμαι ημιμαθής, θυμάμαι ότι όταν ο Βωβός σταμάτησε με το WRC, σταμάτησαν και οι πρωτιές.έχεις μείνει 3 χρόνια πίσω
Όχι 3 αλλά 10 γιατί αν πρόσεξες τι έγραψα, τους ελληνικούς αγώνες με τη μορφή και το χαρακτήρα που έχουν, τους έχω ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ. Τη νίκη του Αθανάσουλα στο Ακρόπολις πάντως την πήρα χαμπάρι αν αυτό υπονοείς.
Η καλύτερη απάντηση που έχω δει απέναντι σε κριτικούς καφενείου που πλάθουν πικρόχολα σενάρια για συνομωσίες, κυκλώματα και λοιπές μπούρδες για να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τη δική τους απραξία, αδυναμία ή αποτυχία.
Ναι είδες. Απέτυχα στις αναβάσεις και γι αυτό βγήκα σε ένα forum για να κράξω το Βωβό... Δηλαδή όσοι κράζουν το λόμπι είναι κομπλεξικοί, αποτυχημένοι, πτωχοί το πνεύματι κλπ...
Πικρόχολα σενάρια για συνομωσίες...
Εσύ δηλαδή είσαι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζουν οι ελληνικοί αγώνες.
Και εσύ nass που υποτίθεται ότι ασχολείσαι με το άθλημα, είσαι ικανοποιημένος από το μηχανοκίνητο στην Ελλάδα; 40ρηδες, 50ρηδες μαντράδες ή ματσωμένοι που έχουν αγκαζάρει τους τίτλους (+ένας Χατζητσοπάνης και ένας Αθανάσουλας για εξαίρεση) και καμμία πρόθεση να αναδειχθεί ταλέντο.
Είναι τυχαίο το ότι οι αντιπροσωπείες δεν ασχολούνται με το θέμα γιατί δεν το βρίσκουν καθόλου ενδιαφέρον εμπορικά;
Αν το έβρισκαν θα έριχναν φράγκα σε χορηγείες και θα βλέπαμε πραγματικά ταλέντα στα ενιαία και όχι γιους, ανηψιούς κλπ του γνωστού λόμπι...
Αν όντως σαν νοιάζουν οι αγώνες στην Ελλάδα ξυπνήστε από τη μιζέρια σας και τον παιδιάστικο κόμπλεξ του 'προστατεύω τους φίλους μου'. -
(ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ OFF TOPIC, AΛΛΑ...)
Αγαπητέ nass (ως moderator),
εδώ και κάμποσο καιρό μπαίνω στο forum του Αγγλικού 205 cup (http://www.205cup.uk). Θα σε παρακαλούσα πολύ να μπεις και εσύ, να διαβάσεις ένα μεγάλο δείγμα δημοσιεύσεων, τα οποία στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι από ανθρώπους που πραγματικά 'σφάζονται' μέσα στις ειδικές, και να σκεφτείς έναν τρόπο ώστε στο παρόν forum να ενθαρρυνθεί, έστω, η ομοιότητα με εκείνο. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το παρελθόν έχει δείξει και επαληθεύσει αυτό που είπα πριν. Οι αγώνες μηχανοκίνητου στην Ελλάδα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ κύκλωμα, γι αυτό και -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- οι αντιπροσωπείες αδιαφορούν, κάτι που σημαίνει ότι το άθλημα θα συνεχίσει να είναι αποκλειστικότητα των χομπίστων αυτών.
Στα της προβολής αγωνιζομένων. Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχε κάποιος Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε εξαιρετική και αξιοθαύμαστη πορεία στα ράλυ. Ο συγκεκριμένος οδηγός παράτησε τα πάτρια εδάφη (και τις εύκολες νίκες απέναντι σε group N) και τόλμησε σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όχι μόνο την Πορτογαλία (που ήταν πολύ κοντά στο προφίλ του Ακρόπολις) αλλά και σε παλούκια όπως το RAC, το Σουηδικό ( ) αλλά και την Αυστραλία.
Σας πληροφορώ ότι αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά τσιτάτα στα αγωνιστικά νεα για τις συμμετοχές του, ο ειδικός τύπος τον έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί του.
Αντιθέτως, κάποιος Άρης Βωβός που έδινε ομηρικές μάχες με WRC απέναντι σε group N και που συνήθως τιμούσε τους πιο ζόρικους αγώνες με μεγαλοπρεπείς εγκαταλείψεις (εδώ είχε πέσει και η παρομοίωση με τον μακαρίτη τον McRae-δηλαδή ΕΛΕΟΣ ) και που ...τόλμησε να τρέξει σε κάτι αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, θεωρείται ο τιτανοτεράστιος, ο πρωταθλητής των πρωταθλητών, ο αστέρας, η πεντάμορφη και το τέρας, το μεγαλύτερο ταλέντο που έπιασε τιμόνι στη χώρα μας κλπ κλπ κλπ γιατί έτσι, γιατί είναι φίλος μας, κλπ κλπ κλπ
Αν είναι αυτοί οι ελληνικοί αγώνες και αυτή η προβολή τους (ο φίλος του φίλου ω φίλε) να τους χέσω (πράγμα που έχω κάνει εδώ και 10 χρόνια).εδιτ
@GINE (τώρα το είδα)
ελπίζω να είναι αντιληπτό το ότι δεν γράφω κάτι εναντίον σου. Εγώ έκανα μια παρατήρηση για το ύφος του άρθρου (αρνητικό κατά την ταπεινή μου γνώμη). Εσύ κρίνεσαι από τα αποτελεσματά σου και μόνο που είναι θεαματικά και δεν περιορίζονται στα ράλυ σπριν Κωλοπετινίτσας σε live μετάδοση από το Φωτεινέλη. Εννοείται ότι θυμάμαι τη νίκη σου στην Γερμανία.Καλα πλακα μας κανεις?
Τι ειναι αυτα που γραφεις?
Το οτι ο Παπαδημητριου ειχε περισσοτερο ελευθερο χρονο απο τον Βωβο και ετρεξε περισσοτερους αγωνες wrc δε σημαινει οτι ο Βωβος και ο καθε Βωβος κωλωνει να τρεξει rac η αργεντινη.
Που ειδες οτι ο Βωβος παλευε να παρει τα Ν με wrc?
Eχεις καπου τα αποτελεσματα να μας τα δειξεις?
Και τοτε πως γινεται να τους παιρνει ολους στο Ν με Ν τα τελευταια χρονια? -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
[Τελευταια φορα που τσεκαρα τα δυο παιδια ουτε ψωνια τους ειδα, ουτε εγωιστες χομπιστες. Αντιθετα ειναι δυο Αθλητες (ναι, με Α κεφαλαιο) του μηχανοκινητου αθλητισμου που εχουν το κουραγιο να αγωνιστουν στο εξωτερικο σε υψηλο επιπεδο αντι να γινουν πολυπρωταθλητες εγχωριας καταναλωσης με ελαχιστο συναγωνισμο. Αν αυτο δεν αξιζει τουλαχιστον του σεβασμου και γιατι οχι της υποστηριξης τους απο εμας που αγαπαμε το αυτοκινητο και τον μηχανοκινητο τοτε τι να πω; Το να διαβαζω τετοιες αποψεις φτηνης απαξιωσης και μηδενισμου για ανθρωπους που αν μη τι αλλο δεν προκαλεσαν ποτε, ειναι τουλαχιστον ντροπη.+1000!
-
Ο Βωβός δεν είχε χρόνο για σοβαρούς αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά είχε χρόνο για κάτι αγώνες στην Ιταλία και για όλους τους αγώνες στην Ελλάδα; Δεν εξισώνω τους αγώνες από πλευράς προετοιμασίας αλλά αν εξαιρέσεις την Πορτογαλία δεν θυμάμαι άλλο αγώνα που να συμμετείχε. Πάντως τη δράση του Παπαδημητρίου δεν τη φτάνει ούτε σε φαντασίωση. Το θέμα είναι ότι ο ένας είχε προβολή μηδέν και ο άλλος ήταν ο θεός.
δε σημαινει οτι ο Βωβος και ο καθε Βωβος κωλωνει να τρεξει rac η αργεντινη
Έτρεξε; Όχι, οπότε τέλος κουβέντας.
Μην ξεχαρβαλώνετε το θέμα και μην βλέπετε μόνο το θέμα Βωβός vs Παπαδημητρίου. Αν είστε ικανοποιημένοι από την κατάσταση που επικρατεί γενικά στους ελληνικούς αγώνες τότε με γειά σας με χαρά σας. Εγώ ΔΕΝ είμαι γι αυτό και δεν ασχολούμαι ούτε στο παραμικρό εδώ και δεκαετία.
Και επειδή δεν πρόκειται να απαντήσω σε όλους τους κολητούς εδώ μέσα, κλείνει το θέμα από μένα γιατί σε λίγο θα σκάσει μύτη και ο ΦΙΛΙΚΑ ΕΛ-ΕΜ και εγώ θέλω να πάω για ποτό.
Καληνύχτα σας και να χαίρεστε τους αγώνες και τα υπερκυβισμένα ιστορικά σας... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτά που είπα για τον Παπαδημητρίου και τον Βωβό είναι λάθος; Σε τι ακριβώς είμαι ημιμαθής ως προς αυτά; Ο Παπαδημητρίου αλώνιζε την υφήλιο και ο Βωβός κέρδαγε τα group N με WRC και τον είχαν για θεό τα media ενώ ο Παπαδημητρίου αφάνεια.
ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ;Ολα (μα όλα!) όσα είπες στις παραπάνω προτάσεις είναι λάθος._
Αν δεν ξέρεις, βαριέμαι να σου εξηγήσω, δεν θεωρώ ότι αξίζει κιόλας.αλλά κατηφορίζουν με 5ες και 6ες Φτέρες και Καρούτες
Και; Το ότι κάποιος πιάνει τιμόνι αγωνιστικού στην Ελλάδα, τον κάνει Βάτανεν; Κρίμα για την πλύση εγκεφάλου...
'Πιάνω τιμόνι αγωνιστικού' '5η και 6η στη Φτέρη και τις Καρούτες'. Για να μην τα ξεχωρίζεις, μάλλον δεν έχεις κατέβει ποτέ κανένα από αυτούς τους δρόμους για να καταλάβεις τι σημαίνει να βάλεις 5η και 6η εκεί.
Και εννοείται πως δεν είναι όλοι όσοι πιάνουν τιμόνι αγωνιστικού άξιοι (βέβαια είναι σίγουρα αξιότεροι από τους ειδικούς του καναπέ). Αλλά υπάρχουν πολλοί άξιοι με κάθε είδους αυτοκίνητο, για να μην αξίζουν το τσουβάλιασμα των ημιμαθών.
Οσο για την πλύση εγκεφάλου, αυτή δεν ταιριάζει σε όποιον είναι μέσα και το ζει, άρα δε χρειάζεται να του πει κανένας τίποτα, αλλά όποιος πιστεύει πως κατάλαβε τι παίζει από τον καναπέ του. Αυτός πιστεύει ό,τι του πουν και ό,τι τον βολεύει.Η μαγκιά φίλε nass φαίνεται στον ανταγωνισμό. Και επειδή είμαι ημιμαθής, θυμάμαι ότι όταν ο Βωβός σταμάτησε με το WRC, σταμάτησαν και οι πρωτιές.
Ακριβώς όπως τα λες είναι, ποιός είμαι άλλωστε να σε αμφισβητήσω.
έχεις μείνει 3 χρόνια πίσω
Όχι 3 αλλά 10 γιατί αν πρόσεξες τι έγραψα, τους ελληνικούς αγώνες με τη μορφή και το χαρακτήρα που έχουν, τους έχω ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ. Τη νίκη του Αθανάσουλα στο Ακρόπολις πάντως την πήρα χαμπάρι αν αυτό υπονοείς.
Μπα, αν την πήρες χαμπάρι γιατί ανέφερες την προ 3ετίας Γερμανία...
Τέλος πάντων, η μεγαλύτερη φετινή επιτυχία του Αθανασούλα ΔΕΝ ήταν το Ακρόπολις ΙΜΗΟ. Αλλη ήταν, άντε ψάξε πάλι (http://www.google.com) και έλα πιο διαβασμένος.Η καλύτερη απάντηση που έχω δει απέναντι σε κριτικούς καφενείου που πλάθουν πικρόχολα σενάρια για συνομωσίες, κυκλώματα και λοιπές μπούρδες για να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τη δική τους απραξία, αδυναμία ή αποτυχία.
Ναι είδες. Απέτυχα στις αναβάσεις και γι αυτό βγήκα σε ένα forum για να κράξω το Βωβό... Δηλαδή όσοι κράζουν το λόμπι είναι κομπλεξικοί, αποτυχημένοι, πτωχοί το πνεύματι κλπ...
Πικρόχολα σενάρια για συνομωσίες...Χρειάζεται περισσότερο από μία παράθεση ημιμαθών αρλουμπών (επίτρεψέ μου...) για να 'κράξεις το λόμπι' ρε συ. Μόνο ρεζίλι έγινες με όσα άσχετα έγραψες.
Εσύ δηλαδή είσαι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζουν οι ελληνικοί αγώνες.
Και εσύ nass που υποτίθεται ότι ασχολείσαι με το άθλημα, είσαι ικανοποιημένος από το μηχανοκίνητο στην Ελλάδα; 40ρηδες, 50ρηδες μαντράδες ή ματσωμένοι που έχουν αγκαζάρει τους τίτλους (+ένας Χατζητσοπάνης και ένας Αθανάσουλας για εξαίρεση) και καμμία πρόθεση να αναδειχθεί ταλέντο.Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος και είμαι μάλιστα πολύ πικραμένος για διάφορους λόγους. Και είναι πολύ πίσω απ΄ό,τι θα ήθελα. Αλλά τουλάχιστον αναγνωρίζω ό,τι καλό υπάρχει σε αυτούς και κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να τους βελτιώσω. Σε αντίθεση με 'ειδικούς' σαν και σένα που με ένα απαξιωτικό μηδενισμό και ισοπέδωση καθάρισαν και έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους.
Είναι τυχαίο το ότι οι αντιπροσωπείες δεν ασχολούνται με το θέμα γιατί δεν το βρίσκουν καθόλου ενδιαφέρον εμπορικά;
Το μόνο σωστό που είπες.
Αν το έβρισκαν θα έριχναν φράγκα σε χορηγείες και θα βλέπαμε πραγματικά ταλέντα στα ενιαία και όχι γιους, ανηψιούς κλπ του γνωστού λόμπι...
H κόρη του Βωβού είναι μικρή ακόμα και δεν τρέχει. Εχει ανηψιό ?
Αν όντως σαν νοιάζουν οι αγώνες στην Ελλάδα ξυπνήστε από τη μιζέρια σας και τον παιδιάστικο κόμπλεξ του 'προστατεύω τους φίλους μου'.
Εσύ κοιμίσου τον ύπνο του 'γνώστη' (μόνο βάλε ξυπνητήρι, μη χάσεις τη F1 που είναι πραγματικό σπορ) και άσε τους άσχετους στην τύφλα τους να προσπαθούν μόνοι τους.
Τέλος από μένα.
-
εγω αν και ειμαι ασχετος με το θεμα δλδ ουτε τρεχω σε αγωνες ουτε γνωριζω ανθρωπους εκτος απο εναν που να τρεχει σε αγωνες θα πω οτι τουλαχιστον στην Ελλαδα, γιατι αλλου δεν ξερω,οσοι τρεχουν εχουν παραδακια και οσοι εχουν περισσοτερα παραδακια κερδιζουν.
Αν υπηρχε τροπος να μπορει να τρεξει καποιος χωρις να πληρωνει αυτος αλλα αλλοι θα ηταν καλυτερα και σιγουρα θα βγαιναν πραγματικα πολυ καλοι οδηγοι με προσοντα να φτασουν πολυ ψηλα στο εξωτερικο ΑΛΛΑ οπως ειπε και ο εντι 147 εδω ειναι ενα κλειστο κυκλωμα και σε κλειστα κυκλωματα δεν ειναι κανεις λακαμας να χωσει τα λεφτα του. -
Κάτι μας είπες italakia...
Σε ποιό σπορ δε γίνεται αυτό ?
Εξαιρέσεις είναι οι περιπτώσεις που οι φτωχοί κερδίζουν τους πλούσιους.Δες το ποδόσφαιρο, ποιές ομάδες είναι πρώτες στην Ελλάδα ή στον κόσμο ?
Στην F1 ?
Ακόμα και στο στίβο, όποιος έχει λεφτά να χώσει παίρνει τα καλύτερα 'βοηθήματα' και οι άλλοι βλέπουν τις τάπες των παπουτσιών του. -
η διαφορα ειναι οτι στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ και σε ολα τα αθληματα τα λεφτα δεν τα βαζουν οι αθλητες αλλα οι προεδροι, χορηγοι κτλ και βλεπεις μια κινηση δλδ συνεχως αλλαζουν τα πραγματα ,γινονται μεταγραφες και διαφορα αλλα.
στους ελληνικους αγωνες ομως τα λεφτα τα βαζουν οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι ,μονοι τους φτιαχνουν τα αμαξια(πραγμα που τους κανει να τα προσεχουν περισσοτερο δλ να μην πανε στα 10/10 την οδηγηση ποτε) την συμμετοχη και οτι αλλο τελος παντων που εγω δεν ξερω.γιαυτο εχουμε καταντησει να κερδιζουν οι 50 -60 ρηδες τους αγωνες ,οχι επειδη ειναι καλυτεροι οδηγοι αλλα γιατι δεν μπορει να τους συναγωνιστει κανενας.
μωρε δωσε μου ενα αγωνιστικο σαν αυτα που εχουν οι πρωταθλητες για λιγο καιρο να το εχω στα χερια μου και θα δεις ,οχι με 5 ες και 6ες αλλα με 12τες θα κατεβαινω
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Αν υπηρχε τροπος να μπορει να τρεξει καποιος χωρις να πληρωνει αυτος αλλα αλλοι θα ηταν καλυτερα και σιγουρα θα βγαιναν πραγματικα πολυ καλοι οδηγοι με προσοντα να φτασουν πολυ ψηλα στο εξωτερικο ΑΛΛΑ οπως ειπε και ο εντι 147 εδω ειναι ενα κλειστο κυκλωμα και σε κλειστα κυκλωματα δεν ειναι κανεις λακαμας να χωσει τα λεφτα του.Ερωτηση: ο Κατσινης, γεννημα θρεμα του ελληνικου πρωταθληματος καρτ (αυτο που δε βγαζει πραγματικα πολυ καλους οδηγους), πηρε υποτροφια απο την ιδια την BMW φετος (εγινε BMW Junior). Μηπως ξερεις κανεναν αλλο γνωστο οδηγο που να εχει βγαλει αυτο το προγραμμα αναζητησης και υποστηριξης οδηγων της BMW Motorsport; Αμα θελει ας μας απαντησει και ο EDDIE που εγραφε σε περιοδικο F1, τι διαολο κατι θα εχει ακουσει.
-
οχι ρε ,που να ξερω.
παντως αυτο ακουγεται πολυ καλο ,δεν το ηξερα,οτι θα τρεξει στην φορμουλα . -
Εγώ θα πω μόνο πως έτσι που έχουν τα πράγματα οποιαδήποτε προβολή είναι καλή.
Να θυμίσω επίσης σε κάποιους πως δεν είναι απαραίτητο να είσαι οδηγός αγώνων για να έχεις άποψη ας είναι και λάθος. Αν καποιοι νομίζουν πως το σπορ είναι φθηνό καλύτερα να αλλάξουν πλευρό.
Να πω στο φίλο nass πως υπάρχουν πολλά παιδιά που κατηφορίζουν εκεί που είπε με τα ίδια χλμ
χωρίς φτερούγες και όλα τα αγωνιστικά καλούδια. Απλά δεν αντέχει η τσέπη τους να το κάνουν σ' ένα αγώνα.
Μπορεί ο φίλος EDDIE να είναι λίγο απόλυτος αλλά σε κάποια θέματα έχει δίκιο. -
Ετρεξε ηδη φετος στο Ευρωπαϊκο της Formula BMW που ειναι support στα GP της F1 και θα συνεχισει του χρονου για την ακριβεια. Προηγουμενοι Juniors ειναι οι Vettel, Buemi, Hulkenberg και καποιοι αλλοι οπως ο Vietoris που θα μας απασχολησουν προσεχως.
http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2007/06/sebastianvettel_formulabmw_hockenheim_2004.jpg -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Εγώ θα πω μόνο πως έτσι που έχουν τα πράγματα οποιαδήποτε προβολή είναι καλή.Σωστό. Αλλά χωρίς πολιτική στο θέμα δεν υπάρχει συνέχεια και χωρίς συνέχεια δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Να θυμίσω επίσης σε κάποιους πως δεν είναι απαραίτητο να είσαι οδηγός αγώνων για να έχεις άποψη ας είναι και λάθος.
Φυσικά και δεν είναι. Εξάλλου μέχρι στιγμής σε αυτό το θέμα πλην 1-2 όλοι οι άλλοι που έχουν γράψει ΔΕΝ είναι οδηγοί αγώνων. Εννοείται φυσικά πως ο επιθεωρητής Κάλαχαν είχε δίκιο ως προς την ποσότητα των απόψεων αλλά η ουσία είναι πως για να έχεις 'μετά λόγου γνώσης' άποψη πρέπει να το κατέχεις λίγο το θέμα (όχι αναγκαστικά 'από μέσα', αλλά αν μη τι άλλο να ασχολείσαι κάπως) και όχι να λες 'εγώ έχω να ασχοληθώ 10 χρόνια και τους έχω όλους χεσμένους γιατί οι ελληνικοί αγώνες και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτούς είναι για τα μπάζα'. Συγνώμη αλλά αυτό είναι μεν 'άποψη' αλλά δεν είναι 'μετά λόγου γνώσης'. Ετσι έχω άποψη και γω να λέω 'ο Ζίκο πρέπει να βάζει τον Ανατολάκη' αλλά γελάνε μαζί μου.
Αν καποιοι νομίζουν πως το σπορ είναι φθηνό καλύτερα να αλλάξουν πλευρό.
Προφανώς! Πουθενά δεν είναι φτηνό το motorsport και για κάθε ταλέντο που φτάνει στην F1 (πχ. Χάμιλτον) έχουν φεσωθεί μέχρι απόγνωσης 10000 άλλοι γρήγοροι (αλλά όχι αρκετά γρήγοροι ή όχι αρκετά τυχεροί ή όχι αρκετά δικτυωμένοι...) νέοι.
Να πω στο φίλο nass πως υπάρχουν πολλά παιδιά που κατηφορίζουν εκεί που είπε με τα ίδια χλμ
χωρίς φτερούγες και όλα τα αγωνιστικά καλούδια. Απλά δεν αντέχει η τσέπη τους να το κάνουν σ' ένα αγώνα.Πρώτον ούτε όσοι το κάνουν σε αγώνα έχουν φτερούγες, και με Yaris ή Cinquecento μπορείς να πηγαίνεις 'αεροπορία'.
Δεύτερον αν εκεί που λέω πηγαίνουν κάποιοι όπως θα πήγαιναν σε αγώνα αλλά σε ανοιχτό δρόμο, μάλλον για τα σίδερα είναι παρά για έπαινο. Και το 'τελικό' κόστος μπορεί να είναι πέραν πάσης φαντασίας. (Θα μου επιτρέψεις πάντως να αμφιβάλλω σφόδρα πως αυτό που λες συμβαίνει στις Καρούτες. Στη Φτέρη ίσως).
Τρίτον οι αγώνες είναι ακριβοί αλλά αν δεις πόσος κόσμος ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες για αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και αισθητικής 'βελτιώσεις' μάλλον το πρόβλημα δεν είναι το κόστος μόνο...Μπορεί ο φίλος EDDIE να είναι λίγο απόλυτος αλλά σε κάποια θέματα έχει δίκιο.
Σε λίγα, τα οποία και επισήμανα. Σε όλα τ' άλλα δείχνει (από τα γραφόμενά του) αδαής και άδικος μέχρι παρεξηγήσεως.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ θα πω μόνο πως έτσι που έχουν τα πράγματα οποιαδήποτε προβολή είναι καλή.
Σωστό. Αλλά χωρίς πολιτική στο θέμα δεν υπάρχει συνέχεια και χωρίς συνέχεια δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Καλά αυτό είναι μια πολλή μεγάλη κουβέντα και σίγουρα
Αν καποιοι νομίζουν πως το σπορ είναι φθηνό καλύτερα να αλλάξουν πλευρό.
Προφανώς! Πουθενά δεν είναι φτηνό το motorsport και για κάθε ταλέντο που φτάνει στην F1 (πχ. Χάμιλτον) έχουν φεσωθεί μέχρι απόγνωσης 10000 άλλοι γρήγοροι (αλλά όχι αρκετά γρήγοροι ή όχι αρκετά τυχεροί ή όχι αρκετά δικτυωμένοι...) νέοι.
ή αρκετά πλούσιοι...
χωρίς φτερούγες και όλα τα αγωνιστικά καλούδια. Απλά δεν αντέχει η τσέπη τους να το κάνουν σ' ένα αγώνα.Πρώτον ούτε όσοι το κάνουν σε αγώνα έχουν φτερούγες, και με Yaris ή Cinquecento μπορείς να πηγαίνεις 'αεροπορία'.
Δεύτερον αν εκεί που λέω πηγαίνουν κάποιοι όπως θα πήγαιναν σε αγώνα αλλά σε ανοιχτό δρόμο, μάλλον για τα σίδερα είναι παρά για έπαινο.
Τρίτον οι αγώνες είναι ακριβοί αλλά αν δεις πόσος κόσμος ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες για αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και αισθητικής 'βελτιώσεις' μάλλον το πρόβλημα δεν είναι το κόστος μόνο...[/quote]Δεν νομίζω πως απασχολεί κάποιον στο χώρο των αγώνων αν αυτοί που αναφέρεις θέλουν τα τρέξουν σ αγώνες. Θέλω να πω πως δεν είναι εν δυνάμει αγωνιζόμενοι κυρίως γιατί δεν τους ενδιαφέρει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι Λαμπρος Αθανασουλας ( ΑΘΛΗΤΕΣ) και Γιωργος Κατσινης ( ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ) βρισκονται υποψηφιοι στο STATUS. Ας τους βοηθησουμε να παρει τα πανω του ο μηχανοκινητος αθλητισμος στην Ελλαδα
Με ποιο τρόπο δηλαδή; Να τους ψηφίσουμε σε μια άσχετη ψηφοφορία σε ένα ακόμη πιο άσχετο περιοδικό που δεν το διαβάζει και κανείς σοβαρός άνθρωπος εδώ που τα λέμε;
Τον αποπήρατε τον άνθρωπο και δεν ξαναμπήκε βρε άσπλαχνοι
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
μπλα μπλα μπλα.Ο EDDIE έγραφε σε περιοδικό F1 πριν 8 χρόνια, οπότε δεν έχει ακούσει κάτι. Εσύ πάντως -μια που σε θυμήθηκα- όταν άρχισε όλο μαζί το forum να κράζει τον Πουρνάρα έκοψες λάσπη. Δεν είσαστε πλέον φίλοι ή κατάλαβες ότι όσα έγραφα τόσο καιρό δεν ήταν κάτι προσωπικό μαζί του;
Μπορεί ο φίλος EDDIE να είναι λίγο απόλυτος αλλά σε κάποια θέματα έχει δίκιο.
ΠΙΠΕΡΙ! Πώς μπορεί ένας άσχετος, ένας ημιμαθής, ένας κομπλεξικός (που όλη μου η έννοια δηλαδή...), ένας αποτυχημένος να έχει δίκιο σε κάτι που αφορά το άβατο των ελληνικών αγώνων;
Επειδή εκτροχιάστηκε η κουβέντα μια τελευταία προσπάθεια μπας και καταλάβετε το σκεπτικό μου. Το πρόβλημα μου δεν είναι με το Βωβό, αν είναι ή δεν είναι καλός οδηγός. Αυτό ΔΕΝ μπορώ να το κρίνω σε καμμία περίπτωση και είναι αυτονόητο. Το πρόβλημα μου ήταν η μηδαμινή προβολή ενός αξιότατου και @@άτου οδηγού όπως ο Παπαδημητρίου, που απ' ότι φάνηκε δεν ήταν πολύ αρεστός στο λόμπι (όταν λέω λόμπι βάνω μέσα και μην πω κυρίως τους δημοσιογράφους). Και ακριβώς επειδή υπάρχει το λόμπι και το κλειστό αυτό κύκλωμα, είναι χαζό να μιλάμε για εξέλιξη του μηχανοκίνητου. Οποιαδήποτε προβολή δεν θα απέφερε πρόοδο για τους αγώνες αλλά αύξηση της ματαιοδοξίας των γνωστών παροικούντων της Ιερουσαλήμ...
Τα παιδιά που αναφέρετε ακριβώς επειδή είναι άξιοι (δεν είπα το παραμικρό αντίθετο επ' αυτού) δεν ασχολούνται με τα δρώμενα της ψωροκώσταινας αλλά τρέχουν στο εξωτερικό και άρα μαγκιά τους. Δεν μου άρεσε το όλο ύφος της φωτογράφησης και αυτό είπα. Αν απαγορευόταν να γράψω κάτι τέτοιο να το γράψετε στους κανονισμούς του forum.
Τώρα αν αρπάχτηκαν κάποιοι επειδή θεώρησαν ότι προσβάλλω τους κολητούς τους ή ότι έθιξα το ιερό τέρας ( ) που ακούει στο όνομα Άρης Βωβός τότε περαστικά τους. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι το forum δεν είναι το καφενείο της γειτονιάς τους.@nass
1000 φορές F1 χωρίς προσπεράσματα (που δεν είναι η μόνη μορφή μηχανοκίνητου) παρά Φωτεινέλη live να αραδιάζει ένα κάρο ενστάσεις από την ανάβαση Πεσκανδρίτσας όπου οι κατά τ' άλλα ρομαντικοί χομπίστες τραβάνε τις κωλότριχές τους μη τυχόν και χάσουν κανά κιούπι από τη συλλογή τους... Το μηχανοκίνητο στην Ελλάδα παρουσιάζει εικόνα παρακμής και στασιμότητας ακριβώς επειδή οι ίδιοι οι συμμετέχοντες δεν θέλουν την εξέλιξη.
Για να κατέβαζε η Peugeot ένα εργοστασιακό WRC (τόοοτε όχι τώρα που δεν έχει) με οδηγό τον ας πούμε νικητή ενός ενιαίου να δεις που θα τρέχαν να κρυφτούν οι κάθε λογής Κυρκαίοι κλπ κλπ κλπ
Είναι χαριτωμένο να λες τον άλλο ημιμαθή και ότι κουράζεσαι να του δείξεις πόσο άδικο έχει αλλά πες και κάτι πιο συγκεκριμένο. Δεν πληρώνεις ούτως ή άλλως... -
Εγω πάντως,περισσοτερο παραξενευομαι με το γεγονος οτι,οι ανθρωποι που κατηγορούνε το αθλημα ως 'κλειστο κυκλωμα' οι ιδιοι δυσανασχετούνε με το ανοιγμά του προς το ευρυ κοινο (μεσω μιας κινησης οπως αυτη του ΣΤΑΤΟΥΣ)
Βασικα η ακυρώτητα της συζητησης του θεματος των αγωνων στο φορουμ των 4Τροχων (περαν της υποενοτητας που αφορα τους αγωνες) ηταν κατα τη γνωμη μου αναμενομενη.Οι Ελληνες 'λατρεις' του αυτοκινητου,αγνοούν πέρα-για-πέρα την αγωνιστικη πλευρα της αυτοκινησης. -
Κάτι που θυμήθηκα που έτυχε να το βιώσω και από λίγο πιο κοντά.
Μια φορά και ένα καιρό η Peugeot έφερε ένα εργοστασιακό 106 kit car και επέλεξε τον Τσάδαρη για οδηγό. Ο Τσάδαρης την προηγούμενη χρονιά είχε φύγει (άγνωστο σε μένα για ποιό λόγο και υπό ποιές συνθήκες) από γνωστό περιοδικό. Το γνωστό αυτό περιοδικό αφιέρωνε σημαντικό χώρο σε κάθε αναφορά αγώνα για να κράξει τον Τσάδαρη. Σε κάθε εγκατάλειψη ρίχναν ΤΟ φαρμάκι, ειρωνικά σχόλια και άντε η Peugeot να αλλάξει οδηγό μπας και δει άσπρη μέρα κλπ.
Η Peugeot άλλαξε τον Τσάδαρη και επέλεξε τον Κοκκίνη, ο οποίος εκείνη την χρονιά άρχισε να συνεργάζεται με το ίδιο περιοδικό (σύμπτωση; ). Όπως φαντάζεστε το περιοδικό αφιέρωνε πλέον πολύ περισσότερο χώρο όπου ο Κοκκίνης παρουσίαζε αναλυτικά τον κάθε αγώνα. Η πλάκα είναι ότι είχε περίπου τα ίδια αποτελέσματα με τον Τσάδαρη, αλλά τώρα η εγκατάλειψη ήταν ατυχία και κρίμα ρε Σώτο και δεν πειράζει και γαμώ την αγανάκτηση κλπ.
Αυτό το εμετικό περιστατικό δεν είναι το μόνο και σίγουρα δεν δείχνει υγιή χώρο αλλά το λόμπι που είπα και προηγουμένως.
Οδηγοι Αγωνων στο STATUS υποψηφιοι για ανδρες της χρονιας