-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου αρέσει που αντί να βρίζετε τους εφοριακούς, που έκαναν τα δημόσια έσοδα τσιφλίκι τους, βρίζετε τον χθεσινό (στα οικονομικά) Βαγγέλη τον κλασομπανιέρα.Πόσα ΕΤΑΚ κοστίζει το κράτος η αναστολή της είσπραξης προστίμων από τους πετρελαιάδες;
Πόσες ειδικές εισφορές μέσω ΔΕΗ κοστίζει η συναλλαγή μεταξύ υπαλλήλων και ελεύθερων επαγγελματιών/επιχειρηματιών/εμπόρων στις εφορίες;Το έγραψα και σημασία δεν δίνετε: τα χρήματα που χρειάζεται το κράτος ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.
Τώρα συζητάμε για τα τρομερά τεκμήρια του κακού κράτους (πάντα κακό είναι το κράτος), αλλά το ότι οι περισσότεροι Ε.Ε. δήλωναν επί δεκαετίες το αφορολόγητο, δεν φαίνεται να μας ενοχλεί και τόσο. Δηλαδή, όταν σου παίρνει 1000-2000 το κράτος, είναι βαρβαρότης. Όταν στα παίρνει ο φοροφυγάς βιοπαλαιστής υδραυλικός, μαγαζάτορας, εστιάτορας, μηχανικός αυτοκινήτων....έλα μωρέ τώρα.ΥΓ: τις τελευταίες 5 φορές που αγόρασα τσιγάρα, ζήτησα 3 φορές απόδειξη. Την έδωσαν ψιλοενοχλημένοι. Χαλαρώνουμε, ε; ΝΟΤ!
manosk είναι αυτό σοβαρό επιχείρημα τώρα ;
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε όσοι φωνάζουμε εδώ και χρόνια για τα τεκμήρια και τους υπερβολικούς φόρους στα ακίνητα; Να πάρουμε τίποτα καλάσνικοφ και να πάμε στις εφορίες να ξεπαστρέψουμε τους υπαλλήλους και να αναλάβουμε εμείς προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι το κράτος θα έχει τους φόρους που του αναλογούν ;
Να αφήσουμε τις δουλειές μας , την οικογένεια μας και τις παρέες μας και να κάνουμε τους Δον Κιχότες που κυνηγάνε τους ανεμόμυλους της φοροδιαφυγής ξιφουλκώντας με τους κακούς ελ.επαγγελματίες, τους δήθεν άνεργους με επίδομα ανεργίας και μαύρη εργασία, τους διεφθαρμένους δημ υπαλλήλους, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους με δεύτερη αδήλωτη δουλεία κλπ
Υπάρχει μια παροιμία που έλεγε η γιαγιά μου και ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση ... εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι ...
Έχει πολύ πλάκα η όλη κατάσταση. Εμ χρεοκόπησαν το κράτος με τις πολιτικές τους επιλογές, εμ δεν πούλησαν (πριν ξευτιλίσουν επίτηδες τις τιμές με την φορολογική τους πολιτική) ούτε μισό στρέμμα δημόσιας γης, εμ δεν έχουν αξιοποιήσει δημόσια περιουσία που αφήνουν και ρημάζει ανεκμετάλλευτη, εμ δεν έχουν φέρει καμιά σοβαρή επένδυση, εμ έχουν τινάξει με τις επιλογές τους όλη την οικονομία στο αέρα και την ανεργία στον θεό, εμ θέλουν να φάνε και τις περιουσίες του κόσμου για ψίχουλα με το πρόσχημα ότι είναι φοροφυγάδες και δεν τα δικαιολογούν οπότε τα φορολογούν μέχρι δήμευσης κυριολεκτικά και εμ βρίσκονται και κάποιοι που συμφωνούν με αυτή την πολιτική αφού προφανώς εκείνους ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ δεν τους αγγίζει. Πριν κάνα δυο χρόνια που τα ξανασυζητάγαμε ήμασταν λίγοι εδώ μέσα που τους άγγιζε και πολλοί ειρωνευόντουσαν. Σήμερα είμαστε πολλοί που έχουμε πρόβλημα ... σε κάνα χρόνο που θα έχουν αυξηθεί κάνα δυο φορές ακόμα τα τεκμήρια + όποιους άλλους φόρους και τέλη αυξηθούν + όποιους άλλους φόρους ανακαλύψουν ... τότε θα καταλάβουν όλοι τι λέγαμε εκτός φυσικά του Νikos που δεν ξέρει, δεν καταλαβαίνει, δεν τον ενδιαφέρει, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και δεν γενικά, ο άνθρωπος ... δεν ... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επειδή αγόρασες κάτι (όχι απαραίτητα σπίτι) νόμιμα, δε σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Μπορει να το χρησιμοποιησει, εστω με θυσίες.
ΑΥΤΑ ειναι τα ελαχιστα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να χρησιμοποιηθει ενα αυτοκινητο/σπιτι)
Για να εχεις στην ιδιοκτησια σου ενα αυτοκινητο κ να το εχεις στο δρομο (οχι καταθεση πινακιδων) ΜΠΑΣ κ το κινησεις ΑΝ το χρειαστεις, χρειαζεσαι
Το 'χρησιμοποιήσεις' των πρώτων ποστ έγινε 'να έχεις στο δρόμο μπας και το κινήσεις'. Καλή η κωλοτούμπα σου.
-
Συμφωνα με το ελληνικο κρατος, ο πατερας μου που κυκλοφορει με 2lt Mondeo του 2005 (το οποιο τωρα πιανει-δεν πιανει 8 χιλιαρικα να πουληθει), ΠΡΕΠΕΙ να βγαζει περισσοτερα χρηματα απο τον ιδιοκτητη αυτου του αυτοκινητου
Οι κάτοχοι δίλιτρων και δη Ford θα πρεπε να εκτελεστούν στην πλατεία Συντάγματος για παραδειγματισμό...
Για να μη μιλήσει κανείς για τους κατόχους κάτι Kia Paparero και Hyundai Marengo τζηποειδών με 2,5 λίτρα μοτέρ. Τα φτωχαδάκια με τα 1.800άρια Α6 και E-Class πρέπει κάποια στιγμή να δικαιωθούν.
@komis
και πάνω από τον υπουργό που ξέρει τι γίνεται είναι ο λαός ο οποίος τόσα χρόνια ακούει, σατηρίζει, συχτηρίζει, κοροϊδεύει κ.ο.κ τη μαφιόζικη φαμίλια των εφοριακών αλλά συνεχίζει να ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους που δημιούργησαν, έχτισαν και συντηρούν το μαγαζάκι μαζί με άλλα παρεμφερή.Είδες εσύ σε τόσα event αγανακτισμένων μισό (ΜΙΣΟ) πανώ με κάποιο σύνθημα για κλέφτες εφοριακούς;
Ο παντοδύναμος λαός ζήτησε τον τελευταίο χρόνο σχεδόν τα πάντα (μέχρι και τζάμπα μετρό ). Δε βρέθηκε ένας να ζητήσει από το κράτος να ξεβρωμίσει τη χολέρα των εφοριακών;
Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και δεν είναι κρέας γιατί θα το χε μαζέψει ο Καπελέρης από τα τελωνεία. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επειδή αγόρασες κάτι (όχι απαραίτητα σπίτι) νόμιμα, δε σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Για να εχεις στην ιδιοκτησια σου ενα αυτοκινητο κ να το εχεις στο δρομο (οχι καταθεση πινακιδων) ΜΠΑΣ κ το κινησεις ΑΝ το χρειαστεις, χρειαζεσαι
Το 'χρησιμοποιήσεις' των πρώτων ποστ έγινε 'να έχεις στο δρόμο μπας και το κινήσεις'. Καλή η κωλοτούμπα σου.
Τι (κάνεις πως ) δεν καταλαβαίνεις ?
Μπας και το κινήσεις ... σημαίνει αυτοκίνητο που κυκλοφορείς σπάνια π.χ. 2 φορές τον μήνα με σύνολο 100χλμ δηλαδή 1200 χλμ τον χρόνο είτε για δουλειές είτε για βόλτα. Ξέρω τέτοιες περιπτώσεις μην (κάνεις πως ) σου φαίνεται περίεργο. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συμφωνα με το ελληνικο κρατος, ο πατερας μου που κυκλοφορει με 2lt Mondeo του 2005 (το οποιο τωρα πιανει-δεν πιανει 8 χιλιαρικα να πουληθει),8000;
Το άλλο με τον Nikos! το ξέρεις;
Ούτε 8 κατοστάρικα.
Παθών
-
delsol.vti δε φτάνει που δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε, βάζεις και .
-
delsol.vti δε φτάνει που δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε, βάζεις και .Έχω καταλάβει πάρα πολύ καλά τι συζητάτε (εσύ πάλι, ίσως όχι), όπως έχω καταλάβει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι στο συγκεκριμένο θέμα (και όχι μόνο) δεν έχεις επι της ουσίας ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα να πεις και απλά τρολάρεις (αν και τώρα τελευταία σε πολύ πιο ήπιους τόνους).
Πάρε και άλλο ένα -
Το θέμα εξελίσσεται σε ένα νέο, μικρότερο ΔΝΤ topic.
Για την αδικία των νέων μέτρων φταίνε οι εφοριακοί, οι αγανακτισμένοι και φυσικά ο λαός που ψήφισε αυτούς τους πολιτικούς. Και σε τελική ανάλυση, αν δεν έχεις να πληρώσεις, πούλα την περιουσία σου. Ξεχάσαμε το 'όλοι μαζί τα φάγαμε'.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είδες εσύ σε τόσα event αγανακτισμένων μισό (ΜΙΣΟ) πανώ με κάποιο σύνθημα για κλέφτες εφοριακούς;
Εγώ όχι, ούτε πανώ 'γαμιέται ο παο κι η λεωφόρος' είδα.
Αλλα υποθέτω ούτε κι εσύ σε κάποια όποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής σου ανάρτησες ένα πανώ που να λέει για τους κλέφτες εφοριακούς που σε κόφτει κιόλας το θέμα. -
Μα οι εφοριακοί ΕΙΝΑΙ οι αγανακτισμένοι.
-
Μα οι εφοριακοί ΕΙΝΑΙ οι αγανακτισμένοι.Μπερδεύεις τη θεωρία των συνόλων πάλι και δεν την έμαθες και καλά. Μέσω distance learning από Ελβετία έγιναν τα μαθήματα;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Είδες εσύ σε τόσα event αγανακτισμένων μισό (ΜΙΣΟ) πανώ με κάποιο σύνθημα για κλέφτες εφοριακούς;
Αλλα υποθέτω ούτε κι εσύ σε κάποια όποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής σου ανάρτησες ένα πανώ που να λέει για τους κλέφτες εφοριακούς που σε κόφτει κιόλας το θέμα.Ρε Τάσο...
Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ξεπεράσει το χαμό του Κιμ Κουμ Κουν ή πως διάολο τον λέγαν τον ηγέτη του εργατικού κινήματος στην εξωτική Β. Κορέα αλλά προσπάθησε λίγο να διαβάζεις τι γράφεις πριν την υποβολή.
Τα event των αγανακτισμένων δεν ήταν μια οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής αλλά μια διαμαρτυρία για την κατάντεια της χώρας.
Οι εφοριακοί έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντεια της χώρας.
Ο παο ως ομάδα δε νομίζω να έχει. Το αυτό ισχύει και για τη λεωφόρο.Οπότε ξεπέρασε πρώτα το θρήνο και μετά προσπάθησε να καταλάβεις πώς ένας εφοριακός με το 4-4-2ΤΜ ληστεύει το λαό και τον pluto που παρήγαγε ο λαός περισσότερο απ' ότι ο βουλευτής Κάτω Κωλοπετινίτσας του ΠΑΣΟΚ (τυχαίο παράδειγμα) που οι αγανακτισμένοι ήθελαν να τον σουβλίσουν.
Φιλικά.
-
που ακριβως ειναι η κωλοτουμπα? Ακριβως το ιδιο λεω κ πριν κ μετα κ πιο κατω. Οπως προσπαθουν να σου εξηγησουν και αλλοι, αλλα εσυ μπααααααααααααααααα....
-
@komis
και πάνω από τον υπουργό που ξέρει τι γίνεται είναι ο λαός ο οποίος τόσα χρόνια ακούει, σατηρίζει, συχτηρίζει, κοροϊδεύει κ.ο.κ τη μαφιόζικη φαμίλια των εφοριακών αλλά συνεχίζει να ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους που δημιούργησαν, έχτισαν και συντηρούν το μαγαζάκι μαζί με άλλα παρεμφερή.Είδες εσύ σε τόσα event αγανακτισμένων μισό (ΜΙΣΟ) πανώ με κάποιο σύνθημα για κλέφτες εφοριακούς;
Ο παντοδύναμος λαός ζήτησε τον τελευταίο χρόνο σχεδόν τα πάντα (μέχρι και τζάμπα μετρό ). Δε βρέθηκε ένας να ζητήσει από το κράτος να ξεβρωμίσει τη χολέρα των εφοριακών;
Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και δεν είναι κρέας γιατί θα το χε μαζέψει ο Καπελέρης από τα τελωνεία.Έστω λοιπόν ότι παραδεχόμαστε αυτό που λες, ότι τον υπουργό ο λαός τον έβαλε. Κάποια στιγμή ο λαός που τον έβαλε είδε τη μαλακία που έκανε τόσα χρόνια κι άρχισε να φωνάζει, μπας και σοβαρευτεί ο υπουργός. Τι θες να πεις τώρα; Ότι επειδή τον βάλαμε, τώρα καλά να πάθουμε και ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να μετανοούμε για την κακή επιλογή μας; Δεν Νομίζω Τάκη...
Και δεν νομίζω και κάτι ακόμα φίλε μου, γιατί επιστρέφω στην αρχική υπόθεση που έκανα. Για πες μου εσύ έναν άνθρωπο που ξέρεις που ψήφισε τον Βενιζέλο για να πάει υπουργός οικονομικών; Ο λαός δεν ψήφισε κάποιον για να μπεί υπουργός. Ο λαός ψήφισε τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ενός κόμματος και τις υποσχέσεις τις οποίες αυτό έκανε. Το κόμμα εκ των υστέρων τοποθετεί όποιον του καπνίσει για υπουργό, υφυπουργό, διευθυντή κτλ κτλ. Ακόμα και ανθρώπους που ΔΕΝ ψήφισε ο λαός. Λοιπόν τι θες να μας πεις;
Εμείς φταίμε, ως ένα βαθμό, θα το δεχτώ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αναγνωρίσουμε το λάθος μας και να απαιτήσουμε να διορθωθεί, ούτε ότι όσοι κατέχουν κυβερνητικές θέσεις δεν έχουν καμμία ευθύνη για τις πράξεις τους.
Κι αν θες να τους πιάσουμε ΟΛΟΥΣ, από τους υπουργούς ως τους κλητήρες για να φωνάξουμε συνθήματα να φύγουν, τότε να το κάνουμε. Αλλά σε ρωτώ εγώ, στο δολοφόνο που έσφαξε, ποιόν βάζουν φυλακή; Το κεφάλι του το ξερό; Ή το μαχαίρι; Οι εφοριακοί δεν είναι παρά ένα εργαλείο. Και το εργαλείο δεν φταίει. Αυτός που το χρησιμοποιεί φταίει. Αν δεν αλλάξει αυτός, ότι και εργαλείο να του δώσεις θα πάει άχρηστο.
Πες μου τώρα αν είναι πιο χρήσιμο να φωνάξω ενάντια του υπουργού ή του εφοριακού.
Συμφωνώ με αυτό που λες στον Τάσο ότι ο εφοριακός κλέβει πιο πολύ από τον κάθε βουλευτή. Αλλά άμεσο έλεγχο στον υπουργό έχει ο Βουλευτής (αυτός μιλάει μέσα στη βουλή και στο κόμμα του). Λοιπόν; Ποιός στηρίζει τον υπουργό όταν ΔΕΝ μιλάει; Όταν ψηφίζει νομοθετήματα-εκτρώματα; Όταν ανέχεται και στηρίζει την φοροκλοπή και τη μίζα στις εφορίες που επιτρέπει ο υπουργός στις εφορίες; Ο εφοριακός; Ή ο βουλευτής;
-
Το γεγονός ότι ο εφοριακός λαδώνεται έχει αρκετές παραμέτρους:
- υπάρχει ο πολίτης που τον λαδώνει. Και με τους εντελώς παράλογους τρόπους επιβολής ποινών, έχει ένα άλλοθι. Δηλαδή για μη φοροδιαφυγή, αλλά λάθη καταγραφής που δεν αποφέρουν ζημία, τρελά ποσά.
- υπάρχει ο προιστάμενοςπου είτε τα μεγαλοπαίρνει, είτε δέχεται πιέσεις και κάνει την πάπια
- η ΥΠΕΕ που ασχολείται με τις αποδείξεις λιανικής, και δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα.
- Κυρίως όμως φταίει ο Υπουργός, που ενώ ξέρει, δεν κάνει τίποτα. Δεν έβαλε έστω έναν εφοριακό φυλάκή. Δεν δέσμευσε ούτε ενός την περιουσία. Γιατί;; Μήπως γιατί, ως συντεχνία οι εφοριακοί, αν κάποιος συνάδελφος του απολυθέντος υπαλλήλου ελέγξει σοβαρά τον πολιτικό θα πρέπει να μπουν οι μισοί στη φυλακή;;
- Και αυτός ο Υπουργός πως έφτασε εκεί;;; 40 χρόνια οι ίδιοι κυβερνάνε.
Το πρόβλημα της χώρας είναι η έλλειψη παιδείας
-
Ναι αλλά αυτό το επιβάλλεις μόνος σου στον εαυτό σου (π.χ. αν είναι αμάξι δεν το πας βόλτες ή αν είναι σπίτι το κλειδαμπαρώνεις), κι όχι το κράτος σε σένα, επιβάλλοντάς σου μάλιστα τέτοιους όρους που να σε καταναγκάζουν στην πώληση. Γιατί με τον εξαναγκασμό σε πώληση μιλάμε για ευθεία προσβολή του δικαιώματος της ιδιοκτησίας.
Αν ήταν έτσι, γιατί δεν βγαίνει να ζητήσει να δηλώσουν στο Ε9 όλες οι κυρίες τα κοσμήματα που έχουν και να βάλει τεκμήρια αναφορικά με το πόσα μπορεί να έχει η καθεμία ανάλογα με το εισόδημά της; Εγώ που έχω 5 υπολογιστές γιατί δε μου βάζει τεκμήριο, ξέρεις τι λεφτά έχω δώσει; Ή για τα αεροπορικά εισητήρια και να μου βάλει τεκμήριο και στο πλήθος και την απόσταση που μπορώ να διανύσω;
Γιατί για να πηγαίνεις Αμέρικα κύριος, πάει να πει ότι το φυσάς το παραδάκι. Τι κι αν έχει 400 Ευρώ με την British, άλλες εποχές έχει 1500. Και δε θα μείνεις 20 μέρες στο Χίλτον (άσχετο αν μείνεις για 5 σε σπίτι φίλου), δε θα φας σε εστιατόριο πρωί μεσημέρι βράδυ (άσχετο αν μαγειρεύει ο φίλος), δε θα αγοράσεις και το κατιτίς σου από το Τίφφανυς για το πρόσωπο (άσχετο αν δεν έχεις πρόσωπο και που δεν πήγες ΝΥ αλλά στο Athens, Georgia);
15.000 ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΥΡΙΕ. Κι αν θες έλα να μου αποδείξεις ότι δεν τα χάλασες. Γύφτο.
-
komi
όπως λέει και ο Kyr υπάρχουν πολλές παράμετροι στο θέμα φοροδιαφυγή από την οποία φοροδιαφυγή προκύπτουν πάσης φύσεως χαράτσια, τέλη 'κυκλοφορίας', τεκμήρια και άλλα τέτοια θαυμαστά.Υπάρχει ευθύνη και των πολιτών γιατί όταν δεχόμαστε εκβιασμούς τύπου '30 χωρίς απόδειξη, 35 με απόδειξη' φταίμε και εμείς.
Όμως η βασική ευθύνη είναι του κράτους που δεν ασκεί τον έλεγχο.Τι θες να πεις τώρα; Ότι επειδή τον βάλαμε, τώρα καλά να πάθουμε και ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να μετανοούμε για την κακή επιλογή μας; Δεν Νομίζω Τάκη...
Ούτε εγώ το νομίζω Τάκη αλλά -όπως ξαναείπα- το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βλέπω ούτε ΕΝΑΝ να φωνάζει επίσημα για τη μαφία των εφοριακών.
Μια φορά πήγε η συντρόφισσα Κανέλη (στο σκετσάκι με το ψωμί και το γάλα) να μιλήσει ευθέως για τη ρεμούλα που συντηρείται με την ευλογία φυσικά της όποιας κυβέρνησης αλλά τελευταία στιγμή μαζώχτηκε και έμεινε να κραδαίνει τη φρατζόλα όπως ο Λάιονο το σπαθί του.Αλλά θα μου πεις ότι εδώ η ριζοσπαστική αριστερά (σύριζα) που μάχεται κατά της κοινωνικής αδικίας πάει και βγάζει αναμνηστικές με τις κουράδες(sic) του πελατειακού κράτους (a.k.a γενοπ), η συντρόφισσα Λιάνα σε πείραξε που δεν έκραξε τους εφοριακούς;
-
komi
όπως λέει και ο Kyr υπάρχουν πολλές παράμετροι στο θέμα φοροδιαφυγή από την οποία φοροδιαφυγή προκύπτουν πάσης φύσεως χαράτσια, τέλη 'κυκλοφορίας', τεκμήρια και άλλα τέτοια θαυμαστά.Υπάρχει ευθύνη και των πολιτών γιατί όταν δεχόμαστε εκβιασμούς τύπου '30 χωρίς απόδειξη, 35 με απόδειξη' φταίμε και εμείς.
Όμως η βασική ευθύνη είναι του κράτους που δεν ασκεί τον έλεγχο.Τι θες να πεις τώρα; Ότι επειδή τον βάλαμε, τώρα καλά να πάθουμε και ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να μετανοούμε για την κακή επιλογή μας; Δεν Νομίζω Τάκη...
Ούτε εγώ το νομίζω Τάκη αλλά -όπως ξαναείπα- το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βλέπω ούτε ΕΝΑΝ να φωνάζει επίσημα για τη μαφία των εφοριακών.
Μια φορά πήγε η συντρόφισσα Κανέλη (στο σκετσάκι με το ψωμί και το γάλα) να μιλήσει ευθέως για τη ρεμούλα που συντηρείται με την ευλογία φυσικά της όποιας κυβέρνησης αλλά τελευταία στιγμή μαζώχτηκε και έμεινε να κραδαίνει τη φρατζόλα όπως ο Λάιονο το σπαθί του.Αλλά θα μου πεις ότι εδώ η ριζοσπαστική αριστερά (σύριζα) που μάχεται κατά της κοινωνικής αδικίας πάει και βγάζει αναμνηστικές με τις κουράδες(sic) του πελατειακού κράτους (a.k.a γενοπ), η συντρόφισσα Λιάνα σε πείραξε που δεν έκραξε τους εφοριακούς;
Συμφωνώ σε όλα πλην ενός. Επειδή γνωρίζω περιπτώσεις, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσες ΕΠΙΣΗΜΕΣ καταγγελίες κατά εφοριακών έχουν γίνει από πολίτες (και βέβαια πόσες από αυτές θάφτηκαν)
Γι'αυτό λέω, ο κόσμος το ξέρει ότι δεν έχει νόημα να φωνάζει για τους εφοριακούς ή οποιαδήποτε κλάση ΔΥ. Αν δεν πέσει μαχαίρι στα ψηλά, με τους από κάτω δεν κάνεις τίποτα.
-
Έχεις υπόψη σου στο Λούκι Λουκ που έπιανε τους Ντάλτον και μετά από 1 σελίδα έβρισκαν τρόπο και έβγαιναν; Ααααααααααυτό γίνεται και στην περιπτωσή μας. (από την πάνω φώτο λείπει ο Άβερελ γιατί είχε πάει να τσεκάρει κάτι περίπτερα)
Καταγγελίες γίνονται αλλά και ο χαρακτηρισμός μαφία δεν είναι τυχαίος.
-
Αλλα υποθέτω ούτε κι εσύ σε κάποια όποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής σου ανάρτησες ένα πανώ που να λέει για τους κλέφτες εφοριακούς που σε κόφτει κιόλας το θέμα.Ρε Τάσο...
Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ξεπεράσει το χαμό του Κιμ Κουμ Κουν ή πως διάολο τον λέγαν τον ηγέτη του εργατικού κινήματος στην εξωτική Β. Κορέα αλλά προσπάθησε λίγο να διαβάζεις τι γράφεις πριν την υποβολή.
Τα event των αγανακτισμένων δεν ήταν μια οποιαδήποτε δραστηριότητα της ζωής αλλά μια διαμαρτυρία για την κατάντεια της χώρας.
Οι εφοριακοί έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντεια της χώρας.
Ο παο ως ομάδα δε νομίζω να έχει. Το αυτό ισχύει και για τη λεωφόρο.Οπότε ξεπέρασε πρώτα το θρήνο και μετά προσπάθησε να καταλάβεις πώς ένας εφοριακός με το 4-4-2ΤΜ ληστεύει το λαό και τον pluto που παρήγαγε ο λαός περισσότερο απ' ότι ο βουλευτής Κάτω Κωλοπετινίτσας του ΠΑΣΟΚ (τυχαίο παράδειγμα) που οι αγανακτισμένοι ήθελαν να τον σουβλίσουν.
Φιλικά.
κανεις το ίδιο λάθος με τον Πάγκαλο, απλά αυτός το κάνει σκόπιμα.
οι 'αγανακτησμενοι' ήταν ένα μείγμα από όλα. Από ανεργους, από ΔΕΚΟτζηδες τον 4000euro, από εφοριακους των 3K καθαρά και 103K μαύρα, από συνταξιούχους των 600 που έγιναν 500...
έχεις απόλυτο δίκιο ότι δεν υπήρχε ούτε ένα πάνω για αυτούς που λες, αλλα θα μπορούσε άραγε να υπάρξει με αυτό το μείγμα?
EΡΧΟΝΤΑΙ NEA ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2012