-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Κλασική περίπτωση ...έπρεπε να έχω πουλήσει πέρυσι ...με τα λεφτα που θα εισέπραττε θα τα έβαζε σε μια προθεσμίακή και θα ζούσε άνετα με τους τόκους...που είναι ο κούτσαν να εκτιμήσει ποσά εκατομμύρια κάνει το οικόπεδο..
Γιατι ρε παιδες επρεπε να το εχει πουλησει? Ο ανθρωπος θελει να το κρατησει, αφου αυτη τη στιγμη δεν του κοστιζει τιποτα το να το εχει. Δικο του ειναι, νομιμα το εχει αποκτησει, γιατι ντε κ καλα να το πουλησει? Βγαζει καποια λεφτα που του επιτρεπουν να ζει οπως οπως, κ το κραταει για αν κ οποτε μπορει να το εκμεταλλευτει καπως. Τωρα ερχεται ο Μεγας Μαντης (το κρατος) κ μαντευει οτι φετος εβγαζε κ εγω δεν ξερω ποσες δεκαδες χιλιαρικα για να μπορει να εχει αυτο το σπιτι, που δεν του κοστιζει/κοστισε τιποτα να κατεχει.
-
@kacey
Τεκμήρια έχουν οι κατοικίες σου (κύρια, δευτερεύουσα, εξοχική κλπ), αν δηλ. έχεις 37 διαμερίσματα, εφόσον τα νοικιάζεις ή τα έχεις ξενοίκιαστα να κάθονται και δεν κατοικείς, δεν αποτελούν τεκμήριο ώστε να σου υπολογιστεί φόρος εισοδήματος. Ο φίλος σου λοιπόν με τη μονοκατοικία στη Βουλιαγμένη δεν έχει πρόβλημα. -
μερικοί είστε εκτος τόπου και χρόνου. Εδώ υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να βγάλει το μηνα η δεν έχει 300e να βάλει πετρέλαιο να ζεσταθεί, και εμείς μιλάμε για τα τεκμήρια των 2λίτρων και εξοχικές παπαριές...
το λυπηρό για μένα δεν είναι καν αυτό. Είναι ότι το 40-50% των ψηφορόφων επιμένουν σε μπλε και πράσινους κλεφτες! E, φάτε σκατά λοιπόν να σκάσετε ρε ΖΩΑ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μερικοί είστε εκτος τόπου και χρόνου. Εδώ υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να βγάλει το μηνα η δεν έχει 300e να βάλει πετρέλαιο να ζεσταθεί, και εμείς μιλάμε για τα τεκμήρια των 2λίτρων και εξοχικές παπαριές...το λυπηρό για μένα δεν είναι καν αυτό. Είναι ότι το 40-50% των ψηφορόφων επιμένουν σε μπλε και πράσινους κλεφτες! E, φάτε σκατά λοιπόν να σκάσετε ρε ΖΩΑ
Εμεις που δεν ανηκουμε στο 40-50% μπορουμε να φαμε κατι αλλο η μονο αυτο εχει το μενου για αποψε
-
δυσκολο να φαϛ κάτι διαφορετικο, πιο πιθανο είναι να είναι ακόμα χειρότερα για οποιον δεν είναι βολεμενοσ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μερικοί είστε εκτος τόπου και χρόνου. Εδώ υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να βγάλει το μηνα η δεν έχει 300e να βάλει πετρέλαιο να ζεσταθεί, και εμείς μιλάμε για τα τεκμήρια των 2λίτρων και εξοχικές παπαριές...ηΚαι επειδή κάποιος δεν έχει να βάλει πετρέλαιο, πρέπει να αναγκάσουμε και όποιον έχει σήμερα να βάλει, να μην μπορεί οτυ χρόνου;;
Ή επειδή κάποιος δεν έχει σπίτι, πρέπει να το χάσει και ο δίπλα;
Μιλάμε λοιπόν για αυτά τα τεκμήρια, γιατί είναι παράλογα, και γιατί οδηγούν στη φτώχεια ακόμη περισσότερους. Με αμφίβολα αποτελέσματα, όσον αφορά την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά και την είσπραξη εσόδων γενικότερα. Ειδικά το θέμα με τα αυτοκίνητα και τα σκάφη είναι η κατσίκα του γείτονα. Δε με απασχολεί καθόλου αν οδηγεί η όχι ο χ φοροφυγάς το σκάφος του ή το 5000κυβικών αυτοκίνητό του. Με απασχολεί να τον βρούνε και να πληρώσει ότι του αντιστοιχεί. Όχι τα ψίχουλα των τεκμηρίων, Που είναι ψίχουλα για αυτόν, αλλά δυσβάσταχτα για τους περισσότερους.το λυπηρό για μένα δεν είναι καν αυτό. Είναι ότι το 40-50% των ψηφορόφων επιμένουν σε μπλε και πράσινους κλεφτες! E, φάτε σκατά λοιπόν να σκάσετε ρε ΖΩΑ
Κάποια στιγμή διαλογισμού και , είχα σκεφτεί τι θα γινόταν αν η ψηφοφορία δεν ήταν μυστική. Μέχρι το 2004 πιστεύω ότι θα είχαν ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό τα 2 κόμματα. Σήμερα είμαι πολύ περίεργος.
-
Ρε συ Nikos! το θέμα είναι ένα: Διαφωνείς ή συμφωνείς με τα τεκμήρια;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ρε συ Nikos! το θέμα είναι ένα: Διαφωνείς ή συμφωνείς με τα τεκμήρια;...μην του βάζεις δύσκολα(!)... ...μέρα πού 'ναι!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ρε συ Nikos! το θέμα είναι ένα: Διαφωνείς ή συμφωνείς με τα τεκμήρια;_
Καλή χρονιά.
Προφανώς και ΔΙΑΦΩΝΩ. Τα θεωρώ παράλογα, ηλίθια και ανούσια.
Το έχω γράψει...αλλά μερικοί αρκούνται στο να τρολλάρουν και να γράφουν μ@λ@κίες για το θεαθήναι...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Προφανώς και ΔΙΑΦΩΝΩ. Τα θεωρώ παράλογα, ηλίθια και ανούσια....και παρ'όλα αυτά κάθεσαι και τα υπερασπίζεσαι!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
...και παρ'όλα αυτά κάθεσαι και τα υπερασπίζεσαι!
Ας ειχε και σενα ο πιτσιρικας γειτονας φερραρι να δουμε τι θα ελεγες...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ρε ζορζ, δεν τα υπερασπίζομαι. Δε ξέρω τι βγαίνει προς τα έξω, αλλά δεν τα υπερασπίζομαι. Είναι άδικα και μ@λ@κισμένα. Το έγραψα από την αρχή.
Αυτό που (συ)ζητάω είναι ένα σύστημα στην ουσία που θα μπορεί να πιάνει τη φοροδιαφυγή, όπως πχ του γείτονα με τη 430 που ξέρω ακριβώς τι κάνει και πως το έχει αποκτήσει και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι με νόμιμο αλλά με φουλ παράνομο τρόπο (και δε θέλω να το εξηγήσω παραπάνω). Αν το έβλεπες με τα μάτια σου...θα καταλάβαινες.
Αυτό.
Εδιτ: και για να μη μένουμε στη Ferrari, στην ίδια συνομοταξία είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας που δε κόβει απόδειξη και έχει αποκτήσει σπιταρόνα με 45 δωμάτια και 5 ορόφους και άλλα πολλά. Η ουσία είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής.
Υ.Γ. Στα @@ μου η Ferrari...ξεκολλάτε ...και να είχα τα χρήματα, στην Αθήνα δεν θα την αγόραζα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ας ειχε και σενα ο πιτσιρικας γειτονας φερραρι να δουμε τι θα ελεγες...
Ζω ένα δράμα!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρε ζορζ, δεν τα υπερασπίζομαι. Δε ξέρω τι βγαίνει προς τα έξω, αλλά δεν τα υπερασπίζομαι. Είναι άδικα και μ@λ@κισμένα. Το έγραψα από την αρχή.
Αυτό που (συ)ζητάω είναι ένα σύστημα στην ουσία που θα μπορεί να πιάνει τη φοροδιαφυγή, όπως πχ του γείτονα με τη 430 που ξέρω ακριβώς τι κάνει και πως το έχει αποκτήσει και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι με νόμιμο αλλά με φουλ παράνομο τρόπο (και δε θέλω να το εξηγήσω παραπάνω). Αν το έβλεπες με τα μάτια σου...θα καταλάβαινες.
αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι, με τα τεκμήρια ΔΕΝ σταματας ούτε την φοροδιαφυγή, ούτε τους κλεφτες που κυκλοφορούν με ferrari
ότι θα τον αναγκάσεις να πληρώσει κάποια λεφτά ναι, αλλα δεν τον αποτρέπεις από το να συνεχίσει να είναι παράνομος. Στη χειρότερη θα τα γράψει σε μια offshore και τελειώνει το θέμα, πάλι οι μαλακες θα πληρώσουν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Προφανώς και ΔΙΑΦΩΝΩ. Τα θεωρώ παράλογα, ηλίθια και ανούσια....
ελα ρε σοβαρα? και γιατι ελεγες σε ολα τα παιδια που διαφωνουσαν με τα αυξημενα τελη να πανε να τα πουλησουν εαν δεν αντεχουν να τα συντηρησουν? εσυ δεν ελεγες οτι ειχαν ανοιχτει σε κατι που δεν σηκωνε η τσεπη τους,ασχετα εαν το 2λιτρο το ειχαν αγορασει πριν 5-6 χρονια?Εσυ δεν ελεγες οτι ακομα και αν τα ειχε κληρονομησει καποιος επρεπε να τα πουλησει γιατι ετσι ειναι τα τεκμηρια? Εσυ δεν εισαι που θεωρουσες φυσιολογικα τα 1000 για το διλιτρο για να πηγαινεις την οικογενεια σου με ασφαλεια στα ταξιδια? Εμεις που διαφωνουσαμε την ειχαμε χεσμενη την οικογενεια μας δλδ με ''σωστα'' ελαστικα καθε χρονο. Εσυ δεν επιχειρουσες οτι επειδη πληρωσες Χ χρηματα για το πεμβε ,δεν θα το παρκαριζες γιατι το πηρες για να το ευχαριστηθεις?Εμεις τα ειχαμε παρει για μουρη βλεπεις οπως ο μικρος ηλικιακα γειτονας σου με το 430.
Το έχω γράψει...αλλά μερικοί αρκούνται στο να τρολλάρουν και να γράφουν μ@λ@κίες για το θεαθήναι...
Οχι εσυ γραφεις μονιμως μαλ@κιες και τρολλαρεις,οπως στη συζητηση με τα αν τα ελαστικα κρατανε με μικρη/μεγαλη/ζεστα/κρυα πιεση καλυτερα,που παλι επεμενες σε σαχλαμαρες ενω καμια 10αρια σου ελεγαν το αντιθετο,ενω για τα ελαστικα στο πεμβε το δινεις στον μηχανικο σου για να σου πει εαν ειναι καλα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Υ.Γ. Στα @@ μου η Ferrari...ξεκολλάτε ...και να είχα τα χρήματα, στην Αθήνα δεν θα την αγόραζα.
Εχει ακριβα λαστιχα στην Αθηνα?
-
φανταζομαι θα μειωθουν οι καγκουρες
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Προφανώς και ΔΙΑΦΩΝΩ. Τα θεωρώ παράλογα, ηλίθια και ανούσια....
ελα ρε σοβαρα? και γιατι ελεγες σε ολα τα παιδια που διαφωνουσαν με τα αυξημενα τελη να πανε να τα πουλησουν εαν δεν αντεχουν να τα συντηρησουν? εσυ δεν ελεγες οτι ειχαν ανοιχτει σε κατι που δεν σηκωνε η τσεπη τους,ασχετα εαν το 2λιτρο το ειχαν αγορασει πριν 5-6 χρονια?Εσυ δεν ελεγες οτι ακομα και αν τα ειχε κληρονομησει καποιος επρεπε να τα πουλησει γιατι ετσι ειναι τα τεκμηρια? Εσυ δεν εισαι που θεωρουσες φυσιολογικα τα 1000 για το διλιτρο για να πηγαινεις την οικογενεια σου με ασφαλεια στα ταξιδια? Εμεις που διαφωνουσαμε την ειχαμε χεσμενη την οικογενεια μας δλδ με ''σωστα'' ελαστικα καθε χρονο. Εσυ δεν επιχειρουσες οτι επειδη πληρωσες Χ χρηματα για το πεμβε ,δεν θα το παρκαριζες γιατι το πηρες για να το ευχαριστηθεις?Εμεις τα ειχαμε παρει για μουρη βλεπεις οπως ο μικρος ηλικιακα γειτονας σου με το 430.
Έχεις γεμίσει ένα ποστ γεμάτο ανακρίβειες, χολή και κόμπλεξ! Και ακόμα είναι η πρώτη μέρα του έτους.
Μήπως να το κοιτάξεις? Σοβαρά τώρα! Τη παλεύεις?
Βγάζεις συμπεράσματα από το κεφάλι σου και δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις.
Για άλλη μια φορά, θεωρούσα υπερβολικά τα τέλη (και τα θεωρώ...το έχω γράψει πάρα πολλές φορές) αλλά εγώ γουστάρω να τα πληρώσω για να κυκλοφορώ με το αυτοκίνητό μου. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?
Ούτε έγραψα 'να τα πουλήσει γιατί έτσι είναι τα τεκμήρια'.
Μάθε να διαβάζεις τα ποστ και να μη φτάνεις σε συμπεράσματα που βγαίνουν από το ίδιο το κεφάλι σου.
Οχι εσυ γραφεις μονιμως μαλ@κιες και τρολλαρεις,οπως στη συζητηση με τα αν τα ελαστικα κρατανε με μικρη/μεγαλη/ζεστα/κρυα πιεση καλυτερα,που παλι επεμενες σε σαχλαμαρες ενω καμια 10αρια σου ελεγαν το αντιθετο,ενω για τα ελαστικα στο πεμβε το δινεις στον μηχανικο σου για να σου πει εαν ειναι καλα
Βλέπεις γιατί γράφεις βλακείες?
Έγραψα αυτολεξή ότι έδωσα σε κάποιον άλλον το αυτοκίνητο να το πάει βόλτα?
Σχετικά με τα ελαστικά, έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο για τα ελαστικά του καρτ και έχω δίκιο. Δεν έγραψα αν κρατάνε καλύτερα ή χειρότερα με διαφορετικές πιέσεις! Έγραψα κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό και ΠΟΛΥ συγκεκριμένο. Δεν έχεις ιδέα και καμιά επαφή με το σπορ (πέρα από μια αγκαλιά που είχες με τα λάστιχα, λάθος πιέσεις? ) οπότε άστο.
Σοβαρά έχεις θέμα κατανόησης (amongst other things).
Να το κοιτάξεις!
Άντε πρωτοχρονιάτικα...
-
Νίκος!@: Δε βρέχει...
dim8@: Δε θα βγάλεις άκρη. Δεν είσαι αρκετά in για να καταλάβεις τη φιλοσοφία.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχεις γεμίσει ένα ποστ γεμάτο ανακρίβειες, χολή και κόμπλεξ! Και ακόμα είναι η πρώτη μέρα του έτους.
Μήπως να το κοιτάξεις? Σοβαρά τώρα! Τη παλεύεις?
κομπλεξ,με τι? με το πεμβε ή με τα 5ετιας λαστιχα που εχεις πανω?Εδω σου λενε τα ιδια και καμια 10αρια αλλοι,ολοι κομπλεξ εχουμε?
Βγάζεις συμπεράσματα από το κεφάλι σου και δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις.
Ενταση διμιουργεις ΕΣΥ που ειρωνευεσαι οποιον ηθελε να παραδωσει πινακιδες ως μοχλο πιεσης στο κρατος.Διαβασε τις 40 τελευταιες σελιδες στο τοπικ με τα τελη.Το ιδιο κανεις και με τα τεκμηρια θεωρωντας σωστο να πουλησει το σπιτι του,αυτο το σπιτι που οι γονεις του πληρωσαν νομιμοτατα και κατεχουν νομιμοτατα τα τελευταια 10-20-30 χρονια.
Για άλλη μια φορά, θεωρούσα υπερβολικά τα τέλη (και τα θεωρώ...το έχω γράψει πάρα πολλές φορές) αλλά εγώ γουστάρω να τα πληρώσω για να κυκλοφορώ με το αυτοκίνητό μου. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?
Προβλημα εγω δεν εχω, τελη εχω πληρωσει,αλλα εχω αλλαξει και 5 φορες ελαστικα σε μοντελο 05,με 58κ χλμ.
Μάθε να διαβάζεις τα ποστ και να μη φτάνεις σε συμπεράσματα που βγαίνουν από το ίδιο το κεφάλι σου.
Ολοι δηλαδη βγαλαμε λαθος συμπερασματα?
Βλέπεις οτι γραφεις βλακειες?
Έγραψα αυτολεξή ότι έδωσα σε κάποιον άλλον το αυτοκίνητο να το πάει βόλτα?
Α δεν το πηγε ουτε βολτα? εβγαλε πορισμα σε 5ετιας ελαστικα με 50κ χλμ οπτικα? Εσυ που το καβαλας δεν?...
Σχετικά με τα ελαστικά, έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο για τα ελαστικά του καρτ και έχω δίκιο. Δεν έγραψα αν κρατάνε καλύτερα ή χειρότερα με διαφορετικές πιέσεις! Έγραψα κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό και ΠΟΛΥ συγκεκριμένο. Δεν έχεις ιδέα και καμιά επαφή με το σπορ (πέρα από μια αγκαλιά που είχες με τα λάστιχα, λάθος πιέσεις? ) οπότε άστο.
Σοβαρά έχεις θέμα κατανόησης (amongst other things).
Να το κοιτάξεις!
Άντε πρωτοχρονιάτικα...
Σχετικα με τα ελαστικα παπ@ρια δικιο ειχες,και στο εξηγησαν αλλοι 5-6 συνφορουμιτες.Αλλα τους ειχα προλαβει ,γιατι μηνες πριν σου ειχα πει οτι τζαμπα τρως λαστιχα
μεταχειρω καλα ελαστικα 2-3 ετων εδω.Επειδη το 2λιτρο το κρατας για ''να μετακινεις με ασφαλεια την οικογενεια σου'' http://www.e-elastika.gr/c.Metacheirism ... 61810.html
EΡΧΟΝΤΑΙ NEA ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2012