-
Σφοδρα τεκμηρια ερχονται απ οτι ακουσα σημερα στο ραδιο.Και μαζι φυσικα ο θανατος στις πωλησεις ακριβων αυτοκινητων.
και φυσικα ειναι τοσο ηλιθιοι που νομιζουν οτι ετσι θα βγαλουν λεφτα.δωσε... -
Σφοδρα τεκμηρια ερχονται απ οτι ακουσα σημερα στο ραδιο.Και μαζι φυσικα ο θανατος στις πωλησεις ακριβων αυτοκινητων.
Τhe οπισθοδρομική κομπανία.
-
Σα κατι προπονητες τυπου Μπαγιεβιτς και Σια.Τους διωχνουν και μετα τους ξαναπαιρνουν
-
ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
-
Δεν γνωριζει όρια η μαλ@κια που τους βαράει
-
Ο χρήστης papadopoulos nikos έγραψε:
ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.Γράφε με μικρά και βάλε και το ΛΑΟΣ. Χάλασες και εσύ
-
Καλά κάνουν και τα βάζουν μπας και αρχίσουν να πληρώνουν εφορία μερικοί κατακαημένοι με αυτοκινητάρες και δηλωμένο εισόδημα 10,500e. Άϊντε γιατί παρατράβηξε το 'αστείο' .
-
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ.
ΛΑΟΣ. -
Ο χρήστης papadopoulos nikos έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ.Κανονισμός του forum αγαπητέ.
Gia ton idio logo pou den epitrepetai na grafoume me greeklish kai ideogrammata -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Καλά κάνουν και τα βάζουν μπας και αρχίσουν να πληρώνουν εφορία μερικοί κατακαημένοι με αυτοκινητάρες και δηλωμένο εισόδημα 10,500e. Άϊντε γιατί παρατράβηξε το 'αστείο' .Get over it! Άλλο τεκμήριο και άλλο που τα βρήκες τα λεφτά!
-
μην αρχιζετε τετοιες συζητησεις και το παρει πρεφα ο παπακωνσταντινου και μας χωσει κανενα τεκμηριο...Αν θελουν ας ξαναβαλουν τεκμηρια να γυρισουμε παλι στα 1000αρακια και στα 1300αρακια..οι ξεφτιλισμενη κυβερνηση των πασοκων προσπαθει να βγαλει φραγκα παλι απο τον φτωχο λαο..Και αυτοι που δηλωνουν 10χιλιαρικα και εχουν καγιεν ειναι λιγοι φιλοι μου...Η μαλακια στο μεγαλειο της
-
Καλά κάνουν και τα βάζουν μπας και αρχίσουν να πληρώνουν εφορία μερικοί κατακαημένοι με αυτοκινητάρες και δηλωμένο εισόδημα 10,500e. Άϊντε γιατί παρατράβηξε το 'αστείο' .Να μπορέσουν να ξεχωρήσουν αυτά τα 2 (και όχι μόνο αυτά τα 2) 'πρέπει' που στους τιμοκαταλόγους με κριτήρια αναζήτησης 'μικρομεσαίο, 5θυρο, 1400 κυβικά' ... βγαίνουν μαζί!
_ CHEVROLET LACETTI 1.4 SE 1399cc 95hp 11.285€
_ AUDI A3 SPORTBACK 1.4 TFSI ATTRACTION 1390cc 125hp 23.700€ -
Καλά κάνουν και τα βάζουν μπας και αρχίσουν να πληρώνουν εφορία μερικοί κατακαημένοι με αυτοκινητάρες και δηλωμένο εισόδημα 10,500e. Άϊντε γιατί παρατράβηξε το 'αστείο' .Αυτοι που δεν εχουν ιδιαιτερη τρελα με τα αμαξια ... δεν θα τα παιρνουν πλεον , οποτε θα εισπραξει τα @@ τους .
Στην αγορα του αυτοκινητου (κ οχι μονο) γινεται δηλωση ποθεν εσχες. Αν δεν τους καλυπτει και εχει κενα ας την βελτιωσουν στα σημεια που χρειαζεται.
Στην φορολογικη δηλωση που κανουμε ολοι φαινονται και τα αμαξια και τα σπιτια που εχουμε . Συμφωνω οτι για καποιους αυτα που δηλωνουν με αυτα που εχουν δεν συμβαδιζουν .... Οφειλει λοιπον ο ελεγκτικος μηχανισμος του κρατους να ξεκινησει να κανει ελεγχους στις περιπτωσεις αυτες και να μην πεφτει λαδακι....
Δεν γινεται μια ζωη την ανικανοτητα την τεμπελια και την διαφθορα του δημοσιου να την πληρωνουν οι πολίτες τσουβαλοπιοντας τους σε κατηγοριες αναλογα με το τι σπιτι ή αμαξι αγορασαν ή κλιρονομησαν και κατεχουν πριν 2 ή πριν 5 ή 10 χρονια που μπορει να βγαζαν περισοτερα λεφτα ή να ειχαν λιγοτερες υποχρεωσεις και εξοδα απο τωρα.
Μπορεις να αντιλιφθεις πόσο γελοιο ειναι να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασμα και να με χαρατσωνεις αναλογα με το τι κατεχω και οχι με το τι πραγματικο εισοδημα βγαζω .
Και αυτο να γινεται λογο δικιας σου (του κρατους) ανικανοτητας και διαφθορας.
Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο εσυ και αλλοι ... δεν μπορω να κανω κατι να σας βοηθησω.
Αν θυμηθουμε δε και το ορθολογικοτατα τεκμηρια που ισχυαν παλιοτερα και πόσο προσοδοφορα για το κρατος ηταν αυτα ... απλα το 90% της ελλαδας κυκλοφορουσε με ρημαδακια και μηζεριαζανε ολοι παρεα οποτε δεν ειχαν προβλημα (ο πατερας μου ειχε 2λιτρη520 μπεμπα απο το 76 κ μεγαλωσα χωρις τετοια συμπλεγματα κυβικων και πολυτελων αυτοκινητων , δεν εξηγειται αλλιως ) -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Καλά κάνουν και τα βάζουν μπας και αρχίσουν να πληρώνουν εφορία μερικοί κατακαημένοι με αυτοκινητάρες και δηλωμένο εισόδημα 10,500e. Άϊντε γιατί παρατράβηξε το 'αστείο' .
Get over it! Άλλο τεκμήριο και άλλο που τα βρήκες τα λεφτά!
Λεπτομερειες .. τι του λες και συ τωρα . Ο ανθρωπος πιθανον θαυμαζει τιπους σαν τον παρακατω του κειμενου μου ...
Χθες ειχα ντερτια και πηγα στα μπουζουκια .Δικε μου εφερα τουμπα το μαγαζι Ρεαν τα λελουδια και οι σαμπανιες και αλλα μου και όπα μου και μπραβο μου και χαλασα 20000ευρω στην ξανθια βιζιτου τραγουδιστρια για να κανω το κοματι μου. Ολα μαυρα φυσικα ουτε αποδειξη ουτε τιποτα. Ποιος τις γαμ@ει τις εφοριες μωρε. Θα βαλουν κανα φορο στα αμαξια να τα παρουν. Μετα εφυγα μετα με το παρταλι 1400ρακι μου. Ποιος μαλ@κας πεταει λεφτα σε αυτοκινητα αλωστε ...
Ο φιλος μου ο Μητσος πηγε χθες και αγορασε ενα μεταχειρο S2000 στα 20000ευρω αλλα φεσωθηκε για 3 χρονια δανειο. Θα πληρωνει κ ενα σκασμο τελη για οσα χρονια το εχει και συζητιεται να του βαλουν και τεκμηριο να πληρωνει κι αλλα .......... Ρε το μαλ@κα τον Μητσο με τα κωλοαυτοκινητα που παει και τα σκαει μια ζωη κοροιδο τον πιανουν.
Δεν μ ακουει να ρθει να τα τρωει σε λουλουδια - πο@τανες - καζινα κλπ ευπρεπης και καθως πρεπει δραστηριοτητες..Και αυτοι που δηλωνουν 10χιλιαρικα και εχουν καγιεν ειναι λιγοι φιλοι μου...Η μαλακια στο μεγαλειο της
+1 εχουν πιασει την εξαιρεση για να πληρωσει την νυφη ο κανονας
-
Όσοι δηλώνουν κανονικά το εισόδημά τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα .
Την άλλη φορά ψηφίστε ΝΔ , τέσσερα χρόνια υπομονή και θα γίνουν όλα τέλεια όπως ήταν μέχρι το Σεπτέμβριο.
-
Εισοδηματιες των 10.000 € ετησιως με Πορσε δεν υπαρχουν πολλοι.Ουτε με 4 αυτοκινητα των 4.000 κυβικων και 5.000 € οπως ειχε πει ο Καραμανλης για να δικαιολογησει την επανοδο των τεκμηριων που σχεδιαζε(ακου τι ειπε ο ανθρωπος!)
Εγω δηλ. με ενα ετησιο εισοδημα 30-35 χιλ και με μηδενικα εξοδα λογο μη ενοικιου και οικογενειας θα μπορουσα να σπρωξω καποιο ποσο για αγορα ενος αξιολογου αυτοκινητου.Αλλα τωρα μαλλον δεν θα γινει αυτο.
Κι οχι μονο δεν θα γινει αλλα σκεφτομαι οποιαδηποτε αγορα - επενδυση κανω στο μελλον να ειναι εκτος Ελλαδας σε χωρες που συμφερει να επενδυσεις.
Θυμαμαι τη δεκαετια του '80 που Πορσε ειχανε μονο ο Ροτσα και ο Αναστοπουλος Εκει παμε τωρα. -
Όσοι δηλώνουν κανονικά το εισόδημά τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα .Αν εγω εχω φετος πολύ χαμηλο εισοδημα (λογω απολυσης ή κρισης σε ελ. εππαγελμα) .... αλλα τα ακινητα που εχω στην κατοχη απο περασμενα χρονια ή κλειρονομια - το αυτινητο/τα μεγαλου κυβισμου που επισης ειναι απο προηγουμενα καλυτερα χρονια ή που τα ειχα αγορασει μεταχειρισμενα στο 1/3 της τιμης τους .... θα χω τεραστιο προβλημα ή δεν θα χω ? **Ξερεις την απαντηση αλλα δεν σε ενδιαφερει γιατι δεν τα εχεις και δεν φιλοδοξεις ποτε να τα αποκτησεις **
Πλεον και να εχει καποιος τα λεφτα να παρει ενα αμαξι πολλών κυβικων ή ενα πολυετελες μεγαλο σπιτι για το οποιο θα δικαιολογει το ποθεν εσχες αλλα και το πιθανο μελοντικο τεκμηριο ... θα κολυεται να το κανει γιατι δεν ξερει αν θα μπορει να το δικαιολογει και σε 2 -3-5- χρονια. Δεν ειμαστε ολοι δημοσιοι υπαληλοι (δυστηχως ? ) αγαπητε ωστε η ζωη μας να ειναι εξασφαλισμενη απο εισοδηματικης πλευρας μεχρι που ν αφησουμε το ματαιο τουτο κοσμοΤην άλλη φορά ψηφίστε ΝΔ , τέσσερα χρόνια υπομονή και θα γίνουν όλα τέλεια όπως ήταν μέχρι το Σεπτέμβριο.
Νταξει δεν πειραζει , δεν φταις εσυ .... μεχρι εκει μπορεις να καταλαβεις μεχρι εκει καταλαβαινεις.
Δεν ειναι κοματικο το θεμα , μην πεφτεις σε αυτο το τρυπακι .
Στο παρελθον εχω ψηφισει και ΝΔ Κ ΠΑΣΟΚ . Εδω και πολλά χρονια δεν ψηφισω κανεναν απο τους δυο. Εχουν φαει κοκκινη καρτα επ αοριστον απο την αφεντια μου. -
αλλα ακομα κι να ειναι 'ηπια' οπως ελεγε κι ενας αποτυχημενος, που ξερω εγω αν θα τα αυξησουν κατα 30-40% του χρονου?Γιατι οπως βλεπουμε απο τα τελη κυκλοφοριας και απο τα διοδια το κρατος δεν αρκειται στις αυξησεις του 3%. Αυτο το κανει μονο στους μισθους.
EΡΧΟΝΤΑΙ NEA ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2012