-
Δεν ειμαι κατοχος ακομα!
Το περιμενω τον Ιουνιο.Ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμη αλλα μιλαμε για μεσα στην αντιπροσωπεια.
Οπως ολοι ξερουμε τα βαρανε λιγο. -
Δεν είναι λίγα για service τα 220€. Γενικά όλα τα σερβισ σε αντιπροσωπείες τα βαράνε. Ειναι το κακό με τα καινούρια
Γίνονται λίγο πιο αραια (σε χιλόμετρα) από ότι τα βενζινοκινητα -
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Δεν είναι λίγα για service τα 220€. Γενικά όλα τα σερβισ σε αντιπροσωπείες τα βαράνε. Ειναι το κακό με τα καινούρια
Γίνονται λίγο πιο αραια (σε χιλόμετρα) από ότι τα βενζινοκινηταΔυστυχως ειναι αναγκαιο κακο τα σερβις στις αντιπροσωπειες
-
Δυστυχως έτσι ειναι, αλλά αν σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο δεν θα επαιρνε κανείς καινούριο αυτοκίνητο...
Το ζητούμενο είναι η καλή δουλειά, να είσαι μπροστά στο σερβισ και να προσεχουν -
Δυστυχως έτσι ειναι, αλλά αν σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο δεν θα επαιρνε κανείς καινούριο αυτοκίνητο...
Το ζητούμενο είναι η καλή δουλειά, να είσαι μπροστά στο σερβισ και να προσεχουνΣυμφωνω!Παντως ειχα χοντρο προβλημα με το προηγουμενο αυτοκινητο μου με την αντιπροσωπεια!!!renault megane cc 2005
Εκει να δεις χτυπους στα σερβις και στα ανταλακτικα!!
Γι αυτο παω σε ιαπωνικο!!
Ελπιζω να μην εχω ζημιες -
http://www.adac.de/infotestrat/tests/au ... DTest=4432
οποιος εχει ορεξη το βαζει στο google translate
-
Ο χρήστης dlmltrls έγραψε:
http://www.adac.de/infotestrat/tests/auto-test/detail.aspx?IDTest=4432οποιος εχει ορεξη το βαζει στο google translate
Απ οτι λενε το μονο αρνητικο ειναι τα φρενα του!
-
Όποιος το έχει παραγγείλει (invite 1.8 4X4), αν θέλει ας αναφέρει την τελική του τιμή.
-
Λοιπον η τιμη ειναι 27390 (τιμη καταλογου)+ 450 (μεταλικο χρωμα)+ 800 (αυξηση) =28640 - 2100 (αποσυρση)=26540 (τελικη τιμη) + 745 (τελοι κυκλοφορια κ.λ.π).Μιλαμε για την εκδοση 1,8 d 4Χ4 invite.
-
Ευχαριστώ φίλε μου, μου το είχες ξαναγράψει πριν μερικές σελίδες. Πιστεύω πάντως πως αυτά τα 745 € είναι σχετικά αρκετά, για το λόγο ότι βρίσκεσαι στην Κρήτη.
-
Μα αφού έχει μπρος-πίσω δισκόφρενα, και μεγάλα μάλιστα, πως γίνεται να τα πηγαίνει τόσο άσχημα και να το θάβουν όλοι? Όσοι κάνατε test drive, παρατηρήσατε κάτι αρνητικό στο φρενάρισμα?
-
Ο χρήστης djepoxy έγραψε:
Μα αφού έχει μπρος-πίσω δισκόφρενα, και μεγάλα μάλιστα, πως γίνεται να τα πηγαίνει τόσο άσχημα και να το θάβουν όλοι? Όσοι κάνατε test drive, παρατηρήσατε κάτι αρνητικό στο φρενάρισμα?Εγω να σου πω δεν παρατηρησα τιποτα περιεργο με τα φρενα.
Δεν ξερω αυτη πως κανουν τα test.
Δεν το φρεναρα και με 100 χλμ για να δω το σταματημα του -
πραγματι, ανα 15000 χλμ θελει service...ΣΑν αρνητικό μπορώ να πω για την εικονα του ταμπλο που είανι αρκετα συντηριτικη σε σχεση με το εξωτερικό...ασε που θυμίζει και grand vitara λιγο... όσο για το φρενάρισμα...να σας πω οτι ακόμα δεν δοκίμασα να το κοκαλώσω από τα 100-0...πάντως μου φαίνονται οκ....και στο κατο,κατο, αλλαξε 1 σετ τακακια μπροστινά (πχ. ferodo ds2500 οταν βγουν) και θα φτιαξει η κατασταση...
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
...ΣΑν αρνητικό μπορώ να πω για την εικονα του ταμπλο που είανι αρκετα συντηριτικη σε σχεση με το εξωτερικό...Εγώ το βλέπω θετικό αυτό. Αναζητώ αυτοκίνητο με συντηρητικό σκουρόχρωμο εσωτερικό σχεδιασμό... Οπότε το ASX τα έχει αυτά...
Έχω δει ότι οι εκδόσεις Invite προσφέρουν USB μέσα στο υποβραχιόνιο. Πολύ καλή φάση!
Ξέρει κανείς να μου πει λειτουργικά πως τα πάει αυτό;
Είναι κανονικό USB ή CDChanger/USBinterface? -
ειναι κανονικη θύρα usb!!το κουμπωνεις και το χειριζεσαι απο το rαδιο cd...
-
Έχει σύνδεση και για i-Pod (αν θυμάμαι καλά).
-
Ο χρήστης theoman01 έγραψε:
ειναι κανονικη θύρα usb!!το κουμπωνεις και το χειριζεσαι απο το rαδιο cd...Παίζει δηλαδή όλα τα folder σε ένα usb φλασάκι χωρίς περιορισμό στο αριθμό τραγουδιών ε;
Δηλαδή αν ένα folder έχει μέσα 200 τραγούδια θα τα παίξει όλα και δεν θα σταματήσει στα 99...;
-
Αυτό θα μασ το πει κάποιοσ που το έχει.
Αλλά και έτσι να είναι, κάνεισ folders με 99 τραγουδια μεσα. Μη τρελαθούμε κιόλαας -
Αυτό θα μασ το πει κάποιοσ που το έχει.
Αλλά και έτσι να είναι, κάνεισ folders με 99 τραγουδια μεσα. Μη τρελαθούμε κιόλααςΕγώ δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία...
Να ξαναγίνω Folder Manager. Με τίποτα.Αν το USB είναι μαϊμού ... απλά το απορρίπτω με συνοπτικές διαδικασίες. Όπως και οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο.
Πολύ απλό. -
δεν έχω δοκιμασει να περάσω τα 99 τραγουδια για να πω την αληθεια...θα το δοκιμασω και θα σας πω...
Mitsubishi ASX Crossover