-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω αν υπάρχει τεχνική αιτία που το 4κίνητο είναι χαμηλότερο απο το 2κίνητο αλλά σκέφτομαι μήπως είναι και θέμα marketing απέναντι στο 4κίνητο diesel Outlander με το μεν ASX ακόμα και σαν 4κίνητο να στοχευει στα crossover και το δε αντίστοιχο Outlander να είναι το ιδανικό -για off road- SUV. Στην 2κίνητη έκδοση ούτως ή άλλως υπάρχει η 2κίνηση που περιορίζει τις ικανότητες του για να θεωρηθεί SUV.Κάτι πρέπει να παίζει με τους πετρελαιοκινητήρες γιατί και στο RAV4 ΜΚ3 συμβαίνει αυτό. Η diesel έκδοση έχει χαμηλότερο ground clearance σε σχέση με τη βενζινοκίνητη. Ίσως λόγω βάρους (αν έχουν τα ίδια ελατήρια) οπότε και το βαρύτερο αυτοκίνητο τα συμπιέζει περισσότερο.
-
το 4χ2 θα μπορει να ανταπεξελθει στα εκτος δρομου εστω και λιγο?δεν λεμε τωρα για ποταμια και τετοια αλλα στο χωμα θα μπορει να κανει δουλεια?
-
Κάνει ότι κάνουν και τα άλλα 2κίνητα Suv/Crossover. Τα όρια εκτός δρόμου τίθενται από την 2κίνηση και τα λάστιχα. Μεγάλη βοήθεια η μεγάλη απόσταση απο το έδαφος. Σίγουρα καλύτερα απο μια Corolla, ένα Golf κλπ.
-
βεβαια τωρα αλλαζουν τα δεδομενα στο οριο των 25000 που εχω βαλει γιατι οπως λενε σκεφτονται μειωση τελους ταξινομισης και καποιες ευκολιες.οποτε ας περιμενω ακομα λιγο...
-
Αν δεν κάνω λάθος ο υπολογισμός του τέλους ταξινόμησης έχει να κάνει και με τον κυβισμό και αν θυμάμαι καλά από την προηγούμενη μείωση πέρσι στα 1600άρια έπαιζε περίπου στο 500ευρω. Καμία σχέση με τις μειώσεις σε χιλιάευρα των 2λιτρων.
Ως προς τα τέλη κυκλοφορίας φυσικά κέρδος η παραλαβή μετά την 1/11/10 με τα 135gr που έχει το 1,6. -
εγω για το 1800 λεω οχι το 1600
-
χαμος στην ιχθυοσκαλα χθες! εσκασε 'καραβιά' με καμιά 200αρια ASX, αναμεσα σε πολλα αλλα μοντελα! καλοτάξιδα...
-
Καλησπέρα, παρήγγειλα χτες το asx 1,6 intense panorama (:-)) από Σαρακάκη Βουλιαγμένης στο kawasemi blue (γαλάζιο - τυρκουάζ, χώρια που ειλικρινά μου αρέσει ήταν και το μόνο διαθέσιμο εντός 10 ημερών και νομίζω έχει μείνει άλλο ένα κομμάτι σε ίδιο χρώμα και έκδοση για άμεση παράδοση). Να ρωτήσω την άποψή σας για το χρώμα γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο χρώμα;
-
Δεν θέλω να είμαι ο πρώτος που θα σου πω κάτι αντίθετο από την επιλογή αου.
Προσωπικα το τυρκουάζ μ'άρεσε σαν χρώμα αλλά σε μικρό αμάξι πόλης και το πήρα (Splash), σε κάτι μεγάλο και ακριβό όμως είμαι της πιο κλασικής νοοτροπίας. Στο συγκεκριμένο σε μαυρο, μπλε σκούρο και γκρι που τα είδα μου άρεσαν πολύ ξεχωρίζοντας το γκρίζο ως επιλογή μου. Ξεχωριστό και μοντέρνο και το άσπρο ως η μοναδική μου εκκεντρική και μη κλασική επιλογή.
Δεν ξέρω την ηλικία σου, γούστα σου, στυλ σου αλλά τα έντονα και ξεχωριστά χρώματα είναι αυτά που με 'κουράζουν' μετά απο καιρό. Τουλάχιστον στις 2 φορές που επέλεξα έντονο (κόκκινο και τυρκουάζ) μετά απο κάποιο καιρό με κούραζε οπτικά, το είχα βαρεθεί και ήθελα κάτι πιο συνηθισμένο και διακριτικό.
Φυσικά η επιλογη χρώματος είναι καθαρά προσωπική επιλογή και θέμα προσωπικών γούστων και χαρακτήρα. Εκείνο που προτείνω είναι να σκεφτείς λίγο μακροπρόθεσμα περα απο τον τωρινό ενθουσιασμό που σίγουρα έχεις και ίσως και την μόδα που πάει να πλασάρει κάθε εταιρία. -
όχι δεν ήταν θέμα λανσαρίσματος, μέχρι σήμερα είχα RX4 Salomon (πάλι γαλάζιο) οπότε είναι θέμα χαρακτήρα και στυλ (απλά αυτό είναι όντως πιο έντονο γαλάζιο από του Scenic). Anyway -1 so far
-
Δεν το έχω δει από κοντά αλλά στις φωτογραφίες δείχνει πολύ όμορφο. Δεν μοιάζει το μέγεθός του να είναι τέτοιο που να έχει πρόβλημα με το χρώμα αυτό. Εγώ δεν θα το έπαιρνα αλλά η γυναίκα μου μάλλον θα το λάτρευε. Της αρέσουν αυτά τα παγωμένα χρώματα ενώ εμένα όχι.
Το θέμα χρώματος είναι ιδιαίτερο και προσωπική επιλογή. Αν και θεωρητικά είμαι μάλλον συντηρητικός σε αυτά δε θα είχα πρόβλημα να κυκλοφορήσω με κάτι μαυρομώβ ως μελιτζανιά.... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
Για μερικούς μετράει και η επίπτωση στην μεταπωλητική αξία. Μερικά χρώματα δεν τα πουλάς εύκολα. Από την άλλη μερικοί εκτιμούν την μοναδικότητα ενός περίεργου και ασυνήθιστου χρώματος. -
Θα έλεγα το τυρκουάζ και άσπρο, με τη ζυγαριά να κλείνει πρός το άσπρο. θα θελα όμως να δω απο κοντά και το μπλέ σκούρο...
Μην ξεχνάμε οτι το άσπρο κάνει και ωραία αντίθεση με το μαύρο των ζαντών των μαρσπιε της μάσκας και της ηλιοροφής για όσους πάρουν την intense panorama! -
Όχι ρε παιδιά τυρκουάζ! Τόσο χρώματα υπάρχουν.
-
Κι ομως το τυρκουαζ σ'αυτο το αυτοκινητο ειναι φοβερο!!! Πιστευω οτι του παει!!! Το εχω δει και live και μπορω να πω οτι αξιζει!!!
-
για το εσωτερικό του τι λέτε? λένε ότι είναι πολύ σκούρο και ίσως όχι και τόσ καλαίσθητο και πλούσιο, εγώ δεν πέταξα αλλά δεν νομίζω ότι είναι και κακό...στο σύνολό του το αυτοκίνητο με κέρδισε...μακάρι να το φέρνανε με την 7 οθόνη και gps, πέρα από την χρηστικότητα θα του έδινε και κάτι εσωτερεικά. το ραδιο cd που έχει λίγο θυμίζει προηγούμενες δεαετίες
-
Απλό και συνηθισμένο αλλά δεν το βλέπω αρνητικό αυτό. Σοβαρό και με τις ασημί λεπτομέρειες να το δείχνουν εμφανίσιμο. Εξάλλου η φωτεινότητα δίδεται και με το παραπάνω απο την γυάλινη οροφή.
-
Η αλήθεια είναι ότι έχει τα θεματάκια του στην σχεδίαση και στα υλικά . Αν εξαιρέσεις το εμπρός φιλέτο που μπορείς να αγγίξεις και είναι από κάπως μαλακό πλαστικό τα υπόλοιπα είναι στα γνωστά επίπεδα όλων των Mitsubishi .
Η θήκη πάνω από το Radio CD είναι άσχημη και σίγουρα με 23000+ χιλιάρικα θα έπρεπε εν' έτη 2010 + να υπάρχει μία έκδοση με οθόνη .
Γενικά υπάρχει μία έκπτωση στα υλικά ίσως όχι αντοχής αλλά εμφάνισης σίγουρα . Η αντοχή θα κριθεί στο χρόνο.Αν ήταν 2-3000 χιλιάρικα κάτω δεν θα υπήρχε θέμα . Σε αυτά τα επίπεδα τιμής όμως ....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
...
Η θήκη πάνω από το Radio CD είναι άσχημη και σίγουρα με 23000+ χιλιάρικα θα έπρεπε εν' έτη 2010 + να υπάρχει μία έκδοση με οθόνη .Και από ότι βλέπω το εργοστασιακό radio cd το 'παντρεύεσαι'. Δεν βλέπω να βγαίνει ... για να μπει κάποια 2din πηγή ή κάποια άλλη απλή...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Η θήκη πάνω από το Radio CD είναι άσχημη και σίγουρα με 23000+ χιλιάρικα θα έπρεπε εν' έτη 2010 + να υπάρχει μία έκδοση με οθόνη .Και από ότι βλέπω το εργοστασιακό radio cd το 'παντρεύεσαι'. Δεν βλέπω να βγαίνει ... για να μπει κάποια 2din πηγή ή κάποια άλλη απλή με USB
fixed!
ΥΓ: Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω, και στα 2 αυτοκίνητα, έχω USB. Βρήκα επιτέλους τι να κάνω όταν το εργοστασιακό της BMW! Θέλει να το...κλείσω 4 (μετρημένες!) φορές το radioCD και να περιμένω 10 sec περίπου ανάμεσα στο κάθε κλείσιμο! Μετά, ξεκολάει και παίζει χωρίς πρόβλημα! Σπαστικό, αλλά μιας και δεν το κάνει συνέχεια, μου αρκεί.
-
usb αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει μέσα στο ντουλαπάκι κάτω από το υποβραχιόνιου.
Αλλά άλλο είναι ο θέμα. τα υλικά και η σχεδίαση ... 2011 έχουμε σε 2 μήνες ....... και βλέπουμε συνταγές 2000
Mitsubishi ASX Crossover