-
Ο χρήστης stathis1980 έγραψε:
Παιδια εγω σημερα μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι δεν εχουν κατι σιγουρο ακομα!
Μπορει και να φτασει η αυξηση τα 1500 ευρω!!
Το εχω παραγγειλει ενα μηνα τωρα αλλα τους ειπα οτι θα ακυρωσω την παραγγελια!!
Μην μας περνανε και για μ......ες!!!Ακυρωσετο και πηγενε να παρης το duster!!! θα σου μεινουν και euro!
Πηγα και το ειδα σημερα κι ολας!
Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο!!
Για τα χρηματα που κανει βεβαια ειναι μια χαρα!!!
Αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι ειναι renault και εχω κακη εμπηρεια!!!!
Αυριο θα δω και το qashqai -
Ο χρήστης IliasSoul έγραψε:
Παιδια εγω σημερα μιλησα με την αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι δεν εχουν κατι σιγουρο ακομα!
Μην μας περνανε και για μ......ες!!!Τα 1500 στο συνολο θα εννοούσαν (800 + 700 τωρα). Σαρακάκης είναι αυτός .
Οι αντιπροσωπείεσ στην επαρχία δεν φταίνε. Και αυτοί δεν ξέρουν πως να το πούνε στο πελάτη για να μη τον χάσουν.
Εγώ σήμερα μίλησα μαζί τους και τους είπα ότι είναι εκβιαστικό αυτό. Αν δηλαδή ξυπνησει αυριο ο Σαρακάκης και πει άλλα 500 'εργοστασιακή αύξηση', πρέπει εμείς να το καταπιούμε; Εγω το ξεκαθάρισα ότι αν το γιουροκοντερ γράψει 29000+ θα κοιτάξω αλλού και μου ειπαν ότι δίκιο έχω και ότι μπορώ να πάρω και τη προκαταβολή πίσω, αλλά σύμφωνα με αυτούς δεν θα πάρει άλλη αύξηση . Τουλαχιστον όχι τώρα που να επηρεάζει τη δικιά μου παραγγελίαΠοτε εκανες την παραγγελεια σου??
-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Μην μας περνανε και για μ......ες!!!Ακυρωσετο και πηγενε να παρης το duster!!! θα σου μεινουν και euro!
Αυριο θα δω και το qashqaiAν κανεις συγκριση μαζι με το qashqai ειναι σχεδον τα ιδια παρε τα προσπεκτους και θα καταλαβεις με διαφορα ποιο φθηνο το duster...
-
Ποτε εκανες την παραγγελεια σου??[/quote]
7/2/2010. Και τέλος Μαϊου παραλαβή
-
Αυριο θα δω και το qashqaiAν κανεις συγκριση μαζι με το qashqai ειναι σχεδον τα ιδια παρε τα προσπεκτους και θα καταλαβεις με διαφορα ποιο φθηνο το duster...
Ναι αλλα αλλο η dacia και αλλο η nissan
Ακομα και τα ηλεκτρικα παραθυρα πισω ειναι extra στο duster -
Ποτε εκανες την παραγγελεια σου??7/2/2010. Και τέλος Μαϊου παραλαβή[/quote]
Και εγω 2/2/2011 την παραγγελεια και μου ειχαν πει τελος μαιου παραλαβη.
Λες να μην φαμε εμεις τα 700 ευρο αυξηση? -
Ακομα και τα ηλεκτρικα παραθυρα πισω ειναι extra στο duster[/quote]
ειναι ακριβως τα ιδια σε μηχανικα μερη και τα παραθυρα ειναι μεσα στη πλουσια εκδοση sory για το -
Ακομα και τα ηλεκτρικα παραθυρα πισω ειναι extra στο dusterειναι ακριβως τα ιδια σε μηχανικα μερη και τα παραθυρα ειναι μεσα στη πλουσια εκδοση sory για το [/quote]
Πηρα προσφορα την πλουσια εκδοση 1.5 d 4χ4 με extra ηλεκτρικα παραθυρα 130 ευρω και esp 900 ευρω + το μεταλ. χρωμα 420 ευρω. 21500 συνολο
-
Λες να μην φαμε εμεις τα 700 ευρο αυξηση?Θα το φάμε στο κεφάλι Για παράδοση από 1η Απριλίου και μετά, εχει αύξηση
-
Πηρα προσφορα την πλουσια εκδοση 1.5 d 4χ4 με extra ηλεκτρικα παραθυρα 130 ευρω και esp 900 ευρω + το μεταλ. χρωμα 420 ευρω. 21500 συνολο[/quote]
εγω το πηρα 20600 χωρις esp με ηλεκτρικα παραθυρα για τη πλουσια εκδοση μηλαω και εγω. ποσο σου χρεωσε το esp? -
Πηρα προσφορα την πλουσια εκδοση 1.5 d 4χ4 με extra ηλεκτρικα παραθυρα 130 ευρω και esp 900 ευρω + το μεταλ. χρωμα 420 ευρω. 21500 συνολοεγω το πηρα 20600 χωρις esp με ηλεκτρικα παραθυρα για τη πλουσια εκδοση μηλαω και εγω. ποσο σου χρεωσε το esp?[/quote]
το esp 900 euro
-
Λες να μην φαμε εμεις τα 700 ευρο αυξηση?Θα το φάμε στο κεφάλι Για παράδοση από 1η Απριλίου και μετά, εχει αύξηση
Μπα μαλλον που θα ακυρωσω!!
Ηδη ειχαμε ανεβει πολυ οχι τωρα να ανεβουμε κι αλλο!! -
Ηδη ειχαμε ανεβει πολυ οχι τωρα να ανεβουμε κι αλλο!![/quote]Εσύ ξέρεις. Αν τα βάλεις κάτω και δεις τι προσφέρει αυτό με τον ανταγωνισμό, θα δεις ότι τα άλλα ξεκινάνε από 30000 και πάνω. Αν δεν σε πειράζει η μάρκα του αυτοκινήτου προσφέρει αρκετά. Εγώ για να καταλήξω εκεί πήγα και είδα FORD KUGA, SUZUKI GRAND VITARA, X1, QASHQAI, YETI, RAV4, HONDA CRV,...
-
Ηδη ειχαμε ανεβει πολυ οχι τωρα να ανεβουμε κι αλλο!!Εσύ ξέρεις. Αν τα βάλεις κάτω και δεις τι προσφέρει αυτό με τον ανταγωνισμό, θα δεις ότι τα άλλα ξεκινάνε από 30000 και πάνω. Αν δεν σε πειράζει η μάρκα του αυτοκινήτου προσφέρει αρκετά. Εγώ για να καταλήξω εκεί πήγα και είδα FORD KUGA, SUZUKI GRAND VITARA, X1, QASHQAI, YETI, RAV4, HONDA CRV,...[/quote]
Συμφωνω οτι προσφερει παρα πολλα !!
Το qashqai το 1.5 d εχει γυρω στα 25000 ομως!
Θα δουμε !
Φαντασου οτι εμενα το asx παει 28640 + 700 (αυξηση) 29340 + 754 (εξοδα) =30094 ξεφυγαμε!!!!!!!!!! -
Θα δουμε !
Φαντασου οτι εμενα το asx παει 28640 + 700 (αυξηση) 29340 + 754 (εξοδα) =30094 ξεφυγαμε!!!!!!!!!!Γιτί τόσα πολλά; Λόγω Κρήτης; Το Qashqai είναι αυτοκίνητο που έχει κυκλοφορήσει πάνω από χρόνο για αυτό έχουν περιθώριο να κάνουν καμμία έκπτωση.
Αλλά εσυ μου λεσ για 5000 διαφορά. Ειναι αρκετά λεφτά... -
Θα δουμε !
Φαντασου οτι εμενα το asx παει 28640 + 700 (αυξηση) 29340 + 754 (εξοδα) =30094 ξεφυγαμε!!!!!!!!!!Γιτί τόσα πολλά; Λόγω Κρήτης; Το Qashqai είναι αυτοκίνητο που έχει κυκλοφορήσει πάνω από χρόνο για αυτό έχουν περιθώριο να κάνουν καμμία έκπτωση.
Αλλά εσυ μου λεσ για 5000 διαφορά. Ειναι αρκετά λεφτά...Φαντασου οτι για το duster μου ειπαν εξοδα 820 ευρω!!!
εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι!!!! -
Οτι μπορεί να βγάλει ο καθένας. Αν πήγαινεσ Αθήνα να το πάρεις και να το γυρίσεισ λιγότερα θα στοιχισει.
-
Καλά! Να ακυρώσουμε όλοι τις παραγγελίες μας, και να κάτσουν να τα φάνε! 30.000 για Mitsubishi και συμπεριφορά σε στυλάκι «είναι νέο μοντέλο μόνο πατάκια μπορούμε να σας δώσουμε!» δεν περνάνε! Εχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω τους;
1 ευρώ να μου πουν παράπανω, εγώ αποσύρομαι! Ας το πάρει κανένας άλλος φίλος, θα το πληρώσει που θα το πληρώσει χρυσάφι να μην περιμένει και 6 μήνες κιόλας!! -
Φαντασου οτι για το duster μου ειπαν εξοδα 820 ευρω!!!
εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι!!!![/quote]
Το duster στην εκδοση Laureate (την πλουσια δηλ.)με ηλεκτρικα παραθυρα χωρις esp εχει τιμη 20050 με πινακιδες τελη κτλ. 20600 σε αλλο εμπορο 21100. -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
...
Φαντασου οτι εμενα το asx παει 28640 + 700 (αυξηση) 29340 + 754 (εξοδα) =30094 ξεφυγαμε!!!!!!!!!!
Mitsubishi ASX Crossover