-
Σε ποιο ηχοσύστημα του ASX αναφέρεστε? Αν λέτε για αυτό:
ζηλεύω και μόνο ότι πρόκειται για Rockford Fosgate ακόμα και ας παίζει μόνο audiocd και ραδιόφωνο. -
usb όντως έχει στο ντουλαπάκι...μου εξηγείτε τι μπορεί να κάνει κάποιος με αυτό όσον αφορά οθόνη? ή απλά εννοείτε απλά να παίζει mp3 από το usb?
επίσης το ότι το ηχοσύστημα είναι εργοστασιό και δεν βγαίνει σημαίνει ότι ακόμα κι αν πάω σε εξειδικευμένο κατάστημα με συστήματα navigation και car entertainment δεν μπαίνει σε αυτό το αυτοκίνητο ενσωματωμένη οθόνη?
-
Πιθανόν να δίδεται ως έξτρα η πρόσοψη κονσόλας που να δέχεται άλλα ηχοσυστήματα (χωρίς το multimedia της RF) που φαίνεται και στον κατάλογο τους http://www.mitsubishi-motors.de/pictures/asx_zubehoerprospekt.pdf.
Ίσως είναι ακόμα νωρίς (καινούριο αυτοκίνητο) αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα υπάρξει aftermarket πρόσοψη ακόμα και στα ebay/amazon κλπ. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...
Η θήκη πάνω από το Radio CD είναι άσχημη και σίγουρα με 23000+ χιλιάρικα θα έπρεπε εν' έτη 2010 + να υπάρχει μία έκδοση με οθόνη .Και από ότι βλέπω το εργοστασιακό radio cd το 'παντρεύεσαι'. Δεν βλέπω να βγαίνει ... για να μπει κάποια 2din πηγή ή κάποια άλλη απλή με USB
fixed!
ΥΓ: Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω, και στα 2 αυτοκίνητα, έχω USB. Βρήκα επιτέλους τι να κάνω όταν το εργοστασιακό της BMW! Θέλει να το...κλείσω 4 (μετρημένες!) φορές το radioCD και να περιμένω 10 sec περίπου ανάμεσα στο κάθε κλείσιμο! Μετά, ξεκολάει και παίζει χωρίς πρόβλημα! Σπαστικό, αλλά μιας και δεν το κάνει συνέχεια, μου αρκεί.
Σωστός! Ευχαριστώ για την διόρθωση!...
Από ότι βλέπω και εσύ έχεις εντοπίσει bugs...
Τώρα που μου έμεινε το αυτοκίνητο από μπαταρία έψαξα να βρω αν εκτός από τον (υποχρεωτικό) συναγερμό υπάρχει και κάτι άλλο που 'πίνει' από την μπαταρία όταν το αυτοκίνητο είναι κλειστό και κλειδωμένο.
Και **μάλλον **βρήκα και άλλο bug...
H θύρα USB μέσα στο ντουλαπάκι αν έχει πάνω μνήμη USB (φλασάκι) φαίνεται να είναι πάντα ενεργή και να διαβάζει το φλασάκι συνέχεια... Αν το φλασάκι έχει κάποιο led τότε το led αναβοσβήνει. Έβαλα διάφορα φλασάκια και σε όλα τα ίδιο.
Ακόμα όμως δεν είμαι σίγουρος. Το ψάχνω ακόμα αν πράγματι ισχύει αυτό. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πιθανόν ...Εγώ με τις πιθανότητες πλέον δεν ασχολούμαι...
Με τα σίγουρα ξεκινήσαμε και με το 207, μετά το γυρίσαμε στις πιθανότητες και μετά το εγκαταλείψαμε...
Προτιμώ 1000% να αγοράσω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο 10ετίας με άδεια θήκη 1din για να βάλω τη δική μου πηγή.
Προχθές έψαχνα (πάλι) μπας και εντοπίσω το δικό μου το Hyundai Coupe, για να το ξαναπάρω πίσω... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πιθανόν ...
Εγώ με τις πιθανότητες πλέον δεν ασχολούμαι...
Με τα σίγουρα ξεκινήσαμε και με το 207, μετά το γυρίσαμε στις πιθανότητες και μετά το εγκαταλείψαμε...
Προτιμώ 1000% να αγοράσω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο 10ετίας με άδεια θήκη 1din για να βάλω τη δική μου πηγή.
Προχθές έψαχνα (πάλι) μπας και εντοπίσω το δικό μου το Hyundai Coupe, για να το ξαναπάρω πίσω...στο χωραφι του megane ειναι.. ισα που προλαβαινεις πριν το παρουν οι γυφτοι, αφησε την πορτα ανοιχτη
-
έχει αγοράσει κανείς το 1,6 το βενζινοκίνητο να μας πει εντυπώσεις;
-
Τα USB είναι σαν , πρίζες ενεργοποιούνται με την σύνδεση αν έχει ρεύμα η παροχή .
Από την στιγμή που ανοίγει το λαμπάκι σημαίνει ότι η μίζα ή όποιος άλλος διακόπτης , δεν ανοίγει το κύκλωμα αλλά το αφήνει κλειστό με ότι αυτό συνεπάγεται στην κατανάλωση ρεύματος από τα αποθέματα της μπαταρίας .
Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Χωρίς κλειδί το κύκλωμα θα έπρεπε να ανοίξει και να διακόπτει την παροχή ρεύματος στην είσοδο USB . -
re paidia pote ta ginoun oi moioseis sta telh taksinomishs kai ta tiafta perimeno sa skulos gia na parageilo to asx 1800
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod]
-
δεν ηξερα το πληκτρο που αλλαζει χαρακτηρεσ γραψε λαθοσ
-
μην είσαι και 100% σίγουρος οτι θα γίνουν μειώσεις...
-
Έχω μία υποψία ότι είναι τσιμπιμένες οι τιμές του ASX;
Από 20000euro η βασική έκδοση... -
μεχρι τελοσ του μηνα θα περιμενω ηδη περιμενω 3 μηνεσ μηπωσ παιξει κατι αργουνε και να τα φερουνε σε 3 μηνεσ η παραδοση για το diesel
-
απο τιμεσ ειναι τσιμπημενεσ συμφωνω κι εγω αλλα ειναι mitsubishi εγγυηση αυτοκινητο εχω το l2oo τον αγροτη απο το 2002 turbo diesel και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από 20000euro η βασική έκδοση...Αυξηθηκε η τιμή?
Απο 19.690€ ξεκίναγε στον τιμοκατάλογο το βασικό 1,6.
500€ φτηνότερο απο την τιμή τιμοκαταλόγου του βασικού QQ 1,6 χωρίς Εsp. (Φυσικά στο QQ έχουν προσφορά συνήθως και βγαίνει φτηνότερο τουλάχιστον 1000€ του ASX). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από 20000euro η βασική έκδοση...Αυξηθηκε η τιμή?
Απο 19.690€ ξεκίναγε στον τιμοκατάλογο το βασικό 1,6.
500€ φτηνότερο απο την τιμή τιμοκαταλόγου του βασικού QQ 1,6 χωρίς Εsp. (Φυσικά στο QQ έχουν προσφορά συνήθως και βγαίνει φτηνότερο τουλάχιστον 1000€ του ASX).16690 λέει αρχική τιμή. Αλλά αν θυμάμαι καλά από το Pinin όλα τα χρώματα στην Mitsubishi χρεώνονται. Και αν κρίνω από τον εξοπλισμό είναι ελλιπής.
Πρόχειρα από το site βρήκα τα:
-Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
-Ζάντες αλουμινίου
-Κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειριστήριοΚαι ακόμη κάποια άλλα...
Με βάση αυτά θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να δώσει τουλάχιστον 22000euro για την έκδοση Invite...
Μεγάλο το κόστος
-
ρε παιδιά τι γινεται με τις μειωσεις....εχω παραγγειλει το ασχ και μολις μου ηρθε στην Αθηνα..κοστος 25.000..αν ισχυσουν οι μειωσεις που διαβασα σημερα στο εθνος θα γλιτωσω 4.000 ευρώ!
-
καλησπερα εχω παραγγειλει και εγω το ιδιο αυτοκινητο - πετρελαιο με τιμη 30190. Θα ερθει βεβαια στα τελη φεβρουαριου αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι γλυτονουμε αν γνωριζει καποιος τι κερδιζουμε απο την μειωση των τελων ας απαντησει - ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης antivirous33 έγραψε:
καλησπερα εχω παραγγειλει και εγω το ιδιο αυτοκινητο - πετρελαιο με τιμη 30190. Θα ερθει βεβαια στα τελη φεβρουαριου αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι γλυτονουμε αν γνωριζει καποιος τι κερδιζουμε απο την μειωση των τελων ας απαντησει - ευχαριστω εκ των προτερωνΜα ακομα δεν εχει ανακοινωθει κατι επίσημα , εδω δεν ξερουμε αν θα κανουνε και κατι , πως μπορουμε να ξερουμε ποση θα ειναι η εκπτωση ?
-
τελικά μειον 2000 με απόσυρση...
Mitsubishi ASX Crossover