Ευχαριστώ για την απάντηση και τα σχόλιά σου.
Εντάξει, γνωρίζω ότι πλέον παίζουν ρόλο οι ρύποι. Αλλά από την άλλη, όμως, στο δίλιτρο έχεις ακριβότερη ασφάλεια. Επίσης, μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ότι του χρόνου δε θα το αλλάξουν πάλι και τέλη κυκλοφορίας να εξαρτώνται από τα κυβικά; Ειδικά, αν δεν επιτύχουν φέτος τους στόχους που έχουν θέσει για τα τέλη κυκλοφορίας.
Όταν πήγα να το δω, δεν ήμουν καθόλου ενθουσιασμένος. Όχι μόνο δεν έδειχνα τον ενθουσιασμό μου, απλά πιο πολύ ήμουν ουδέτερος, γιατί μέχρι να πάω στην αντιπροσωπεία μόνο στο δρόμο του είχα δει και άποψη, εκτός από το σχήμα και από αυτά που έχω διαβάσει (reviews & previews) στο ίντερνετ, δεν το είχα περιεργαστεί. Πάντως, γενικά, ό,τι και να θέλω να αγοράσω, ποτέ δεν είμαι ενθουσιασμένος, αλλά πιο πολύ συγκεντρωμένος μήπως τυχόν και κάνω λάθος αγορά. Ο ενθουσιασμός μού έρχεται μετά, αφού το αγοράσω.
Η έλλειψη εμπειρίας μου φάνηκε στο ότι ξέχασα να τους ρωτήσω για δώρα. Βασικά, αυτό θα είναι (ελπίζω) το πρώτο μου καινούριο αυτοκίνητο, μέχρι τώρα είχα μεταχειρισμένα, οπότε δε γνωρίζω πώς λειτουργεί αυτή η κατάσταση. Υπέθετα ότι από μόνοι τους θα σου προσφέρουν δώρα για να σε δελεάσουν. Αλλά στην αντιπροσωπεία εκεί, δεν είδα να αγχώνονται και πολύ.
Εχτές πήρα τηλέφωνο και στα Ιωάννινα. Από τιμή, πάνω - κάτω τα ίδια μου είπε, αλλά από αναμονή στο εξάμηνο. Πάντως ο συγκεκριμένος μου ανέφερε ότι θα μου κάνει ό,τι δώρα μπορεί (παρά το ότι ήταν τηλεφωνική η επικοινωνία και δεν υπήρχε προσωπική επαφή).
Οι αντιπροσωπείες είναι ανοιχτές το Σάββατο; Στα Ιωάννινα μου είπε ότι δεν είναι. Στη Θεσσαλονίκη στο Σαρακάκη σκέφτομαι να πάω να δω τι θα μου πει και αυτός. Αλλά αν δεν είναι ανοιχτά, τότε θα κοιτάξω κάποια άλλη στιγμή να πάω. Δεν υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες εκεί να έχω κάποια καλύτερη προσφορά; Είδα ότι στη Θεσσαλονίκη έχει δύο καταστήματα. Αξίζει τον κόπο να πάω και στα δύο ή θα μου πουν το ίδιο πράγμα;
Τελικά, αυτό που αναφέρθηκε για 1300 € έκπτωση στο asx να υποθέσω ότι δεν ισχύει;
Αυτά προς το παρόν και συγγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις.