-
Το ASX σε αρκετα χρωματακια http://www.youtube.com/watch?v=YY0immq379Y απο συναντηση σε ρωσικο club asx
-
μου φενεται το μαυρο και το τιρκουαζ τα σπανε.Ακομα μια ερωτηση:δεν εχω και επαφη με τετρακινητα ποτε.αν τυγχων παρω το τετρακινητο και το εχω κλειδωμενο σε 2wd εχει καλυτερες επιδοσεις και οικονομια απο να το εχω στην θεση 4wd ή λεω μπουρδες?
-
Καλυτερες επιδοσεις δεν θα εχεις αν το εχεις στο δικινητο... Θα εχεις λιγοτερη καταναλωση και λιγοτερες τριβες στον κινητηρα
-
Να σας ρωτησω σας αρεσει περισσοτερο το ιαπωνικο RVR (ASX) με τους βαμμενους προφυλακτηρες μπρος πισω και το περιεργο καθρεπτη στην μια πλευρα του φτερου ή το ευρωπαικο.Για να πω την αληθεια με αρεσει το ιαπωνεζικο οπως και οι γιαπωνεζες χαχα (ελπιζωνα μην το διαβασει η γυναικα μου )
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλυτερες επιδοσεις δεν θα εχεις αν το εχεις στο δικινητο... Θα εχεις λιγοτερη καταναλωση και λιγοτερες τριβες στον κινητηραΑν δεν τίθεται θέμα πρόσφυσης, θα έχει και καλύτερες επιδόσεις με την δικίνηση ελέω μικρότερων απωλειών!
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
Να σας ρωτησω σας αρεσει περισσοτερο το ιαπωνικο RVR (ASX) με τους βαμμενους προφυλακτηρες μπρος πισω και το περιεργο καθρεπτη στην μια πλευρα του φτερου ή το ευρωπαικο.Για να πω την αληθεια με αρεσει το ιαπωνεζικο οπως και οι γιαπωνεζες χαχα (ελπιζωνα μην το διαβασει η γυναικα μου )Προτιμώ τα μαυρα προστατευτικά και την μάσκα του Ευρωπαικού. Το Ιαπωνικό δείχνει πιο συμβατικό και εντός δρόμου Crossover ενώ το Ευρωπαικό πιο άγριο SUV.
Το Ευρωπαικό:
Το Ιαπωνικό:
Προσωπικά θα το ήθελα με όνομα και όχι με γραμματα-κωδικούς και ... γιατι όχι για όλους RVR αλλά για εμάς ASX? Δεν αντικαθιστά στην Ευρώπη κάποιο άλλο πρόγονο μοντέλο!
Και στο τυρκουάζ ... πολύ καλό στο Splash και σε άλλα μικρά χαριτωμένα για την γκρίζα πόλη αλλά σε ένα οικογενειακό crossover το βρίσκω κιτς ή έστω ευγενικά, εκκεντρικό και παραξενο! Θα το 'κοίταζα' σε σκουρόχρωμο, και απο έντονα σε λευκό και βυσσινί. (Την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα να το δω/ενημερωθώ κλπ ενδιαφερόμουν για γκρι σκούρο).Καλυτερες επιδοσεις δεν θα εχεις αν το εχεις στο δικινητο... Θα εχεις λιγοτερη καταναλωση και λιγοτερες τριβες στον κινητηρα
Βλέποντας στα 4κίνητα SX4 και την Suzuki να λέει ότι 'βασικά κυρίως 2κίνηση' και επικουρικά τα Auto και 4wd lock γιατί ο συμπλέκτης δεν δύναται και κοστίζει ... θα περίμενα να δω τις 'συμπλεκτικές' αντοχές του ASX. (Δεν νομίζω να έχει πάντως τέτοιο θέμα διότι ούτε στο Outlander που έχει τέτοιες επιλογές δεν έχει ακουστεί κάτι). Σε όσα SUV υπάρχει επιλογη Auto που συνδυάζει 4κίνηση όποτε αυτό κρίνει δεν νομίζω ότι επιβαρύνει την κατανάλωση. Δίνει και μια αίσθηση ασφάλειας ότι πάντα παταει στη γη. Ετσι και αλλιώς ουσιαστικά η κίνηση είναι σε έναν άξονα και ο άλλος εμπλέκεται μόνο αν χαθεί η πρόσφυση των βασικών κινητήριων.
-
ενα ρωσικο φορουμ αρκετα οργανωμενο πολλοι υποψηφιοι θα βρουν αρκετες απαντησεις για το asx
http://translate.google.com/translate?h ... google.com -
μου φαινεται οτι θα παω στο 4χ4 γιατι για 3000 παραπανω μπορει να χρειαστει σε κανα κηνυγι.τωρα ξερουμε ποσο ειανι ο χρονος παραδωσης?η να περιμενω τα καινουργια τελη
-
5 μηνες παράδοση μου ειπανε φίλε μου στην αντιπροσωπεία που ρώτησα στη Θεσ/νικη...
και ειπανε επίσης οτι έχει πολλή ζήτηση... -
τελικα να περιμενουμε τα καινουργια τελη το συμφερει?
-
To 1.6 είναι κελεπούρι σε ότι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας από 2011. Μόνο 135 ευρώ όταν το αντίστοιχο κασκάι θα πληρώνει 334!!!!
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
To 1.6 είναι κελεπούρι σε ότι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας από 2011. Μόνο 135 ευρώ όταν το αντίστοιχο κασκάι θα πληρώνει 334!!!!Η NIssan για το καινούριο QQ 1,6 (f/l) δηλώνει 155 CO2. Επί 1,5€ βγαίνει 232,50€.
Αντίθετα στο προf/l 1600άρι ελεγε 162 CO2. Επί 2€ βγαίνει 324€.Μάλλον θα περιμένω σε λίγες μέρες να δω τι θα γράφει η άδεια του!
-
Ο χρήστης koloko έγραψε:
τελικα να περιμενουμε τα καινουργια τελη το συμφερει?περιμενε-οπως ολοι μας-το 2011
-
Και εμένα πριν μια εβδομάδα για το 1,6 μου είπαν μόνο με παραγγελία και παραλαβή απο το νέο έτος. Αυτά που έρχονται τώρα με 'το καραβι απο την Ιαπωνία' είναι από αρχικές παραγγελίες του καλοκαιριού πριν καν το παρουσιάσουν.
Σίγουρα η ζήτηση απο Ιαπωνία και Ευρώπη δεν μπορούν να καλυφθούν άμεσα απο το ένα εργοστάσιο που τα παραγει. -
Οπότε για το 1.8Did έχουμε 225Ε για το 4κινητο (150Χ1,5) και για το δικήνητο 217,5Ε (145Χ1,5).
Για το δικηνητο ψιλοαδικια.... για 5 μόνο θα άλλαζε κατηγορία! Πάντως γενικά οι ρύποι όλων των εκδόσεων κυμαίνονται σε χαμηλα επίπεδα σε σχέση με τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. -
Ρε παίδες μηπως πήρε το μάτι σας σε κανενα google κάποιο asx forum/club απο Ελλάδα?
-
Ο χρήστης Thessalos έγραψε:
Οπότε για το 1.8Did έχουμε 225Ε για το 4κινητο (150Χ1,5) και για το δικήνητο 217,5Ε (145Χ1,5).
Για το δικηνητο ψιλοαδικια.... για 5 μόνο θα άλλαζε κατηγορία! Πάντως γενικά οι ρύποι όλων των εκδόσεων κυμαίνονται σε χαμηλα επίπεδα σε σχέση με τον μέσο όρο του ανταγωνισμού.για το δικινητο ειναι CO 2 -Emission 135 g/km επισημα k οχι 145 http://www.mitsubishi-motors.de/modelle/asx και εδω ελληνικο επισημο http://www.mitsubishi-motors.gr/technic ... ?car_id=31 ** αρα 135euro** μια χαρα.Εχε χαρη που μετα την πωληση του QQ εχω τωρα το auris 1.3 start stop απο το οποιο και δηλωνω ευχαριστημενος αλλιως με εβλεπα για το asx ή το ix35 μιας και κ μου αρεσουν τα crossover-SUV
-
ναι ξερει κανεισ καπου συζητηση απο αυτους που το εχουν?
-
Για να τα πάρουμε λίγο με τη σειρά τα πράγματα διότι αναφερόμουν στις εκδόσεις του 1.8cc
Λοιπόν,
το 1.6 έχει CO2 135
το 1.8 2WD έχει 145 CO2
το 1.8 4WD έχει 150 CO2Τώρα για κάποιο forum/club.gr αποκλειστικά για asx δεν πηρε το μάτι μου ακόμα. Αν πάει έτσι όπως πάει ο ρυθμός παράδοσης, το έχουν ελάχιστοι ακόμα...
-
Ο χρήστης Thessalos έγραψε:
Για να τα πάρουμε λίγο με τη σειρά τα πράγματα διότι αναφερόμουν στις εκδόσεις του 1.8ccΛοιπόν,
το 1.6 έχει CO2 135
το 1.8 2WD έχει 145 CO2
το 1.8 4WD έχει 150 CO2Τώρα για κάποιο forum/club.gr αποκλειστικά για asx δεν πηρε το μάτι μου ακόμα. Αν πάει έτσι όπως πάει ο ρυθμός παράδοσης, το έχουν ελάχιστοι ακόμα...
οποτε δικο μου το λαθος γιατ νομιζα οτι αναφεροσουν στο δικινητο 1.6
Mitsubishi ASX Crossover