-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ ήξερα ότι ο πρόεδρος μέχρι στιγμή ήταν ο kouk, έγινε τελετή παράδοσης?Στην Ελλάδα είσαι, δεν το ξέρεις, όλοι πρόεδροι είναι... Μιλάμε για πρόεδρο της οργάνωσης της συγκεκριμένης ομάδας βολτών!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ ήξερα ότι ο πρόεδρος μέχρι στιγμή ήταν ο kouk, έγινε τελετή παράδοσης?δεν είχα ποτέ τέτοιο σκοπό, είναι και θα είναι Πρόεδρος ο kouk απλά, μέσα στην πλάκα, έγινα εδώ μέσα πρόεδρος
Επειδή έχω ανειλημμένες υποχρεώσεις, ταξίδι στα ψηλά βουνά της στερεάς, δεν θα μπορέσω να τιμήσω με την παρουσία μου τον καφέ σας αλλά μίλησα με dum κι είπαμε ότι από την αρχή του επόμενου μήνα θα κανονίσουμε ένα γερό φαγοπότι, μαζί με αγιασμό!
αναμένω και την κοπή της πίτας... όποια κι αν είναι αυτή.
-
Αν και χωρις τον προεδρο μας δεν θα ειναι πληρης η συναντηση, μηπως να καναμε μια 'μινι'
συγκεντρωση προς Πεντελη μερια μαζι με μια βολτα προς Νεα Μακρη πχ (απο βουνο , σπηλια Νταβελη κλπ) και επιστροφη παλι απο την ιδια διαδρομη για καφε (ή και φαγητο , αναλογα τις ορεξεις), στην πλατεια? τι λετε? -
Μήπως να κάναμε τη συνατησούλα μας εδώ... viewtopic.php?p=1749786#p1749786
Τι λέτε??
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μήπως να κάναμε τη συνατησούλα μας εδώ... viewtopic.php?p=1749786#p1749786Τι λέτε??
ναι, πάτε εκεί να σας μείνουν φρένα, συμπλέκτης κι αμορτισέρ στο χέρι....
εκτός αν κάνετε βόλτα κι όχι γύρους... δε νομίζω ότι αξίζει. Μέγαρα χωρίς την δυνατότητα να έχει κανείς δεύτερο σετ ελαστικών(semi-slik ή και slik) και την ευχέρεια να αντικαταστήσει τυχόν καμένους δίσκους ή/ και τακάκια. Είναι μικρή πίστα με πολλές στροφές και γενικά ταλαιπωρεί το αυτοκίνητο χωρίς να διασκεδάζει τόσο τον οδηγό. Τα γρήγορα δεν ποτέ δεν ανοίγουν αφού δεν υπάρχουν ευθείες ή ανοικτές καμπές, η δύναμή τους περίσσεια αφού δεν έχει ανωφέρειες κλπ
βέβαια στον αντίποδα των επιχειρημάτων μου στέκεται το γεγονός ότι θα μάθετε λίγο καλύτερα το αυτοκίνητό σας και θα ήσαστε ασφαλείς επί το πλείστον αφού δεν είναι και η ορθότερα συντηρημένη πίστα στον κόσμο...
έχω πάει με αρκετά αυτοκίνητα αλλά θέλει λεφτά και διδαχή. Δεν μπαίνεις έτσι και τρέχεις απλά, δεν είναι καρτοδρόμιο με αδύναμα καρτάκια! Εάν τελικά πάτε όμως θα σας ακολουθήσω, έτσι για το χαβαλέ!
-
Και εγω δεν θα μπω ουτως η αλλως. Καποια απο τα περιφερειακα μου ειναι στα τελευταια τους.
Μπορουμε ομως να παμε κατα τις 11 να καθησουμε λιγακι και μετα παμε για καφε πιο κατω στην Παχη που εχει μερικες ωραιες καφετεριες. Υπαρχουν και αρκετα φαγαδικα/σουβλατζιδικα στην παλια εθνικη αλλα περα απο ενα σουβλατζιδικο που δεν ξερω αν λειτουργει μεσημερι, δεν ξερω καποιο αλλο να προτεινω για καλο. Μπορουμε φυσικα να τη βγαλουμε με κατι προχειρο και να επιστρεψουμε στηνπιστα που θα ειναι μεχρι 5.Εγω παντως 99% θα ειμαι εκει κατα τις 11 με 12, εστω και για τη βολτα. Θα το επιβεβαιωσω προς το Σαββατο.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Και εγω δεν θα μπω ουτως η αλλως. Καποια απο τα περιφερειακα μου ειναι στα τελευταια τους.
Μπορουμε ομως να παμε κατα τις 11 να καθησουμε λιγακι και μετα παμε για καφε πιο κατω στην Παχη που εχει μερικες ωραιες καφετεριες. Υπαρχουν και αρκετα φαγαδικα/σουβλατζιδικα στην παλια εθνικη αλλα περα απο ενα σουβλατζιδικο που δεν ξερω αν λειτουργει μεσημερι, δεν ξερω καποιο αλλο να προτεινω για καλο. Μπορουμε φυσικα να τη βγαλουμε με κατι προχειρο και να επιστρεψουμε στηνπιστα που θα ειναι μεχρι 5.Εγω παντως 99% θα ειμαι εκει κατα τις 11 με 12, εστω και για τη βολτα. Θα το επιβεβαιωσω προς το Σαββατο.
Βασικά δε σκόπευα να μπω...έχουν ακόμα ζωή τα λάστιχα και δε θέλω να τα τελειώσω. Αν έμπαινα θα έκανα 'βόλτα'...και επειδή θα γίνεται χαμός, μόνο κακό θα κάνω στους άλλους οδηγούς
Το έλεγα για συναντησούλα στα Μέγαρα...να χαζεύαμε λίγο εκεί...και μετά για καφέ στη Πάχη.
Ωραία θα ήταν νομίζω.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
ωραία τότε... αν είναι για το μάτι του χαβαλέ έρχομαι. Το σουβλάκι ακούγεται θεσπέσιο!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ωραία τότε... αν είναι για το μάτι του χαβαλέ έρχομαι. Το σουβλάκι ακούγεται θεσπέσιο!
Σούπερ!
Άρα, λέμε κατά τις 12 στα Μέγαρα!!!
Για να δούμε συμμετοχές...για να οργανωθούμε:
- vellerefontis
- Κίκιζας
- Προφέσορας (με ερωτηματικό)
- < ο επόμενος μπαίνει εδώ >
-
αν μαζευτούμε αρκετοί προτείνω να πάμε με κάθε αυτοκίνητο περισσότεροι...
εγώ μπορώ, ας πούμε, να πάρω άλλον έναν.
-
Αν είστε στην πίστα περάστε για ένα γειά. Κόκκινο Evo X με καθισματάκι μωρού Roemer
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν είστε στην πίστα περάστε για ένα γειά. Κόκκινο Evo X με καθισματάκι μωρού Roemerσ έψαχνα σε Type-r,
αυτη την φορά θα σε πετύχω, ή θα σου κουνήσω καμια κίτρινη χωρίς λόγο στην Κ3 -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν είστε στην πίστα περάστε για ένα γειά. Κόκκινο Evo X με καθισματάκι μωρού Roemerωραία, θα γνωρίσουμε και την οικογένεια!
μιλάμε από κοντά τότες.
-
Ωραια, Νικο τι λες, να περασω απο εσενα, να παμε παρεα?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ωραια, Νικο τι λες, να περασω απο εσενα, να παμε παρεα?Ναι ναι...έλα σε μένα. Παρκάρεις και πάμε μαζί.
-
Ναι ναι...έλα σε μένα. Παρκάρεις και πάμε μαζί.
Jet...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Jet...
Άρα 11:30...σπίτι μου
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Αν είστε στην πίστα περάστε για ένα γειά. Κόκκινο Evo X με καθισματάκι μωρού Roemer
σ έψαχνα σε Type-r,
αυτη την φορά θα σε πετύχω, ή θα σου κουνήσω καμια κίτρινη χωρίς λόγο στην Κ3Και εγώ δεν θα ξαναφήσω γκάζι στην Κ3 ο
-
Jet...
Άρα 11:30...σπίτι μου
Οκ, εκλεισε!
-
Κανείς άλλος?
Εσείς...jntaras, Qsis, Κάβουρας, Βολβοδίας, Angel, kotetsi?
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)