-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
P.S Ασε που με 65κ βρισκεις 997S απο τις πρωτες, αν ψαξεις...δε πάιρνω πισωκούνιτη καρέρα με τίποτα στην ελλάδα... θέλω να ταξιδεύω και να χαίρομαι όχι να τρέμω με κάθε αλλαγή οδοστρώματος ή να κάνω νεροτσουλίθρα στις στροφές όταν βρέχει! Η 997S είχε παιδικές ασθένειες με το κιλό επίσης φίλε... Πολλών τα αμάξια βρέθηκαν ανοιγμένα για κινητήρα Είπα τίποτα?
βλέπουμε! Ας έρθει το χρήμα πρώτα και θα συναποφασίσουμε συμφορουμίτες μου!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
P.S Ασε που με 65κ βρισκεις 997S απο τις πρωτες, αν ψαξεις...
δε πάιρνω πισωκούνιτη καρέρα με τίποτα στην ελλάδα... θέλω να ταξιδεύω και να χαίρομαι όχι να τρέμω με κάθε αλλαγή οδοστρώματος ή να κάνω νεροτσουλίθρα στις στροφές όταν βρέχει! Η 997S είχε παιδικές ασθένειες με το κιλό επίσης φίλε... Πολλών τα αμάξια βρέθηκαν ανοιγμένα για κινητήρα Είπα τίποτα?
Συνάδελφος πάντως με Boxster 2.7 του ΚΟΛΛΗΣΕ το μοτέρ με 70.000!!! Γενικώς μου έλεγε ότι έχουν θεματάκια τα Porsche...είναι κάπως αναξιόπιστα.
-
τωρα που γυρισαν επιτελους στη vw αυτα θα σταματησουν , πλεον μονο φωτια αν ειναι θα παιρνουν, ή θα πεφτουν τα παραθυρα τους
(μην ξεχναμε φυσικα και το λαδι )
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
P.S Ασε που με 65κ βρισκεις 997S απο τις πρωτες, αν ψαξεις...
δε πάιρνω πισωκούνιτη καρέρα με τίποτα στην ελλάδα... θέλω να ταξιδεύω και να χαίρομαι όχι να τρέμω με κάθε αλλαγή οδοστρώματος ή να κάνω νεροτσουλίθρα στις στροφές όταν βρέχει! Η 997S είχε παιδικές ασθένειες με το κιλό επίσης φίλε... Πολλών τα αμάξια βρέθηκαν ανοιγμένα για κινητήρα Είπα τίποτα?
Συνάδελφος πάντως με Boxster 2.7 του ΚΟΛΛΗΣΕ το μοτέρ με 70.000!!! Γενικώς μου έλεγε ότι έχουν θεματάκια τα Porsche...είναι κάπως αναξιόπιστα.
έχουν κάτι κουφές περιπτώσεις με τους κινητήρες... αλλά νομίζω ότι είναι σπάνιες. άμα σου τύχει όμως, γ@μισέ τα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τωρα που γυρισαν επιτελους στη vw αυτα θα σταματησουν , πλεον μονο φωτια αν ειναι θα παιρνουν, ή θα πεφτουν τα παραθυρα τους(μην ξεχναμε φυσικα και το λαδι )
και θα κολάνε τα τούρμπο και θα .......
-
Ντεν εκει αλλο;
-
Έλα ντε!
Βελ...θα κανονίσουμε τίποτα άλλο?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ντεν εκει αλλο;άμα τέλει έκει μπολύ αγκόμα!
θα κάνουμε την κοπή της πίτας!
-
Ντεν εκει αλλο;
άμα τέλει έκει μπολύ αγκόμα!
θα κάνουμε την κοπή της πίτας!Στην έννοια της πίτας υποθέτω ότι περιλαμβάνονται εκτός από την βασιλόπιτα και οι παρακάτω:
- τυρόπιτα, κασερόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα, λαουκανικόπιτα, (σφολιάτα, κουρού, κανταΐφι κλπ)
οι πιο υγιεινές - σπανακόπιτα
- πρασόπιτα
- κολοκυθόπιτα, καροτόπιτα, μανιταρόπιτα
δεν ξεχνάμε τα ιερά - φανουρόπιτα
προχωράμε πολυεθνικά - τορτελλινόπιτα (σοβαρολογώ το έχω φάει ήταν καλή)
και πάμε στα πιο 'κακά'... - πίτα με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, πίτα με μπιφτέκι, πίτα με καλαμάκι, πίτα με κεμπάμπ, με ντονέρ, με λουκάνικο κλπ
- κρεατόπιτα (ελληνική ή και steak & kidney pie)... και ό,τι άλλο προκύψει!
Ή και όλες οι παραπάνω μαζί!
Τα λέω καλά ή μήπως ξέχασα κάτι....
- τυρόπιτα, κασερόπιτα, ζαμπονοτυρόπιτα, λαουκανικόπιτα, (σφολιάτα, κουρού, κανταΐφι κλπ)
-
Γαλατόπιτα
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
ΓαλατόπιταΈτσι μπράβο, σκεφτόμουνα ότι κάτι σε γλυκό πρέπει να υπάρχει και δεν μου ερχόταν!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γαλατόπιτα
Έτσι μπράβο, σκεφτόμουνα ότι κάτι σε γλυκό πρέπει να υπάρχει και δεν μου ερχόταν!
μηλόπιτα, κερασόπιτα, κρεατόπιτα, λεμονόπιτα, πρασσόπιτα και άλλες πολλές...
ας συναντηθούμε και βλέπουμε τι πίτα θα κόψουμε να φάμε...
-
Ντεν εκει αλλο;
άμα τέλει έκει μπολύ αγκόμα!
θα κάνουμε την κοπή της πίτας!
http://www.youtube.com/watch?v=7RGW6oSd_po
http://www.youtube.com/watch?v=25O5dr47 ... re=related -
παλιότερα γινόταν κοπή πίτας στα Μέγαρα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έλα ντε!Βελ...θα κανονίσουμε τίποτα άλλο?
γραμματέα! ήρθε δουλειά πάλι! get active!
έχουμε κάλεσμα από/ με Dum στην Χαλκίδα μες την εβδομάδα, μετά την δουλειά, προς Τετ ή Πέμπτη!
Συμμετοχές παρακαλώ!
-
εγω σε ενα μηνα απο τωρα οπου θελετε οποτε θελετε , πιο πριν δεν υπαρχω
-
Έλα ντε!
Βελ...θα κανονίσουμε τίποτα άλλο?
γραμματέα! ήρθε δουλειά πάλι! get active!
έχουμε κάλεσμα από/ με Dum στην Χαλκίδα μες την εβδομάδα, μετά την δουλειά, προς Τετ ή Πέμπτη!
Συμμετοχές παρακαλώ!
Yes sir!
Vel...θα προλάβουμε να μαζέψουμε κόσμο μέχρι την άλλη εβδομάδα? Τη παράλλη εγώ δε μπορώ, θα λείπω.
Πάντως είτε για Τετάρτη είτε για Πέμπτη, είμαι μέσα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω σε ενα μηνα απο τωρα οπου θελετε οποτε θελετε , πιο πριν δεν υπαρχω+1
πραγματικά δυστυχώς Τρίτη πρωί πάω Πάτρα. -
Δευτερα-Τεταρτη θα ειμαι Δανια....Αν το καναμε Παρασκευη (αν ειναι για την αλλη βδομαδα) θα με βολευε καλυτερα..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δευτερα-Τεταρτη θα ειμαι Δανια....Αν το καναμε Παρασκευη (αν ειναι για την αλλη βδομαδα) θα με βολευε καλυτερα..εε, Πέμπτη λοιπόν μπορείς αφού γυρίζεις Τετάρτη...
τέλος πάντων δύσκολο το βλέπω αγαπητέ γραμματέα! Δεν πειράζει πάμε λίγοι μήπως και ζηλέψουν κι άλλοι κι εμφανιστούν στην επόμενη οργανωμένη συνάντηση εντός Αττικής...
καλό σκ σε όλους... μιλάμε...
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)