-
Αυτό το αυτοκίνητο είναι σαν το Jack Daniels.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό το αυτοκίνητο είναι σαν το Jack Daniels.ήρθε, πάω σήμερα...
ο ζουπερμαν από πανου έχει μπλε χρώμα... Τυχαίο??? Δεν νομίζω!
-
Αντε με το καλο Vel!!
Και ελπιζω να σε δουμε καβαλα σε αυτο συντομα σε καμια βολταρια!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αντε με το καλο Vel!!Και ελπιζω να σε δουμε καβαλα σε αυτο συντομα σε καμια βολταρια!
Θα πιω απόψε το φεγγάρι και θα μεθύσω και θα πω αφού πονάς για κάποιον άλλο ρίξε μαχαίρι να κοπώ....
-
Με το καλό να το παραλάβεις Κωνσταντίνε!
Θα σκάσεις δηλαδή σήμερα με αυτό στη συνάντηση σας ή δεν θα έχει πινακίδες και ασφάλιση;
-
Με το καλό να το παραλάβεις Κωνσταντίνε!Θα σκάσεις δηλαδή σήμερα με αυτό στη συνάντηση σας ή δεν θα έχει πινακίδες και ασφάλιση;
δεν θέλω να μπω στο τριπάκι να τρέξω ουτε να το αφήσω μονάχο του εκεί πάνω οπότε μπορεί να έρθω καβάλα με κάποιον άλλον... θα δούμε...
-
Με το καλό να το παραλάβεις Κωνσταντίνε!Θα σκάσεις δηλαδή σήμερα με αυτό στη συνάντηση σας ή δεν θα έχει πινακίδες και ασφάλιση;
Έλα υπερβολές, ακόμα δεν το πήρε και του λες του ανθρωπου ότι θα σκάσει.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Eιναι και 'κουκλα' το χρωμα ο,τι πρεπει
-
περιττό να σας πω ότι κάθομαι και το βλέπω αφότου ξύπνησα στις 7μισι σημερα το πρωι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eιναι και 'κουκλα' το χρωμα ο,τι πρεπει -
Τέλος λοιπόν ο εφιάλτης της παραλαβής. Σειρά τωρα ο εφιάλτης των άλλων που θα το βλέπουν στον καθρέφτη τους.
Καλοτάξιδο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τέλος λοιπόν ο εφιάλτης της παραλαβής. Σειρά τωρα ο εφιάλτης των άλλων που θα το βλέπουν στον καθρέφτη τους.
Καλοτάξιδο!και όχι για πολύ, γιατί την πιο ανύποπτη στιγμή, εκεί που οι άλλοι θα έχουν κορυφώσει τις προσπάθειες τους για μια στροφή, θα περνάω από πάνω...
τώρα αν βρώ καμιά ελαία πάνω στην προσπάθεια, τι να πω, θα φταίει η τετρακίνηση
-
-
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... e-Test.htm
το ξέρω, είμαι υπερβολικός αλλά είμαι ερωτευμένος... γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε
-
Βλέπω το wireless πιάνει και στο γκαράζ....
Για πες πρώτες εντυπώσεις; Είχε δροσιά το βράδυ; Η πλάτη ξαπλώνει τελείως; Ηχομονωση;
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Βλέπω το wireless πιάνει και στο γκαράζ....Για πες πρώτες εντυπώσεις; Είχε δροσιά το βράδυ; Η πλάτη ξαπλώνει τελείως; Ηχομονωση;
η ηχομόνωσή του είναι ανώτερου επιπέδου, με τον ίδιο τρόπο που το Α3 είχε διαφορά με το S3, έτσι και αυτό, έχει περισσότερα υιλικά, σε περισσότερα σημεία, με ένα από αυτά να είναι στον πίσω εσωτερικό χώρο, κάτω από την ρόδα ανάγκης...
Έχοντας δει αυτό το ''εργο' τρεις φορές συνολικά στην ζωή μου, την πρωτη με το αρχικό Α3 της μητέρας μου και την μεταγενέστερη απόκτηση του S3, μετά με τα δικά μου Α3 και S3 όπως ανέφερα πιο πάνω, και τέλος με τα Sciroccο και Scirocco R, μπορώ να καταλήξω ασφαλώς στο συμπέρασμα ότι οι κατασκευαστές 'ντύνουν' ηχομονωτικά το κάθε μοντέλο, ιδιαίτερα αυτά που είναι επιπλέον, διαφορετικά...
Εχει κάποια λογική αυτό εξάλλου αφου στην περίπτωση του S3, το οποίο είναι ένα αυτοκίνητο καθαρά GT, υπάρχουν άλλες ανάγκες και, εν τέλει, προδιαγραφές ηχομόνωσης από ένα απλό Α3 που προορίζεται κυρίως για την πόλη. Βέβαια ομολογώ ότι δεν το περίμενα από την VW και είχα προετοιμαστεί να είναι ιδιαίτερα θορυβώδες λόγο της σφιχτότερης ανάρτησης και του δυνατότερου κινητήρα.. κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηλε στην πραγματικότητα. 'Ακούγεται' σαφώς περισσότερο από το παλιό μου αυτοκίνητο (S3) αλλά όχι τόσο σε ένταση όσο σε πλούτο αρμονικών...
Αν τώρα προσθέσουμε και την διαφορετική διαχείρηση του πίσω σιγαστήρα της εξάτμισης, στα αυτοκίνητα παραγωγής από 1/1/2011, το οποίο πια επιβεβαιώθηκε και αυτό έμπρακτα και όχι μόνο από το γερμανικό Auto Motor und Sport που απλώς ανέφερε τις αλλαγές αυτές (μια εκ των οποίων, το απενεργοποιούμενο ESP δεν έλαβα αφού είχε προγραμματιστεί, όπως και είχαμε ψάξει φίλοι και γνωστοί, για το model year 2011 με την παραδοσιακή πονηριά των Γερμανών κατασκευαστών αυτή η αλλαγή να συνοδεύεται από ένα οπτικό ενδεικτικό χαρακτηριστικό που δεν είναι άλλο από τα LED λαμπάκια της πίσω πινακίδας και όχι των φώτων όπως μερικοί ξερόλες με είχαν τρομάξει όταν μιλούσαν για επερχόμενο facelift)
Αυτή η αλλαγή στο τελευταίο λαζανάκι θα φανεί στην πράξη κατά πόσο είναι καλή για μένα, αφού το συνεχές γουργούρισμα του R ήταν ένα πολύ ωραίο υποκατάστατο των απύθμενα ροπάτων πολλών κυβικών... τώρα ο ήχος του έχει ένα μπάσο, περισσότερο σφριγιλό παρά στακάτο, και συνεχές αλλά όχι κυμματιστό όπως συνηθίζουν να έχουν οι μεγάλοι 4λιτροι V8...
Επίσης το γουργουριτό πια εμφανίζεται όταν ο οδηγός ζητάει επιτάχυνση είτε μικρή ή μεγάλη άρα θα μπορούσε να πει κανείς οτι είναι πιο 'συμμετοχικό'...δηλαδή ο ήχος του αλλάζει χροιά πια περισσότερο ανάλογα με την κατάσταση της απόδοσης του κινητήρα ενώ παλιά ήταν η ένταση που καθόριζε αυτή την αλληλοεξαρτόμενη σχέση ήχου εξάτμισης και κινητήρα. Το αποτέλεσμα αυτό είναι από την πεταλούδα που προστέθηκε στην αριστερή απόληξη της εξάτμισης και του 'πνίχτη' στην δεξιά...
Αναλυτικότερα, ο 'πνίχτης' είναι τύπου Mercedes Benz, Saab etc, ένα κάθετο γεωμετρικό στοιχείο που χωρίζει την οβάλ απόληξη σε δύο μέρη. Η πεταλούδα έιναι πιο γνωστή σε όλους σας και, αργά αλλά σταθερά, κυριεύει όλο και περισσότερα από τα σύγχρονα 'σπορ' μοντέλα του ομίλου... ρυθμίζεται απο το γκάζι και ακούγεται σαν αυτή του S3, κλικ, κλικ.... και πάει λέγοντας για τους 'έμπειρους'...
αυτά τα ολίγα...
όπως υποσχέθηκα, μετά την πρόσφατη συνεύρεση μας με πολλά από τα παιδιά και ειδικά με τον moderator μας, θα κρατήσω μια επαφή με το πονεμένο forum λόγο της καλής διάθεσης που αποκτήσαμε όλοι αφότου γνωριστίκαμε προσωπικά πια...
-
βαλε και καμια φωτο
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
[...]
στο τελευταίο λαζανάκι
[...] -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[...]
στο τελευταίο λαζανάκι
[...]το είδα αλλά είπα να το αφήσω να ρίξει κανά χαμόγελο κανείς...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βαλε και καμια φωτοέλα τώρα που θες και φωτό...
θα δείς το real thing που λένε σύντομα... άσε που είναι μαύρα σκοτάδια εκεί κάτου....
το θέμα είναι ότι είναι.. η αγάπη μου παράαανομη... χωρίς... πινακίδες... οπότε υποτίθεται ότι είναι στον dealer ακόμη
GOLF R - SCIROCCO R