-
Kαι το γκολφ και τα ρολεξ ομως ειναι φαβα... Γκολ απ τα αποδυτηρια που λεμε..neeeext...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
...
Golf και submariner δεν πάνε μαζί. Χρειάζεσαι πιο premium εργαλείο.Mε προσβάλλεις. Sea dweller. Απαραίτητο εργαλείο όταν κάνω ψαροτούφεκο στα 1.000+- μέτρα.
Το γκολφ είναι ιμιτασιον, Πάσχο. Από κάτω είναι ... Tζουλιέτα !
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kαι το γκολφ και τα ρολεξ ομως ειναι φαβα... Γκολ απ τα αποδυτηρια που λεμε..neeeext...ιδια αξιοπιστια?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Golf και submariner δεν πάνε μαζί. Χρειάζεσαι πιο premium εργαλείο.Mε προσβάλλεις. Sea dweller. Απαραίτητο εργαλείο όταν κάνω ψαροτούφεκο στα 1.000+- μέτρα.
Θα σε προσέβαλα αν σου έλεγα ότι είναι Tag Aquaracer. Για entry level Rolex γαμάτα είναι και το Submariner και το Sea Dueller. Αν και το χω σκυλοβαρεθεί και θέλω να το αλλάξω με κάνα IWC ή Panerai αλλά ο Πατσέας το παίρνει κοψοχρονιά!
-
Τα καλά ρολόγια δεν πρέπει να τα πουλάς! :RTFM:
Για μένα τα ρολεξ μέχρι εκεί είναι καλά. Μετά με τα χρυσα, τα ροζ Χρυσα, την πλατίνα κλπ γίνονται ( εκτός απο υπερβολικά ακριβά) πολύ σαουδαραβισια.
Η 'προσβολή' ήταν αστειακι.Ξεφυγαμε όμως. Θα πλακωσει και ο Βill33 να μας κάνει παρατήρηση και να μας πει ότι ολα τα Γερμανικά είναι σαπακια και το σιροκο είναι μόνο για τα καλυβια και κοντριτσες με το χαρο που μου έλεγε τις προάλλες. Στη συζήτηση συμμετείχαν ενεργά και συμφωνουσαν ο vasgti, o qsis, ο Taurus και ένα σωρό άλλοι. Ο δε πασχος μονολογουσε σιγανα για την uber alles γερμανική ανωτερότητα!
Sent from me.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
...
Θα σε προσέβαλα αν σου έλεγα ότι είναι Tag Aquaracer. Για entry level Rolex γαμάτα είναι και το Submariner και το Sea Dueller. Αν και το χω σκυλοβαρεθεί και θέλω να το αλλάξω με κάνα IWC ή Panerai αλλά ο Πατσέας το παίρνει κοψοχρονιά!
Ελα βρε trendyboy, που εμαθες και απο ρολογια, και κανεις και τραμπες με τον Πατσεα...
Τα Tag Acquaracer μια χαρα ρολογια ειναι για τα λεφτα τους, κακομαθημενε.
Κι εγω εχω βαρεθει το δικο μου, θελω να το αλλαξω με ενα big bang της Hublot, αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα, σε ποιο
συνδυασμο χρωματων. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τα καλά ρολόγια δεν πρέπει να τα πουλάς! :RTFM:
**Για μένα τα ρολεξ μέχρι εκεί είναι καλά. Μετά με τα χρυσα, τα ροζ Χρυσα, την πλατίνα κλπ γίνονται ( εκτός απο υπερβολικά ακριβά) πολύ σαουδαραβισια. **
Η 'προσβολή' ήταν αστειακι.Ξεφυγαμε όμως. Θα πλακωσει και ο Βill33 να μας κάνει παρατήρηση και να μας πει ότι ολα τα Γερμανικά είναι σαπακια και το σιροκο είναι μόνο για τα καλυβια και κοντριτσες με το χαρο που μου έλεγε τις προάλλες. Στη συζήτηση συμμετείχαν ενεργά και συμφωνουσαν ο vasgti, o qsis, ο Taurus και ένα σωρό άλλοι. Ο δε πασχος μονολογουσε σιγανα για την uber alles γερμανική ανωτερότητα!
Sent from me.
Συμφωνώ και επαυξάνω με τα bold. Ταμτάκος φάση. Εκτός κι αν πρόκειται για ένα Cosmograph Daytona σε λευκόχρυσο με καφέ δερμάτινο λουράκι για το οποίο πουλάω το Q5 και δώρο τη μάνα μου.
Όσο για τα υπογραμμισμένα δεν πιστεύω λέξη αν δεν δω κάποιο link...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**vellerefonti, πρόσεχε λίγο τις κουβέντες σου για τον χώρο που σε φιλοξενεί και τα μέλη του. [mod] **αν αισθανόμουν ότι με φιλοξενεί δεν θα φαιρόμουν έτσι αγαπητέ διαχειριστή... μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει εδώ μέσα και όποτε θυμόμαστε κάνουμε και κανά σοβαρό σχόλιο...
Λυπάμαι που σου έδωσα το δικαίωμα να μου γράψεις και παρατήρηση αλλά το πόσο αξιόλογο είναι κάτι δεν το κρίνω μόνο εγώ με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις/ γραφόμενα των υπόλοιπων μελών.
Όπως έχω ξαναγράψει πάμπολλες φορές, δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρει όλους εδώ μέσα στον ίδιο βαθμό ο χώρος του αυτοκινήτου, ποιοτικά αλλά και ποσοτικά. Διαφέρει κατά πολύ από μέλος σε μέλος, ασχέτος αντικειμενικών γνώσεων ή μή. Εξάλλου δεν είναι το μοναδικό διαδικτυακό στέκι που δέχεται συμπεριφορές απαξίωσης αλλά και εμπαιγμού.
Τέλος, όπως φαίνεται καθαρά πια, έχω περιορίσει τις παρουσίες μου και πρόκειται να περιοριστούν και άλλο στο άμεσο μέλλον... το μόνο που μου κινεί λίγο την περιέργεια είναι η θεωρητική προσέγγιση του παρόν θέματος και θέλω πολύ να γράφω πραγματικές εμπειρίες με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αρνητικές ή μη.
Αν τώρα, σύντομα πάλι, λοξοδρομίσω, θα χαρώ πολύ να δεχθώ επίπληξη ξανά αλλά παρακαλώ να γίνεται σε πραγματικό χρόνο σε όλους όσους οδηγούν στο σημείο αυτό την συζήτηση, οι οποίοι είναι σαν τους κουκουλοφόρους του Συντάγματος, όλοι τους γνωρίζουν αλλά κανένας δεν τους τιμωρεί.
Αυτά τα ολίγα από μένα. Μιλάμε.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
**vellerefonti, πρόσεχε λίγο τις κουβέντες σου για τον χώρο που σε φιλοξενεί και τα μέλη του. [mod] **
αν αισθανόμουν ότι με φιλοξενεί δεν θα φαιρόμουν έτσι αγαπητέ διαχειριστή... μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει εδώ μέσα και όποτε θυμόμαστε κάνουμε και κανά σοβαρό σχόλιο...
Λυπάμαι που σου έδωσα το δικαίωμα να μου γράψεις και παρατήρηση αλλά το πόσο αξιόλογο είναι κάτι δεν το κρίνω μόνο εγώ με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις/ γραφόμενα των υπόλοιπων μελών.
**Αν δεν σε φιλοξενεί τότε μπορείς πολύ απλά να απέχεις και όχι να προσβάλλεις το σύνολό του. Επιστροφή στο θέμα λοιπόν, χωρίς προσβολές.[mοd] **
-
ελπιζω να διαβασες όλα οσα εγραψα και οχι μονο οσα παρεθεσες... εν τη αυτη περιπτωση θα μιλησουμε απο κοντα συντομα και θα εχουμε την ευκαιρια να συζητησουμε εκτενεστερα αυτο που εννοω...
βελλερεφοντης
-
τελικά,
μερικά πράγματα καλό είναι να θέλουν τον χρόνο τους... -
τελικά,
μερικά πράγματα καλό είναι να θέλουν τον χρόνο τους...Ακύρωσες την παραγγελία μετά την 'αγγαρεία' ;
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
τελικά,
μερικά πράγματα καλό είναι να θέλουν τον χρόνο τους...Ακύρωσες την παραγγελία μετά την 'αγγαρεία' ;
παραλαμβάνω αυτή την Πέμπτη ή Παρασκευή...
επίσης στο γερμανικό konfigurator το αυτοκίνητο με ίδιο ακριβώς εξοπλισμό με το δικό μου και συν τα θερμαινόμενα καθίσματα που είναι standard στην χώρα παραγωγής του, κοστίζει 39.083,00 ευρώ ακριβώς!
-
παραλαμβάνω αυτή την Πέμπτη ή Παρασκευή...Επιτελους Αντε με το καλο...
-
κόστος μικτής ασφάλισης εξαμήνου... 412ευρώ...
καλά?
-
Εμένα έως και φτηνή μου φαίνεται. Τι απαλλαγή έχει?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εμένα έως και φτηνή μου φαίνεται. Τι απαλλαγή έχει?περί τα 450 ευρώ....
-
Νομίζω πολύ καλή τιμή έχει. Κάπου τόσο και με απαλλαγή στα 500€ μου είχαν πει για το 1600άρη!
-
τελικά πινακίδες από βδομάδα... δηλαδή μόνο θα πάω να το δω και να πάρω αποδείξεις κλπ.... υ πο μο νη...
GOLF R - SCIROCCO R