-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί να 'κοπανιέσαι' όταν πας βόλτα χαλαρά και χαζεύεις... τα τρυφερα βυζ...εεεε...μπουτ...εεεε...χέρια της συνοδηγού? Θα γκρινιάζει άλλωστε και η συνοδηγός αργότερα.
'Οταν χαζεύεις αυτά πρέπει να χοροπηδάει το αυτοκίνητο!!!
Δεν ξέρω...εγώ μετά από λίγο ζαλίζομαι...
http://www.youtube.com/watch?v=SPA0i3i- ... re=related
Άσε...προτιμώ τα γερμανικά.
-
Θα 'θελα να δω σε πόσο διάστημα θα κόψει σασί αυτή η αμερικανιά.
-
Πάντως στα 40κάτι δεύτερα του βίντεο προλαβαίνει να 'διαλύσει' η κολόνα του οδηγού...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
τωωρα μάλιστα....
Οχι τωρα μαλιστα, οχι τωρα μαλιστα!!
Οπως καταλαβες πηρες βλακεια αμαξι, πετσα, κουβα, χαλια μαυρα, μουαχαχα!Και ξερεις ποσο τα εννοω αυτα, επειδη σε μισω κιολας πανω απο ολα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί να 'κοπανιέσαι' όταν πας βόλτα χαλαρά και χαζεύεις... τα τρυφερα βυζ...εεεε...μπουτ...εεεε...χέρια της συνοδηγού? Θα γκρινιάζει άλλωστε και η συνοδηγός αργότερα.
ναι, είναι pre preview του τι θα ακολουθήσει στο από πάνω....
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
βρεεε, μπούφο! είναι για να σου θυμίζει ότι για να αλλάξεις θέση επιλογέα ταχυτήτων θα πρέπει πρώτα να πατήσεις το φρένο...
διαφωνώ
ΥΓ:πέραν της πλάκας, και πάλι ψιλο-άχρηστο είναι, αφού ούτως ή άλλως ο λεβιές δεν κουνάει αν δεν πατάς φρένο
βρε άνθρωπε του θεού! αυτό λέμε, στο λέει ότι πρέπει να πατήσεις φρένο πρώτα.... ή εννοείς ότι διαφωνείς μαζί μου στο ότι είσαι μπούφος? γιατί σε αυτό συμφωνούμε! ΔΕΝ είσαι, χαιδευτικό ήτω το επίθετο και ουχί διακοσμητικό...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
βρεεε, μπούφο! είναι για να σου θυμίζει ότι για να αλλάξεις θέση επιλογέα ταχυτήτων θα πρέπει πρώτα να πατήσεις το φρένο...
διαφωνώ
ΥΓ:πέραν της πλάκας, και πάλι ψιλο-άχρηστο είναι, αφού ούτως ή άλλως ο λεβιές δεν κουνάει αν δεν πατάς φρένο
βρε άνθρωπε του θεού! αυτό λέμε, στο λέει ότι πρέπει να πατήσεις φρένο πρώτα.... ή εννοείς ότι διαφωνείς μαζί μου στο ότι είσαι μπούφος? γιατί σε αυτό συμφωνούμε! ΔΕΝ είσαι, χαιδευτικό ήτω το επίθετο και ουχί διακοσμητικό...
διαφωνώ από αντίδραση.
τα είπαμε άλλωστε και τηλεφωνικά.ΥΓ: Αναμένω βόλτα διαρκείας.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποζερια το needle sweep.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
είναι φιγουρίνι τρελό.Παραδέξου το.
Μπα...λίγο pointless το βρίσκω
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
μα αφού είναι pointy γιατί λες ότι είναι pointless? Ολα τα needles έχουν pointy ends....
πάντως σοβαρά τώρα, το είχα και στο S3 και το μόνο που μου προσέφερε ήταν ένας απλός τρόπος χρονομέτρησης μέχρι να γυρίσω το κλειδί της μίζας στην δεύτερη θέση... περισσότερο χέρονταν οι άλλοι παρά εγώ όταν το βλέπαμε...
μιλάμε...
-
διαφωνώ από αντίδραση.
Αναμένω βόλτα διαρκείας.
συνέχισε να διαφωνείς εσύ... και θα πας μπροστά! ή μάλλον δεν θα κουνηθείς καθόλου αφού δεν θα θυμηθείς να πατήσεις φρένο!
βόλτα προς τα νότια έχει αυτό το σουκού... θα μαζευτούμε παρέα να πάμε μέχρι Σούνιο... τι λέτε?
-
βόλτα προς τα νότια έχει αυτό το σουκού... θα μαζευτούμε παρέα να πάμε μέχρι Σούνιο... τι λέτε?
Vell,
έχω υποσχεθεί εδώ να ανέβω στο εξοχικό να δω τα...'πεθερικά' ( ).
Το επόμενο (3-4/9) είμαι μέσα.Αν μαζευτείτε, περιμένω φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάρτε γαλλικά ρε να σωθείτε να χαζεύετε και άνετα καθώς τίποτα δεν διαταράσσει την εσωτερική γαλήνη στ' αμάξι
Πόσο μ' αρέσει να τις χαζεύω να κοιμούνται(βασικά μία συγκεκριμένη )μάλλον δεν θα έχει μεγάλα μπαλκόνια για να μην γουστάρεις να την βλέπεις να κοπανιέτε...
-
Vell,
έχω υποσχεθεί εδώ να ανέβω στο εξοχικό να δω τα...'πεθερικά' ( ).
Το επόμενο (3-4/9) είμαι μέσα.Αν μαζευτείτε, περιμένω φωτογραφίες.
καλααααα, συνεχισε έτσι και θα ματαξαναπούμε εμείς οι δυο!
-
Πόσο μ' αρέσει να τις χαζεύω να κοιμούνται(βασικά μία συγκεκριμένη )
μάλλον δεν θα έχει μεγάλα μπαλκόνια για να μην γουστάρεις να την βλέπεις να κοπανιέτε...
Δεν τα λες και μεγάλα του Θωμά.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πόσο μ' αρέσει να τις χαζεύω να κοιμούνται(βασικά μία συγκεκριμένη )
μάλλον δεν θα έχει μεγάλα μπαλκόνια για να μην γουστάρεις να την βλέπεις να κοπανιέτε...
Δεν τα λες και μεγάλα του Θωμά.
Τι λες βρε?
-
Ααα νόμιζα ότι χάζευες τα βυζιά του Θωμά. Παρεξήγηση.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ααα νόμιζα ότι χάζευες τα βυζιά του Θωμά. Παρεξήγηση.Συχωρεμένος αλλά να μην ξαναεπαναληφθεί
-
Ίσως ακουστεί χαζή ερώτηση αλλά μήπως κάποιος κάτοχος μπορεί να μου επισημάνει σε ποιά σημεία του αυτοκινήτου χρήζει περισσότερης προσοχής ο έλεγχος μεταχειρισμένου Scirocco R? Έχουν κάποια συγκεκριμένη αδυναμία, κανένα soft spot, κάτι που μπορεί πιθανών να μην φαίνεται με διαγνωστικό και οπτικό έλεγχο?
send from a galaxy far far away
-
Είναι νωρίς ακόμη για να φανούν τα οποία κουσούρια. Δοκιμασμένες τεχνολογίες είναι βέβαια οπότε δεν προβλέπονται και εκπλήξεις. Καλός φανοποιος, ένα τσεκαρισμα στην αντιπρ. Για το πόσους επαναπρογραμματισμους (αν) έφαγε, ένα κεράκι στο Αη Φιλιππα στο Μοναστηράκι και ολα θα είναι οκ.
-
Κοιτα τα βασικα μηχανικα μερη αποτελουν ¨γνωστη¨ ποσοτητα απο το ραφι του γκρουπ. Μοτερ-σασμαν απο S3 πχ οποτε κοιτας τι εχει παρουσιασει ενα S3!
Σιγουρα να το κοιταξει εμπειρος φανοποιος οπως προειπε και ο Professeur και καλη τυχη μην εχει περασει το μεγελυτερο μερος της ζωης με προγραμμα και ¨φιλικα¨ ανοιγματα! -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ίσως ακουστεί χαζή ερώτηση αλλά μήπως κάποιος κάτοχος μπορεί να μου επισημάνει σε ποιά σημεία του αυτοκινήτου χρήζει περισσότερης προσοχής ο έλεγχος μεταχειρισμένου Scirocco R? Έχουν κάποια συγκεκριμένη αδυναμία, κανένα soft spot, κάτι που μπορεί πιθανών να μην φαίνεται με διαγνωστικό και οπτικό έλεγχο?send from a galaxy far far away
Να'τα μαααας
Τι έγινε? Ψήθηκες?
Υπάρχουν μεταχειρισμένα R? Ποιός θα το πουλήσει τόσο γρήγορα?
Εγώ τη θέση σου θα χτυπούσα S3 Sportback με S-Tronic.
GOLF R - SCIROCCO R