-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αυτο εδω λετε???Μοιαζει σαν παλιο ΚΙΑ (σεφια???) και δεν ξενιζει τοσο η εμφανιση του...
Ναι υπάρχει και σε Sedan και station.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Πάντως ωραίο Lada είναι και το Priora.Νομίζω το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει βγάλει ως τώρα.
επειδη εχω καποια ακρη μεσα στην LADA HELLAS να σε ενημεωσω πως το συγκεκροιμενο μοντελο ειναι το μοναδικο το οποιο αναμενεται να κυκλοφορησει στην Ελληνικη αγορα. Τωρα για θεμα εμφανισης κτλ αυτα ειναι και υποκειμενικα εμενα παντως δεν μαρεσει.
Πλάκα κάνεις .Από τιμές ξέρεις τίποτα?
Πάντως το συγκεκριμένο κάτι μπορεί να πουλήσει εν μέσω κρίσης. -
Αυτο εδω λετε???Μοιαζει σαν παλιο ΚΙΑ (σεφια???) και δεν ξενιζει τοσο η εμφανιση του...
Μπροστα ειναι σαν καποια γενια accent και πισω σαν ροβερ?
-
http://englishrussia.com/index.php/2006 ... ssian-car/
δειτε και καποιες αλλες φωτο του..... πολυ μέτριο, με τετοια αυτοκινητα δυστυχως η lada θαναι παντα Lada και δεν θα προοδευσει καθολου
-
Μοιαζει σαν παλιο ΚΙΑ (σεφια???) και δεν ξενιζει τοσο η εμφανιση του...Στο συγκεκριμένο ο συνδυασμός χρώμα, νίκελ, ζάντες ... δείχνει προσεγμένο έως και όμορφο!
Λίγες σελίδες πριν στο ίδιο θέμα ... συμπαθητικό 4θυρο, όμορφο κουπέ και ... αναλογικό ρολογάκι στην κονσόλα!!!http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=38781&start=45#p1658931
Το κουπέ:
Το SW:
Και το 4θυρο:
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
http://englishrussia.com/index.php/2006/10/10/new-russian-car/δειτε και καποιες αλλες φωτο του..... πολυ μέτριο, με τετοια αυτοκινητα δυστυχως η lada θαναι παντα Lada και δεν θα προοδευσει καθολου
Ωραίο εσωτερικό .Δεν ξέρω για την ποιότητά του αλλά είναι ωραίο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μοιαζει σαν παλιο ΚΙΑ (σεφια???) και δεν ξενιζει τοσο η εμφανιση του...
Στο συγκεκριμένο ο συνδυασμός χρώμα, νίκελ, ζάντες ... δείχνει προσεγμένο έως και όμορφο!
Λίγες σελίδες πριν στο ίδιο θέμα ... συμπαθητικό 4θυρο, όμορφο κουπέ και ... αναλογικό ρολογάκι στην κονσόλα!!!http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=38781&start=45#p1658931
Το κουπέ:
Το SW:
Και το 4θυρο:
σχεδιασμος δεκαετιας 90....
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
http://englishrussia.com/index.php/2006/10/10/new-russian-car/
δειτε και καποιες αλλες φωτο του..... πολυ μέτριο, με τετοια αυτοκινητα δυστυχως η lada θαναι παντα Lada και δεν θα προοδευσει καθολου
Ωραίο εσωτερικό .Δεν ξέρω για την ποιότητά του αλλά είναι ωραίο.
Οι αεραγωγοι στο ταμπλο ειναι απο AR 33?
-
Από ένα Logan πάντως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει για να μην πω ότι είναι και καλύτερο.
-
Από ένα Logan πάντως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει για να μην πω ότι είναι και καλύτερο.Δεν νομίζω!
Το Priora βασίζεται αν δεν κάνω λάθος στο 2110 που έχει και μια 15ετία στην πλάτη του.
Το Logan μπροστά του πρέπει να είναι και κατασκευαστικά ... εκθεσιακό πρωτότυπο (αφού θα το βγάλουν και σε παραγωγή το 2012!!!) Μιλάμε για Lada του μέλλοντος! -
Το αυτοκίνητο με αντικειμενικά κριτήρια είναι χάλια ΑΛΛΑ είναι αξιοθαύμαστο το τι κάνουν οι μηχανικοί αυτής της εταιρεία σε σχέση με τους πόρους που διαθέτουν.
Μιλάμε για facelift της σειρας 110 που με τη σειρά της είχε σχεδιαστεί στα τέλη των 80's για να αντικαταστήσει το Samara, άσχετα αν τελικά έπρεπε να φτάσουν τα τέλη των 90's για να παραχθεί.
Εγώ θα έστρεφα την προσοχή μου στη σειρά C πάντως που είναι το πρώτο δείγμα πραγματικά νέου αυτοκινήτου και που νομίζω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Logan και προσφέρει και καλύτερη παθητική ασφάλεια σύμφωνα με τα tests των Ρώσων.
-
μακραν τα καλυτερα και πιο εμπορικα ρωσσικα Lada ηταν το samara (αεροδυναμικη ψυγειου ) )και το Niva απο εκει και περα ΧΑΟΣ
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί να κοροϊδεύουμε μια εταιρεία με μηχανικούς που πραγματικά με πολύ κόπο και χωρίς πόρους κάνουν ο,τι κάνουν.
Το Samara ξεκίνησε να εξελίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 70 αλλά βρήκε στην παραγωγή το 85. Το 110 επίσης σχεδιαστικά ήταν έτοιμο από το 90 και έφτασε 97 για να το δούμε στους δρόμους.
Το Kalina κυκλοφορούσε σαν πρωτότυπο από το 1998, δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να το παράξουν μέχρι το 2004. Στο μεταξύ έκαναν ότι μπορούσαν για να το κρατήσουν επίκαιρο, αφού μέχρι να παραχθεί είχε ήδη υποστεί 1-2 facelifts και αλλαγή του εσωτερικού. Εγώ πραγματικά τους θαυμάζω, και νομίζω ότι με τη βοήθεια της Renault θα δούμε σπουδαία - αναλογικά - πράγματα.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
... και νομίζω ότι με τη βοήθεια της Renault θα δούμε σπουδαία - αναλογικά - πράγματα.Απλώς μου φαίνεται κάπως να αργούν! Αρχικά τουλάχιστον 'σοφή' και μάλλον εξ' αναγκης η επιλογή της Renault να μην προωθεί την Dacia στη Ρωσία.
Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν απο το τι σχέδια έχει η Renault (αφού έχει και δική της 'φτηνή' εταιρία, τι δύναμη μέσα στη Lada έχει με το 25% που κατέχει, πόση αναγκη υπάρχει για την ρώσικη αγορά ένα νέο Lada (μήπως ανακάλυψαν οι Ρώσοι το ... Golf και κοιτάζουν αλλού πλέον).Δεν καταλαβαίνω γιατί να κοροϊδεύουμε μια εταιρεία με μηχανικούς που πραγματικά με πολύ κόπο και χωρίς πόρους κάνουν ο,τι κάνουν.
Διότι εδώ στην Ελλάδα 'όσα δεν φτάνει η αλεπου ...' ... τα γνωστά!
Στα υπέρ του Kalina ότι μπορεί να προσφέρει πολλές προτάσεις (5θυρο, 4θυρο, SW, 5θυρο Sport, υπερυψωμένο 4κίνητο Crossover) σε κατηγορίες που η Lada μπορεί να κινηθεί.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Το αυτοκίνητο με αντικειμενικά κριτήρια είναι χάλια ΑΛΛΑ είναι αξιοθαύμαστο το τι κάνουν οι μηχανικοί αυτής της εταιρεία σε σχέση με τους πόρους που διαθέτουν.Μιλάμε για facelift της σειρας 110 που με τη σειρά της είχε σχεδιαστεί στα τέλη των 80's για να αντικαταστήσει το Samara, άσχετα αν τελικά έπρεπε να φτάσουν τα τέλη των 90's για να παραχθεί.
Εγώ θα έστρεφα την προσοχή μου στη σειρά C πάντως που είναι το πρώτο δείγμα πραγματικά νέου αυτοκινήτου και που νομίζω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Logan και προσφέρει και καλύτερη παθητική ασφάλεια σύμφωνα με τα tests των Ρώσων.
ας το αγορασει η sukhoi φτιαχνει που φτιαχνει το πιο σεξυ αεροσκαφος μπορει να βρει την λυση στο να γινουν πρωτοι
(βεβαια μην φτιαξουν κανα μοτερ su θα ειναι το προβλημα ) -
Το νέο Lada Granta.Είχαν δεν είχαν το έφτιαξαν το καινούριο μοντελάκι οι κερατουκλιδες.Δεν είναι για τις αγορές μας βέβαια αλλά το έβαλα να το δούμε μήπως και χρεωκοπήσουμε και τύχει να τα χρειαστούμε τα Ladaκια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μοιαζει σαν παλιο ΚΙΑ (σεφια???) και δεν ξενιζει τοσο η εμφανιση του...
Στο συγκεκριμένο ο συνδυασμός χρώμα, νίκελ, ζάντες ... δείχνει προσεγμένο έως και όμορφο!
Το κουπέ:
Η κουπεδιά όλα τα ρούβλια
-
Μωρε μακαρι να βγαζαμε κι εμεις κι ας ηταν κ all the drachmas
-
Μωρε μακαρι να βγαζαμε κι εμεις κι ας ηταν κ all the drachmas+ΟΟ
Αν βγάζαμε τουτούνι πάντως ή εάν κατασκευαζόταν κάποιο εδώ η πρώτη παραγγελία θα ήταν δικιά μου.Παπούτσι απ' τον τόπο σου που λένε. -
Μωρε μακαρι να βγαζαμε κι εμεις κι ας ηταν κ all the drachmas
+ΟΟ
Αν βγάζαμε τουτούνι πάντως ή εάν κατασκευαζόταν κάποιο εδώ η πρώτη παραγγελία θα ήταν δικιά μου.Παπούτσι απ' τον τόπο σου που λένε.Αν έβγαζε ο Έλληνας αυτοκίνητο σίγουρα δεν θα ήταν έτσι αν μη τι άλλο έχουμε ταπεραμέντο και άν το αποφασίσουμε μια μέρα να μπούμε σοβαρά εκεί στη βόρεια ευρώπη θα βγάλουνε πλερέζες και το πιστεύω αυτό που λέω .
Lada 110/111/112