-
2 χρόνια πριν φόρεσε και ο Πίπεν τα κόκκινα flight. Τα οποία όσο και να έψαξα, δεν υπήρχαν. Μόνο το τετράγωνο ήθελε προπαραγγελία. Θυμάμαι ο τυπάς που το είχε, πήγαινε σε κάθε all-star, και με κάθε ζευγάρι σου έδινε δώρο μια φωτογραφία.
-
Το τετράγωνο έκλεισε?
-
Εγώ μεγάλωσα καί έχω χρόνια να πάω
Πελάτης ήμουνα όταν ήταν ακόμη στην πλατεία Ναβαρίνου. Μετά μετακόμισε στην Π.Π. Γερμανού με Σ.Λούη. Αγνοώ τι συμβαίνει σήμερα. -
ναι φινιτο απο εκει...δε ξερω βεβαια αμα πηγε πουθενα αλλου
-
Στη σελιδα τους στο facebook ειχαν τελευταια ενημερωση καπου τον ιουλιο..Ειχα ψωνησει 3-4 χρονια απο κει και ειχα πραγματικα ωραια κομματια και σε παπουτσια και σε ρουχα.Κριμα αν εκλεισε
-
http://www.google.gr/imgres?q=lebron+sh ... r:12,s:228
αυτα ποσο ομορφα ειναι...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
αυτα ποσο ομορφα ειναι...Λίγο.
Γενικότερα, τα Κobe και Lebron των τελευταίων ετών μου φαντάζουν αδιάφορα. -
Έχει πάρει κανείς από εκεί;;
Με 2 ζευγάρια, λέει δωρεάν μεταφορικά. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πελάτης ήμουνα όταν ήταν ακόμη στην πλατεία Ναβαρίνου. Μετά μετακόμισε στην Π.Π. Γερμανού με Σ.Λούη. Αγνοώ τι συμβαίνει σήμερα.Έκλεισε ...
-
Τι τοπικ ειναι αυτο που ανοιξατε και αναβετε φωτιες ; Μεγαλη λατρεια τα μπασκετο-παπουτσα - ξερει ο Παυλος - κοιμομουν μαζι τους το πρωτο βραδυ που τα επαιρνα. Χρειαζομουν ευκολα 4-5 ζευγαρια την σεζον και εχω φορεσει τα περισσοτερα απ'αυτα που εχετε ποσταρει εδω μεσα, πολλες αναμνησεις ... 40-50 ζευγαρια πρεπει να εχω αλλαξει, δυστυχως ομως θυμαμαι ελαχιστα με την ονομασια τους ...
Κρυφος ποθος και για μενα τα Jordan 11-13 αλλα απεδειξα την αγαπη μου, βγαζοντας μια ολοκληρη σεζον με τα Air Force one τα παλια, χωρις τις συγχρονες αεροσολες και τα σχετικα. Δεν ξερω πως τα καταφερα πραγματικα, στον πρωτο αγωνα στον ταφο του Ινδου εφαγα 2 σαβουρες που ακομα πρεπει να τις θυμουνται και να γελανε. (Σωκρατη, ο Ταταρουνης μπορει να το θυμαται αυτο ... )
Αυτα τα καινουρια retro Air Force 1 που εχουν συγχρονες αεροσολες κτλ που τα βρισκουμε ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
κοιμομουν μαζι τους το πρωτο βραδυ που τα επαιρνα.+1
-
Με ανοιχτό το κουτί για να μυρίζει καινουριοπαπουτσίλα όλο το δωμάτιο
Δεν ξέρω αλλά η μυρωδιά του καινούριου αθλητικού παπουτσιού είναι εθιστική. -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πελάτης ήμουνα όταν ήταν ακόμη στην πλατεία Ναβαρίνου. Μετά μετακόμισε στην Π.Π. Γερμανού με Σ.Λούη. Αγνοώ τι συμβαίνει σήμερα.Έκλεισε ...
Eγώ πάντως δεν λυπάμαι που έκλεισε. Τον ιδιοκτήτη δεν θα τον χαρακτηρίσω μπορεί να φάω και warn, εξωφρενικές τιμές σε μια εποχή που δεν είχαμε επιλογές
-
Ποιο είναι αυτό το μαγαζί ρε παιδιά? Έχω φίλο που έπαιζε επί χρόνια στο Μαντουλίδη και μου τα είχε δείξει όλα τα καλά αθλητικάδικα στη Θεσσαλονίκη και αυτό δεν το ξέρω. Εγώ από το Βυτζιλαίο συνήθως ψώνιζα γιατί έφερνε και ρούχα και παπούτσια από Jordan σειρές.
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τον ιδιοκτήτη δεν θα τον χαρακτηρίσω μπορεί να φάω και warn -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eγώ πάντως δεν λυπάμαι που έκλεισε. Τον ιδιοκτήτη δεν θα τον χαρακτηρίσω μπορεί να φάω και warn, εξωφρενικές τιμές σε μια εποχή που δεν είχαμε επιλογές
Και όμως σε μερικά είδη του ήταν φθηνότερος από τους υπολοίπους του κέντρου. Βέβαια ένα μπουφανάκι celtics που έχω της champion το είχα πληρώσει(επί δραχμών) σε τιμή εξοντωτική για τον κουμπαρά μου . Το σοκ το έφαγα μετά από 2 χρόνια που πήγαΓερμανία και είχε το 1/5 της τιμής .
Φανέλες ΝΒΑ, μουφάν κλπ ήταν για ξύλο -
Και το υφάκι του για ξύλο ήταν αλλά θα βγούμε
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
τα καινουρια retro Air Force 1 που εχουν συγχρονες αεροσολες κτλ που τα βρισκουμε ;
Ειναι προσωπικο μου κολλημα τα af1.Ειπα και παραπανω εχω 4 ζευγαρια +1 κατεστραμμενο..2 low 1 high και 2 mid
Εντος ελλαδας ποικιλια δε θα βρεις πουθενα..Μονο στο deviceone στη θεσ/νικη θα βρεις κατι παραπανω απο τα κλασσικα white on white.Βασικα δεν ειναι καινουρια,ειναι επανεκδοση του κλασσικου η οποια ξεκινησε το 2007 και ακομα και σημερα βγαζουν νεους χρωματικους συνδιασμους και υφασματα (το μαγαζι που σου πα φερνει και ορισμενα μοντελα πολυ προσφατα )
Ηρωας που εβγαλες σαιζον με af1...παιζοντας χαλαρα στο σχολειο φορωντας τα επαθα ολικη ρηξη αχιλλειου(δε φταιει το παπουτσι τοσο,αλλα ψυχολογικα και μονο δε ξαναπαιζω μ αυτα) -
τα air force one , δεν ξερω τι κανουν μπασκετικως , αλλα τα nike dunk εχουν ανεση μη πραγματικη ειδικα σε σχεση με τα commander lt adidas , που ειχα περσι . παντως στο νεο nike factory outstore στην πειραιως στην αθηνα υπαρχουν κ μαλιστα σε αρκετα καλη τιμη..
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Από τις αγαπημένες μου ομάδες οι Σουπερσονικς εκείνης της περιόδου. Ομαδάρα και πόλη που τα 'σπαγε (απίστευτες μπάντες).
Κρίμα που καταδικάστηκε να παίζει στο Οκλαχόμα Σίτυ φέροντας ένα άθλιο όνομα και ένα ακόμα χειρότερο σήμα. Γι' αυτό και κομμένα τα Στάρμπακς (οι ΣΣόνικς και τα Στάρμπακς ανήκαν στον ίδιο τύπο).https://www.youtube.com/watch?v=E7_iuh6aBUM
ωραίος ο Φάνης . -
προσποιηση αμυνας
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)