-
εισαι ευχαριστημενος απο αυτα? σημερα τα εβλεπα, ποσο τα ειχες παρει?
-
πέρασα απο το στοκατζίδικο nike που αναφέρθηκε παραπάνω στη Πειραιώς, στο ύψος της εθνικής και του Leroy.
τιμές ψιλοκαλές, όχι τρελή ποικιλία.
παπουτσάκια που έψαχνα δεν βρήκα στο νούμερο μου, εκτός απο κάποια σε 2πλάσιο και budget απο αυτό που είχα στο μυαλό μου.
είχε αρκετά για running και training, συγκρατημένα για ποδόσφαιρο και λίγα για μπάσκετ. σε ρουχισμό.
παπούτσια είχε μεγαλύτερη ποικιλία αλλά μέχρι 46 κυρίως.άμα έχετε και καμία άλλη πρόταση σε στοκ Αθήνα ή ευρωπαικό online, είμαι όλος αυτιά.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
τι μονο 2 σεζόν θα σου αντέξουν; τα κακομεταχειρίζεσαι τόσο πολύ; Εγώ φορώ φθινόπωρο και ελαφρύ χειμώνα τα αυτά
τα πάτησα και τα παρέσυρα με το αμάξι και (είχαμε κοιμηθεί μέσα στο αμάξι και τα έβγαλα και πήγα να φύγω (ξυπόλητος; πώς την είχα δει; )) και δε πάθανε μία.
Τα φοραω κοντα 16 ωρες την ημερα στο πρατηριο.Δεν μπορω να πω οτι εχουν σημαντικες φθορες μεχρι τωρα,δεν οδηγαω κιολας με αυτα για να εχουν 'φαγωθει'στο τακουνι.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εισαι ευχαριστημενος απο αυτα? σημερα τα εβλεπα, ποσο τα ειχες παρει?Αν ρωτάς για τα δικά μου ναι. Είναι λίγο προς το σκληρό για περπάτημα στην πόλη κτλ, αλλά δε τα πήρα για αυτό. Αλλά για κάτι αναβάσεις σε πετρογκρεμίδια είτε είναι μια πλαγιά 3 μέτρα για μια φώτο τοπίου, είτε χιλιόμετρα σε μονοπάτια για Σμόλικες, Τύμφες κ άλλες αγάπες, ναι, είναι τοπ. (+ αδιάβροχα κατ επιλογήν)
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
εισαι ευχαριστημενος απο αυτα? σημερα τα εβλεπα, ποσο τα ειχες παρει?
Αν ρωτάς για τα δικά μου ναι. Είναι λίγο προς το σκληρό για περπάτημα στην πόλη κτλ, αλλά δε τα πήρα για αυτό. Αλλά για κάτι αναβάσεις σε πετρογκρεμίδια είτε είναι μια πλαγιά 3 μέτρα για μια φώτο τοπίου, είτε χιλιόμετρα σε μονοπάτια για Σμόλικες, Τύμφες κ άλλες αγάπες, ναι, είναι τοπ. (+ αδιάβροχα κατ επιλογήν)
Τιμη ομως δεν μας λες
Αδιαβροχα ε; Στα υποψην
-
105ευρώ στις εκπτώσεις από τα Γιάννενα, αγορασμένα 31/12/2011 2 παρα 5, παρουσία Καλάντων, μου τα έκανα δώρο, τότε που είχα βρει δουλειά. (σνιφφ...)
Στην έκδοση Exit 2 Aero είναι χωρίς την επένδυση goretex, που αναπνέει κάπως καλύτερα, κ κοστίζει κανα 20 άρι -30άρι ίσως ευρά λιγότερο. Τα ΜΕ goretex λεγονται Εχιτ 2 gtx, είναι με τα πλαϊνά σπόιλερ και τις 17άρες στάνταρτ.
-
μια απορια, 50% σχετικη με το θεμα
εχω αυτα για μπασκετ,ειχα να τα βαλω κανα χρονο, και τωρα που τα εβγαλα απο το ντουλαπι ηταν σε αυτη την κατασταση
μου φαινεται οτι εκει που εχει κιτρινισει ειναι δερμα* και εκει που εχει μεινει ασπρο ειναι δερματινη, ξερουμε αν και πως ασπριζει αυτο το πραγμα?
edit η μητερα μου λεει πως ειναι λουστρινι αλλα δεν ξερει πως ασπριζει..
-
Αστο,αυτο το γαμημενο το yellowing ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με μερικα jordan που κ αφορετα να τα εχεις κιτρινιζουν μετα απο λιγο καιρο.Ειναι λογω της υγρασιας και της ''κλεισουρας''.Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις.Υπαρχουν μεν ματζουνια με ψαροκολλες,στεγνωμα στον ηλιο και τετοιες ιστοριες,ομως αν τα εχεις μονο για το μπασκετακι σου αστα οπως ειναι.Τη δουλεια τους να κανουν
Παντως αν σε απασχολει το θεμα,ριξε μια ματια εδω -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αστο,αυτο το γαμημενο το yellowing ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με μερικα jordan που κ αφορετα να τα εχεις κιτρινιζουν μετα απο λιγο καιρο.Ειναι λογω της υγρασιας και της ''κλεισουρας''.Κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις.Υπαρχουν μεν ματζουνια με ψαροκολλες,στεγνωμα στον ηλιο και τετοιες ιστοριες,ομως αν τα εχεις μονο για το μπασκετακι σου αστα οπως ειναι.Τη δουλεια τους να κανουν
Παντως αν σε απασχολει το θεμα,ριξε μια ματια εδωναι το ψαξα κι εγω και καταλαβα οτι δεν υπαρχει ελπιδα, θα βαλω λιγο χλωρινη δοκιμαστικα και αν δεν γινει τπτ τα αφηνω ετσι
απλα ξενερωσα γιατι ειναι σχεδον αφορετα
-
Ε μα κ εσυ τι πηγες και πηρες..
Οποτε παρεις καινουρια,εδω ειμαστε να σε βαλουμε στο ισιο δρομο.Με χλωρινη μη το παλευεις.
και αλλαζοντας θεμα επιτρεψτε μου να σας ποσταρω τον ερωτα μου -
τα δικα μου (air max 2011 160ε), μετα απο 1,5 χρονο χρησης. τα προσεχω αρκετα ομως.
http://postimage.org/image/6yjf1vpjl/υπαρχει περιπτοση να βρω καπου τα air max του 97 σε ασιμι, γνησια,
αλλα οχι 160 ευρω ομως? σε μια πιο προσιτη τιμη.edit: ειναι τα ακριβοτερα παπουτσια που εχω παρει μεχρι τωρα.
-
Adidas Tempo (αν θυμαμαι καλα το μοντελο), παπουτσαρα για τρεξιμο σε νορμαλ τιμη οταν το αγορασα περσι (~80€ αν θυμαμαι καλα). Απιστευτη βοηθεια στο τρεξιμο, τρεχω και δεν νιωθω κουραση στα ποδια!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πέρασα απο το στοκατζίδικο nike που αναφέρθηκε παραπάνω στη Πειραιώς, στο ύψος της εθνικής και του Leroy.
τιμές ψιλοκαλές, όχι τρελή ποικιλία.
παπουτσάκια που έψαχνα δεν βρήκα στο νούμερο μου, εκτός απο κάποια σε 2πλάσιο και budget απο αυτό που είχα στο μυαλό μου.
είχε αρκετά για running και training, συγκρατημένα για ποδόσφαιρο και λίγα για μπάσκετ. σε ρουχισμό.
παπούτσια είχε μεγαλύτερη ποικιλία αλλά μέχρι 46 κυρίως.άμα έχετε και καμία άλλη πρόταση σε στοκ Αθήνα ή ευρωπαικό online, είμαι όλος αυτιά.
Αρχές Αχαρνών έχει στοκατζίδικο Nike, Adidas και Champion, κοντά κοντά.
-
το Nike είναι στο ισόγειο μιας πολύ μεγάλης πολυκατοικίας? στο ύψος του κτιρίου της Cosmote?
αν εννοείς αυτό, το έχει πάρει το μάτι μου αλλά δεν ήξερα οτι είναι στοκ.
θενκς για τη πληροφορία πάντως. θα το κοιτάξω. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το Nike είναι στο ισόγειο μιας πολύ μεγάλης πολυκατοικίας? στο ύψος του κτιρίου της Cosmote?
αν εννοείς αυτό, το έχει πάρει το μάτι μου αλλά δεν ήξερα οτι είναι στοκ.
θενκς για τη πληροφορία πάντως. θα το κοιτάξω.Ναι.
Μικρό ισόγειο, τεράστιο υπόγειο.
-
Νταξ, δεν ειναι αθλητικα αλλα δε εμπιστευόσασταν αυτες τι μαρκες για παπουτσια?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Νταξ, δεν ειναι αθλητικα αλλα δε εμπιστευόσασταν αυτες τι μαρκες για παπουτσια?Για χρήση ως αθλητικά, όχι.
-
Εννοουσα για casual. Εννοειτε πως δεν ειναι αθλητικα . Τεσπα...
-
Έχω ξεμείνει εδώ στα ξένα από μπασκετικά και μπήκα σε άμαζον να αγοράσω. Είτε βρίσκω πανάκριβα είτε δεν έχουν νούμερα . Έχετε κανά ον-λάιν κατάστημα που να έχει περσινά/προπέρσινα και ποικιλία. Σημαντικότερος παράγοντας η τιμή. Δε θέλω να δώσω πάνω από 60-70 γιούρια, γιατί θέλω να δώσω και ένα 30άρι για αυτά του γυμναστηρίου. Τα κλασσικά ασίκς των 30 ευρώ από ιντερσπορτ έχουν σχεδόν διαλυθεί .
-
Για καθημερινά και μια στο τόσο λίγο τρεξιματάκι να δω κάνα Asics φτηνό λέτε; Δε θέλω να δώσω πάνω από 50, π.χ.
Κάτι Reebook τα 'φτυσαν πια, μετά από... εχμ... άπειρα χρόνια.
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)