-
To intersport εχει διαφορες προσφορες αλλα νομιζω οτι ειναι ψιλοχλωμο να βρεις νουμερο,εχουν συνηθως μονο κουλά νουμερα στις προσφορες
-
Θα πεταχτώ να ρίξω μια ματιά... Ρε γμτ, θέλω και μικρό νούμερο, στούμπος γαρ.
Thanx.
-
Δες απο το site
www.intersport.gr -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Έχω ξεμείνει εδώ στα ξένα από μπασκετικά και μπήκα σε άμαζον να αγοράσω. Είτε βρίσκω πανάκριβα είτε δεν έχουν νούμερα . Έχετε κανά ον-λάιν κατάστημα που να έχει περσινά/προπέρσινα και ποικιλία. Σημαντικότερος παράγοντας η τιμή. Δε θέλω να δώσω πάνω από 60-70 γιούρια, γιατί θέλω να δώσω και ένα 30άρι για αυτά του γυμναστηρίου. Τα κλασσικά ασίκς των 30 ευρώ από ιντερσπορτ έχουν σχεδόν διαλυθεί .Ριξε μια ματια στο eastbay,αν μπαινεις καθε μερα σιγουρα θα βρεις κατι να σε βολεψει και θα παρεις κατι καλο (π.χ hyperdunk στα 75$ +39.99 shipping ομως ) ΄
Ή παρε καμια καλτσουλα για να πιασεις το οριο των 75$ και να χρησιμοποιησεις καποιο απο αυτα και εισαι γυρω στο 80αρι για hyperdunk.
Τυπου στοκ,δε ξερω καποιο μαγαζι -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Έχω ξεμείνει εδώ στα ξένα από μπασκετικά και μπήκα σε άμαζον να αγοράσω. Είτε βρίσκω πανάκριβα είτε δεν έχουν νούμερα . Έχετε κανά ον-λάιν κατάστημα που να έχει περσινά/προπέρσινα και ποικιλία. Σημαντικότερος παράγοντας η τιμή. Δε θέλω να δώσω πάνω από 60-70 γιούρια, γιατί θέλω να δώσω και ένα 30άρι για αυτά του γυμναστηρίου. Τα κλασσικά ασίκς των 30 ευρώ από ιντερσπορτ έχουν σχεδόν διαλυθεί .
Ριξε μια ματια στο eastbay,αν μπαινεις καθε μερα σιγουρα θα βρεις κατι να σε βολεψει και θα παρεις κατι καλο (π.χ hyperdunk στα 75$ +39.99 shipping ομως ) ΄
Ή παρε καμια καλτσουλα για να πιασεις το οριο των 75$ και να χρησιμοποιησεις καποιο απο αυτα και εισαι γυρω στο 80αρι για hyperdunk.
Τυπου στοκ,δε ξερω καποιο μαγαζιhttp://www.sportsdirect.com/
Προσφατα παραγγειλα πραγματα και ηρθαν σε 7 μερες. -
Εχει τα πολυ βασικα μοντελα για μπασκετ,ομως και 2-3 ενδιαφεροντα κομματια (π.χ hyperchaos) σε καλες τιμες..Ειχα παρει κατι κοντομανικα απο εκει,προτεινεται
-
Καλές τιμές νομίζω. Από μεταφορικά τι θέλουν αυτοί? Τα Lebron V είναι στα τελευταία τους.
-
15 λιρες, αλλα αν παρεις περισσοτερα πραγματα δεν ζητανε πολλα παραπανω.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τα mizuno εχουν το μεγάλο πλεονέκτημα της εξατομίκευσης.
Και τι εννοώ. Αναλογα με το πόδι σου και το σκοπό χρήσης, υπάρχει το αντίστοιχο παπούτσι. Αλλο παπούτσι αν έχεις κοιλοποδία, άλλο για πλατυποδία, και άλλο για κανονική καμάρα στο πέλμα. Άλλο παπούτσι για στηριξη και προστασία στην βαριά προπόνηση και άλλο για τον αρχάριο.
Εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον φοράω τα wave rider. Το περίεργο είναι ότι η επόμενη σειρα, δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Δηλαδή τα 14 χειρότερα από τα 13.
http://www.myprecisionfit.com/test/welc ... rSelected=
Ένα link για να βρείτε στο περίπου τι σας ταιριάζει. Το ιδανικό είναι να το κάνετε σε κάποιο κατάστημα με αθλητικά είδη που έχουν καλύτερο εξοπλισμό.(στο εξωτερικό, γιατι στην Ελλάδα δεν...)Προτάσεις από τους γνώστες για running παπούτσι σε πόδι με φουλ υπερπρηνισμό; Το παραπάνω τεστ μου έβγαλε τα wave inspire 7. Δοκίμασα σήμερα τα 9ρια (και κάποια saucony που δε θυμάμαι μοντέλο) σε μαγαζί που κάνει πελματογράφημα και μου είπε ο μαγαζάτορας ότι χρειάζομαι παπούτσι με ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη. Πρότεινε asics kayano ή mizuno nirvana αλλά δεν είχε το νούμερό μου. Προς τιμήν του δε μου έδωσε ό,τι είχε πρόχειρο εκείνη την ώρα.
-
Asics Evolution 5
Nike Air Equalon +4
Asics Gel-Foundation
Mizuno Wave Alchemy
Brooks BeastΤο τελευταιο ειναι πιο φαρδυ επισης.
Υπαρχουν απειρα παρολα αυτα -
Πράγματι μπέρδεμα... Πάντως, με μια γρήγορη αναζήτηση, τα περισσότερα φαίνονται δυσεύρετα ακόμα και σε εξειδικευμένα μαγαζιά
-
έχω τα kayano 18.
ωραίο ποιοτικό παπούτσι αλλά όχι οτι πιο μαλακό κυκλοφορεί.
αν είσαι ελαφρύς , μέχρι 70-72 κιλά δλδ πιθανόν να σου πέσει πολύ άκαμπτο.εγώ τα είχα πάρει απο chainreactioncycles.com, άμα πετύχεις σε περίοδο προσφορών και έχει το νούμερο σου είναι απο τα πιο φτηνά.
άλλα με ποικιλία και αρκετά καλές τιμές είναι, http://www.sportsshoes.com, http://www.startfitness.co.uk/απο Ελλάδα καλά λόγια ακούγονται για το pulse100. http://www.pulse100.gr/main.php
-
Στο pulse100 πήγα, είδε το τρέξιμό μου και μου πρότεινε τα παραπάνω. Γύρω στα 78 κιλά είμαι. Μάλλον θα περιμένω να φέρει το νούμερό μου γιατί θα ήθελα να τα δοκιμάσω και στο διάδρομο πριν τα πάρω. Εκτίμησα και την ειλικρίνειά του.
-
Προχτές, αφού κάτι Asics Gel Galaxy 5 που 'χε προσφορά το Intersport στα 40 γιούργια είχαν εξαντληθεί, χτύπησα τελικά τα New Balance Μ780, στα 69.
-
τρελες ευκαιριες στην nike στην πειραιως . τσιμπησα nike flex 2012 μολις 62 ευρω....
-
Πραγματικός διάλογος ...
- Εχω πρόσφορά κάτι περσινά Nike στα 40 Ε
- Προπέρσινα έχεις ?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
τρελες ευκαιριες στην nike στην πειραιως . τσιμπησα nike flex 2012 μολις 62 ευρω....Είχε τίποτα ενδιαφέρον από μπασκετικά?
-
Ενδιαφερον οτι υστερα απο μισο περιπου αιωνα οι εταιρειες αποφασισαν οτι δεν υπαρχει λογος οι μπασκετμπολιστες να φορανε γαλοτσες αντι για αθλητικα παπουτσια.Απο ποτε ξεκινησε αυτη η ταση με τα Kobe;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ενδιαφερον οτι υστερα απο μισο περιπου αιωνα οι εταιρειες αποφασισαν οτι δεν υπαρχει λογος οι μπασκετμπολιστες να φορανε γαλοτσες αντι για αθλητικα παπουτσια.Απο ποτε ξεκινησε αυτη η ταση με τα Kobe;Διαφωνω ,ακομα και για ψυχολογικους λογους.Καπου το 08-09 ξεκινησε σε μεγαλο βαθμο χαρη σ αυτα
Μεχρι τοτε φορουσε κ ο nash που και που κανενα χαμηλο,αλλα οχ μονιμα.
Επειδη εκανα το λαθος να δανειστω Kobe 2-3 φορες(τα 5αρια κ τα 6αρια) πραγματικα δε μπορουσα να ''εμπιστευτω'' το παπουτσι.
Εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια που οι ''γαλοτσες'' ειναι πιο ελαφριες απο το μεσο running παπουτσι και μονο στο υψος φερνουν σε γαλοτσες -
καποιοι φορανε πιο χαμηλα (κατω απο τον αστραγαλο) πχ harden, kobe, και καποιοι ψηλα, οτι βολευει τον καθενα φανταζομαι
νομιζω παντως οτι δυσκολα βρισκεις ψηλο με χαμηλα παπουτσια
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)