-
Eλήφθη . Όταν εξοικονομήσω τόσο δα χρόνο και επειδή ο δρόμος μια φορά το μήνα με φέρνει από τα μέρη σου, θα λάβεις πμ για να μου δώσεις πληροφορίες περί έδρας επιχείρησης κλπ κλπ. Καλό βράδυ.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μάστορά μου, η μηχανή στην πρώτη φωτό είναι συρταροκολλητική ή κάνει κάτι άλλο; Είσαι αξιοθάυμαστος πάντως ότι και να φτιάχνεις. Πρέπει να βρώ χρόνο να σε γνωρίσω από κοντά, αν μου το επιτρέπεις βέβαια.
Καρτονέζες είναι, ανοίγουν γεμίζουν, κλείνουν και κολλάνε με hot melt μέχρι 30 κουτιά το 1'
Μεταμόρφωση είμαι, το μαγαζί είναι πάντα ανοιχτό για τους φίλους.
Εμενα με ενδιαφερει στην πρωτη φωτο η μπουγατσα εχεις και τετοια εκει αν ναι ερχομαι και εγω να δω και τις γαλλιδες σου
-
Βάλε τη μπουγάτσα να βάλω τον καφέ.
Βάζω και την μπουγάτσα και τον καφέ, βάλε την παρέα σου. -
Βάζω και την μπουγάτσα και τον καφέ, βάλε την παρέα σου.στειλε με πμ μια διευθηνση να καβαλησω μια ψιτροεν και ερχομαι σφαιρα
Τελικα ειμαστε πολυ
-
Βαγγέλη δεν ξέρω γιατί αλλά δεν φεύγει το μήνυμα, στείλε μου ενα κινητό με πμ να σε πάρω.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
πολύ σφίξιμο με το χέρι στα καπάκια από έλλειψει δυναμόκλειδου εκείνα τα χρόνια στους περισσότερους μουτζουροπόντικες και η γνωστή ξερολίαση τους ότι το χέρι είναι καλύτερο από το δυναμόκλειδο γιατί αυτοί έχουν 40 χρόνια πείρα και ξέρουν
αγαπητέ Zorz μην αναρωτιέσαι καθόλου. είναι η αλήθεια και κόντευε να μου στοιχίσει την δουλειά μου όταν τα πήρα στην κράνα με τις μαλακίες που άκουγα.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Βάζω και την μπουγάτσα και τον καφέ, βάλε την παρέα σου.στειλε με πμ μια διευθηνση να καβαλησω μια ψιτροεν και ερχομαι σφαιρα
Τελικα ειμαστε πολυ
θέλω και εγώ μπουγάτσα.
-
Έλα κι εσύ, θα έρθει και ο Βαγγέλης αύριο για καφέ, μίλα μαζί του έχει τα τηλ. μου και την διεύθυνση.
-
Αρε καλόπαιδα πάλι σφαίρα θα περάστε,εγώ να δω πότε θα κατέβω
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αρε καλόπαιδα πάλι σφαίρα θα περάστε,εγώ να δω πότε θα κατέβωμια ευθεία είσαι τι σε εμποδίζει.
-
Ελα ντε
Θα ρθω θα ρθω......
-
Το 'μάστορας' πάντως για μένα είναι άκρως υποτιμητικό,είναι ένας ορισμός που μας γυρίζει κάτι δεκαετίες πίσω όταν με πενιχρά μέσα και μηδενικές γνώσεις ο καθένας προσπαθούσε να το παίξει μάστορας.
Και λυπάμαι αλλά και σήμερα το 80% των συνεργειατζήδων δεν ξέρουν τι τους γίνετε,από αγγαρεία κάνουν τη δουλειά που επέλεξαν,έτσι γιατί έπρεπε να βγάλουν το μεροκάματο,αστοιχείωτοι τελείως με το αντικείμενο.
Μάστορας είναι της κατσίκας ο κώλος που κάνει κουρκουμπίνια,μάστορας ο υδραυλικός που όταν του πεις να κάνει εγκατάσταση καλοριφερ δεν μπορεί να κυβίσει τον χώρο και να βγάλει ένα σωστό πλάνο για να μη καίει αυτος που πλήρωσε ένα τανκερ πετρέλαιο και ζεσταινεται,μάστορας είναι ο ψητάς,μάστορας είναι ο χτίστης με το σκεπάρι και τη σαγονιάρα στην ταράτσα άδετος και χωρίς κράνος που όταν φυτεύετε με το κεφάλι κάτω φταίει η κακιά ώρα......μάστορας είναι η Ελλάδα όλοι.
Αυτοί που φτιάχνουν τα airbus είναι μαλάκες!!Εγώ πάντως είμαι μηχανικός αυτοκινήτων κι όποιος με κοιτάει υποτιμητικά τον έχω χεσμένο.
-
Εγώ φτιάχνω αυτές τις μηχανές και θεωρώ μάστορα τον εαυτό μου.
Μην ταυτίζεις τον εαυτό σου με τους μαστόρους της δεκάρας.
Δεν είσαι μάστορας αλλά κατασκευαστής -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αγαπητέ Zorz μην αναρωτιέσαι καθόλου. είναι η αλήθεια και κόντευε να μου στοιχίσει την δουλειά μου όταν τα πήρα στην κράνα με τις μαλακίες που άκουγα.Η απορία μου ήταν στο 'εκείνα τα χρόνια', γιατί ακόμα και σήμερα τα ίδια παρατηρώ. Μια φορά πήγα ροπόκλειδο σε μάθημα ΙΕΚ μηχανικών αυτοκινήτων και ακόμα και ο εκπαιδευτής με κοιτούσε με ύφος 'Αυτά στη NASA και βάλε τα χρησιμοποιούν'...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
αγαπητέ Zorz μην αναρωτιέσαι καθόλου. είναι η αλήθεια και κόντευε να μου στοιχίσει την δουλειά μου όταν τα πήρα στην κράνα με τις μαλακίες που άκουγα.
Η απορία μου ήταν στο 'εκείνα τα χρόνια', γιατί ακόμα και σήμερα τα ίδια παρατηρώ. Μια φορά πήγα ροπόκλειδο σε μάθημα ΙΕΚ μηχανικών αυτοκινήτων και ακόμα και ο εκπαιδευτής με κοιτούσε με ύφος 'Αυτά στη NASA και βάλε τα χρησιμοποιούν'...
Γιατί πιστεύεις εσύ ότι οι καθηγητές ΜΑΣ είναι ικανοί να διδάξουν?
Ουτε για γουρούνια δεν κάνουν οι ποιό πολλοί..... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η απορία μου ήταν στο 'εκείνα τα χρόνια', γιατί ακόμα και σήμερα τα ίδια παρατηρώ. Μια φορά πήγα ροπόκλειδο σε μάθημα ΙΕΚ μηχανικών αυτοκινήτων και ακόμα και ο εκπαιδευτής με κοιτούσε με ύφος 'Αυτά στη NASA και βάλε τα χρησιμοποιούν'...
Γιατί πιστεύεις εσύ ότι οι καθηγητές ΜΑΣ είναι ικανοί να διδάξουν?
Ουτε για γουρούνια δεν κάνουν οι ποιό πολλοί.....αν ισχύουν και σήμερα αυτά δεν παμε καθόλου καλά.
και που να μιλήσεις και για σφίξιμο βίδας με μοίρες. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όπως έλεγε ένα παλιός καθηγητής, μεγάλη ‘βεντέτα’, και εφευρέτης,( μια εφεύρεση του το ραντάρ!), «
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όπως έλεγε ένα παλιός καθηγητής, μεγάλη ‘βεντέτα’, και εφευρέτης,( μια εφεύρεση του το ραντάρ!), «
Eίσαι κακός και το δείχνεις.
-
Eίσαι κακός και το δείχνεις.
Δεν είναι θέμα κακιας, απλά όταν το διάβασα έμεινα παγωτό...Υποθέτω ότι κάτι άλλο εννοεί ο Αντώνης και περιμένω να μας πει τι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορεί να έχει σπουδάσει στην Αγγλία ρε συ...
πληροφοριες για προβληματικη φουρνια κινητηρων