-
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Youtube Video -
Αυτή τη μέθοδο και η ΝΔ ήξερε να την ακολουθήσει...
-
Οι ιδιοι εδω μεσα που καταδικαζουν τους αριστερους τραμπουκους στα πανεπιστημια σε καθε ευκαιρια, θελουν να μας πεισουν οτι οι δαπιτες δεν κανουν τετοια γιατι λεει ειναι 'φλωροι' και αλλα ομορφα
Niceγεματο απο τετοια βιντεακια το youtube (αλλα κ χειροτερα με δαπιτες με λοσταρια και μπραβους - για να μην ξεχνιομαστε)
και καλα αυτο παει κ ερχεται, τα ιδια κανουν ολοι. το χειροτερο ειναι οτι οι σημειωσεις της δαπ ειναι για το πουλι
Γιατί το βλέπω για πολύ μα πολύ χλωμό...
Γιατι φορας μπλε γυαλια
-
Μα αυτό σημαίνει οπαδός, φίλτατε, να μην έχεις ψηφίσει ποτέ σου άλλο κόμμα(να δοκιμάσεις μήπως και κάτι βελτιωθεί, για το γαμώτο, γιατί δεν φοβάσαι να παραδεχτείς ότι οι 'δικοί σου' τα σκάτωσαν).
Ε, δεν γίνεται να είσαι πολύ αντικειμενικός, συγνώμη. -
Είναι δεδομένο ότι τα επεισόδια στα εκπαιδευτικά ιδρύματα γίνονται από άτομα που πρόσκεινται σε αριστερίστικα κόμματα. Είτε σε περιόδους φοιτητικών εκλογών, είτε σε περιόδους καταλήψεων, είτε εξαιτίας παραταξιακών συγκρούσεων, είτε εξαιτίας κοινωνικών συγκρούσεων.
ΠΑΣΠίτες και ΔΑΠίτες να πλακώνονται με λοστάρια, μαχαίρια και να πετάνε μολότωφ ΣΠΑΝΙΑ βλέπεις.
Αλλά και όταν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, αυτά συνήθως έχουν χαρακτήρα παραταξιακής βεντέτας και τ' @@ μας κουνιούνται.Τέτοια είναι τα αποτελέσματα του φανατισμού ηλιθίων, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Ο βαρεμένος (αλλά και αυτός που μάχεται για τον έλεγχο ενός ΑΕΙ-ΤΕΙ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται) θα βαρέσει, θα σπάσει, θα πολεμήσει κατά της δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης οπουδήποτε.
Κι εγώ λέω, χάριν της κουβέντας, ότι οι χειρότεροι τραμπούκοι είναι οι ΔΑΠίτες και οι ΟΝΝΕΔίτες.
ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΕΙ; Δεν πρέπει να απομονωθούν και να αποβληθούν, αφού εμποδίζουν άλλους φοιτητές να σπουδάσουν, να εκφραστούν, να κάνουν δηλαδή αυτό που συνεπάγεται η παρουσία τους σε μια σχολή; Λος πούλος για ΟΛΟΥΣ όσους νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν τη γνώμη τους στους άλλους με τη βία και τον χουλιγκανισμό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι δεδομένο ότι τα επεισόδια στα εκπαιδευτικά ιδρύματα γίνονται από άτομα που πρόσκεινται σε αριστερίστικα κόμματα. Είτε σε περιόδους φοιτητικών εκλογών, είτε σε περιόδους καταλήψεων, είτε εξαιτίας παραταξιακών συγκρούσεων, είτε εξαιτίας κοινωνικών συγκρούσεων.ΠΑΣΠίτες και ΔΑΠίτες να πλακώνονται με λοστάρια, μαχαίρια και να πετάνε μολότωφ ΣΠΑΝΙΑ βλέπεις.
Αλλά και όταν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, αυτά συνήθως έχουν χαρακτήρα παραταξιακής βεντέτας και τ' @@ μας κουνιούνται.Το θεμα ειναι 'ποιος εχει κανει περισσοτερους τραμπουκισμους';
Αν ηταν τοσο σπανιο το φαινομενο δε θα ηταν γεματο το youtube τετοια videos (περα απ'το οτι μιλαμε για πραγματα που ΟΛΟΙ εχουμε δει, αλλα πες εγω ειμαι εγκαθετος -που δεν ειμαι καθως λεω πως ολες οι παραταξεις πανω κατω τα ιδια κανουν και αν καποιες λιγοτερο σε συγκεκριμενα εκπαιδευτικα ιδρυματα, ειναι επειδη δεν εχουν τοση δυναμη).Λος πούλος για ΟΛΟΥΣ όσους νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν τη γνώμη τους στους άλλους με τη βία και τον χουλιγκανισμό.
Συμφωνω απολυτως. Λος πουλος στην αστυνομια και το κρατος. Μιλαμε για τους πλεον συνηθισμενους βιαιους χουλιγκανους.
Να φυγουν οι παραταξεις; Μαζι σου. Αυτο ομως δε θα επιβληθει με τη βια, εφοσον δεν θελουν να φυγουν; ειναι δεδομενο βεβαια πως ολοι οι πολιτικως ορθοι δημοκρατες θελετε να σταματησουν εντελως οι πολιτικες συζητησεις στα πανεπιστημια -
Εγώ θα ήθελα να φύγουν οι παρατάξεις από τα πανεπιστήμια, δεν έχουν θέση εκεί. Όποιος θέλει να συμμετέχει, να πάει να γραφτεί στο τοπικό πολιτικό γραφείο της περιοχής του. Ο Κομματισμός στα πανεπιστήμια είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Υ.Γ.: Να φύγετε, να πάτε αλλού!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αυτή τη μέθοδο και η ΝΔ ήξερε να την ακολουθήσει...Mε τη διαφορά ότι ο boygeorge είπε ότι θα αλλάξει πορεία το κράτος. Ό,τι ξέραμε θα αλλάξει, θα, θα , θα.
κληρονομικό είναι φαίνεται -
ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ .
ΛΑΟΣ.
-
Ο χρήστης papadopoulos nikos έγραψε:
ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ .ΛΑΟΣ.
Ναι αστειει είναι λίγο δύσκολο πρακτικά να γίνουν οι οποιοιδήποτε....
Κανας μοντ ρε παιδιαααααα! (search.php?author_id=30775&sr=posts)
-
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΛΑΟΣ.
-
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΛΑΟΣ.
καν'του μήνυση (ή πες στο Βορίδη να έρθει να τον δείρει)
-
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΛΑΟΣ.
To 'ΛΑΟΣ' τι σημαίνει; Είσαι παιδί του λαού(ξανθόπουλος, ας πούμε), υποστηρίζεις το πολιτικό κόμμα ΛΑ.Ο.Σ.; Αν είναι το τελευταίο, με γεια σου και με χαρά σου, αλλά είδες κανέναν να διαφημίζεται σ'αυτή την ιστοσελίδα; Τις απόψεις μας λέμε, δεν κάνουμε προσυλητισμό.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΛΑΟΣ.
To 'ΛΑΟΣ' τι σημαίνει; Είσαι παιδί του λαού(ξανθόπουλος, ας πούμε), υποστηρίζεις το πολιτικό κόμμα ΛΑ.Ο.Σ.; Αν είναι το τελευταίο, με γεια σου και με χαρά σου, αλλά είδες κανέναν να διαφημίζεται σ'αυτή την ιστοσελίδα; Τις απόψεις μας λέμε, δεν κάνουμε προσυλητισμό.
Και πολυ ευγενικος εισαι..
-
http://www.naftemporiki.gr/podcast/listenclip.asp?id=19914
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
-
-
ΛΑΟΣ
-
edit [mod]
-
Φίλε ο πάσχος είναι μεγάλο κομματόσκυλο μήπως να του πεις και αυτουνού τίποτα?
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου