-
Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς
- ζιβάγκο
-
+oo στον kyr αλλά μια ερώτηση
Η μάνα μου 38 χρονών πήρε σύνταξη...
WTF? Στα υποβρύχια ήταν;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
το εικονιδιο αυτο στο επιστρεφω πισω.
και επιτελους εσεις ολοι που διαφωνειτε πειτε ποιο κομμα πιστευετε και εσυ ειδικα οτι θα μπορουσε να τα παει καλυτερα και ποιο κομμα θα μπορουσε να κυβερνησει την χωρα καλυτερα.ΛΑΟΣ
ΝΔ
ΚΚΕ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
ΣΥΡΙΖΑ.θελω κοφτες απαντησεις γιατι η ανευθυνοτητα και η υποκρισια εχει παραγινει.
ΚΑΝΕΝΑ κόμμα από τη στιγμή που ο κόσμος που τα ψηφίζει (και άρα επηρεάζει την πολιτική των) έχει τα μυαλά σου (σήμερα να περάσουμε καλά κι αύριο έχει ο θεός)
αυτα τα πονηρα αστα φιλε μου.
το ΚΑΝΕΝΑ δλδ τι προτεινεις να μην εχουμε κυβερνηση ;
η ερωτηση μου ηταν σαφης.
σου δινουν 5 αμαξια να διαλεξεις ενα ,ε διαλεξε επιτελους εκτος αν θελεις να πας με τα ποδια. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το εικονιδιο αυτο στο επιστρεφω πισω.
και επιτελους εσεις ολοι που διαφωνειτε πειτε ποιο κομμα πιστευετε και εσυ ειδικα οτι θα μπορουσε να τα παει καλυτερα και ποιο κομμα θα μπορουσε να κυβερνησει την χωρα καλυτερα.ΛΑΟΣ
ΝΔ
ΚΚΕ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
ΣΥΡΙΖΑ.θελω κοφτες απαντησεις γιατι η ανευθυνοτητα και η υποκρισια εχει παραγινει.
ΚΑΝΕΝΑ κόμμα από τη στιγμή που ο κόσμος που τα ψηφίζει (και άρα επηρεάζει την πολιτική των) έχει τα μυαλά σου (σήμερα να περάσουμε καλά κι αύριο έχει ο θεός)
αυτα τα πονηρα αστα φιλε μου.
το ΚΑΝΕΝΑ δλδ τι προτεινεις να μην εχουμε κυβερνηση ;
η ερωτηση μου ηταν σαφης.
σου δινουν 5 αμαξια να διαλεξεις ενα ,ε διαλεξε επιτελους εκτος αν θελεις να πας με τα ποδια.Η τοποθέτηση του lokatzis ήταν σαφέστατη. Τα 'πονηρά' είναι τα δικά σου, διότι δεν έχεις πειραματικά δεδομένα με τα οποία θα μπορέσεις να κρίνεις την απάντηση που ζητάς να πάρεις, όποια κι αν είναι αυτή. ΕΝΑ κόμμα κυβέρνησε σε κάθε περίοδο, δεν το παίξαμε το ίδιο 'έργο' τη μια με το ένα κόμμα και την άλλη με το άλλο για να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα για το τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο ένας και ήταν ο άλλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βλέπεις ΜΠΡΟΣΤΑ, έστω 5-10 χρόνια, και να μη σε απασχολεί μόνο το να περάσεις καλά ΣΗΜΕΡΑ, όπως γράφεις πιο πάνω, γιατι ΝΑ που μας έφερε αυτός ο τρόπος σκέψης. Εκτός κι αν δεν το βλέπεις ούτε αυτό.
-
πονηρος εγω που εκανα μια απλη ερωτηση
γιαυτο δεν παμε μπροστα γιατι ο ελληνας απανταει και κανει οπως τον συμφερει οταν βρει τα σκουρα.
ξερεις κατι ,κι εγω θα ηθελα μια κυβερνηση να μας κανει ολους πλουσιους ,να λυσει ολα τα προβληματα της χωρας κτλ αλλα αυτα δεν γινονται.
τεσπα σταματαω να συζητω αλλο γιατι δεν κανω κεφι να μιλαω πολιτικα με ανθρωπους που δεν εχουν πολιτικη αποψη δεν ψηφιζουν κανενα κομμα δεν αναφερουν τι ψηφηζουν και το μονο που ξερουν ειναι να γενικολογουν.
ολα τα αμαξια ειναι αχρηστα γιατι δεν πανε πανω απο 350 χλμ καινε βενζινη πανω απο 5 λιτρα και δεν με εξυπηρετουν στην μετακομιση ,δεν χωρανε μεσα την τραπαζαρια και το σαλονι με το συνθετο.
-
http://www.inews.gr/61/gia-to-diorismo- ... amatsi.htm
οεο..!
-
αμπαλαέο
-
Από το 1999 είναι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και από το 2000 μέλος της ΠΑΣΠ
Μπουμπούκι...
Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω πώς μία 19χρονη φοιτήτρια ενός ΤΕΙ καταλαμβάνει θέση ευθύνης σε καίριο τομέα της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Κουτός...
-
Αυτά είναι, να εγκαταλείπεις την καριέρα σου, τις Σπουδές σου για το καλό της πατρίδας και της δημοκρατίας.
Youtube Video -
Το βασικότερο όλων μην ξεχνάμε...
Για την Διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την υπερκοστολόγησή τους, δεν θα έπρεπε να γίνει μια Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή; Δεν θα έπρεπε να δοθούν στη δημοσιότητα μισθοί των συμβούλων και αναλυτική πίνακες έργου-αμοιβών;
Καληνύχτα...
-
@Markvag προσωπικά δεν πρόκειται να καταγγείλω ποτέ κανέναν μαγαζατορα αν δεν μου κόψει απόδειξη,....είναι δουλειά άλλων αυτά τα πράγματα για αυτό πληρώνοντε όπως και δουλειά τους αν τους φαίνοντε λίγα τα εισοδήματα που δηλώνει κάθε χρόνο να τον ελέγξουν.
Πως ξέρεις ότι μια επιχείρηση μπαίνει μέσα?Αν μπαίνει μέσα λοιπόν η επιχείρηση ας την κλείνει το κράτος γιατί για να επιβιώσει σημαίνει ότι κλέβει.Τι λέω που δεν καταλαβαίνεις?Η κυρία Κίτσα ας ανοίξει μαγαζί σε άλλη περιοχή όπου το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης είναι μικρότερο, στην Τσιμισκή θα ανοίξει μαγαζί αυτός που τα έχει φίλε.Από τη στιγμή που τα μαγαζιά μπαίνουν μέσα όπως λένε θα ήθελα πολύ να δω τους εφοριακούς να επισκέπτοντε τους μαγαζάτορες που κλαίγοντε σαν τις Μαριγούλες μπροστά στις κάμερες ότι μπαίνουν μέσα και να εξηγήσουν που βρίσκουν τα επιπλέον έσοδα και τα συντηρούν.Κοινή λοιπόν ομολογία ότι κλέβουν ή ότι έχουνε εισοδήματα από αλλου προφανως αδήλωτα.
Έχοντας μιλήσει με λογιστές και οικονομολόγους όλα υατά τα χρόνια ΟΛΟΙ οι σοβαροί αυτού του κλάδου μιλάνε για κατηγοριοποίηση επιχειρήσεων ανεξαρτητως εισοδήματος.Και θα ήθελα πολύ φιλαράκο που ειρωνεύεσαι εκ του ασφαλούς να σε δω στα 70 σου να έχις μια συνταξούλα των 500 ευρώ να μην ξέρεις πως να καλύψεις τα έξοδα σου και παράλληλα να σου βγαίνει ο κάθε Παπακωνσταντίνου ο λαλίστατος πριν τις εκλογες και να σου λέει μάζευε αποδείξεις....στα 70 σου με προβλήματα υγείας με με με....
Και βεβαίως όποιος έχει λεφτά πρέπει να πληρώσει φορους ποιος θα πληρώσει?
Εγώ δεν είπα ότι πρέπει να πληρώσουν όλοι το ίδιο....μισθωτός των 1000 ευρώ τόσα, συνταξιούχος των 500 ευρώ αφορολόγητος...ο διευθυντής εργοστασίου των 5000 ευρώ 5 φορές επάνω από τον άλλο με τα 1000 ευρώ...δε θέλει και πολύ μυαλό...στο ίδιο τσουβάλι όλους μάλλον τους βάζεις εσύ...
Ο Φωκάς αν δεν κάνω λάθος θα έχει και 5-6 υπαλλήλους ενώ η κιρύα Κίτσα θα είναι μόνη της στο μαγαζί..ή όχι?
τέλος πάντων εγώ σου είπα ποια είναι η δικαιότερη λύση για να σταματήσει η υποκρισία όλων των χρόνων.ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ.
αλλά σε ένα κράτος όπυ ο καθένας λέει ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ για ιδιοτελείς σκοπούς ακούμε ιστορίες λέει για την κυρία Κούλα και την Τσιμισκή και αρλούμπες και markosvag μήπως είσα μαγαζάτορας ρε φιλαράκο και σε θίγουμε δνε εξηγείται αλλιώς.διότι αν ηξεραν όλοι οι απλοί πολίτες ότι όλοι φορολογούντε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να είσαι σίγουρος ότι τουλάχιστον η καχυποψία θα είχε εκλείψει και κανείς δεν θα έβγαινε να λασπολογεί για τους μεγάλους επιχειρηματίες που κυβερνάνε έτσι αέρα μπανά.
ανοίγεις μαγαζί...πχ καφετέρια...τη λειτουργείς τόσες ώρες...πχ 16...που σημαίνει ότι για να τηρήσεις το 8ωρο θες τουλάχιστον 2 σερβιτόρους...και άλλους 2 πίσω από τη μπάρα...άρα εγώ σαν κράτος θέλω να μου δίνεις τόσα το χρόνο και να κολλάς ένσημα για τουλάχιστον 4 υπαλλήλους συν τις εργοδοτικές σου εισφορές ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.δεν το έκανες κλείσιμο μαύρισμα ποινικού μητρώου και στα σκουπίδια να βρεις να φας.
Έτσι φτιάχνεις κράτος κύριε markosvag και όχι με ευχολόγια και αποδείξεις.
Τώρα αυτά με κυβερνήσεις της δεξιάς και τι έκανε ο Ανδρρεας τα περνάω ντούκου τώρα τι γίνετε που ξεβρακώθηκαν όλοι.
Σε λίγο για μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας θα πληρώνουμε χρυσάφι.
Italakias στς 4 Οκτώβρη δεν πήγα να ψηφίσω γιατί αρνούμε τη λογική του μονόφθαλμου που προωθεί το ΠΑΣΟΚ ότι είναι το λιγότερο κακό από τα άλλα κόμματα.Έχοντας όμως κάνει κάποια πράγματα στη ζωή μου μονος μου,έχοντας βρει όσες δουλειές βρήκα μέχρι τώρα μόνος μου,πληρώνοντας τους φόρους μου κανονικά,πληρώνοντας τις κλήσεις που τρώω χωρίς να πάω στον τάδε διοικητή για να μου τις σβήσει έχω το δικαίωμα να απαιτώ από το κράτος να με σέβεται γιατί πως θα γίνει ρε φίλε υπάρχει και μια κατηγορία Ελλήνων που δεν είναι Γκρίκουλες δεν είναι πουθενά υποχρεωμένοι πιστεύουν στη δικαιοσύνη ανήκουν κοινώς στο κόμμα των αξιοπρεπών...ένα κόμμα άγνωστο γιατι στην Ελλάδα όταν μιλάς σωστά πρέπει κάπου να ανήκεις...
Και εφόσον είσαι ΠΑΣΟΚ πες μας πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν από το 1993 και μετά που η πλειοψηφία τους ως επί τω πλείστων βολεύτηκαν από το κίνημα και μη μου αρχίσεις για τις κυβερνησεςι της δεξιάς ως το 1981 γιατί αυτά τα ξέρουμε εξίσου πατριδοκάπηλοι ηταν και αυτοί με πιστοποιητικό κοινωνικών φρονηματων και με μία εθνική οδο που έχει σκοτωθεί η μισή Ευρώπη.ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
-
δεν ξερω φιλε μου ποσες επιχειρησεις εκλεισαν και γιατι εκλεισαν και ποσοι απο αυτους βολευτηκαν.
εγω αυτο που ξερω οτι η χωρα περναει πολυ δυσκολη περιοδο και πρεπει οπωςδηποτε να κατι να γινει.
ο παπανδρεου νομιζω οτι εχει την διαθεση και την αντοχη να κανει καποια πραγματα.
νομιζω δεν ειναι ωρα για πολιτικα παιχνιδια μεταξυ των κομματων,θα θυμασαι οτι ο καρατζαφερης ζητησε απο τον σαμαρα να μην δεχτει τον παπουλια σαν προεδρο της δημοκρατιας για να παμε σε εκλογες.
μα ειναι ποτε δυνατον να θες να πεσει μια κυβερνηση 15 ημερων τοτε; .τωρα αυτο που πρεπει να γινει ειναι το κρατος να μαζεψει χρημα,το πως και απο που ειναι ολοκληρη κουβεντα και δεν ειμαι οικονομολογος .
το ασφαλιστικο καταρεει,προχθες ειχαμε την λειτουργια 77 κλινων σε εντατικες μοναδες και θα προσφληθουν 1000 γιατροι και 3000 νοσηλευτες πραγμα καλο.
πρεπει να υπαρξει αναπτυξη ,η κατασκευες εχουν πεσει στον πατο ,ακομα κι εγω που ειμαι στην οικοδομη καθομαι ,δεν υπαρχει δουλεια πουθενα.
πρεπει να βρεθει τροπος να ανεβει η κατασκευη στην χωρα μας αλλιως δεν βλεπω φως στο τουνελ.
η μονη βιομηχανια που χουμε ειναι ο τουρισμος ,ας φροντισουν αυτη τη φορα να μαζεψουν καλους τουριστες και οχι φτωχομπινεδικα γκρουπ απο αγγλια γιατι τουριστες εχουμε αλλα δεν ξοδευουν .
να ερθει ο αμερικανος ,ο γερμανος τουριστας τετοιους θελουμε. -
Το παιχνίδι έχει χαθεί. Το μαγαζί έκλεισε. Είναι αργά πια....
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το παιχνίδι έχει χαθεί. Το μαγαζί έκλεισε. Είναι αργά πια....μην φοβασαι ,το μαγαζι δεν το αφηνουν οι ευρωπαιοι να κλεισει
να τα βλεπεις πιο αισιοδοξα τα πραγματα
-
Οσο και να προσπαθεις να τα δεις αισιοδοξα δεν γινεται.Παραμονη πρωτοχρονιας και βλεπω να βολταρουν ολοι εξω και δεν κραταει ενας τσαντα απο μαγαζι!!!!Αυτες τις μερες περιμενεις να δουλεψεις ,να μαζεψεις καμια υποχρεωση και δεν γινεται τιποτα.Εχω βαρεθει να περιμενω καθε μερα μπας και παει κατι καλυτερα αλλα δεν υπαρχει φως στο τουνελ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οσο και να προσπαθεις να τα δεις αισιοδοξα δεν γινεται.Παραμονη πρωτοχρονιας και βλεπω να βολταρουν ολοι εξω και δεν κραταει ενας τσαντα απο μαγαζι!!!!Αυτες τις μερες περιμενεις να δουλεψεις ,να μαζεψεις καμια υποχρεωση και δεν γινεται τιποτα.Εχω βαρεθει να περιμενω καθε μερα μπας και παει κατι καλυτερα αλλα δεν υπαρχει φως στο τουνελ.
δεν πειράζει οι μαγαζάτορες θα ζήσουν απο τις αποδείξεις που δεν έκοβαν τόσα χρόνια
-
Μπορει να ειναι και ετσι.
-
δεν ξερω φιλε μου ποσες επιχειρησεις εκλεισαν και γιατι εκλεισαν και ποσοι απο αυτους βολευτηκαν.εγω αυτο που ξερω οτι η χωρα περναει πολυ δυσκολη περιοδο και πρεπει οπωςδηποτε να κατι να γινει.
ο παπανδρεου νομιζω οτι εχει την διαθεση και την αντοχη να κανει καποια πραγματα.
νομιζω δεν ειναι ωρα για πολιτικα παιχνιδια μεταξυ των κομματων,θα θυμασαι οτι ο καρατζαφερης ζητησε απο τον σαμαρα να μην δεχτει τον παπουλια σαν προεδρο της δημοκρατιας για να παμε σε εκλογες.
μα ειναι ποτε δυνατον να θες να πεσει μια κυβερνηση 15 ημερων τοτε; .τωρα αυτο που πρεπει να γινει ειναι το κρατος να μαζεψει χρημα,το πως και απο που ειναι ολοκληρη κουβεντα και δεν ειμαι οικονομολογος .
το ασφαλιστικο καταρεει,προχθες ειχαμε την λειτουργια 77 κλινων σε εντατικες μοναδες και θα προσφληθουν 1000 γιατροι και 3000 νοσηλευτες πραγμα καλο.
πρεπει να υπαρξει αναπτυξη ,η κατασκευες εχουν πεσει στον πατο ,ακομα κι εγω που ειμαι στην οικοδομη καθομαι ,δεν υπαρχει δουλεια πουθενα.
πρεπει να βρεθει τροπος να ανεβει η κατασκευη στην χωρα μας αλλιως δεν βλεπω φως στο τουνελ.
η μονη βιομηχανια που χουμε ειναι ο τουρισμος ,ας φροντισουν αυτη τη φορα να μαζεψουν καλους τουριστες και οχι φτωχομπινεδικα γκρουπ απο αγγλια γιατι τουριστες εχουμε αλλα δεν ξοδευουν .
να ερθει ο αμερικανος ,ο γερμανος τουριστας τετοιους θελουμε.Θα σε εκπλήξω - μάλλον - γιατί τα παραπάνω με βρίσκουν σύμφωνο Αν και δεν είμαι ΠΑΣΟΚικών 'καταβολών' (αφού πρέπει να δηλώσω κομματική προτίμηση), ελπίζω ότι ο Γ. Παπανδρέου θα τα καταφέρει καλύτερα από την προηγούμενη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κυβέρνηση και προς το παρόν ΔΕΝ κριτικάρω συνολικά την κυβέρνηση, παρόλο που διαφωνώ σε κάποια ζητήματα. Το ότι 'θάβω' την περίοδο 81-89 δε σημαίνει ότι θάβω άκριτα οτιδήποτε 'πράσινο'.
Παρόλα αυτά, η νοοτροπία που εμφύσησε στον Έλληνα εκείνη η περίοδος ήταν καταστροφική. Αν θες, μπορώ να δεχτώ ότι μια κυβέρνηση ΝΔ εκείνη την περίοδο θα μπορούσε να ήταν εξίσου κακή (ή και χειρότερη) για άλλους λόγους. Αυτό, όμως, είναι μόνο υπόθεση και στην καλύτερη περίπτωση κάνει το ΠΑΣΟΚ προτιμότερο της τότε εναλλακτικής και όχι ΚΑΛΟ. Και σίγουρα δεν κάνει τον Ανδρέα μέγα και τρανό.
By the way, επειδή θες οπωσδήποτε να αποκαλύψω την πολιτική μου ταυτότητα, είμαι ΝΔικών 'καταβολών'. Όμως, πλέον οι ιδεολογικές διαφορές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι στην πράξη τόσο μικρές ώστε να μη βασίζω σε αυτές την επιλογή της ψήφου μου στις εκάστοτε εκλογές. Αντίθετα, είμαι πρόθυμος να ψηφίσω το κόμμα που θα με πείσει ότι δεν είναι γεμάτο λαμόγια κι ότι πραγματικά θα προσπαθήσει για το κάτι καλύτερο. Στις τελευταίες εκλογές κανένα κόμμα δε με έπεισε και κανένα (από τα δύο) δεν ψήφισα.
Happy now?
-
-
πονηρος εγω που εκανα μια απλη ερωτησηγιαυτο δεν παμε μπροστα γιατι ο ελληνας απανταει και κανει οπως τον συμφερει
'Ό Έλληνας', έτσι?!... Όχι εσύ. Εσύ βλέπεις 10 χρόνια μπροστά, και επιλέγεις αυτό που σε συμφέρει μακροπρόθεσμα αντί γι αυτό που σε συμφέρει σήμερα...
προσωπικά δεν πρόκειται να καταγγείλω ποτέ κανέναν μαγαζατορα αν δεν μου κόψει απόδειξη,....είναι δουλειά άλλων αυτά τα πράγματα για αυτό πληρώνοντε όπως και δουλειά τους αν τους φαίνοντε λίγα τα εισοδήματα που δηλώνει κάθε χρόνο να τον ελέγξουν.
'Δουλειά άλλων'. Μάλιστα. Και πώς περιμένεις να την κάνουν? Να βάλουν στον καθένα μας από ένα τσιπάκι για να παρακολουθούν αν κόβει ή όχι αποδείξεις?!...
Με βάση τα γραφόμενά σου αυτό που φαίνεται να αγνοείς (ή να μη σου αρέσει...) είναι ότι κι εσύ είσαι μέρος του κράτους, κι ΕΣΕΝΑ κλέβει αυτός που δε σου κόβει απόδειξη, διότι άσχετα αν εκπίπτει ή όχι από το φορολογητέο σου εισόδημα, τα 'σπασμένα' (που δεν μπήκαν στον κρατικό κουμπαρά) ΚΑΙ ΕΣΥ θα κληθείς να τα πληρώσεις αύριο με μεγαλύτερους φόρους, είτε αυτοί λέγονται 'τέλη κυκλοφορίας' είτε ό,τιδήποτε άλλο. Αν πάει να σε κλέψει ο μαγαζάτορας μη δίνοντάς σου τα σωστά ρέστα, θα κάνεις φασαρία ή θα το αφήσεις να περάσει έτσι? Ή είναι δουλειά κάποιου άλλου να είναι εκεί μπροστά, να σε 'σώσει'?... Το θεωρείς τόσο διαφορετικό το να μη σου κόψει απόδειξη? Γιατί?... Επειδή θα πάρει καιρό να γευτείς τις συνέπειες και θα τις μοιραστείς με άλλους?...
Ε, μπορεί να πήρε καιρό, αλλά εδώ είμαστε τώρα. Κι εδώ θα μείνουμε αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία.
τέλος πάντων εγώ σου είπα ποια είναι η δικαιότερη λύση για να σταματήσει η υποκρισία όλων των χρόνων.ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ
Ο κάθε πολίτης είναι μια 'κατηγορία' από μόνος του, κανείς δεν έχει τα ίδια έσοδα και έξοδα με τον άλλο. Μπορείς να εξηγήσεις πώς αυτό που λες παραπάνω διαφέρει από το ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ (που εξ' ορισμού είναι άδικο αφού σε κρίνει με βάση υποιθετικά και όχι πραγματικά στοιχεία)?..
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου