-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ο νεος πρωταθλητης το αξιζε και με το παραπανω.
Μπράβο στον Μπάτον για τον τίτλο και δίκαια θα έλεγα αλλά δεν μου λέει και τίποτα συγκλονηστικο .
.... λέω και εγώ Μπράβο στον Μπάτον για τον τίτλο , κυρίως γιατί δεν μπορώ να βρώ απάντηση στο ερώτημα ' εάν οχι ο Μπάτον , τότε ποιός ? '
-
Τοτε κανεις..Ο Μπαρι θα ηθελα να το επαιρνε για συναιστηματικους λογους.Αλλα ο Μπατον οδηγησε συνολικα καλυτερα ολη την χρονια!
Εγω ηδη σκεφτομαι το 2010..
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... λέω και εγώ Μπράβο στον Μπάτον για τον τίτλο , κυρίως γιατί δεν μπορώ να βρώ απάντηση στο ερώτημα ' εάν οχι ο Μπάτον , τότε ποιός ? '
Εγώ λεώ μπράβο στο ROSS BRAWN... γιατί αυτός είναι ο πραγματικός νικητής των φετινών πρωταθλημάτων.
Κατά τα λοιπά λέω......ουφ.... ευτυχώς τελείωσε η φετινή φαρσοκωμωδία.
Και μόνο το γεγονός πως η μόνη εναλλακτική λύση φετινού πρωταθλητή ήταν ο γεροκλάψας,τα λέει όλα για την ποιότητα και την αξιοπιστία της φετινής σεζόν.Ο Button είναι ένας οδηγός λίγο άνω του μετρίου και δικαίως τερμάτισε πρώτος.Αν βέβαια επρόκειτο για ένα πρωτάθλημα εξ' αρχής καθαρό,δεν υπήρχε περίπτωση να πρωταγωνιστήσει.
Και εις άλλα με υγεία.ΥΓ.Αν ήμουν επικεφαλής της Ferrari θα επανέφερα στον τελευταίο αγώνα τον Badoer.
Kαι θα τράβαγα λίγο το αυτί του Massa για τις δηλώσεις του πριν τον αγώνα (να εύχεται να κουνήσει την καρώ σημαία του νικητή στον Barrichello....και μόνο σε περίπτωση που αυτός δεν τα καταφέρει,σε κάποια από τις Ferrari). -
Δηλαδη αν ησουν στη θεση του δεν θα ελεγες οτι ευχεσαι ο συμπατριωτης σου να το κερδισει και αν οχι αυτος, τοτε η ομαδα σου. Λογικο τον βρισκω. Σιγα την ιεροσυλια....
-
Γιατι τον Μπαντοερ παλι βρε Αλμπα??
Εγω αν ημουν επικεφαλής της Ferrari θα επαιρνα τον Αλονσο για τον τελευταιο αγωνα!!
Και θα εστελνα τον Φισικο στην θεση του!! -
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Δηλαδη αν ησουν στη θεση του δεν θα ελεγες οτι ευχεσαι ο συμπατριωτης σου να το κερδισει και αν οχι αυτος, τοτε η ομαδα σου. Λογικο τον βρισκω. Σιγα την ιεροσυλια....Φυσικά και όχι.Όταν πληρώνομαι από έναν συγκεκριμένο εργοδότη/εταιρεία,σε αυτήν οφείλω αφοσίωση στον επαγγελματικό τομέα.Οι δημοσιοσχετίστικες δηλώσεις στον τύπο της χώρας μου.....θα έρχονταν σε τρίτη μοίρα.
Βέβαια το κρεσέντο μαλακίας για το Massa έχει ξεκινήσει αρκετές μέρες νωρίτερα.....αλλά θα του εξηγηθεί το όνειρο στο κοντινό μέλλον,όταν και θα αναγκαστεί να προσγειωθεί-ελπίζω όχι ανώμαλα- στην πραγματικότητα.Γιατι τον Μπαντοερ παλι βρε Αλμπα??
Εγω αν ημουν επικεφαλής της Ferrari θα επαιρνα τον Αλονσο για τον τελευταιο αγωνα!!
Και θα εστελνα τον Φισικο στην θεση του!!Για να αποδείξω την ορθότητα της αρχικής μου επιλογής...άσχετα αν ένα σκέρτσο του marketing (Fisico)μου είχε κοστίσει την απώλεια 4 εκατομυρίων ευρώ.
Ο Alonso δεν μπορεί να έλθει ούτε σε 15 μέρες ,όπως ακριβώς δεν μπορούσε να έλθει και πριν δύο μήνες,καθώς πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο (δηλ. $$$$$ αποζημίωσης)το οποίο τον δεσμεύει με τη Renault.Μην ξεχνάς ότι και στη Ferrari έρχεται το 10 αντί του 11,επειδή τα σπασμένα του ξανθού θα τα πληρώσει τελικά η Santander. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Που κολλαει ο τελειωμενος Ζακαρος σε ολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω.
Ρε ckastam get over it- πρωτάθλημα 2003
Ξέχασες τι έκανε ο Button στο Ζάκαρο σε ckastam; Ποιός έμαθε από ποιόν...
Παιδιά το σκορ στα δοκιμαστικα το 2003 μεταξύ Ζακ και Μπάτον ήτανε 7-8
Despite the fact that Villeneuve had been out-qualified for the first time by his teammate, albeit by just 8-7 score, he usually had to carry more fuel than his teammate in the qualifying sessions, following Richard's methodology about different pit-stop strategies for his drivers. On average, when Button out-qualified Villeneuve, it was by a margin of 3.125 positions, whereas when the Canadian out-qualified his team mate, there was a 4.2 positions gap.
The Canadian scored only 6 points, finishing twice at 6th place at the Brazilian and at the Italian Grand Prix, while Button scored 17 points. Nevertheless, Jenson Button’s car was relatively unaffected by these mechanical problems that tantalized Villeneuve's car during the races, failing only 3 times in comparison to Villeneuve's 9 retirements.Εγώ δεν ήθελα να αναφερθώ στον Ζακ και η αναφορά του ήτανε ευκαιριακή....
αλλα μου φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον Μιχαλάκη και μάλιστα βιάζονται να χρίσουν και τον Βεττελάκο άξιο Διαδοχό του επειδή λένε είνια ο ήρωας του
ελεος.................. -
Κάτσε γιατί τώρα σε έχασα τελείως. Συγκρίνεις τον Villeneuve με τον Schumacher; Για όνομα...
Και στο άλλο που λες με το σκορ.
Εν έτει 2003 ο JV ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής, μπαρουτοκαπνισμένος με 7 χρόνια F1 στα μπατζάκια του, 3 χρόνια ήδη στην BAR και άρα γνώριζε μηχανικούς κλπ. O Button ήταν μόλις 3 χρόνια στην F1 συνολικά, χωρίς νίκη, υπό διωγμόν από την Renault και χωρίς να ξέρει τίποτα περί BAR.
Και μου λες ότι έχασε μόνο με 7-8 στα δοκιμαστικά και αυτό για κάποιο λόγο είναι υπέρ του JV;Και στο τέλος μην ξεχνά την ταμπακιέρα
The Canadian scored only 6 points, finishing twice at 6th place at the Brazilian and at the Italian Grand Prix, while Button scored 17 points
Κι εμένα μου άρεσε ο Irvine αλλά δεν φτάνω στο δικό σου σημείο... Μην το συνεχίζεις γιατί δεν βγάζει νόημα.
-
O αιώνιος μαϊντανός Pele δήλωσε ότι..... κλείνει υπέρ της υποψηφιότητας Todt.
Who gives a shit.... κωμικέ μύθε? -
Tην τελευταία στιγμή ξύπνησε ο Μπάτον και πάλεψε, ο κλάψας θυμήθηκε ποιός είναι και τρόμαξε που ήταν πρώτος και βρήκε την ευκαιρία του πίτ στοπ για να γυρίσει στη φυσική του θέση, ο Φέτελ αν δε σταματήσει να διαβάζει τις αγιογραφίες που του γράφουν οι δημοσιογράφοι και δε σκύψει το κεφάλι θα πάει άπατος και θα μείνει αιώνιο ταλέντο, ο Φισικέλα πρέπει να αλλάξει κατηγορία μια και το όνειρο του έγινε εφιάλτης, ο Χάμιλτον είναι όπως του έρθει η μέρα, εχθές ήταν καλός, ο Κίμι άντε ένα τελευταίο ποτηράκι και καληνύχτα, οι υπόλοιποι γνωστοί ρολίστες, ποιοί έμειναν?
Το γεμάτο νεύρο και χωρίς συμπλέγματα κατωτερότητας οδήγημα του Κομπιαγιάσι, η τιμονιά που έκανε ο Τρούλι σαν αρχάριος οδηγός που είδε ξαφνικά μπροστά του λεωφορείο και τρόμαξε, ήθελε μετά να βρεί και δίκηο, η ατυχία του Αλόνσο, και πάμε για άλλα.
Ο Μάσα καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει, μακάρι να τον συμβουλέψουν να το βουλώσει γιατί κάνει κακό στον εαυτό του και στην ομάδα του και τον βλέπω να μένει χωρίς μονοθέσιο για το 11.
-
Απο όλα αυτά που γραφτηκαν πιο πάνω για τον Φεττελ ,τελικά πιο είναι το πιο σημαντικό?
Ότι είναι ταλέντο ? Εχει πρότυπο τον πολλάκις παγκοσμιο πρωταθλητή? Η κοιτά τις αγιογραφίες? (των' μεγάλων 'οδηγών.)
Και από πότε ξέρουμε τον Γερμανό? και γιατί ασχολούνται τόσο μαζί του?
Τον Σουμάχερ ? Σιγά τι έκανε! -
Ο Χάμιλτον τα πήγε καλά χθες και βγήκε 3ος παρότι ξεκινούσε 17ος, διότι είχε ρυθμίσεις για στεγνό και αυτό ήταν το ρίσκο που δεν του βγήκε το Σάββατο στις κατατακτήριες αλλά ήταν υπεραξιοποιήσιμο την Κυριακή στο αγώνα που μετρά και περισσότερο. Αποδείχθηκε ότι τελικά αυτή ήταν η σωστή απόφαση!
Νομίζω ο Kubica ήταν ένας ακόμα με ρυθμίσεις για στεγνό.
Δε γνωρίζω ποιος άλλος είχε τέτοιες ρυθμίσεις αλλά θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε ποιοι έτρεχαν με ρυθμίσεις για στεγνό, ποιοι με ρυθμίσεις για βρεγμένο και ποιοι ενδεχομένως με ενδιάμεσες ρυθμίσεις, ώστε να κάνουμε τις όποιες συγκρίσεις με κοινό παρονομαστή.
Γνωρίζει κανείς; -
Ο Χαμιλτον βεβαια ηταν ο σουπερ ευνοημενος απο το SC, γιατι ξεφορτωθηκε τα option χωρις αλλη ζημία...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Χαμιλτον βεβαια ηταν ο σουπερ ευνοημενος απο το SC, γιατι ξεφορτωθηκε τα option χωρις αλλη ζημία...Ήταν πολύ πιθανό να έβγαινε safety car μετά την εκκίνηση σε αυτό τον αγώνα και είναι κάτι που το λαμβάνεις στα υπόψη και στα όποια ρίσκα βάζεις (ειδικά αν δεν έχεις να χάσεις τίποτα)...
Φαντάζομαι στην άκρη του μυαλού τους το είχαν και αυτό όπως είχαν και τις ρυθμίσεις για το στεγνό. -
Συγκρίνεις τον Villeneuve με τον Schumacher; Για όνομα....Η σύγκριση έγινε το 97 στην Χερέθ..... όταν και οι δύο οδηγοί είχαν ισάξια μονοθέσια....
άλλωστε δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να οδηγήσει για την ιπτάμενη Φερράρι που είχε ο Μιχαλάκης σας...........ούτε εγώ μίλησα για σύγκριση.....
Εγώ μίλησα ότι το γεγονός ότι ο Βεττελάκος έχει ως ήρωα τον πολυνίκη οδηγό της Φερράρι δε τον χρίζει και διάδοχό του όπως θέλουν ορισμένοι.....
κάπου ξεφύγατε και με πυροβολάτε αδιακρίτως.............
Μη τολμήσω να μιλήσω για τον Ζακ πέφτω σε μια στρατιά απο τιφόζι θεωρούν τον Σουμάχερ πιο ικανό οδηγό και από τον Α.S.
ουτε καν να το προφέρω δε μπορω!!!!!!!!!!!!κατα τα άλλα δε διαφωνώ ότι το 2003 δεν ήταν και η καλύτερη σεζόν του Βιλνεβ στην Φ1 οδηγώντας για την Μπαρ-Χόντα ... Χόντα ... Μπρον
Σίγουρα ο Βιλνέβ τότε κέρδισε μόνο 6 πόντους σε σχέση με τους 17 του Μπάτον
ξεχνας όμως και τις 9 εγκαταλείψεις απο μηχνιακά προβλήματα σε σχέση με τις 3 του Βρετανού...
Μην αναφέρουμε ΜΟΝΟ ότι μασ συμφέρει.................. -
Κι εμένα μου άρεσε ο Irvine αλλά δεν φτάνω στο δικό σου σημείο...
Αδερφέ μου!
-
ΟΚ .Το κακό που είναι που θέλει να μοιάσει στον Μιχάλη το παιδί? Και γιατί να μην γίνει ακόμα καλύτερος ? (αν μπορεί βέβαια).
Με ένα όνειρο ,εναν ήρωα ξεκινανε όλοι μέσα τους!
Κι αν δεν γίνει στην φερραρι και γίνει στην Μακλαρεν τι έγινε δηλ!
Τι παραπάνω έχει ο ΚΙμις φετος απο αυτον ? Του χρόνου να δουμε στην Μακλαρεν τι συγκρίσεις θα κάνουμε!
Δεν ξέρω αλλά αυτή η μεγάλη αισιοδοξία πάθος για την διάκριση ,εστω και νεανική που βλέπω πάνω του με κάνει θερμο υποστηρικτ'η του και το ομολογώ!
Ας μην δει ποτε φερραρι .Αυτό που έχει θα το ξαναδείξει ετσι και αλλιώς! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
ΟΚ .Το κακό που είναι που θέλει να μοιάσει στον Μιχάλη το παιδί? Και γιατί να μην γίνει ακόμα καλύτερος ? (αν μπορεί βέβαια).
Με ένα όνειρο ,εναν ήρωα ξεκινανε όλοι μέσα τους!Κάτι τέτοια έλεγε/λέει και ο Χάμιλτον για τον A.S. και έγινε άμεσα αντιπαθής σε μερικούς...
...
Τι παραπάνω έχει ο ΚΙμις φετος απο αυτον ?
......το βεβήλωσες ολίγον τι τώρα, ήμαρτον.
Το παλικάρι πρέπει καταρχήν να μάθει να προσπερνά, να είναι ψύχραιμος και άλλα πολλά......Ας μην δει ποτε φερραρι .Αυτό που έχει θα το ξαναδείξει ετσι και αλλιώς!
Σίγουρα έχει τα φόντα να βελτιωθεί καθώς είναι πολύ νέος ακόμα. Κακώς περιμένουν κάποιοι παραπάνω πράγματα από αυτόν από τόσο νωρίς (το Σάββατο που αποκλείστηκε από το Q2 μόνο τα κλάματα δεν έβαλε, μπουχουουουου , ήμαρτον). Σε 2-3 χρόνια ίσως να έχει την ωριμότητα και την ψυχραιμία που απαιτείται και τότε θα είναι που θα διώξει από πάνω του και αυτόν τον ηλίθιο baby-schumi χαρακτηρισμό και θα δημιουργήσει τη δική του ιστορία, με το δικό του όνομα, όπως πρέπει.
-
ΟΚ ,εδώ είμαστε και θα δούμε!
Εγώ πάντος τον υπολογίζω και τον 'παω' ! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αφου έχει ήρωα των Μιχαλάκη!Πολύ ειρωνικό το σχόλιο σου και καλά ότι επειδή έχει ήρωα τον Μιχαλάκη μετά τον Μιχαλάκη το χάος ΔΗΛΑΔΗ ?
Αυτό ήθελα να εξηγήσω και πέσανε όλοι οι τιφόζι πάνω μου να με φάνεΣε 2-3 χρόνια ίσως να έχει την ωριμότητα και την ψυχραιμία που απαιτείται και τότε θα είναι που θα διώξει από πάνω του και αυτόν τον ηλίθιο baby-schumi χαρακτηρισμό και θα δημιουργήσει τη δική του ιστορία, με το δικό του όνομα, όπως πρέπει.
**
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ**
2009 Formula 1 Grande Premio Petrobras do Brasil