-
Ο χρήστης asimi velos έγραψε:
Οντως στον αγωνα των 107 συμμετοχων υπηρχαν καλες κοντρες εως τελος.
Γιατι ομως, οπως ρωτα ευλογα μεσω του φορουμ ο κκκ δεν μπηκαν σικειν?
Αλλα οπως λεει και ο' APR' ουτε ενα μπουκαλακι νερο δεν εδωσαν στα παιδια που ετρεχαν,αν και υπηρχαν χορηγιες απο αρκετους Δημους-μαλλον θα ειναι ανυδροι δημοι-αρα που να βασουν σικειν που χρειαζονται και παραπανω ατομα .
Εκτος και καποιοι ηθελαν ετσι ακριβως??????????τον αγωνα.υ.γ.Στην εκκινηση λιγο κοσμο εμαθα αλλα ηταν πρωι.Στο τερματισμο ηταν τα πληρωματα με τα service kaiκαποιες δεκαδες περαστικοι?????????
***Αν αυτό που είδαμε προχτές το θεωρείτε κόντρα …………???
Αν θεωρείτε κόντρα Citroen c2 να τρώγονται με Mitsubishi evo 9 και WRC ..????
Άλλος δηλωμένος οδηγός και άλλος να το τρέχει γιατί ο οδηγός ήταν κουλός και ήθελε τους βαθμούς ????
Άλλοι να παίρνουνε @@@@@ για να μην τρέξουνε μπας και κόψουνε βαθμούς σε άλλους .και…και…και
Είδα ένα επίπεδο πάτωμα ……παιδάκια να ξεφτιλίζουν τέρατα .
Το μόνο που ξέρω να πω είναι ότι πήγα σε μια ειδική και μετά δεν ήθελα να δω τίποτε και κανέναν
Για να μη τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι ..Ζαχάκια , Καιτατζής ΤΕΛΟΣ
Καλύτερα παραλία και ψάρι παρά αυτό που είδα *** -
Το μόνο που ξέρω να πω είναι ότι πήγα σε μια ειδική και μετά δεν ήθελα να δω τίποτε και κανέναν
Καλύτερα παραλία και ψάρι παρά αυτό που είδαΛάθος φιλέ μου. Κάτι δεν είδες καλα ή κατι άλλο θες να πης.
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Καλύτερα παραλία και ψάρι παρά αυτό που είδαΛάθος φιλέ μου. Κάτι δεν είδες καλα ή κατι άλλο θες να πης.
***Μπορεί φίλε μου … μπορεί ….
Κοίτα λίγο τους χρόνους και μετά μου λες αν βλέπω *** -
Ο χρήστης επιστροφη έγραψε:
[
Καλύτερα παραλία και** ψάρι **παρά αυτό που είδα[/b][/i][/color][/quote]
Εχει δικιο ο .... θεατης , αγαπητε AGIS .
για τοσο λαρτζ πελατες δεν εχουμε ... να προσφερουμε ...........
μην μας πεις τωρα οτι θα ετρωγες ...αθερινα , μας το χαλας
-
***Μπορεί φίλε μου … μπορεί ….
Κοίτα λίγο τους χρόνους και μετά μου λες αν βλέπω ***Και τους χρόνους βλέπω και τα περάσματα είδα. Και επιμένω .
Αστο καλύτερα . Μη τους πάρουμε και έναν έναν ξεκινώντας απο το Α, όπως Αμαξόπουλος...... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
Καλύτερα παραλία και** ψάρι **παρά αυτό που είδα[/b][/i][/color]
μην μας πεις τωρα οτι θα ετρωγες ...αθερινα , μας το χαλας [/quote]
Θα σου έλεγα τώρα αλλά έχε χάρη …..Σαργούς φάγαμε !
Ίσως …. ξέχασα να προσθέσω και τον Αμαξόπουλο . -
Γιατι πρεπει τα γρηγορα περασματα να τα κανουν αποκλειστικα οσοι εχουν αυτοκινητο πανω απο 150 (τουλαχιστον) αλογα?
Για το παλικαρακι με το χρυσαφι σαξο?
Για το αλλο παλικαρι με το ασπρο αλφα το ιστορικο, που περασε απο πανακτο στην ταβερνα που ειδα το βιντεακι πιο γρηγορα και απο εβο???
Δεν κανουν τα αλογα τους οδηγους... -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Γιατι πρεπει τα γρηγορα περασματα να τα κανουν αποκλειστικα οσοι εχουν αυτοκινητο πανω απο 150 (τουλαχιστον) αλογα?
Για το παλικαρακι με το χρυσαφι σαξο?
Ο καμενος?
Ο παζης?
Για το αλλο παλικαρι με το ασπρο αλφα το ιστορικο, που περασε απο πανακτο στην ταβερνα που ειδα το βιντεακι πιο γρηγορα και απο εβο???
Δεν κανουν τα αλογα τους οδηγους... -
Εχεις απολυτο δικιο nikors τα αλογα Δεν κανουν τους οδηγους αυτο ομως στο εξωτερικο γιατι στο ελαντα συνηθως το καλο και δυνατο αυτοκινητο φτιαχνει τον οδηγο.Ετσι νομιζω.
-
Και εδω kaker μας θα το διαπιστωναμε απο αρκετα παιδια σαν αυτους που γραφει ο nikors αν οι περισσοτερες ειδικες δεν ηταν αναβασεις , και ειχαν οπως συμβαινει εκτος ελλαντα , κατηφορια με απανωτες αριστεροδεξιες και χασιματα και μπολικα χλμ να βλεπαμε και ποσοι θα βγαινανε ρεταλια απ'το λαχανιασμα στο στοπ ..........
Με 7 χλμ , ολοι οδηγαρες μπορουν να φαινοντε ........ αθλητες οδηγοι ?........
Ολα οπως γινοντε ακομα , ειναι οτι πρεπει και για πουρους , και για κουλους , και για ασχετους .......... βλεπεις οτι , ακομα κι οι λεσχες το πρωτο παραγωντα που βαζουν στην σχεδιαση ειναι να μην εχουν ατυχηματα , σαν ολοι να πιστευουν οτι στην κατηφορα δεν θα προλαβαινουν τα ασθενοφορα να τους μαζευουν .........
Δεν αποκλειεται ομως και να εχουν δικιο , με τοση ανεκπαιδευση οδηγικη που βλεπουμε .....
Εβλεπα πριν λιγο dvd απο το παλαδιο , και τι κανουν το 70% σε απλουστατη αριστερη φουρκετα ..... ημαρτον πια , βασικη εκπαιδευση δεν εχουν , και πως να την εχουν οταν ακους απο δεκαδες οτι δεν θελουν να εχουν καμια σχεση με πιστα ...............
-
Σωστα
-
[
Καλύτερα παραλία και** ψάρι **παρά αυτό που είδα[/b][/i][/color]
μην μας πεις τωρα οτι θα ετρωγες ...αθερινα , μας το χαλας
Θα σου έλεγα τώρα αλλά έχε χάρη …..Σαργούς φάγαμε !
Ίσως …. ξέχασα να προσθέσω και τον Αμαξόπουλο .Γι'αυτό σου λέω άστο δεν είναι όπως τα λες. Έτσι απλά θα σου πώ άλλα 10 ονόματα. Ναι συμφωνώ δεν είναι η πλεοψηφία 'χεράδες', αλλά όχι μόνο Ζάχοι και Καϊτατζής
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Κ
.... και ειχαν οπως συμβαινει εκτος ελλαντα , κατηφορια με απανωτες αριστεροδεξιες και χασιματα και μπολικα χλμ ....Nαι και τοτε ολοι θα φωναζαν για την ασφαλεια της ειδικης και θα ειχαμε ακυρωσεις κλπ..Αφου ρε παιδια καθε φορα τα ιδια γινονται..Για αυτο εχουμε καταληξει να κανουμε ραλυ σε ειδικες αυτοκινητοδρομους..Βεβαια εγω δεν πρεπει να μιλαω γιατι δεν τρεχω αλλα πειτε μου ποσες φορες ολοι φωναζουν γιατι μια ειδικη ειναι λιγο στενη ή κατηφορικη η ξερω γω εχει σε 2 στροφες χαλικια...
-
Αυτή τη φορά ως θεατής συνειδητοποίησα κάτι που έγραφαν πολλοί εδώ μέσα, αλλά δεν κάτσει ποτέ να το παρατηρήσω αναλυτικά. Και εννοώ το εξής: με εξαίρεση τους αγωνιζόμενους που στο Παλάδιο ήταν θεατές, οι υπόλοιποι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ώστε να καταλάβουν αυτό που έβλεπαν. Περνούσαν οι Ζάχοι, ο Αμαξόπουλος, ο Κυριαζής, ο Μαλακτάρης, ο Χαλάτσης και αρκετοί άλλοι σε ρυθμό που ήταν από γρήγορος ως εξωφρενικά οριακός και μεγάλο ποσοστό θεατών που δεν έχει κάτσει ποτέ σε μπάκετ και δεν έχει στρίψει ούτε μια στροφή στη ζωή του ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να καταλάβει τι βλέπει. Και το χειρότερο, ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να διακρίνει ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ανάμεσα στα περάσματα. Πιο χαρακτηριστό παράδειγμα αυτής της ανικανότητας ήταν τα σχόλια που έκανε θεατής σε σχέση με το πέρασμα του Χ αργού οδηγού και το οριακό πέρασμα ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ του Μαλακτάρη στη δεξιά πριν το στένεμα της Φυλής, σε σημείο που να χλευάσει τον Μαλακτάρη για το ότι 'δεν πάταγε κάτω το αυτοκίνητο. Τι θέλει και τρέχει μ' αυτό;' και να επαινέσει τον Χ που πέρασε με 20 χλμ λιγότερα και αφημένο γκάζι επειδή 'το αυτοκίνητο ούτε κουνήθηκε'.
Δεν ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό το πράγμα με το ζαβλακωμένο τηλεπτώμα που ονομάζεται 'μέσος νεοέλληνας' (και ακόμα περισσότερο 'Αθηναίος'), αλλά δε νομίζω ότι σε αυτό το περιβάλλον μπορεί να ανθίσει το σπορ ακόμα και αν οδηγάνε 40 Βωβοί, 30 Σωτήρχοι και 20 Ζάχοι.Υ.Γ. Τον τελευταίο μήνα είδα Αγ. Άννα και Παλάδιο. Κατά μέσο όρο, το θέαμα άξιζε τα λεφτά που έδωσα για βενζίνη και ευχαρίστως τα ξαναδίνω.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Αυτή τη φορά ως θεατής συνειδητοποίησα κάτι που έγραφαν πολλοί εδώ μέσα, αλλά δεν κάτσει ποτέ να το παρατηρήσω αναλυτικά. Και εννοώ το εξής: με εξαίρεση τους αγωνιζόμενους που στο Παλάδιο ήταν θεατές, οι υπόλοιποι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ώστε να καταλάβουν αυτό που έβλεπαν. Περνούσαν οι Ζάχοι, ο Αμαξόπουλος, ο Κυριαζής, ο Μαλακτάρης, ο Χαλάτσης και αρκετοί άλλοι σε ρυθμό που ήταν από γρήγορος ως εξωφρενικά οριακός και μεγάλο ποσοστό θεατών που δεν έχει κάτσει ποτέ σε μπάκετ και δεν έχει στρίψει ούτε μια στροφή στη ζωή του ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να καταλάβει τι βλέπει. Και το χειρότερο, ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να διακρίνει ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ανάμεσα στα περάσματα. Πιο χαρακτηριστό παράδειγμα αυτής της ανικανότητας ήταν τα σχόλια που έκανε θεατής σε σχέση με το πέρασμα του Χ αργού οδηγού και το οριακό πέρασμα ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ του Μαλακτάρη στη δεξιά πριν το στένεμα της Φυλής, σε σημείο που να χλευάσει τον Μαλακτάρη για το ότι 'δεν πάταγε κάτω το αυτοκίνητο. Τι θέλει και τρέχει μ' αυτό;' και να επαινέσει τον Χ που πέρασε με 20 χλμ λιγότερα και αφημένο γκάζι επειδή 'το αυτοκίνητο ούτε κουνήθηκε'.
Δεν ξέρω πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό το πράγμα με το ζαβλακωμένο τηλεπτώμα που ονομάζεται 'μέσος νεοέλληνας' (και ακόμα περισσότερο 'Αθηναίος'), αλλά δε νομίζω ότι σε αυτό το περιβάλλον μπορεί να ανθίσει το σπορ ακόμα και αν οδηγάνε 40 Βωβοί, 30 Σωτήρχοι και 20 Ζάχοι.Υ.Γ. Τον τελευταίο μήνα είδα Αγ. Άννα και Παλάδιο. Κατά μέσο όρο, το θέαμα άξιζε τα λεφτά που έδωσα για βενζίνη και ευχαρίστως τα ξαναδίνω.
ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!ΘΕΑΤΕΣ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ DACAPO??ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ??ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ???ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!!ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!!
-
Πραγματικα κατι ατομα σαν εσας ειναι αυτοι οι οποιοι γουστρουν τους αγωνες... αυτοι που ερχεστε και μας χειροκροτειτε... Που καθεστε μεχρι και το τελευταιο πληρωμο...
Σας ευχαριστουμε και παλι! -
Ας ερχονται θεατες,κι'ας μη γνωριζουν ούτε απο που ανοιγουν οι πόρτες των αγωνιστικών.Το αθλημα δεν ανθιζει οταν οι θεατες ειναι δέκα γνώστες,αλλα δεκα χιλιαδες ασχετοι.
Ο πολύς ο ελιτισμος,βλάπτει. -
Μετά από 4 ώρες χειρουργείο στο αριστερό γόνατο όλα πήγαν καλά και ο Ηλίας αναρρώνει.Αν όλα συνεχίσουν καλά την Παρασκευή θα βγει από το νοσοκομείο και θα παραμείνει τουλάχιστον ένα μήνα σε ακινησία,μέχρι την σταδιακή αποκατάσταση.Σπύρο και Ηλία υπομονή όλα θα πάνε καλά και γρήγορα θα είστε πάλι κοντά μας.
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ας ερχονται θεατες,κι'ας μη γνωριζουν ούτε απο που ανοιγουν οι πόρτες των αγωνιστικών.Το αθλημα δεν ανθιζει οταν οι θεατες ειναι δέκα γνώστες,αλλα δεκα χιλιαδες ασχετοι.
Ο πολύς ο ελιτισμος,βλάπτει.Συμφωνώ απόλυτα. Το παραπάνω σχόλιό μου ήταν μονάχα απαισιόδοξη εκτίμηση που νομίζω ότι λίγο απέχει από την πραγματικότητα. Σαφώς θέλω να έρθει ακόμα και η γιαγιά μου που περπατάει με το 'π'.
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
Μετά από 4 ώρες χειρουργείο στο αριστερό γόνατο όλα πήγαν καλά και ο Ηλίας αναρρώνει.Αν όλα συνεχίσουν καλά την Παρασκευή θα βγει από το νοσοκομείο και θα παραμείνει τουλάχιστον ένα μήνα σε ακινησία,μέχρι την σταδιακή αποκατάσταση.Σπύρο και Ηλία υπομονή όλα θα πάνε καλά και γρήγορα θα είστε πάλι κοντά μας.ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!!ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ!!!!ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!!
30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009