-
Καλα κυριε Λωρη , απο χιουμορ μηδεν? Το εγραψα ακριβως επειδη ολοι κραζουν τους παντες και τα παντα.Για να κανουμε και λιγη πλακα. Μια χαρα αγωνας ητανε σε γενικες γραμμες . Β.Κοντουζογλου
-
Καταρχην , καλη αναρρωση στα παιδια!!! Ειδικα στον οδηγο απο'τι καταλαβα που αντιμετωπισε το μεγαλυτερο προβλημα!
Κατα δευτερον ευχαριστουμε θερμα για τα καλα σας λογια που αναφερθηκαν εδω ,αλλα και που μας μεταφερατε απο κοντα ,για τα περασματα μας! Συχαρητηρια και σε ολα τα πληρωματα που εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο!
Και εγω και ο Σωτηρης ομως , θελουμε να συγχαρουμε ιδιαιτερος τους φετινους πρωταθλητες της Ν2 Παναγιωτη Χαλατση και Ξενια Παπαγεωργιου και για τις επιδοσες τους ΑΛΛΑ ΚΑΙ για το ΗΘΟΣ τους που καθ'ολη την σεζον τους διεκρινε!!! Συγχαρητηρια παιδια !!!
-
Περαστηκα στο πληρωμα του Εscort
-
Ο χρήστης LUISLAMOYAS έγραψε:
Χειροτερο Παλλαδιο δεν εχει ξαναματαγινει. Οργανωση μηδεν. Μετα την πρωτη Πανακτο , πηγαινεις για παιδακια στην παρακειμενη ταβερνα , εισαι 4ο-5ο τραπεζι που καθετε και καταληγεις να τρως μετα απο μια ωρα και αφου εχει ερθει η παραγγελια αλλα νταλλων ,αλεν ντελον, με προσωπικο μολις 4 ατομα , να εχει χασει την μπαλα ,και ο καθενας να κανει οτι του καπνισει. Μα καλα καμια ενημερωση? Κανεις δεν βρεθηκε να πει στους καημενους τους ανθρωπους οτι θα πλακωσουν καμια 150αρια καφροι και δεν θα προλαβαινουν να παρουν ανασα? Ελεος πια!!! Παραλιγο να δουμε δευτερη Πανακτο καπελωμενοι. Αν ειναι να κανετε αγωνες με τετοιες ταβερνες ποτε ξανα Υ.Γ Αν και τα παιδακια εκαναν περασμα πολυ αργα ητανε Θεικα!!!Σε δυο χλμ ειναι η ΠΥΛΗ με 10 ταβερνες και εξυπηρετηση σε χρονο 'γενικης'.Ετσι για να ξερεις την αλλη φορα.
ΥΓ. Α!!! και με κερασμα γιαουρτι με κυδωνι γλυκο -
Kλασικοι Ελληνες ειμαστε παντως.Πριν τον αγωνα ολοι λυσαξαν με το πληρωμα και τις παρανομες/επικινδυνες δοκιμες του.Τωρα και αφου τελειωσε ο αγωνας μονο συγχαρητηρια βλεπουμε.Και πριν πεσει η παρεξηγηση δεν λεω να μην συγχαρουμε αυτους που πηγαν γρηγορα κλπ αλλα τετοια θεματα καλο θα ηταν να μην ξεχνιουνται.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Kλασικοι Ελληνες ειμαστε παντως.Πριν τον αγωνα ολοι λυσαξαν με το πληρωμα και τις παρανομες/επικινδυνες δοκιμες του.Τωρα και αφου τελειωσε ο αγωνας μονο συγχαρητηρια βλεπουμε.Και πριν πεσει η παρεξηγηση δεν λεω να μην συγχαρουμε αυτους που πηγαν γρηγορα κλπ αλλα τετοια θεματα καλο θα ηταν να μην ξεχνιουνται.ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΩ ΕΙΝΑΙ....ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ,ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΙΚΕΙΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΕΙΣ?????????
ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ?
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης LUISLAMOYAS έγραψε:
Καλα κυριε Λωρη , απο χιουμορ μηδεν? Το εγραψα ακριβως επειδη ολοι κραζουν τους παντες και τα παντα.Για να κανουμε και λιγη πλακα. Μια χαρα αγωνας ητανε σε γενικες γραμμες . Β.ΚοντουζογλουΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΟΥ 'ΚΑΛΑ ΠΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ?' ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λωρη το μπλουζακι που φοραγες το Σαββατο ποια ειδικη ειχε γραμμενη επανω
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ (ΣΠΥΡΟ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ) ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ VIDEO ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.
ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αγαπητέ EL-EM επειδή είμαι ένας απο αυτούς που έγραψαν για το θέμα, να διευκρινήσω οτι στο post μου αναφέρω επίτηδες μόνο ξερά γεγονότα χωρίς κρίσεις. Οι χρόνοι που αναφέρω είναι οι πραγματικοί και μπορούν να τους επιβεβαιώσουν οι παρεβρισκόμενοι. Σαφώς και όλα έγιναν σωστά (αν εξαιρέσουμε οτι το όχημα της πυροσβεστικής δεν είχε πυροσβεστήρα, αλλά για αυτό δεν φταίει η οργάνωση) έχω όμως μια μικρή ένσταση για τον 'ικανοποιητικό χρόνο'.
Η παράμετρος που δεν γνωρίζω είναι πότε ακριβώς ενημερώθηκε ο τερματισμός της ειδικής για το ατύχημα αλλά πιστεύω οτι ένα εκ των επομένων πληρωμάτων (Νο 95 ή 97 διότι το 96 ήταν στον τόπο του ατυχήματος) είχε ενημερώσει άμμεσα (δηλ. 2 λεπτά μετά το πολύ)
Αν έγινε έτσι θα έπρεπε κατ' αρχήν να μας είχε 'κόψει' ο ενδιάμεσος στο γεφυράκι 5 λεπτά μετα το ατύχημα που φτάσαμε εμείς και τους υπόλοιπους 2-3 μετά απο εμάς. Επίσης τα 20-25 λεπτά που έκανε να φτάσει το ασθενοφόρο δεν ήταν πολλά για το μέγεθος του τραυματισμού των παιδιών αλλά πιστεύω (χωρίς να είμαι γιατρός)οτι ίσως ήταν πολλά για κάποιο σοβαρότερο περιστατικό.
Ότι λέω το λέω γιατί ήμουν εκεί και όχι γιατί μου είπαν ή άκουσα το μακρύ ή το κοντο κανενός.
Κατα την γνώμη μου η οργάνωση πήγε καλά στο διαδικαστικό (ήρθε και κριτής και πυροσβεστική και αθενοφόρο και το ειδικό όχημα απεγκλωβισμού της ΕΛΠΑ) αλλά οριακά ικανοποιητικά σε θέμα χρόνου. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλα κυριε Λωρη , απο χιουμορ μηδεν? Το εγραψα ακριβως επειδη ολοι κραζουν τους παντες και τα παντα.Για να κανουμε και λιγη πλακα. Μια χαρα αγωνας ητανε σε γενικες γραμμες . Β.Κοντουζογλου
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΟΥ 'ΚΑΛΑ ΠΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ?' ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Oι εννοεις προσεχως πελατες ? που δεν θα ψωνισουν την επομενη φορα παλαδιο ?
Για πες μου τωρα που θυμηθηκα φιλε μου , προστατη των αδυνατων (λεσχων ) και των δυνατων (οδηγων ) , τις πολυ ωραιες ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ της καταστασης των ειδικων στο κινητο μου με pm το πρωι του Σαββατου , τις εστελνε η οργανωση ? η καποιος φιλος , που δεν εχω βρει ποιος ακομα ?
..........Οποιος παντως κι αν ειναι ......... τον ευχαριστω μεσα απ'την καρδια μου , για την ευχαριστη εκπληξη !
ενα δειγμα .... Πανακτος , πολυ υγρασια μουσκεμα μεταξυ ενδιαμεσου 3 και 5 sos sos ..!!!!
Οχι τιποτε αλλο , αλλα αν ειχε τετοια προχωρημενη ασφαλεια η οργανωση ...... μην τολμησει και πει κανενας οτι δεν ειχαν νερακι στο σεχ τερμ. , και αλλες τετοιες αηδιες ...........
-
Οντως στον αγωνα των 107 συμμετοχων υπηρχαν καλες κοντρες εως τελος.
Γιατι ομως, οπως ρωτα ευλογα μεσω του φορουμ ο κκκ δεν μπηκαν σικειν?
Αλλα οπως λεει και ο' APR' ουτε ενα μπουκαλακι νερο δεν εδωσαν στα παιδια που ετρεχαν,αν και υπηρχαν χορηγιες απο αρκετους Δημους-μαλλον θα ειναι ανυδροι δημοι-αρα που να βασουν σικειν που χρειαζονται και παραπανω ατομα .
Εκτος και καποιοι ηθελαν ετσι ακριβως??????????τον αγωνα.υ.γ.Στην εκκινηση λιγο κοσμο εμαθα αλλα ηταν πρωι.Στο τερματισμο ηταν τα πληρωματα με τα service kaiκαποιες δεκαδες περαστικοι?????????
-
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι θεωρώ τις μέσες ωριαίες που αναπτύχθηκαν και επετεύχθησαν, υπερβολικές. Μία λύση θα μπορούσαν να είναι τα σικέιν (τα έχουμε συναντήσει σε πολύ πιο 'αργούς' αγώνες). Εξ' άλλου λόγω του γεγονότος αυτού (των υψηλών μουαγιέν δηλ.), μην ξεχνάμε ότι εγκαταλήφθηκε ο αρχικός σχεδιασμός του αγώνα (που μάλλον ήταν καλύτερος τελικά....)...
Εύχομαι του χρόνου καλύτερα....
Υ.Γ. Η απλή από την εκκίνηση/σερβις μέχρι το Μελετάκι, μάλλον ατυχής επιλογή ήταν τελικά....
-
Ευχομαι περαστικά στον Ηλία και στον Σπύρο. Αν και πρεπει η οργανωση του αγωνα να εχουν 'τυψεις' αφου η ειδικη Μελετακι ξεπερασε την μεση ωριαια ταχυτητα των 120 χλμ. (Εφοσον ο κανονισμος της FIA δεν το επιτρεπει.)
Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε τι πραγματικα σημαινει ασφαλεια του αγωνα απο την οργανωση.
Φιλικα
Β.Βελανης
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι θεωρώ τις μέσες ωριαίες που αναπτύχθηκαν και επετεύχθησαν, υπερβολικές. Μία λύση θα μπορούσαν να είναι τα σικέιν (τα έχουμε συναντήσει σε πολύ πιο 'αργούς' αγώνες). Εξ' άλλου λόγω του γεγονότος αυτού (των υψηλών μουαγιέν δηλ.), μην ξεχνάμε ότι εγκαταλήφθηκε ο αρχικός σχεδιασμός του αγώνα (που μάλλον ήταν καλύτερος τελικά....)...Εύχομαι του χρόνου καλύτερα....
Υ.Γ. Η απλή από την εκκίνηση/σερβις μέχρι το Μελετάκι, μάλλον ατυχής επιλογή ήταν τελικά....
ακομα ασχολεισαι........ ??
-
Ο χρήστης vavel έγραψε:
Ευχομαι περαστικά στον Ηλία και στον Σπύρο. Αν και πρεπει η οργανωση του αγωνα να εχουν 'τυψεις' αφου η ειδικη Μελετακι ξεπερασε την μεση ωριαια ταχυτητα των 120 χλμ. (Εφοσον ο κανονισμος της FIA δεν το επιτρεπει.)Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε τι πραγματικα σημαινει ασφαλεια του αγωνα απο την οργανωση.
Φιλικα
Β.Βελανης
120;Εδώ ,όπως διάβασα σε προηγούμενα post ,στη Φυλή έφτασε τα 144χλμ
-
edit
-
με τα ιστορικα τι εγινε ..?γιατι τεθηκε εκτος αγωνα ο πρωτος..??
-
Καλησπερα! Πηγαμε και ειδαμε Δυο πανακτους...μεστο χωριο στο ''πηδημα'' που λεμε!...Το σημειο ειναι παρα πολυ καλο...και θελει πολυ αγωνιστικη γνωση και μεγαλα @ρχιδι@...για να περασεις γρηγορα!...Τα γρηγοροτερα περασματα εκει τα εκανε με τεραστια διαφορα απτους αλλους ο Γ.ΝΙΩΡΑΣ!!!ναι κυριοι...ειτανε και ο Λαμπρος Αθανασουλας εκει και το διεπιστωσε και αυτος!...αξιοπρεπες περασματα απο ολους τους οδηγους!...το κακο ομως δεν αργησε να γινει...ενα 106 άσπρο σηκωθηκε απο το πηδημα και εσκασε με φορα στο τοιχακι δεξια!..αλλαξε πορεια απο τον τοιχο και κατευθηνθηκε προς την κοπανα οπου αμεριμνοι και χωρις καμια φωνη απο τον κριτη! εκατσαν τρεις φιλοι και παρακολουθουσαν,ξαφνικα το πεζω ηρθε προς τα πανω τους χτυποντας εναν απο αυτους απο πισω και τον εριξε κατω...ΕΥΤΥΧΟΣ που δεν ειχε αλλη πορεια το 106 γιατι θα τον θεριζε τον ανθρωπο!(ας μην καθοταν εκει εδω που τα λεμε )...ΑΛΛΟ τωρα!...Μετα το πηδημα,εχει εναν κρουνο πανω στην πορεια τους οχηματος...οι οδηγοι θα καταλαβαινουν τι εννοω...Μα καλα! γιατι δεν τον βαζατε λιγο πιο μεσα στον δρομο τον κρουνο ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣ!...Ενας κυριαζης μου αρεσε πολυ και Μπραβο στον Μ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ που απεδειξε οτι ειναι καλος σε ολα!...Τελικα παιδια μου φενεται εχει δικιο ο APR...στην ασφαλτο γαζωνουν τα ατμοσφαιρικα...τα Ζαχακια εξεπλιξαν ολους! ΑΧΧΧΧ πως θα ηταν ο αγωνας με S1600 KAI S2000.. τα ΕΒΟ περιττα θα ειτανε!... αλλα πολυ αντιλαγκ και μηδεν θεαμα!...τα λεμε Ριτσωνα!
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
Λωρη το μπλουζακι που φοραγες το Σαββατο ποια ειδικη ειχε γραμμενη επανωΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ.
ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ XWMATINOS.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμενα μου φανηκαν ολα μια χαρα πάντως.
Ε ας πει και κάποιος ένα καλό λόγο
Ενταξει ρε φιλε,εγω ειμαι απλα φωτογραφος,δεν μπορω να γνωριζω τα πραγματα απο πρωτο χερι όπως οι αγωνιζομενοι.Επιφανειακα,όπως μπορω να τα βλέπω,μου φανηκαν καλα τα πραματα.Γι'αυτο και δεν αρχισα να αναλύω παρα μονο εγραψα οτι 'μου φανηκαν',που νομιζα οτι τα λέει ολα.
Αντρέα χαλάρωσε για χαβαλέ το'πα.Και γω μαζί σου.
Τα λέμε το άλλο Σ/Κ στη λίμνη Πλαστήρα
30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009