-
Tα βιντεο εκτος απο εκπληκτικη οδηγηση μας δειχνουν οτι στη γειτονικη Ιταλια οι αγωνες γινονται σε θεαματικους ΣΤΕΝΟΥΣ δρομους.Εδω στην Ελλαδα δυστηχως η τα κανουμε σε κατι υπερδιπλατυμενους δρομους και αν οχι πεφτει η γκρινια του αιωνα.. ..
Το ονομα δεν ειπωθηκε τον καταλαβαμε ολοι μας νομιζω..Και την επομενη φορα που θα τον δουμε να πηγαινει βολιδα(πηγαινει ο ατιμος) ας εχουμε και αυτο στο μυαλο μας.Μακαρι ολοι αυτοι να τιμωρουνταν οχι τοσο για την αδικια του πραγματος αλλα κυριως για να μη σκοτωθει και κανας αθωος ανθρωπακος και μετα δειτε το σπορ να καταδικαζεται και να βγαινει ο καθε ασχετος να μιλαει για αλητες κλπ..
kai43 καλυτερα σκασε..δεν νομιζω ο συγκεκριμενος οδηγος να χρειαζεται δικηγορους ειδικα τετοιου ειδους..Κανεις χειροτερα τα πραγματαΔυστηχως θα λειπω εξωτερικο τις μερες του αγωνα
-
Από το δελτίο προσβάσεων:
*ΕΔ 4 και 8 Φυλή
Η διαδρομή θα παραμείνει κλειστή από 09:52 – 12:52 και από 13:42 – 16:42.
...
Δεν συνιστάται να ανέβετε από την Φυλή, γιατί η Τροχαία θα κλείσει το δρόμο στη Μονή Κλειστών, 8 χλμ. από τον τερματισμό της ειδικής.
*
Να υποθέσω πως ο δρόμος από τη Μονή Κλειστών δε θα κλείσει νωρίτερα από τις 09:52 που κλείνει η ειδική;
Ξέρει κανείς στα σίγουρα;
Είμαι 2 βήματα από εκείνη την πρόσβαση. Μην κάνω τον κύκλο... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Από το δελτίο προσβάσεων:
*ΕΔ 4 και 8 Φυλή
Η διαδρομή θα παραμείνει κλειστή από 09:52 – 12:52 και από 13:42 – 16:42.
...
Δεν συνιστάται να ανέβετε από την Φυλή, γιατί η Τροχαία θα κλείσει το δρόμο στη Μονή Κλειστών, 8 χλμ. από τον τερματισμό της ειδικής.
*
Να υποθέσω πως ο δρόμος από τη Μονή Κλειστών δε θα κλείσει νωρίτερα από τις 09:52 που κλείνει η ειδική;
Ξέρει κανείς στα σίγουρα;
Είμαι 2 βήματα από εκείνη την πρόσβαση. Μην κάνω τον κύκλο...Λογικά και ο δρόμος απο την διασταυρωση της μονης θα ειναι ανοιχτος μεχρι τις 10παρα που θα κλεισει η ειδικη...
-
Καποιος που εχει road book μπορει να μου πει σε ποιο σημειο ειναι ο ανεφοδιασμος?
thank you -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Καποιος που εχει road book μπορει να μου πει σε ποιο σημειο ειναι ο ανεφοδιασμος?
thank youΔές αυτό :
23 Νοεμβρίου 2009ΔEΛTIO ΠΛHPOΦOPIΩN Nο 1
- KANONIΣMOΣ
Άρθρο 2
Παρατηρήτης EΘEA ορίζεται ο κ. Μανώλης Χαλιβελάκης
Πρόεδρος Aγωνοδικών ορίζεται ο κ. Γιώργος Mαυρουδής
Aγωνοδίκες ορίζονται οι κ. Γιώργος Αργυρίου και Τάσος Αθανασίου
Άρθρο 11.4
Η χρονομέτρηση στις ειδικές διαδρομές θα γίνει σε εκατοστά του δευτερολέπτου
-
ROAD BOOK
-
Θα επιτρέπεται ο ανεφοδιασμός των αγωνιστικών αυτοκινήτων, αμέσως μετά το σχήμα 27 της σελίδας 20 του road book και για 100 μ.
Στον χώρο αυτό επιτρέπεται η είσοδος 2 ατόμων του συνεργείου κάθε πληρώματος, ενώ επιτρέπονται μόνο οι εργασίες που έχουν άμεση σχέση με τον ανεφοδιασμό του διαγωνιζόμενου αυτοκινήτου (Άρθρο 12.6 – Γενικού Κανονισμού Ραλλύ).
- Από τη σελίδα 21 έως τη σελίδα 25, οι Σ.Ε.Χ. που έπρεπε να αναφέρονται είναι οι: 4 / 8 ΦΥΛΗ και 4Α Ανασυγκρότηση Είσοδος / 8Α ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ και όχι ΣΕΧ 3/7 – ΠΑΝΑΚΤΟΣ και ΣΕΧ 4/8 ΦΥΛΗ.
Τα υπόλοιπα στοιχεία ανταποκρίνονται στο τμήμα της διαδρομής που αντιστοιχούν οι συγκεκριμένες σελίδες.
Aπό την Oργάνωση
Eγκεκριμένο από την EΘEA στις 23/11/2009
-
Ναι βρε αποστολη μου, το ειδα, απλα δεν εχω ροουντ μπουκ, και ρωτησα καποιον που εχει να μου πει που περιπου ειναι αυτες οι τουλιπες...
Λογικα πρεπει να ειναι μετα την ψαθα καπου... -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Ναι βρε αποστολη μου, το ειδα, απλα δεν εχω ροουντ μπουκ, και ρωτησα καποιον που εχει να μου πει που περιπου ειναι αυτες οι τουλιπες...
Λογικα πρεπει να ειναι μετα την ψαθα καπου...ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΦΥΛΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ευχαριστω πολυ κ. Λώρη
Τα περί δοκιμών κτλ. παρακαλώ στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=39635[Mod]
-
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ!!!ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!
-
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ? ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ?ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ. ΘΕΟΔ.Ν.ΚΟΥΛΗΣ
-
Παρατηρώ ότι στο φετινό Παλλάδιο, από τους 107 συμμετέχοντες , οι 29 είναι ' ιστορικοί '
και οι 11 ανήκουν στην Ομάδα ' ΕΕ ',δηλαδή περίπου 4 στα 10 πληρώματα τρέχουν με αυτοκίνητα άλλων εποχών ...
δικαίως πρέπει να θεωρηθούν 'αιμοδότες' του αθλήματος και πρέπει να βρεθεί τρόπος να 'προσεχθούν' και 'αναβαθμιστούν' στην επόμενη προκήρυξη ...
Το 2009, αγώνες στους οποίους δεν μετρούσαν οι ιστορικοί, δύσκολα αντέξαν και κάποιοι ζορίστηκαν αρκετά ..., ( βλέπε Φωκίδος με 40 συμμετοχές , Μαύρο Ρόδο με 33, κλπ. )
Το 2010, αγώνες στην περιφέρεια, που δεν θα μετρούν τα ιστορικά, δεν βλέπω να μαζεύουν πάνω από 30 συμμετοχές... ( μακάρι να διαψευστώ).
καλό αγώνα σε όλα τα παιδιά !!!
-
Ο χρήστης theokoylis έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ? ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ?ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ. ΘΕΟΔ.Ν.ΚΟΥΛΗΣΙδού πού μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες:
http://startline.gr/portal/
http://www.facebook.com/home.php?#/even ... 915&ref=mf
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=24&page_id=1418
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=682 -
Τεχνικό έλεγχο περναμε συγκεεκριμενη ωρα αναλογα με τα νουμερα συμμετοχης?
Και αν μπορουσε καποιος να με διαφωτισει που αρκιβως ειναι ο Τ.Ε.??
ευχαριστω πολυ! -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Τεχνικό έλεγχο περναμε συγκεεκριμενη ωρα αναλογα με τα νουμερα συμμετοχης?Ναι, http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=2342 σελ. 3.
-
Ναι σορρυ, το ειδα μολις εκανα το ποστ.
Σορρυ!
Ευχαριστω για την απαντηση παντως!!! -
Για ψαθα τελιωματα λεμε...''μετραει''?
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ Η ΟΧΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Για ψαθα τελιωματα λεμε...''μετραει''?είναι πολύ γρήγορη στο τελείωμα και θα έχει υγρασία στο οδόστρωμα. Έχει ένα καλό κατηφορικό εσάκι που μπορεί κάποιος να υπερεκτιμήσει τα φρένα του !!!!
εάν φτάσεις εκεί έχει καλώς αλλιώς,έτσι και έτσι
γενικά πάντως δεν νομίζω ότι θα βλέπεις και πολλά...
ελπίζω να σε βοήθησα -
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Για ψαθα τελιωματα λεμε...''μετραει''?Δεντρα,πολλα δεντρα!!!(Αν και εχω καιρο να περασω,δεν πιστευω να τα καψανε.)
-
Ο χρήστης octavias5 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ Η ΟΧΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Ναι από την Μάνδρα θα πάς. Υπάρχει και η περίπτωση να παρακάμψεις το πέρασμα μέσα από την Μάνδρα, αλλά δεν θα κερδίσεις και τίποτα, όλοι οι δρόμοι στο ίδιο σημείο οδηγούν. Οπότε μέσα από την Μάνδρα.
30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009