-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
http://startline.gr/portal/product_info.php?cPath=88_110&products_id=473&osCsid=365b3867f029b462e339419e55848747
Αυτο σημαινει θελω κοσμο . Οδηγιες προς τους θεατες που δημοσιευονται εγκαιρα , με προσβασεις , συμβουλες και ακομα τις ωρες που θα ανοιγουν οι ειδικες
Σχεδον επαγγελματικη δουλεια θα ελεγα ....ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΙΟ????ΤΟ 31 ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΩΝ 37 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 35 ΤΟΠΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ?????Αγαπητέ Δημήτρη...
Χωρίς να θέλω για αλλη μια φορά να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου (με κανέναν εδώ γενικότερα) θέλω λίγο να σε 'διορθώσω' στην παραπάνω σου απάντηση...
Και βέβαια ήταν ένα πάρα πολύ καλό Ραλλυ το 31ο Κρήτης, και είμαι η πρώτη που το φώναξα εδω μέσα...
Και βέβαια ήταν όλα άψογα προετοιμασμένα αλλά και οι όποιες 'στραβές' πολύ σωστά αντιμετωπίστηκαν, αλλά στην δήλωσή σου αυτή παραπάνω, μην ξεχνάς οτι χάρτες-σχεδιαση-προσβάσεις κτλ του 31ου Κρητης ήταν δουλειά της κ.Αννίτας Πασαλή.
Φυσικά και δεν σε 'μαλώνω' γιατί μπορεί να μην το γνώριζες...Το οτι η Αλυτάρχης του Ακροπολις ασχολήθηκε και έβαλε τον μεγαλύτερο τσιμεντόλιθο στην επιτυχία του φετινού Ραλλύ δεν πρέπει να το παραβλέπουμε και να το απαξιούμαι!
Όπως επίσης τα λιθαράκια τους και τους εξίσου ογκώδεις τσιμεντόλιθους έβαλε ο κ.Χατζημιχάλης, η κ.Φρουδαράκη, ο κ.Δαμιανάκης και άλλοι πολλοί που κακώς ξεκίνησα να γράφω ονόματα γιατι δεν θα μας χωρέσει το φόρουμ!!! Κ φυσικά μην ξεχνάμε και του οδηγούς που συμμετείχαν, έτρεχαν (στη κυριολεξια) και 'έτρεχαν' κ για την οργάνωση...
Συγνώμη για το off topic που θέματος εδώ, αλλα έκρινα σωστό οτι έπρεπε λίγο να το 'διορθώσουμε' σε αυτό το σημείο το θεμα με τον πήχη και ποιός στην ουσία τον ανέβασε πολύ ψηλά!
Φιλιά
Αννα Φραδελάκη
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
http://startline.gr/portal/product_info.php?cPath=88_110&products_id=473&osCsid=365b3867f029b462e339419e55848747
Αυτο σημαινει θελω κοσμο . Οδηγιες προς τους θεατες που δημοσιευονται εγκαιρα , με προσβασεις , συμβουλες και ακομα τις ωρες που θα ανοιγουν οι ειδικες
Σχεδον επαγγελματικη δουλεια θα ελεγα ....ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΙΟ????ΤΟ 31 ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΩΝ 37 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 35 ΤΟΠΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ?????Αγαπητέ Δημήτρη...
Χωρίς να θέλω για αλλη μια φορά να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου (με κανέναν εδώ γενικότερα) θέλω λίγο να σε 'διορθώσω' στην παραπάνω σου απάντηση...
Και βέβαια ήταν ένα πάρα πολύ καλό Ραλλυ το 31ο Κρήτης, και είμαι η πρώτη που το φώναξα εδω μέσα...
Και βέβαια ήταν όλα άψογα προετοιμασμένα αλλά και οι όποιες 'στραβές' πολύ σωστά αντιμετωπίστηκαν, αλλά στην δήλωσή σου αυτή παραπάνω, μην ξεχνάς οτι χάρτες-σχεδιαση-προσβάσεις κτλ του 31ου Κρητης ήταν δουλειά της κ.Αννίτας Πασαλή.
Φυσικά και δεν σε 'μαλώνω' γιατί μπορεί να μην το γνώριζες...Το οτι η Αλυτάρχης του Ακροπολις ασχολήθηκε και έβαλε τον μεγαλύτερο τσιμεντόλιθο στην επιτυχία του φετινού Ραλλύ δεν πρέπει να το παραβλέπουμε και να το απαξιούμαι!
Όπως επίσης τα λιθαράκια τους και τους εξίσου ογκώδεις τσιμεντόλιθους έβαλε ο κ.Χατζημιχάλης, η κ.Φρουδαράκη, ο κ.Δαμιανάκης και άλλοι πολλοί που κακώς ξεκίνησα να γράφω ονόματα γιατι δεν θα μας χωρέσει το φόρουμ!!! Κ φυσικά μην ξεχνάμε και του οδηγούς που συμμετείχαν, έτρεχαν (στη κυριολεξια) και 'έτρεχαν' κ για την οργάνωση...
Συγνώμη για το off topic που θέματος εδώ, αλλα έκρινα σωστό οτι έπρεπε λίγο να το 'διορθώσουμε' σε αυτό το σημείο το θεμα με τον πήχη και ποιός στην ουσία τον ανέβασε πολύ ψηλά!
Φιλιά
Αννα Φραδελάκη
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΝΑ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ '''σχεδον επαγγελματικη δουλεια..''''
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ???????
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΑΔΙΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
επισης δεν τρεχουν καμια 30αρια που κανουν καθημερινο ευρωραλλυ αυτον τον καιρο ......
Μέσα σε αυτούς είμαστε και εμείς...καλό αγώνα σε όλους -
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
επισης δεν τρεχουν καμια 30αρια που κανουν καθημερινο ευρωραλλυ αυτον τον καιρο ......
Μέσα σε αυτούς είμαστε και εμείς...καλό αγώνα σε όλουςαυτα ειναι τα δυσαρεστα .... περνουν τα νεανικα και δυναμικα χρονια , χωρις αγωνιστικα χιλιομετρα ........ και μετα ψαχνουμε τι..... φταιει .
-
16 17 AΛΑ ΛΑΜΙΑΣ ΤΕΑΜ / ΠΑΖΗΣ Γιώργος - ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗ Μαρία TOYOTA Yaris A/5
17 18 ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Αργύρης - ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Παναγιώτης CHEVROLET Aveo A/5
18 19 ΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ / ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ Γιώργος - ΞΥΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ NISSAN Micra Kit Car Α/5
51 52 ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Γιάννης - ΡΑΒΑΝΗΣ Γιάννης ROVER MG ZR 105 A/5
52 53 AΛΑ ΛΑΜΙΑΣ ΤΕΑΜ / ΚΑΠΝΙΑΣ Δημήτρης - ΚΟΥΓΙΑΣ Βασίλης TOYOTA Yaris A/5
53 54 ΑΛΑΛ ΤΕΑΜ / ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημήτρης - ΒΟΤΣΗΣ Γιώργος TOYOTA Yaris A/5
54 55 ΚΑΜΜΕΝΟΣ Γιώργος - ΠΑΠΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης NISSAN Micra Α/5
55 56 ΒΡΑΧΑΤΗΣ Σάκης - ΚAΛΠΙΔΗΣ Θανάσης TOYOTA Yaris A/5
57 58 ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ Γεράσιμος - ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ Αρης NISSAN Micra K12 Α/5
58 59 ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ Νίκος - ΤΣΙΒΟΣ Άρης PEUGEOT 206 A/5
59 60 ΜΠΑΝΤΕ Κατερίνα - ΤOYOTA Starlet EP 92 A/5
60 61 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Φίλων - ΣΩΤΗΡΧΟΣ Βαγγέλης PEUGEOT 206 A/5Εξαιρουμενες τις κυρίες, να δούμε ποιοι απο τους υπόλοιπους φοράνε παντελόνια με τα απαιτούμενα εξαρτήματα μέσα τους βέβαια.
Μην αρπάζεστε όμως όλοι. Το παραπάνω είναι μομφή για συγκεκριμένο πλήρωμα που εντελώς συμπτωματικά σε ασφάλτινα rally ο οδηγός κάτι παθαίνει και οδηγεί ο συνοδηγός.
Θα καταλάβετε ποιοί είναι αν δείτε δυο ατομα να κυκλοφορούν με τα κράνη γιατι κατα λάθος πάλι, φοράνε ενας τη φόρμα του άλλου. (πάνω στη βιασύνη τους το κάνουνε τα παιδιά και οοοοοοχι επι τούτου, μη χέσω)
Θα συνεχίσω στο threat που άνοιξα με σχόλια μετά τον αγώνα.
viewtopic.php?f=3&t=38855
Κατά τα άλλα, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να τερματίσουν όλοι και να δούμε θέαμα.
Πολύ ωραία η κατανομή των αριθμών γιατι όπως πολύ σωστά έθεσε ο A.P.R τα ταξί που μπουκάρουν κάνουν μεγάλη ζημιά -
Αν κατάλαβα καλά για ποιον λέτε,,σε μια απλή σε ενα ράλλυ πέρσυ (δεν θυμάμαι ποιο ράλλυ) πήγαινα στην απλή για άλλη ειδηκή και είχε σταματήσει πάνω σε στροφή μες τη μέση είχε κατέβει κάτω με το συνοδηγό του κ κάτι περίμεναν,,και όπως πάω να περάσω μου κάνει απο μακρια περνα περνα κόβω φόρα για να δώ γιατι δεν είχα ορατοτητα και μου λέει αντε ρεεεεεεεεε πέρνα 1 ωρααα με τσαντισμένο υφος!!!!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ απο τότε δεν τον χωνεύω καθόλου σαν οδηγό ούτε σαν άνθρωπο!!!!!! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,,ΠΟΥ 95% ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ)
-
Σημερα περασα μια βολτα απο το Μελετακι.
Συναντησα κοπαδι με κατσικια πανω στη δεξια πριν το πηγαδι και αρκετο κοσμο να μαζευει ελιες.
Ελπιζω να εχουν ενημερωθει τι θα γινει το αλλο Σαββατο (ιδιαιτερα τα κατσικια,γιατι δεν τα ειδα πολυ προθυμα να φυγουν απο το δρομο). -
200 4Δ+ 50 3Α- 150 3Δμμ 200 ΦΔ.
Το παραπανω ,που βρισκεται στην υπογραφη μου,είναι οι πρωτες δυο γραμμες απο την πρωτη προσπαθεια 'γραψιματος' χωματινης διαδρομης,πριν πολλα χρονια, στην Κινετα.Περιτο να πω πως την πρωτη φορα που προσπαθησαμε αλλα εβλεπα,αλλα διαβαζα,αλλα ακουγε,αλλου πηγαινε .
Autobianchi A112(και τολμησα και διαβασα 4Δ+,οταν με το ζορι προλαβαινε να βαλει τριτη)
Αρκετα .Εκτος απο το γνωστο'πηγαδι'πιο αλλο σημειο αξιζει να δουμε στο Μελετακι?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
200 4Δ+ 50 3Α- 150 3Δμμ 200 ΦΔ.
Το παραπανω ,που βρισκεται στην υπογραφη μου,είναι οι πρωτες δυο γραμμες απο την πρωτη προσπαθεια 'γραψιματος' χωματινης διαδρομης,πριν πολλα χρονια, στην Κινετα.Περιτο να πω πως την πρωτη φορα που προσπαθησαμε αλλα εβλεπα,αλλα διαβαζα,αλλα ακουγε,αλλου πηγαινε .
Autobianchi A112(και τολμησα και διαβασα 4Δ+,οταν με το ζορι προλαβαινε να βαλει τριτη)
Αρκετα .Εκτος απο το γνωστο'πηγαδι'πιο αλλο σημειο αξιζει να δουμε στο Μελετακι?
Την εποχή εκείνη, πατρονάριζα 3 Α112 και έτρεχα και εγώ με ίδιο!!. Γράψε μου όνομα οδηγού!.
Είναι πολλή ωραία ιδική φίλε. έχει και γρήγορα κομμάτια και τεχνικά. Για όλα τα γούστα. Μετά την κατηφόρα και το γεφυράκι, ο δρόμος στενεύει, από τα δυο βουνά, και μάλλον και με 4χ4 θα είναι δύσκολο να το παρκάρεις εκτός δρόμου. Παντός πιστεύω, ότι μια έγκαιρη προσέλευση, θα βοηθήσει την ικανοποιήσει του γούστου σου.
Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣ.Φιλε Αντωνη μαλλον σε μπερδεψα λιγακι:το bianchi ηταν πολιτικο,τα ανδραγαθηματα μας τα καναμε σε ολη την περιοχη της Κινετας και οχι στη γνωστη ειδικη, οδηγος ηταν αδερφικος μου φιλος και το σημαντικοτερο ,αυτα γινοντουσαν το 1999 οταν ημασταν και οι δυο 20 χρονων .(στριβαμε με 2η και ονειρευομασταν 6η σκασμενη)
-
Απίστευτο !!!!
http://greekmotorsport.blogspot.com/2009/11/evo_23.html
Κύριε Χρήστο με όλο το σεβασμό μιλάμε για αναγνωρίσεις για τις οποίες υπάρχουν κανονισμοί...Υποτίθεται ότι δεν υπάρχουν δοκιμές....Άσχετα του τι γίνεται στην πράξη
λόγω ατιμωρισίας.....Φιλικά
Γιάννης -
Αγαπητε μου AGIS δεν νομιζω οτι μπορει να παιξει ο ΣΟΑΑ στην προκειμενη περιπτωση .
Θα ονειρευομουνα βεβαια , αν ελεγα οτι οι δημοσιογραφοι θα μπορουσαν να παιξουν εναν σημαντικο ρολο , αν εφ'οσων ασχολοντουσαν σοβαρα με το αθλημα , και σιγουρα γνωριζουν τα πραγματα ..... τις επιδοσεις καποιων εξ αυτων και τις τοποθετουσαν ετσι οπως τους αξιζει στον επιλογο του αγωνα !
Μην ξεχνατε οτι ενα αλλο φαινομενο τετοιο που μοστραριζοταν και ψηλα στην γενικη , τωρα δεν τρεχει ουτε υπαρχει ........ειναι αληθεια οτι χανοντε , οταν δεν μπορουν να τα κανουν αυτα !
Αλλα βεβαια δεν ειναι μονον που κανουν τρελα πραγματα στις δοκιμες ..... μου λενε για καποιους θεοκουλους που βγαινουν τεζα σε τυφλες ....και ξενεριαζουν απεναντι χωρις ιχνος επιγνωσης ..... λογο βλακειας δηλαδη .......Αυτο που ειναι απαραδεκτο ομως τελειως ..... ειναι οταν αυτα , τα κανουν σαββατοκυριακα , ειναι για ...πολλες κλωτσιες .
-
μια και περί δοκιμών ο λόγος και επειδή δεν γνωρίζουμε τα μερη ....κυκλώνουν εύκολα οι ειδικές? προλαβαίνουμε την παρασκευή για γραψιμο + 2-3 περάσματα?
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
μια και περί δοκιμών ο λόγος και επειδή δεν γνωρίζουμε τα μερη ....κυκλώνουν εύκολα οι ειδικές? προλαβαίνουμε την παρασκευή για γραψιμο + 2-3 περάσματα?Χλωμους σας βλεπω συνοδηγε μου δεν ειναι για κυκλωμα ....... θυσια και για Πεμπτη χρειαζεστε !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
μια και περί δοκιμών ο λόγος και επειδή δεν γνωρίζουμε τα μερη ....κυκλώνουν εύκολα οι ειδικές? προλαβαίνουμε την παρασκευή για γραψιμο + 2-3 περάσματα?
Χλωμους σας βλεπω συνοδηγε μου δεν ειναι για κυκλωμα ....... θυσια και για Πεμπτη χρειαζεστε !
Πάλι με την ψυχή στο στόμα μας βλέπω...
-
Αντι να ασχολουμαστε με τα ιδια και τα ιδια (ειναι και Δευτερα πρωι) κανα incar απο τις συγκεκριμενες ειδικες εχουμε ,εστω και απο παλια , να δουμε να φτιαχτουμε? Εσυ μαστορα ολο και κατι πρεπει να χεις (μας κανει και απο Uno turbo) , για κοιτα στο αρχειο σου. Φιλαρες, καλη εβδομαδα και καλη προετοιμασια σε ολους τους συμμετεχοντες. Υ.Γ Αντε και incar να μην ειναι......... μας κανει αρκει να ναι απο κει. Β.Κοντουζογλου
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μέσα σε αυτούς είμαστε και εμείς...καλό αγώνα σε όλουςαυτα ειναι τα δυσαρεστα .... περνουν τα νεανικα και δυναμικα χρονια , χωρις αγωνιστικα χιλιομετρα ........ και μετα ψαχνουμε τι..... φταιει .
Άστο κύριε Χρήστο γιατί πονάει... ειδικά τώρα που με άφησε ο οδηγός και θέλω να τα μαζέψω τα άτοιμα!....και είμαι και δίπλα και στα δεύτερα άντα
-
Για δώστε βάση στο παρακάτω :
'ΕΔ 3 και 7 Πάνακτος
Η διαδρομή θα παραμείναι κλειστή από 09:29 – 12:29 και από 13:19 – 16:19.
Περιγραφή
Ειδική διαδρομή που στα πρώτα 4 χλμ. είναι ανηφορική και τεχνική. Περνάει μέσα από τα χωριά Πάνακτος και Πράσινο σε μάλλον στενούς δρόμους, ενώ μεταξύ των δύο χωριών και μέχρι τον τερματισμό είναι γρήγορη και επίπεδη. Στο χωριό Πάνακτος υπάρχουν και ταβέρνες μέσα στην ειδική διαδρομή.'
Μήπως , λέω , μήπως προσφέρεται για το ωφέλιμον μετά του τερπνού ???????
Γνώμες απο γνώστες των ευαγών αυτών ιδρυμάτων ?Αποστόλης
Γιάννενα. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Για δώστε βάση στο παρακάτω :'ΕΔ 3 και 7 Πάνακτος
Η διαδρομή θα παραμείναι κλειστή από 09:29 – 12:29 και από 13:19 – 16:19.
Περιγραφή
Ειδική διαδρομή που στα πρώτα 4 χλμ. είναι ανηφορική και τεχνική. Περνάει μέσα από τα χωριά Πάνακτος και Πράσινο σε μάλλον στενούς δρόμους, ενώ μεταξύ των δύο χωριών και μέχρι τον τερματισμό είναι γρήγορη και επίπεδη. Στο χωριό Πάνακτος υπάρχουν και ταβέρνες μέσα στην ειδική διαδρομή.'
Μήπως , λέω , μήπως προσφέρεται για το ωφέλιμον μετά του τερπνού ???????
Γνώμες απο γνώστες των ευαγών αυτών ιδρυμάτων ?Αποστόλης
Γιάννενα.ΑΠΟΣΤΟΛΗ,
ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΝΑΚΤΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΥΛΗ,ΜΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ Δ/ΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.
ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ε.Δ. ΤΟΥ LOOP ΤΗΝ ΦΥΛΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λοιπον , αφηστε τις κατινιες και τις μιζεριες ....... μετα το παλαδιο το κοινο του φορουμ απαιτει .........
DVD τετοιο , με 2 c2r2 απο Μελετακι , και στην συνεχεια c2r2 με r3t απο Ψαθα , και c2 με μπλε 106 απο Πανακτο , για που λενε και τα καρντασια μας ! (αν και μονον απο εκει μπορει να δουμε κατι τετοιο , γιατι εδω κατω ....... ολο φρου φρου κι αρωματα ειναι τα τσακαλια των pc.)
ενταξει χωρις ποδηλατο μεσα .... (παντου τα παντα )!!!
κι αυτο, ειναι κατι σαν αυτα που θα δειτε στην Ψαθα μεθαυριο ...... http://www.youtube.com/watch?v=OcEe8eC1E4Q αρκει να βρειτε το σωστο μερος
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
κι αυτο, ειναι κατι σαν αυτα που θα δειτε στην Ψαθα μεθαυριο ...... http://www.youtube.com/watch?v=OcEe8eC1E4Q αρκει να βρειτε το σωστο μερος
Που ειναι αυτο και δεν το γραψαμε????
Μαλλον δεν πηγαιναμε αρκετα γρηγορα και δεν πηδηξαμε
30ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 2009