-
Ο χρήστης boogaboo έγραψε:
Παρεπιπτοντως ξερει κανεις ποτε αναμενεται καινουργιο Grand Vitara (σουλουπι, κτλ);Σε διάφορα forums και blogs λένε για νέο GV μάλλον για τέλη του 2011 ή μέσα του 2012 ή (για Αμερική) το 2013, ενώ εκρεμεί και η πιθανότητα συνεργασίας της Suzuki με την Vag.
ΥΓ. Εκείνο πάντως που πιστευω ότι θα ήταν πολύ καλό, θα ήταν να βάλουν τον νέο 1,6 του SX4/Sedici τουλάχιστον στο 3θυρο GV (τουλάχιστον στην ίδια τιμή!).
-
λοιπόν το ειδα από κοντά... κυκλοφορεί ενα στα Χανιά απινακίδωτο και το παρκάρουν σε μουρατα σημεία..
το αυτοκίνητο ειναι πάρα πολύ όμορφο και μαζεμένο, ειδικά πλαι και πίσω.. μπροστα νταξ, δεν ειναι και ότι καλύτερο.. το πρωτο skoda που μου αρεσει
-
Αν η κίνηση εκτός δρόμου είναι σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του αυτοκινήτου, το Skoda Yeti σίγουρα έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες, ειδικά με τα εργοστασιακά λάστιχα που είναι καλά για δρόμο, αλλά ακατάλληλα για χώμα και πέτρες.
Είμαι ιδιοκτήτης ενός Skoda Yeti και ομολογώ ότι έχω απογοητευτεί τελείως από τις δυνατότητες του εκτός δρόμου.Γιάννης
-
Ο χρήστης Giannis2810 έγραψε:
Αν η κίνηση εκτός δρόμου είναι σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του αυτοκινήτου, το Skoda Yeti σίγουρα έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες, ειδικά με τα εργοστασιακά λάστιχα που είναι καλά για δρόμο, αλλά ακατάλληλα για χώμα και πέτρες.
Είμαι ιδιοκτήτης ενός Skoda Yeti και ομολογώ ότι έχω απογοητευτεί τελείως από τις δυνατότητες του εκτός δρόμου.Γιάννης
Το 1.8 4χ4?
-
Για τις 4χ4 δυνατότητες του Yeti πιστεύω ότι το όριο τίθεται από τον τεράστιο εμπρός πρόβολο και την μικρή σχετικά απόσταση από το έδαφος. Άρα για απλό χώματόδρομο μάλλον είναι υπέρ αρκετό αλλά για κάτι παραπάνω δεν νομίζω γιατί θα βρίσκει εύκολα κάτω. Φυσικά και τα ασφάλτινα ελαστικά και η έλλειψη κοντών σχέσεων παίζει ρόλο αλλά για πιο άγριες καταστάσεις.
-
Κιαλλη μια νεκρανασταση
-
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Το 1.8 4χ4?
Ναι, για το Skoda Yeti 1.8 4X4 μιλάω.
Skoda Yeti ή grand vitara