-
όχι και να ξεσκίσουν το σαμαρά τα ΜΜΕ
εδώ η μόνη δημοσκόπηση που τον έβγαζε μπροστά ήταν του ζούγκλα και είχαμε πέσει όλοι εδώ μέσα και τον κράζαμε -
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Παντως δεν μπορω να πω οτι κατανοω για ποιον λογο η βαση θελει Σαμαρα.
Aπό αντίδραση στην οικογενειοκρατία...
Από το 1974 τρείς οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα με μόνη εξαίρεση τον Σημίτη.O Σαμαρας ειναι πληρες μελος της οικογενειοκρατιας....απο τζακι.
Η εκλογη του με την στηριξη του lobby Καραμανλη εγγυαται οτι δεν θα χαθει ο ελεγχος απο την οικογενεια.
Δεν ξερω τι ειδους αντιδραση ειναι αυτη -
Ο Χατζηδάκης ικανός πολιτικος;;;;;;
Το σκυλάκι της Ντόρας;
-
O Xατζηδακης ηταν πραγματικη οαση στο ΥΠΑΝ,εργαζοταν μανιωδως και εχοντας ανοιχτα αυτια προς ολες τις κατευθυνσεις.Μακαρι να υπηρχαν και αλλοι σαν και αυτον και τον τοτε ΓΓ.
Φυσικα υπουργος δεν γινεσαι χωρις πλατες και χαρες. -
Ας μας πει ο Χατζηδάκης πως εκλέχθηκε στην ίδια περιφέρεια με τον Κυριάκο... Τρελό σπρώξιμο από τους Μητσοτάκηδες. Με το αζημείωτο φυσικά... Κοιτάξτε λίγο πως μπήκε η aegean στην Κων/πολη...
Δεν θέλω εξαρτώμενους πολιτικούς, ούτε και πολιτικούς που ήταν λαμόγια από φοιτητές. Έχουν πολλά χρόνια να εξεληχθουν σε αυτό το είδος όταν εκλεγούν βουλευτές.
-
Ψιφιζω Βγενοπουλο για προεδρο της νεας δημοκρατιας
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1741775την ημερομηνία δημοσίευσης αυτού που παραπέμπεις την είδες?
-
Χθεσινη.
Γιατι ; -
Το σχολιό μου περι υποστήριξης σαμαρά ήταν για το τί γινόταν πριν γίνει η μεταστροφή του κλίματος λόγω της αποχώρησης του κάγκελου.
Τώρα τί θες να πουν οι δημοσκοπίσεις, ότι θα βγεί η ντόρα? -
Ζούμε ιστορικές στιγμές, πρέπει να διανύουμε την μακρότερη περίοδο που ο grand Μητσοτάκης απέχει της δημοσιότητας.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ας μας πει ο Χατζηδάκης πως εκλέχθηκε στην ίδια περιφέρεια με τον Κυριάκο... Τρελό σπρώξιμο από τους Μητσοτάκηδες. Με το αζημείωτο φυσικά... Κοιτάξτε λίγο πως μπήκε η aegean στην Κων/πολη...Πως μπηκε δηλαδη??
Γιατι ο Βγενοπουλος αλλα ειπε.Οτι εκανε τις καταγγελιες επειδη ακουσε το Σηφουνακη, και οτι οταν του ζητησε τα στοιχεια ο Σηφουνακης εκανε τη παπια και του ειπε να παει να τα βρει στη Δικαιοσυνη.Υπαρχει και η αγωγη της Ντορακλας για τα τρια εκ.χαρτς και ο Βγενοπουλος τα βλεπει στριμοκωλα τα πραγματα.Δεν θέλω εξαρτώμενους πολιτικούς, ούτε και πολιτικούς που ήταν λαμόγια από φοιτητές. Έχουν πολλά χρόνια να εξεληχθουν σε αυτό το είδος όταν εκλεγούν βουλευτές.
Για πες μας εναν τετοιο βουλευτη (αδιαφορο αν ειναι μπλε ή πρασινης αποχρωσης) που εχεις υποψιν σου.
Τελος και επι του θεματος:
Για να βγαζουν το Σαμαρα πρωτο οι γκαλλουπατζηδες κατι 'βρωμαει'.
Αρα κατα τη γνωμη μου οι ΝΔαιοι θα πρεπει απο αντιδραση να ψηφισουνε τη Ντορα.Οχι τιποτα αλλο αλλα μονο και μονο για τη ξαναπατησουνε οι παπαγαλοι οπως τη πατησανε με το Βενιζελο.
Και τα περι κορης του Μητσοτακη ειναι μαλακιες.Εδω καναμε πρωθυπουργο το γυιο του Αντρεα -Οξω ΟιΒασειςΤουΘανατουΕοκΚαιΝατοΤοΙδιοΣυνδικατο- Μυνχαουζεν, η κορη του Μητσοτακη μας πειραζει?? -
ο σαμαράς παίζει να βγει κι από τον πρώτο γύρο. Η ντόρα έχασε το παιχνίδι από τη στιγμή που της ξέφυγε το πράγμα και πήγε το κόμμα σε ψηφοφορία από τη βάση και όχι από συνέδρους [εκεί είχε 70%].
είναι χρυσή ευκαιρία να τελειώνει η χώρα και η παράταξη από το μητσοτακεϊκο και ο κόσμος της νέας δημοκρατίας αυτό το έχει καταλάβει πολύ καλά. -
TΟ μητσοτακέικο δεν εξαντλείται στην Θοδώρα. Έχει εφεδρείες.
-
Η Ντορα ηταν και θα ειναι δυνατη εγω προσωπικα δεν την ξεγραφω ουτε για την πρωτια ακομα, θεωρω οτι απλως εχει προβαδισμα ο Σαμαρας.
Τα γκαλοπ ειναι ως επι το πλειστον κατευθυνομενα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
TΟ μητσοτακέικο δεν εξαντλείται στην Θοδώρα. Έχει εφεδρείες.έχεις δίκιο...γι αυτό σου λέω να τελειώνουμε με δαύτους!
-
Εαν δώ εξοβελισμό μητσοτακείκου απ το πολιτικό γίγνεσθαι, τί να πω, έχω ελπίδες για πολλά στη χώρα
-
Eϊναι και ο κανακάρης της Θοδώρας, πρώην ειδικός σύμβουλός της στο ΥΠΕΞ με κάμποσες χιλιάδες ευρώ το μήνα, που έρχεται από πίσω. Γι' αυτό λέω έχει εφεδρείες το σόι.
Να την ακούτε την Υβέτ. -
Αστεία πράγματα...Με το που βγει ο σαμαράς ο κωστάκης δε θα περνάει ούτε απ εξω απο τη ρηγίλλης. με τη μαμακα υπουργό ξερω κι εγω να γινομαι συμβουλος υπεξ.
χανει η ντορα και φευγει και κανει δικο της μαγαζι παιρνοντας μαζι την οικογενεια και τους κρητικους που οριζει.μεχρι να διαλυθει οριστικα το ασκερι μετα απο λιγο. τελος το μητσοτακεικο σας λεω.. -
Απ΄το στόμα σου και στου ψηφοφόρου το αυτί
ΝΔ-εκλογή αρχηγού