-
Είναι δυνατόν να θυσίασε την αξιοπιστία της
τελικά ντόρα? το έχω χάσει το παιχνίδι, δεν μπανίζω τί παίζει
-
Shoot the Mitsotacula:
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_8929.html -
Καλά, κοτζάμ συνέδριο ΝΔ και δεν θα γραφεί τπτ? Έχω χάσει τα καλύτερα απ ό,τι με πληροφορούν με ρεσιτάλ πανίκα.
Τουλάχιστον ακούστε ελληνοφρένεια, χάοςhttp://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=106353
Έφυγα σφαιράτος για την τουαλέτα
Δεν υπάρχουν τα παλλικάρια -
Έπεσα στην ομιλία του Ψωμιάδη.
Γι' αυτό μαμεί στη Θεσσαλονίκη τόσα χρόνια όλους τους σοβαρούς. Τους έσκισε.
-
ελπίζω να ανεβεί στο youtube
-
ψηφιζω ντορα γιατι στεναχωριθηκε πολυ αυτη και ο μπαμπα στης που σκοτοσανε τον αντρα της
-
Τι? Φαγανε τον Κουβελο? Απο τον Αντ1 θα ηταν...
-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
ψηφιζω ντορα γιατι στεναχωριθηκε πολυ αυτη και ο μπαμπα στης που σκοτοσανε τον αντρα τηςκατι ξερεις εσυ κουφαλιτσα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έπεσα στην ομιλία του Ψωμιάδη.Γι' αυτό μαμεί στη Θεσσαλονίκη τόσα χρόνια όλους τους σοβαρούς. Τους έσκισε.
Ο Ψωμιαδης ειναι ενας ελεεινος καραγκιοζης κατα την αποψη μου και κανει μονο κακο .
Οι Θεσσαλονικις απτην αλλη ειναι αγαθιαριδες που τον ακουνε. -
off topic
κάτι Τυχαίο μου μυρίζει
-
δεν μπορώ να μπανίσω την τυχαιότητα
-
Τελικα τι παιζει?Κανει την ανατροπη ο Σαμαρας,ή επικρατουν οι μηχανισμοι της Ντορας?
ασχετο/ειδε κανεις γκαλοπ Πρετεντερη?
-
OXI .........αν θες πες τα αποτελεσματα και αυτουνου του λερα
-
Κατα πως φαινεται ο Αβραμοπουλος παει με Σαμαρα (κερδισε στην πλειοδοσια;)
-
Πριν λίγο μου ήρθε sms από votedora......
έχουν ξεφύγει εντελώς
Μόλις ανακοίνωσε ο Αβραμόπουλος στήριξη στον Σαμαρά.
-
γράψε τί έλεγε το σμσ ρε
-
Ειμαι της γνωμης οτι η δηλωση του Κυριακου περι αλλαγης ονοματος της νουδου κ η καπακι δηλωση Ντορας οτι ολα θα αλλαξουν στη νουδου ,ηταν κ η αρχη του τελους της .
Οσα υποστηριζουν οι δημοσιογραφοι για την δηθεν ανατροπη μετα την παραιτηση Αβραμοπουλου τα θεωρω παπαριες .Προσωπικα πιστευω οτι ειναι ευκαιρια να απαλλαγει ο τοπος απο αυτο το μακαβριο χαμογελο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
γράψε τί έλεγε το σμσ ρεΚαλά μη βαράς..
'Υποστήριξε κι εσύ τη Ντόρα Μπακογιάννη στο www.votedora.gr. Πάρε μέρος στο διάλογο και στείλε sms & email υποστήριξης σε φίλους. Μαζί αλλάζουμε. Μαζί κερδίζουμε.' -
μή μου πεις ότι δε θα στηρίξεις ντόρα μετά απ αυτό
-
Δαγκωτό ΝΤΟΡΑ λέμε
ΝΔ-εκλογή αρχηγού