-
Καλησπέρα, ο αδερφός μου τρακαρε το αυτοκινητο του (mitsubishi lancer 1800 μοντελο 2008) τον φεβρουαριο του 2009. Χρειαστηκε να αναλάβω εγώ -η αδερφή του- και να παραγγειλω τα αναγκαία για την επισκευή σε τοπική αντιπροσωπεία. Εκεί μεταξύ άλλων μου είπαν οτι χρειάζεται το ημιμπαρο **το οποίο δυστυχώς δεν έρχεται μόνο του και πως πρεπει να παραγγελθεί set με την κρεμαγιέρα: ένα συνολο αξίας 2500 ε. **
τους εμπιστεύτηκα και το παράγγειλα. την δε κρεμαγιέρα που μου έμεινε αμανάτι την έβαλα προς πώληση στη χρυσή ευκαιρία. Πρόσφατα λοιπόν έλαβα την εξής απάντηση απο μηχανικό συνεργαζόμενο με την Αθηναική αντιπροσωπεία: 'τα εξαρτήματα έρχονται διαιρούμενα, η κρεμαγιέρα δεν χρειαζόταν και σε εξαπάτησαν '. Πήγα λοιπόν στην Αθηναική αντιπροσωπεία οπου πράγματι μου παράγγειλαν εκ νέου ξεχωριστά τα εξαρτήματα (ημιμπαρο) αξίας 100ε !!! και ο υπεύθυνος εκεί με διαβεβαίωσε λεκτικά οτι αυτό συμβαίνει ανέκαθεν.
Ο τοπικός αντιπρόσωπος τώρα ισχυρίζεται πως πριν απο 8 μήνες η παραγγελία δεν γινόταν ανεξάρτητα.
μπορεί κανείς να με ενημερώσει αν είχε παραγγείλει μεμονωμένα ημιμπαρο (άνευ κρεμαγιέρας) πριν το Φλεβάρη του 2009;
Πάνε να με τρελάνουν ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
με εκτίμιση -
Καλησπέρα, ο αδερφός μου τρακαρε το αυτοκινητο του (mitsubishi lancer 1800 μοντελο 2008) τον φεβρουαριο του 2009. Χρειαστηκε να αναλάβω εγώ -η αδερφή του- και να παραγγειλω τα αναγκαία για την επισκευή σε τοπική αντιπροσωπεία. Εκεί μεταξύ άλλων μου είπαν οτι χρειάζεται το ημιμπαρο **το οποίο δυστυχώς δεν έρχεται μόνο του και πως πρεπει να παραγγελθεί set με την κρεμαγιέρα: ένα συνολο αξίας 2500 ε. **
τους εμπιστεύτηκα και το παράγγειλα. την δε κρεμαγιέρα που μου έμεινε αμανάτι την έβαλα προς πώληση στη χρυσή ευκαιρία. Πρόσφατα λοιπόν έλαβα την εξής απάντηση απο μηχανικό συνεργαζόμενο με την Αθηναική αντιπροσωπεία: 'τα εξαρτήματα έρχονται διαιρούμενα, η κρεμαγιέρα δεν χρειαζόταν και σε εξαπάτησαν '. Πήγα λοιπόν στην Αθηναική αντιπροσωπεία οπου πράγματι μου παράγγειλαν εκ νέου ξεχωριστά τα εξαρτήματα (ημιμπαρο) αξίας 100ε !!! και ο υπεύθυνος εκεί με διαβεβαίωσε λεκτικά οτι αυτό συμβαίνει ανέκαθεν.
Ο τοπικός αντιπρόσωπος τώρα ισχυρίζεται πως πριν απο 8 μήνες η παραγγελία δεν γινόταν ανεξάρτητα.
μπορεί κανείς να με ενημερώσει αν είχε παραγγείλει μεμονωμένα ημιμπαρο (άνευ κρεμαγιέρας) πριν το Φλεβάρη του 2009;
Πάνε να με τρελάνουν ...
με εκτίμιση -
Πάνε να με τρελάνουν ...
με εκτίμιση -
Πολύ χοντρό να πηγαίνει σετ με την κρεμαριέρα! Ακόμα πιο κουφό που δεν ρωτήσατε και αλλού και που πληρώσατε τέτοιου κόστους ανταλλακτικό!
-
Πριν αγορασουμε κατι τοσο ακριβο (και οχι μονο) ρωτάμε παντού, ψαχνόμαστε, σκεφτόμαστε, καχυποπτευομαστε, και προχωραμε στην αγορα. Πιστευω παίχτηκε μεγαλη απατεωνιά.
-
Μάλλον εννοείς ακραξόνιο, όχι ημιαξόνιο. Και 100 ευρώ πολλά είναι για ακραξόνιο, στα ημιτασιόν βρίσκεις με 20€
-
Ρε παιδιά τα 2500 της κρεμαγιέρας δεν τα χω δώσει ακόμα. Όμως θα είμαι καλυμμένη μόνο αν σιγουρευτώ οτι απο τότε η mitsubishi μπορούσε να στείλει το εξάρτημα μεμονωμένο..
-
Μάλλον εννοείς τα ημίμπαρα που είναι στα άκρα της κρεμαγιέρας και όχι τα ημιαξόνια που είναι άλλο εξάρτημα και δεν έχει καμία σχέση με την κρεμαγιέρα.
-
Καποιος δεν ηξερε να χειριστει το προγραμμα ανταλλακτικων και παραγγελνε οτι να ειναι !!
Ο χρήστης ACHILLEAS1509 έγραψε:
Ρε παιδιά τα 2500 της κρεμαγιέρας δεν τα χω δώσει ακόμα. Όμως θα είμαι καλυμμένη μόνο αν σιγουρευτώ οτι απο τότε η mitsubishi μπορούσε να στείλει το εξάρτημα μεμονωμένο..Ισως αν ρωταγες απο ποτε ειναι διαθεσιμο το ανταλλακτικο στην κεντρικη αντιπροσωπεια.
-
ναι εχεις δικιο εννοω το ημιμπαρο
-
Μα ηδη εχεις λαβει την απαντηση σου απο τα πιο επισημα χειλη, εσυ η ιδια λες οτι ο αντιπροσωπος στην αθηνα σου ειπε οτι ερχονται ξεχωριστα.
Την παλια κρεμαγερα την πουλησες? αν την εχεις ακομα δωστην στον αντιπροσωπο και πατσισατεΟ χρήστης ACHILLEAS1509 έγραψε:
Πήγα λοιπόν στην Αθηναική αντιπροσωπεία οπου πράγματι μου παράγγειλαν εκ νέου ξεχωριστά τα εξαρτήματα (ημιμπαρο) αξίας 100ε !!! και ο υπεύθυνος εκεί με διαβεβαίωσε λεκτικά οτι αυτό συμβαίνει ανέκαθεν. -
δεν την δεχεται πισω - επιμενει οτι πριν απο 8μηνες ερχοταν σετ.εγω θελω να τσεκερω αν η κρεμαγιερα ερχοταν εξ αρχης διαιρουμενη.μηπως εχει παραγγειλει κανεις μεμονωμενα το ημιμπαρο??????
-
δεν την δεχεται πισω - επιμενει οτι πριν απο 8μηνες ερχοταν σετ.εγω θελω να τσεκερω αν η κρεμαγιερα ερχοταν εξ αρχης διαιρουμενη.μηπως εχει παραγγειλει κανεις μεμονωμενα το ημιμπαρο??????Και καλά περιμένεις να σου απαντήσει κανείς σε ένα τόσο επικεντρωμένο ερώτημα?
Πόσοι πια έχουν Λάνσερ και πόσοι είχαν κατά το παρελθόν χρειαστεί να αντικαταστήσουν κάτι στο εμπρόσθιο σύστημα του αυτοκινήτου τους και πιο συγκεκριμένα την κρεμαγιέρα?
Εγώ θα έστελνα κάποιο μέιλ στη Μίτσου Ευρώπης ή εναλλακτικά θα έπαιρνα σβάρνα, ρωτώντας άλλα εξουσιοδοτημένα σέρβις της εταιρίας στην Ελλάδα τηλεφωνιώς.
-
Εκεί μεταξύ άλλων μου είπαν οτι χρειάζεται το ημιμπαρο το οποίο δυστυχώς δεν έρχεται μόνο του και πως πρεπει να παραγγελθεί set με την κρεμαγιέρα: ένα συνολο αξίας 2500 ε.
τους εμπιστεύτηκα και το παράγγειλα. την δε κρεμαγιέρα που μου έμεινε αμανάτι την έβαλα προς πώληση στη χρυσή ευκαιρία.Ρε παιδιά τα 2500 της κρεμαγιέρας δεν τα χω δώσει ακόμα.
Eγώ ακόμα δεν κατάλαβα! Την έχεις πάρει και δεν την έχεις πληρώσει?
-
το ατυχημα εγινε Φεβρουαριο ,το αυτοκινητο βγηκε απο το συνεργειο τον Απριλη δεν του εδωσα ολα τα χρηματα. εμεινε το υπολοιπο της κρεμαγιερας.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Και καλά περιμένεις να σου απαντήσει κανείς σε ένα τόσο επικεντρωμένο ερώτημα?
Πόσοι πια έχουν Λάνσερ και πόσοι είχαν κατά το παρελθόν χρειαστεί να αντικαταστήσουν κάτι στο εμπρόσθιο σύστημα του αυτοκινήτου τους και πιο συγκεκριμένα την κρεμαγιέρα?
Δεν είναι ανάγκη να έχει κανείς Λάνσερ με ίδια βλάβη/ατύχημα, το μόνο που χρειάζεται είναι πρόσβαση στο parts list του συγκεκριμένου μοντέλου ή στον online κατάλογο της εταιρίας.
-
σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους(τηλεφωνικη αυτη την φορα)μου ειπαν πως εχει περασει αρκετος χρονος και δεν μπορουν να το δουν διοτι εχουν κανει αναβαθμιση συστηματος και δεν φενεται, μαλλον ειπαν δεν ερχοταν διαιρουμενη αλλα ουτε αυτο το ειπαν με σιγουρια.... Για τον λογο αυτο σκεφτικα πως αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα με μενα ισως ειχε και καποιο τιμολογιο,αποδειξη.... Οποτε πρεπει να τους δω απο κοντα παλι (αθηνα). πιστευω ομως πως θα υποστηριξουν τον αντιπροσωπο τους....
-
Κάνε μια ερώτηση και σε κάποιο κατάστημα που πουλάει ανταλλακτικά Mitsubishi πλην της αντιπροσωπείας..αν υπάρχει κάπου δηλαδή....μπορεί να ξέρουν...
-
Καλημερα μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα τον κωδικο του ημιμπαρου (4422Α012)
η' αλλιως βραχιονας διευθυνσης ..το οποιο ειναι ανεξαρτητο απο την κρεμαγιερα σαν ανταλλακτικο απο παντα για το lancer ..
σας ευχαριστω για την βοηθεια και προσοχη με τις αντιπροσωπειες.... -
ωραια ! και τωρα πως θα κινηθεις? τι θα κανεις?
-
το μονο σιγουρο ειναι πως δεν δινουμε χρηματα....
θα του την δωσω πισω αν την δεχτει εχει καλως ..
αν οχι θα δω πως θα κινηθω..
Επειγον κρεμαγιερα mitsubishi lancer