-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
μμμ αρα να παρω Leon.. απλα δινω πολυ σημασια και στο εσωτερικο!!
E,τοτε Leon με κλειστα ματια.(στην κυριολεξια )
ή με παρωπιδες... μην τρακαρει το παιδι καινουργιο αυτοκινητο...
-
Νταξει δεν ειναι τοσο χαλια...
Απλα αν δεις πρωτα το εσωτερικο του Golf VI και μετα το εσωτερικο του Leon,και μετα σου πει καποιος 'τι λεον τι γκολφ,ελα μωρε το ιδιο πραγμα ειναι',θα θες να τον κοπανησεις στο κεφαλι πολλες φορες,με το εσωτερικο του Leon(που ειναι και πιο σκληρο)
το ιδιο ισχυει και για το f/l περασα ωρες φετος στις αντιπροσωπειες εξεταζοντας και τα δυο μοντελα,προτου καταληξω στο Golf
-
συμφωνω το εσωτερικο του γκολφ ειναι κλασης ανωτερο (και πιο μαλακο ) απο το λεον..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
συμφωνω το εσωτερικο του γκολφ ειναι κλασης ανωτερο (και πιο μαλακο ) απο το λεον..Και πολύ πιο συντηρητικό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
συμφωνω το εσωτερικο του γκολφ ειναι κλασης ανωτερο (και πιο μαλακο ) απο το λεον..
Και πολύ πιο συντηρητικό...
και γω αυτο πιστευα(και πιστευω) αλλα εχει και τη χρησιμοτητα του:σου αποσπα λιγοτερο την προσοχη και ειναι αρκουντως εργονομικο μεσα στη βαρετη τετραγωνιλα του.
-
φιλε εγω σ προτεινω αποκλειστικα το λεον απο αυτα τα τρια που εχεις στο νου σου. Το εχω παραγγειλει και εγω και το περιμενω αυτο το μηνα. Ειναι πολυ καλο για την κατιγορια του, δυναμικο (125 αλογα δεν ειναι και λιγα), με αρκετους χωρους και με πολυ καλη εμφανιση. Ειναι ενα αυτοκινητο που σ δίνει τη δυνατοτητα να κανεις τα ταξιδια σ αλλα και για μικρες αποστασεις...πιστευω ειναι η καλυτερη επιλιγη.
Pio amaksi na parw??