-
MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΟΚΡΗΤΗΣ.
ΟΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΑΦΙΣΕΣ,ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΑΓΩΝΑ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΧΑΡΤΕΣ,ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΚΛΠ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.
ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ. -
Θα συμφωνησω καθως και μπραβο στην επιβλητικη ραμπα εκκινησης -τερματισμου στο κεντρο του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ και στο δημο του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για την συμπαρασταση. -
παμε δυνατα αυριο θα υπαρχει κοσμοσυροη τετοιο πραγμα δεν εχει ξαναγινει
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΟΚΡΗΤΗΣ
Ολα μεχρι στιγμης μας γυρνουν σε καλες εποχες,που το ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ηταν-και απ οτι φαινεται-και θα ειναι ο σημαντικοτερος αγωνας αυτοκινητων στην ΚΡΗΤΗ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για οτι εχετε κανει μεχρι τωρα.
Καλο αγωνα σε ολους μας. -
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ RALLY ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!
-
Ριξτε καμια φωτο ... να δουμε τι χανουμε ....
Η εκκινηση τερματισμος δεν γινεται κοντα στο λιμανι οπως παλια ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ριξτε καμια φωτο ... να δουμε τι χανουμε ....Η εκκινηση τερματισμος δεν γινεται κοντα στο λιμανι οπως παλια ?
Εκκίνηση - τερματισμός στην κεντρικότερη πλατεία του Ηρακλείου...
...φωτό (Θεού θέλοντος) το βράδυ... -
Λιγες ωρες εχουν μηνει πριν ανοιξει η αυλαια του 31ου Ραλλυ Κρητης , με την εορτατικη εκκινηση , στην πλατεια Ελευθεριας . Ενας αγωνα που παραπολλα ατομα βοηθησαν ανιδιοτελως ωστε αυριο το απογευμα ολοι οι εμπλεκομενοι να εχουν να πουν μονο καλα πραγματα . Τον τελευταιο καιρο περατηριτε μια εντονη κινητικοτητα στον ΑΟΚ , που θυμιζει τις παλιες καλες εποχες . Ακομα και σημερα , ολα τα μελη της λεσχης ηταν στα βουνα , οπου ρυθμιζαν τις τελευταιες λεπτομεριες , που εν τελη κανουν και την διαφορα . Η μονη αμοιβη ειναι το χειροκροτιμα και η ηθικη ικανοποιηση οταν ο αγωνα εξελιχθει χωρις προβληματα .
Θα δωσω εκ των προτερων τα συνχαριτηρια μου στην οργανωτικη επιτροπη αλλα και σε ολους οσους βοηθησαν στην τελεση του Ραλλυ και να ευχιθω καλο τερματισμο σε ολους τους συμμετεχοντες . -
Δυο λόγια για την εκκίνηση...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... 4&Itemid=1
...πάντως ότι και να πούμε είναι λίγο ... ΜΠΡΑΒΟ!!!
... τα υπόλοιπα αύριο στις ειδικές... -
ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ-ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΜΕ 106S16 A/6
MΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΜΟΣ -
Ε τα τρελοκομεια ......
πιστευω να δουμε βιντεακια συντομα ........
-
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΠΕΤΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 31ο RALLY ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
-
Συγχαριτιρια στον Γιαννη Νικολιδακη και Μανο Πετουση και ενα μπραβο επισης σε οσους βοηθησαν για το 31ο RALLY ΚΡΗΤΗΣ .
Με εκτιμηση asimi velos -
Μπραβο αστ...ος σαινι μπραβο στο πετουση, στο Πολιο & το αλεκακι, μπραβο σε ολους και σε ολα στο περακη και το κουρο και συχαρτηρια σε οσους εγκαταλειψανε....
ΑΟΚ δυναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΟΚΡΗΤΗΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ-ΠΕΤΟΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΞΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ.
ΤΟ 2010 ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. -
Καταρχην πολλα συνχαρητηρια στην οργανωτικη επιτροπη και σε ολους οσους βοηθησαν στην διεξαγωγη του 31ου Ραλλυ Κρητης . Ενα Ραλλυ Κρητης απο τα παλια , οπως μας εχει συνηθησει ο ΑΟΚ . Πολλες λεπτομεριες που εν τελη κανουν την διαφορα . Μια πανηγυρικη εκινηση το Σαββατο το βραδυ , με πολυ κοσμο και υψηλους καλεσμενους και οχι μια εκινηση για τα πανηγυρια μεταξι φιλων και γνωστων . Στην αναγκελια του πληρωματος γινοταν μια συντομη αναφορα στο βιογραφικο του καθε συμμετεχοντα , οπως και εκτενη αναφορα στους χορηγους . Παρα τις καιρικες συνθηκες της Κυριακης το πρωι , οι ειδικες ηταν αψογα επανδρωμενες και υπηρχε πληροφορηση για τυχον εμποδια ή δυσκολα σημεια , στην εκκινηση της ειδικης . Το service park σε καταληλλο και ανετο χωρο οπου υπηρχαν εγκαιρα τα αποτελεσματα των ειδικων . Οι θεατες ειχαν την δυνατοτητα να μαθενουν τα αποτελεσματα σε καθε ειδικη , μεσω των ραδιοφωνικων αναμεταδωσεων των αποτελεσματων , ενω και το φυλαδιο θεατων ηταν πουσιο σε πληροφορηση και με φωτογραφιες του πληρωματος και του αυτοκινητου . Στις ειδικες , οι θεατες παρα τις δυσκολες καιρικες συνδικες , ηταν αρκετοι , οπως και στον τερματισμο οπου τιμησαν και χειροκροτησαν τα πληρωματα δινοντας μια πολυ ωραια εικονα .
Τρανταχτες ομως ηταν οι απουσιες , τοσο στον οργανωτικο τομεα , απο ατομα που εμπλεκοντε με το σπορ , οσο και στον αγωνηστικο τομεα , αλλα δεν ειναι της ωρας .
Στη ουσια τωρα , νικητες αναδειχτικαν αξια οι Νικολιδακης - Πετουσης που κινηθηκαν ταχυτατα σε ολες τις ειδικες . Ακομα μεγαλυτερη αξια περνει η νικη ανα αναλογιστει κανεις ποιους νικησαν . Πολλα μπραβο λοιπον στο πληρωμα , που και αλλες φορες ειχε φτασει πολυ κοντα στην νικη , τοσο σε Ραλλυ Κρητης οσο και σε Ραλλυ Χανιων αλλα για διαφορους λογους δεν τα καταφερε . Αξιοι συνχαρητηριων ειναι ολοι οσοι τερματισαν αυτον τον δυσκολο αγωνα , αλλα και οσοι 'τολμησαν' να συμμετασχουν . Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους . -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Καταρχην πολλα συνχαρητηρια στην οργανωτικη επιτροπη και σε ολους οσους βοηθησαν στην διεξαγωγη του 31ου Ραλλυ Κρητης . Ενα Ραλλυ Κρητης απο τα παλια , οπως μας εχει συνηθησει ο ΑΟΚ . Πολλες λεπτομεριες που εν τελη κανουν την διαφορα . Μια πανηγυρικη εκινηση το Σαββατο το βραδυ , με πολυ κοσμο και υψηλους καλεσμενους και οχι μια εκινηση για τα πανηγυρια μεταξι φιλων και γνωστων . Στην αναγκελια του πληρωματος γινοταν μια συντομη αναφορα στο βιογραφικο του καθε συμμετεχοντα , οπως και εκτενη αναφορα στους χορηγους . Παρα τις καιρικες συνθηκες της Κυριακης το πρωι , οι ειδικες ηταν αψογα επανδρωμενες και υπηρχε πληροφορηση για τυχον εμποδια ή δυσκολα σημεια , στην εκκινηση της ειδικης . Το service park σε καταληλλο και ανετο χωρο οπου υπηρχαν εγκαιρα τα αποτελεσματα των ειδικων . Οι θεατες ειχαν την δυνατοτητα να μαθενουν τα αποτελεσματα σε καθε ειδικη , μεσω των ραδιοφωνικων αναμεταδωσεων των αποτελεσματων , ενω και το φυλαδιο θεατων ηταν πουσιο σε πληροφορηση και με φωτογραφιες του πληρωματος και του αυτοκινητου . Στις ειδικες , οι θεατες παρα τις δυσκολες καιρικες συνδικες , ηταν αρκετοι , οπως και στον τερματισμο οπου τιμησαν και χειροκροτησαν τα πληρωματα δινοντας μια πολυ ωραια εικονα .
Τρανταχτες ομως ηταν οι απουσιες , τοσο στον οργανωτικο τομεα , απο ατομα που εμπλεκοντε με το σπορ , οσο και στον αγωνηστικο τομεα , αλλα δεν ειναι της ωρας .
Στη ουσια τωρα , νικητες αναδειχτικαν αξια οι Νικολιδακης - Πετουσης που κινηθηκαν ταχυτατα σε ολες τις ειδικες . Ακομα μεγαλυτερη αξια περνει η νικη ανα αναλογιστει κανεις ποιους νικησαν . Πολλα μπραβο λοιπον στο πληρωμα , που και αλλες φορες ειχε φτασει πολυ κοντα στην νικη , τοσο σε Ραλλυ Κρητης οσο και σε Ραλλυ Χανιων αλλα για διαφορους λογους δεν τα καταφερε . Αξιοι συνχαρητηριων ειναι ολοι οσοι τερματισαν αυτον τον δυσκολο αγωνα , αλλα και οσοι 'τολμησαν' να συμμετασχουν . Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους .ΣΩΣΤΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Λέω να κάνω μια εξαίρεση απο την «υπόσχεσή» μου να μην ξανασχοληθώ με τα θεματα των «Ελληνικων Αγώνων» κ αυτό φυσικά λογο του 31ου Ραλλυ Κρητης. Κ αυτό γιατί μέσα απο όλα τα 'πικρά' σχόλια κ τις 'καγκουριές' μας, πρέπει να ακούγονται και τα ομορφα πράγματα!!!
Μου ζητήθηκε βοήθεια απο τον «ολοκαίνουργιο» ΑΟΚ πριν καιρό και φυσικά δέχτηκα γιατί «Αγαπώ Ραλλυ Κρητης».
Έκανα Στοπ στην Ειδική Μιλατο-Βραχάσι με δυο ολοκαίνουργια άτομα που πήραν το βάπτισμα του πυρός σε αυτό το ραλλυ και οι εντυπώσεις μου είναι κάτι παραπάνω απο καταπληκτικές!!!Αρχικά να πώ οτι η Εκκίνηση πραγματικά ήταν Πανηγυρική Εκκίνηση!!!
Δυο πολύ ωραια και καλλίφωνα κορίτσια είχαν τα μικρόφωνα, με καταπληκτικά κείμενα που τους δόθηκαν απο τον ΑΟΚ και παρουσίαζαν εναν-εναν τους αγωνιζόμενους και τους χορηγούς τους.
Κοσμοσυρροή θεατών στην ραμπα της εκκίνησης κ όλοι οι «τα της διοργανωσης» στην θέση τους.
Το βιβλιαράκι του αγώνα πάρα πολύ καλό, με αναλυτική παρουσίαση των πληρωμάτων και φωτογραφίες τους.
Το σποτάκι του αγώνα ακόμα και στα Χανιά μεταδιδόταν απο 4 σταθμούς για 14 φορές την ημέρα τις τελευταίες 6 ημέρες. Επισης πολύ καλή η μετάδοση των χρόνων καθε ειδικής απο τον ραδιοφωνικό σταθμο!!!
Πολύ καλή και η προβολή του αγώνα μεσα απο το Facebook!!!Την Κυριακή το πρωί, ακούγοντας στον υπνο μου την βροχή νόμιζα οτι έβλεπα εφιαλτη κ οτι ο Άγιος των Αγώνων μας κάνει φάρσα!!!
Ο καιρός ήταν φρικτά κακός, αφού και εγώ με το τζιπακι μου δυσκολεύτηκα να βρεθώ στο σημείο που μου είχε ανατεθεί να «παλέψω».
Λίγο η καταρακτώδης βροχή, λίγο η κακή σχέση μου με τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου με εκανε να κάψω την ασφάλεια του VHF μου, αλλά ο ΜπομποΜαστορας Δαμανογιώργης (http://www.crn.gr) έτρεξε ωστε να διορθώσει την πατάτα μου αστραπιαία!!! Ευχαριστώ σε, Γιώργο, αλλη μια φορά!!!...
Ακριβώς στην ώρα μου έδωσα το στίγμα μου και φυσικά όλοι ήταν επίσης στις θέσεις τους. Η τρελή βροχή μας είχε αναγκασει να μετακινήσουμε το flying + stop 300μ πριν απο το σημείο που είχε το σχέδιο του αγώνα, κ ενας φύλακας που «περίσεψε» να μετακινηθεί στην διασταύρωση για να κάνει τα χρέη «αστυνομίας» αφού μάλλον δεν εφτανε το ένστολο δυναμικό.
Η επικοινωνία μου με την Αφετηρία ωστε να ξέρω ποια αυτοκίνητα ξεκινάνε κ βρίσκονται στην ειδική μου, και ο λεγόμενος «μπακλαβάς» μου ήταν όμορφα κ σωστά ενημερωμένος, κ το αγχος μου πολύ λιγότερο!!!
Υλικά και Χαρτικά κάτι παραπάνω απο αρκετά, όμορφες «σημειώσεις» και τα πάντα περιείχε το ντοσιέ του σταθμού μου. Ακόμα και νούμερο What’s Up μου δόθηκε ωστε να εχουμε «ανοικτή» επικοινωνία με την γραμματεία για να μεταδίδω τους χρόνους χωρίς καμία καθυστέρηση και παρεμβολή στο VHF.
Δυο χρόνοι που φάνηκαν «διαστημικοί» διευκρινήστηκαν σχεδον αμέσως οταν καταλάβαμε οτι κάτι δεν εχει γραφτεί σωστά καπου-καπως-κάποτε... Λάθη γίνονται πάντα με τον χαμό της εκκίνησης, το σωστό ειναι να τα «μυριζομαστε» κ να μπορουμε να υποθεσουμε πού δημιουργήθηκε το προβλημα για το τσεκαρουμε κ να το διορθώσουμε!!!
Τερματισμός πραγματικά σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, σχόλια, πηγαδάκια, κουτσομπολιά, και το γνωστό κλίμα μετά απο ενα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ αγωνα.Αγαπάω Ραλλυ Κρήτης και θα είμαι εκεί μέχρι να μου βγάλετε το εφάπαξ, ακούτε εκεί στον ΑΟΚ??? 13 χρόνια συμπλήρωσα φέτος, έλεος η γυναίκα, θα πάω στον Αυτία!!!!!!!!!!!!
Χαρηκα πολύ που είδα παλιούς αγωνιζόμενους ξανά στα μπάγκετ τους, κ επίσης άτομα της οργάνωσης ξανά στις θέσεις τους!!!
Μπράβο λοιπόν στους διοργανωτές, μπράβο στους αγωνιζόμενους που είδα να τρέχουν και για την διοργάνωση, μπράβο στους πολλούς θεατές στην Ράμπα Εκκίνησης – Τερματισμού (για τις ειδικές δεν γνωρίζω, δεν τις διέσχισα δυστυχώς!!!), μπράβο σε όλους μας, που έστω κ με τη λίγη μας βοήθεια συνετελεσαμε σε αυτή την επιτυχία!!!
Κ εις άλλα με υγεία!!!
-
Ειναι το δευτερο ραλλυ Κρητης που μεχρι την τελευταια ειδικη διαδρομη περιμεναμε με τρομερη αγωνια για να μαθουμε τον νικητη του Αγωνα.Μεγαλο μπραβο στους Νικολιδακη- Πετουση.Πραγματικα με τετοιες κοντρες οι θεατες θα κρατηθουν κοντα στον αγωνα.Μου αρεσε πολυ που ραδιοφωνικοι σταθμοι μετεδιδαν τα αποτελεσματα.Ζουσαμε ολο τον αγωνα ζωντανα και ετσι η ωρα μεχρι να ερθουν τα αγωνιστικα περνουσε γρηγορα.
Δεν μου αρεσε ομως που δεν εγινε το Καστελι 1 γιατι εγινα και εγω και αλλοι θεατες μουσκεμα για να απομακρυνουμε τις παρα πολλες πετρες και θεωρω οτι θα μπορουσε να γινει(η αληθεια ειναι βεβαια οτι ειχε παρα πολυ νερο και δεν ξερω αν σε ρυθμο αγωνα θα επιβιωναν πολλοι μιας αν και απλη κοντεψαν αρκετοι να βγουν εκτος δρομου μπροστα μας). -
συνχαρητηρια στους νικολιδακη-πετουση για τι νικη τους....
αλλα η μαντεψια εχει γινει για το συγκεκριμενο πληρωμα σε καποιο
υπογειο στα μεσα της εβδομαδος.....
31ο RALLY ΚΡΗΤΗΣ 2009